Jäädä limanuljaskalle kakkoseksi

Menelaus

Seurustelin naisen kanssa 5 vuotta, kunnes eräs setä astui naiseni elämään. Nainen kertoi miehestä ja kuinka tämä yritti vokotella häntä sähköpostiviestein. Mies ei naisen sanojen mukaan lopettanut millään, vaikka hän kertoi seurustelevansa. Tästä huolimatta limanuljaska antoi ymmärtää, että hänen motiivinsa ovat täysin viattomat ja jatkoi naisen pyytelyä milloin mihinkin.

Varoitin naistani tästä limanuljaskasta juurikin tällä termillä, koska pitää olla aika kieroutunut yksilö, että tavoittelee varattua naista. Tämänlainen käytös kielii alhaisesta moraalista ja kunniattomuudesta, mutta naista tämänlaiset seikat eivät näytä häiritsevän. Jälkiviisaana on helppo todeta, että mies on myös valehtelija, koska hänen motiivinsa eivät olleet viattomat. Naista tämänlaiset luonteenpiirteet eivät häirinneet vaan hän vaihtoi minut lennosta tähän sankariin. Tämän lisäksi epäilen naisen maanneen tämän miehen kanssa jo seurusteluaikanamme, koska hänelle alkoi tulla "yöllisiä menoja".

Kai naiseni kuvitteli olevansa jokin Salainen Agentti 006,9. Hän kuvitteli voivansa syöttää minulle pajunköyttä suhteemme päättymisen johtuvan "luonnollisista syistä", mutta epäilin heti tätä limanuljaskaa ja nainen sen myönsikin. Nainen ei kuitenkaan ole myöntänyt pettäneensä minua, koska hän tietää, että miten se vain lisäisi vitutustani koko tilannetta kohtaan, mutta molemmat tiedämme, että minä tiedän.

Kaikesta huolimatta toivon entiselle tyttöystävälleni kaikkea hyvää, mutta olisin toivonut suhteemme päättyvän muuhun kuin seitsemään tikarin iskuun selässäni. Kirjoituksesta voisi luulla, että entinen tyttöystäväni on mätäpaise ihmisenä, mutta ei hän sitä ollut. Hän oli hyvä minulle, parempi kuin olisin ansainnut. Mikä itse asiassa lisää vitutustani, koska hän on nyt kaikkea sitä tälle limanuljaskalle ja väistämättä tunteeni tätä limanuljaskaa kohtaan heijastuvat entisen tyttöystäväni päälle, koska hänen petoksensa palkitsee tämän limanuljaskan.

Tulee mieleen elokuva nimeltä Troija. Elokuvassa komeljanttari Prinssi Paris kellistelee muiden miehien naisia kuin pölkyltä vaan. Kohtaus todellakin kiteyttää kohtaloni tässä elämän sairaassa näytelmässä. Moraaliton puppeprinssi Paris ryövää naisen Menelaukselta, nainen itkeskelee tilannetta parvekkeella ja miekkakin löytyy sen vääryyttä kokeneen miehen sydämestä, kun puppeprinssi saa jatkaa muiden naisten seivästelyä.

http://www.youtube.com/watch?v=eS9kqq6PNnQ

Toivon entiselle tyttöystävälleni onnellista elämää, mutta epäilen suuresti, että tämä limanuljaska olisi se, joka sen hänelle kykenisi tarjoamaan. Pelkään pahoin ettei tämä tarina pääty niin kuin elokuvissa, limanuljaska vain lisää entisen tyttöystäni ongelmia entisestään. Limanuljaska jättää taakseen murtuneita naisia ja vittuuntuneita miehiä, joiden vitutuksen pääasiallinen lähde on limanuljaskan piittaamattomuus muiden ihmisten tunteita kohtaan.

5

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jepulis jee

      Tuo oli kyllä paras teksti tällä palstalla pitkään aikaan.
      Mutta muista että parempaan on myös moni jätetty vaihtanut -- ja tanssinut onnesta cotton-eye-joeta kun on tajunnut hyvän säkänsä vaikka aluksi potutti.

      http://youtu.be/mOYZaiDZ7BM

    • Tulee katumaan

      Ja tiedoksi, nämä limanuljaskan ottaneet naiset katuvat aina myöhemmin, monet loppuelämänsä, kun jättivät hyvän miehen ja saivat juopon, pelurin, riippuvaisen pettäjän ja sen myötä riitaisan kodin ja lapsilleen ei-luotettavan isän. Onnea jatkoon, tulet pärjäämään, kunhan suret ensin, ja löydät uuden, rehellisen naisen.

      • kunpa olisit vääräss

        Täysin epäilemättä joskaan ei kukaan täysjärkinen sellaista rakkaalleen toivo..Erottu tai ei mutta rakas silti.


      • asddfasfdas
        kunpa olisit vääräss kirjoitti:

        Täysin epäilemättä joskaan ei kukaan täysjärkinen sellaista rakkaalleen toivo..Erottu tai ei mutta rakas silti.

        Tyypin täytyy olla vähän kiero kun varattuja jahtaa ja ei ainakaan minun korvaan kuulosta hyvän miehen ominaisuudelta. Voihan sitä kuvitella, että oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta taitaa olla harvinaisia tuollaset silmäykset.


    • Puppeprinssi

      Pitäkää hyvää huolta muijistanne, niin ne eivät ole niin vain vietävissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe