Omakotitalojen tympeät naapurit

omakotiasukas

Tällä hetkellä minua kyrsii naapuri, jonka piipusta tulee niin vinkerät katkut, ettei ulkona voi olla. Mitähän ihmeen roskaa ja törkyä se taas siellä uunissaan polttelee. Minulla itselläni on myös tuli uunissa ja kun katselen ulkoapäin, niin ei juuri huomaa, että piipustani tulisi savua, niin puhtaasti minun halkoni palavat. En koskaan polta mitään törkyjä uunissani, ainoastaan puhdasta puuta ja sytytellessä vaan noita vessa ja talouspaperirullia.
Mutta naapurin piipusta näkee selvästi, miten tummaa savua sieltä änkeää. Tämä on jo kolmas eri omakotitalo, jossa elämämme aikana olemme asuneet. Aina sama vaiva, tuo kitkerä savu, jota naapureiden piipuista tupruaa.

Tämä ei tietenkään ole ainoa vika naapureissa, kerron kohta enemmän, kunhan saan vuodatelluksi tämän ikuisen roskien polton riesan.

Koteihin on jaettu kunnan toimesta puunpoltto-ohjeet, mutta eihän niitä kaikki älyä noudattaa. Sitä vaan mielletään, että kaikki mikä palaa, se kans pannaan palamaan, kuten lasten paska vaipat.

Olen saanut aikoinaan huonon naapurin maineen, valittamalla naapureiden käyttäytymisestä. Nyt en taida jaksaa enää alkaa valittaa, kun sen tietää, ettei se johda mihinkään. Lumetkin luon postilaatikoilta yksin, eikait se nyt naapuri semmoisiin älyä osallistua. Eihän tuo osaa kolata lumiansakaan kunnolla pihaltaan ja monta muuta asiaa.
Että ei se omakotitalossa asuminen varsinkaan sellaisella tiheään rakennetulla ole sen rauhallisempaa kuin kerrostalossakaan.

Tarpeeksi viisaat ja varakkaat rakentaa omakotitalonsa aina mahdollisimman syrjään ja siten, että lähinaapuriin on vähintään sata metriä, mieluummin enemmän matkaa.
Mutta kun asut talossa, jossa naapurin seinään on vajaa kymmenen metriä, niin kaikki naapureiden häiriköinnit saa kuulla ja kestää.

Aikoinaan kärsin suunnattomasti naapurin haukkuvasta koirasta. Koira siellä pihan perillä korkean verkkoaidan sisällä räykytti ikäväänsä.

Naapuri ei todellakaan osaa olla hiljaa. Minä en ymmärrä, että miksi se pitää niitäkin auton ovia paiskoa niin lujaa, että herää yöllä, kun nuoriso tulee ralliajosta. Minäkait osaan laittaa sievästi auton oven kiinni, sitä ei niin äänekkäästi tarvitse paiskata. Ja sitten tämä, kun niitä öisiä vieraita tulee, niin se auton pitää valot päällä olla käynnissä, kun hellupari istuu auton sisällä hyvän aikaa, ennenkuin maltetaan erota. Ja mikä viheliäisintä, ne hermoja raastavat popitukset pitää olla jatkuvasti täysillä. Aina sitä kuulee, millon naapuriin tullaan ja lähdetään, kun sen nuoriväki kiihdyttelee autojaan lähtiessään ajamaan ja renkaat vonkuu.

Joka suunnittelee omakotitaloa, niin katsokaa tarkkaan, jotta sen sijainti ei ole minkään tien alku, vaan loppupäässä.

Onnenkauppaa saada hyvät naapurit, harvoin saa. Aina siellä on joku häirikkönaapuri. Kun tamppaan mattoja, niin valitsen kyllä keskipäivän siihen tosi äänekkääseen touhuun, mutta naapuri tietenkin tamppaa sunnuntaiaamuna aikaisin, samoin ruohonleikkuri pärrää sunnuntaisin, silloinhan sitä on aikaa. Itse en sunnuntaina, koska se on lepopäivä, mutta naapureille kaiken mahdollisen työntouhn aikaa.
Voisin kertoa paksun romaanin naapureista, tässä oli vain pieni osa. Älkää polttako roskia tulipesissänne, sillä roskathan pannaan jätesäiliöön ja poltetaan hallitusti oikeissa polttouuneissa. Omakotitalojen tulipesät eivät ole todellakaan mitään jätteiden polttoon tarkoitettuja.

Toivottavasti joku sai tästä nyt ahaa-elämyksen ja lopettaa jätteiden polton. Johan tästä on korkeammallakin tasolla huolestuttu, että kiellettäisiin kaikenlainen polttaminen. Jotenkin näitä järjestyssääntöjä pitäisi kunnan pystyä valvomaan. Naapuri ei oikein pysty, saa heti vihat niskoilleen.

30

4297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palopökäle

      Ei me mitään jätteitä poltella, me poltellaan naapuruston paskoja.

    • naapurisi 4

      vai paskoja nehän vasta jätteitä ovatkin. Eikö sinullakaan raukalla ole kunnon puita poltettavaksi. Tyypillinen roskanpolttaja olet kuitenkin

    • kutittaa kurkkua

      Meillä naapurilla hyvät halot,mutta kitupolttaa puita kattilassa ja savu kitkerää.Nuohoojakin sanoi,että on pikeentynyt piippu,kun ei raski vetoa pitää tarpeeksi isolla.

      • höpöhöpöhöpö

        Nuohooja valitti sinulle naapurisi poltostako?
        Ei kai nyt sentään....nuohooja saa rahat työstään, ei meilläpäin nuohooja juorua muiden talojen touhuista, loppuis nuohoomiset lyhyeen.Ollaan nääs kavereita monien kanssa, selkiäis nopsaan että mitä selän takana juttelee..


      • Anonyymi
        höpöhöpöhöpö kirjoitti:

        Nuohooja valitti sinulle naapurisi poltostako?
        Ei kai nyt sentään....nuohooja saa rahat työstään, ei meilläpäin nuohooja juorua muiden talojen touhuista, loppuis nuohoomiset lyhyeen.Ollaan nääs kavereita monien kanssa, selkiäis nopsaan että mitä selän takana juttelee..

        Sulla on kova luotto ihmisiin.


    • bjhbjjhbhi

      Itse asun nyt ekan kerran ok-talossa ja huh huh. Tympeää on tosiaan..jos on jotain asiaa niin heti ollaan karvat pystyssä. Muuten ei vaivauduta jutulle ja alussa yritin mutta en enään..lähialueen rivitaloissa oli puolestaan ääriystävällinen porukka jos näkivät että menen kävellen kauppaan niin hihkaisivat tuunko mukaan ja autettiin puolin ja toisin..

      Ok-talossa ..Lapsien leikeistä olen joutunut sanomaan kuten ei lasten leluja ja hyppyreitä autotallimme nurkalle yleiselle päättyvälle tielle..vaara etten huomaa lapsia jos yhtäkkiä syöksyy pyörillään ja meinasimme kaatua moottoripyörällä naulaisiin hyppyrilautoihin. Silti meissä oli vika.

      Toisen kerran sanoimme että ei saa pelata rajan lähellä koska pallot tulee kukkamaihin ja sieltä hakiessaan kukat kärsii..mutta kuulemma ei ole oikeutta meidän välittää omasta kukkamaastamme. :(

      Sitten jouduin puuttumaan että eläimiä ei saa kiusata ja jälleen me olimme ikäviä ihmisiä.

      Trampoliinit sijoitetaan niin ettei naapureilta kysytä mitään että haittaako ja kun rakensimme oktaloa niin tuleva naapurimme kävi samaan aikaan silmiemme edessä kusella kun join kahvia..siis niin huono tuuri naapurien suhteen ettei ole tosikaan.. :(

      • Sydänlupaus

        Meillä myös on ihan samat ongelmat ja lisäksi joudumme keräämään yhden jätesäkillisen naapureiden roskia tontiltamme joka vuosi. Meillä on yhteistä jopa se eläinrääkkäys. Metrin mittaiset perkeleet kiskovat hihnasta kissan kokoista koiraansa hampaat irvessä. Koira tulee lakanana perässä. Syön vaikka hatullisen paskaa jos se koira elää kolmivuotiaaksi sillä käsittelyllä. Vanhemmat kuljailee kotona päivät pitkät, mutta eivät puutu mihinkään.


      • bjhbjjhbhi
        Sydänlupaus kirjoitti:

        Meillä myös on ihan samat ongelmat ja lisäksi joudumme keräämään yhden jätesäkillisen naapureiden roskia tontiltamme joka vuosi. Meillä on yhteistä jopa se eläinrääkkäys. Metrin mittaiset perkeleet kiskovat hihnasta kissan kokoista koiraansa hampaat irvessä. Koira tulee lakanana perässä. Syön vaikka hatullisen paskaa jos se koira elää kolmivuotiaaksi sillä käsittelyllä. Vanhemmat kuljailee kotona päivät pitkät, mutta eivät puutu mihinkään.

        Mukava kuulla tällä alueella kaikki pikkulapsiperheitä ja olen tosiaan joutunut puuttumaan asioihin ja tieto menee kuin kulovalkea jolloin olemme mustamaalattuja nyt. Lapsivihaaja maineessa..vaikka ennemmin huolehdimme sekä kukkamaistamme että lasten turvallisuudesta :(

        Jos on eläinrääkkäys niin voit tehdä anonyymisti ilmoituksen niin eläinsuojeluviranomiaset tulee katsomaan onko kaikki ok. :( Älä seuraa vierestä..


    • Asukas79

      Olen maalla asunut lapsuuteni ja lähin talo oli kilometrin päässä. Totuin siis sellaiseen asumiseen ja asumme tällä hetkellä tiheään asutulla ok alueella vuokralla. En piittaa ollenkaan sellaisesta tyylistä että kaikkien naapureiden pitää tietää sun asias. Varsinkin kyttäävät akat on ärsyttävämpiä. Tiheään asutulla ok alueella taitaa viihtyä sellaset jotka on muutenkin asunu joko kerros/rivitalossa koko elämänsä. Harvaanasutulla alueella on kivempaa ;)

    • mainiopaikka

      Paha yleistää. Itse asun mukavalla alueella kaikkien naapureiden moikkaus kuviot ja muutamien kaa käytännön apukin pelaa. Onkohan asiat kuinka paljon itsestä kiinni? Ainut piiku miinus on pienehkö läpikulku vaikka päättyvätie niin pyörätie yhdistää toiseen päättyvään katuun. No aika marginaalinen ongelma, mut jos jotain huonoo etsii. Kokonaisuus hyvä ja hiukan merta näkyy aamukahvilla ikkunasta. Naapurilla nuoret lapset ja trampoliini ei haittaa ollenkaan talot fiksust ymyrän nurkilla niin kaikilla oma sektori ja ei liian lähekkäin. Ahneus tonttien pienuudessa pilaa sen rauhallisuuden. erillistalo vai omakotitalo määritellään mielestä'ni enimmäkseen tontin koon mukaan.

    • savua pukkaa

      Polttelen takassa tyhjät maitotölkit, siitä voi vähän savua tulla mutta ne kannattaa polttaa kun ei täällä ole pahvinkeräystä.

    • OMa eLÄMÄ

      Kyllähän se on niin että miten asiasi ilmoitat niin vastauskin voi olla samaa laatua. Ja mitä se haittaa mitä toiset polttaa, kunhan itse tiedät mitä sinne uuniisi työnnät. Otsonikerros jo kärsii ja sitähän ei yksi uunin sisällön laatu enää pelasta. Ongelmat juurikin maan laajuisia.
      Sitä ajattelu tapaa en ymmärrä, kaikkihan sitä on lapsia oltu, ja varmasti jonkin näköistä jäynää keksitty ja ääntäkin on varmasti lähtenyt. Luulen että tämä tramppa katkeruus johtuu siitä kun ei itsellä ollut tramppaa :)...siis myönnän sen itsekkin, ja olen kokeillut kuinka kivaa se on. En koskaan lapsena kokenut aikuisten vihaa siitä että me lapset pihalla leikittiin ja huudettiin.

      Itse kyllä asun niin ikäloppujen kyllästämässä omakotitalo alueella että ei täällä elämöi kuin linnut ja omat lapset. Sekin ärsyttää kun täällä ei ole elämää ja nautin siitä kun jossain joskus lapset leikkii.
      MUTTA onneksi on oma elämä ja en jaksa miettiä naapureiden elämää...

      • Valitettavasti

        Meilläpäin ainoa, joka puhuu ääneen kyyläämisestä ja omasta elämästä ja elämän äänistä, on häirikköperhe, jolla ei ole minkäänlaista omaa elämää naapureiden ulkopuolella.

        Muut menevät hiljaa omia menojaan tai ovat kotona niin että kukaan ei siitä mitään tiedä.


    • ¤¤I¤¤

      Eikös Ympäristölaki ole sellainen, jossa mainitaan mm häirtisevästä savusta? Siitä voi ilmoittaa poliisille ja josta asia lähtee tutkintaan?

      Naapurien henkinen taso vaihtelee ja jos itse on luonteeltaan muut huomioiva, kohtelias ja ajattelee mitä tekee, jää taatusti tappiolle naapureiden suhteen. Se on julmaa, mutta senpä takia ei aina kannata niin hirveästi miettiä omiakaan tapoja. AInakin meillä naapuri uskoo vasta sitten kun sille huutaa naama punaisena pienistäkin asioista. Kokeilin 15 vuotta kohteliasta diplomatiaa, mutta lopulta polttaessani päreeni hänen kanssaan tajusin että nyt meni perille.Sen jälkeen olemme keskustelleet vain huutamalla, mutta myös alkaa tapahtumaan.

      Naapureilta ei kannata odottaa mitään, mutta kun mukava tulee vastaan, niin vaikka sanoa sellaiselle ihan suoraankin miten arvostaa hyvää naapuruutta. Sellainen voi lujittaa ihmisiä viihtymään asunnoissaan ja täten lähteä luomaan hyvää naapurustoa. Kun on tarpeeksi monta keskenään toimeen tulevaa, niin kyllä siinä häirikkö huomaa pian itsensä ulkopuoliseksi.

    • vitun naapurit

      Kyllä se vaan niin on, että naapurit on perseestä! Meikäläisen pahaksi onneksi naapurissa asuu viä ex-appiukko, arvatkaa vaan kyylätäänkö siä tänne päin. Pakko muuttaa veks.

    • V:n urpat

      Sunnuntaina päristellään lehtipuhaltimilla,, hypitään tramboliinilla, ammuskellaan raketteja toisen talon nurkalla. Omakotinaapurit on pahimpia öykkäreitä.

    • Kaikki eivät osaa

      Meillä ei tehdä sunnuntaisin mitään meteliä aiheuttavia töitä. Monilla naapureilla on seurat sunnuntaisin ja vieraita. Kyllä me ehditään arkenakin työt tekemään. Ihanaa kun on yksi meluton lepopäivä viikossa plus muut pyhäpäivät ollaan hiljakseen.

      Saavat vieraat nauttia naapurissa linnunlaulun äänistä niin etteivät moottorit jyrää.

      Takassa emme polttele kuin puuta ja vähän sytykkeenä kanamunakennoa tai vessapaperirullan hylsyä. Piippu menee pilalle jos siellä kaikenmaailman paskoja alkaa poltella. Huhti- syyskuun välillä emme lämmitä takkaa ollenkaan.

      Risut silputaan hakettimella ja tehdään kompostia niistä.

      Mattoja ei tampata ollenkaan kun on tehokas imuri. En ole ikinä omistanut mattopiiskaa ja kotimme on raikkaan siisti.

      Pihat ovat katseenkestävässä siistissä kunnossa jotenka olisimme sinulle varmasti ihanne naapureita. Me olemme järjestyksen ihmisiä ja tykkäämme asua omassa talossa jossa kuluu aika kun on tekemistä. Eikä ole räksyttävää rakkikoiraa jota en itsekkään kyllä kuuntelisi päivääkään.

      • Et ole

        Mistä tiedät olevasi ihannenaapuri?

        Koiran haukkumisen ääni on luonnollinen ääni, eikä haittaa ketään, sen sijaan ihmisen kuuluu puhua, ei huutaa, mutta nykylapset ovat kurittomia opettajien kiusaajia, jotka eivät puhu, vaan rääkyvät, karjuvat, huutavat ja kiljuvat.


      • hullut koirat

        Mitä rakkikoirille muka voi tehdä? Ampua ne? Minkäänlaiset valitukset eivät tehoa luupäisiin naapureihin.

        Joo, älkää muuttako ok-taloon. Jo yksi häirikkönaapuri voi tehdä elämänne helvetiksi.On ihmisiä, joille ei sovi minkäänlainen asumismuoto muiden ihmisten kanssa. Koiranomistajat kaikkein pahimpia. En ymmärrä, miksi ne eivät muuta rakkiensa kanssa korpikuuseen.


      • Ongelmia opiskellen
        hullut koirat kirjoitti:

        Mitä rakkikoirille muka voi tehdä? Ampua ne? Minkäänlaiset valitukset eivät tehoa luupäisiin naapureihin.

        Joo, älkää muuttako ok-taloon. Jo yksi häirikkönaapuri voi tehdä elämänne helvetiksi.On ihmisiä, joille ei sovi minkäänlainen asumismuoto muiden ihmisten kanssa. Koiranomistajat kaikkein pahimpia. En ymmärrä, miksi ne eivät muuta rakkiensa kanssa korpikuuseen.

        Hullut kakarat ja niiden välinpitämättömät vanhemmat jotka makaavat jossain kellarissa korvatulpat päässä naamakirjaa päivittämässä kuinka ihanaa on kakaraperheellisen elämä ja helppoa.

        Kakarat kiljuun tramboliinille joka asetetaan naapurin terassin viereen ja itse mennään harrastelemaan korvatulpat korvissa mitä lie pornoa tai naamakirjaa päivittäen tai naidaan uudelle ämmälle kakaraa eläimen vimmalla eikä naapureilla ole mitään keinoja paeta sitä paska melua. Joka haluaisi linnunlauluakin kuunnella ja hiljaisuudesta nauttia kotioloissaan jonkun metelisen työpäivän jälkeen niin on mahdotonta.

        Kaikesta huolimatta asun omakotitalossa ja laitan alle aika yksikön häirikkö naapurit kuriin tai sitten kanssani ei ole enään mukava asua naapurina.

        Kamalaa kun vanhoja yksinäisiä ihmisiä kiusaa joku kakaralauma ja ottaa hampaisiinsa

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288761981186.html

        Olisi tuollakin minua tarvittu naapurina sillä on kokemusta mitenkä kiusaaminen lopetetaan alle aikayksikön. Nykyajan ihmisiä vaivaa täysi välinpitämättömyys niin että tekeydytään sokeaksi ja kuuroksi ettei vaan tarvitse vaivaa nähdä ja pääsee itse helpolla, ettei vaan itseensä kohdistu mikään. Oikein ressukoita ja paskahousuja jotka menevät piiloon heti kun tulee ongelmia.

        Minulla on keinot auttaa vaikka minkälainen ongelma tulisi naapurille. Olen yksin taistellut kakarajoukkoja vastaan ihan vain olemalla isokokoinen ja pelottavan näköinen siihen yhdistettynä älykkyys. Auktoriteettia löytyy niin ettei ole tarvinnut apua pyytää. Kaiken maailman yrittäjiä on löytynyt mutta ne ovat aika äkkiä luovuttaneet. Se joka ei pelkää niin sille ei tulla kauaa vittuilemaan vaan pelokkuutensa esille tuovalle jatketaan ja jatketaan kiusaamista.

        Kiusaamisen kohde antaa pelokkuudella kiusaajiensa jatkaa sitä hommaa. Kiusaajat haistaa pelokkaan ihmisen jo kaukaa niin kuin koirat haistavat pelokkaan ihmisen ja ärsyyntyvät siitä.

        Vahva itsetuntoinen ihminen on suojassa kaikesta kiusaamisesta ja kykenee puolustautumaan. Sellaiseen vahvaan ei yritetä uudelleen jos toiseksi jää heti taistelussa. Yrittää voi kukin mutta toiseksi jää heti. Annetaan yrittäjille mahdollisuus mutteí päästetä sitä sen pidemälle.

        Missään asumismuodoissa ei pääse ongelmitta jos on ongelma naapureita tullakseen. Niitä voi tulla vaikka mihinkä vain ja mikä on silloin ongelmien ratkaisu kykysi jos ei mitään kokemuksia ole?


      • tässä vinkki.
        Ongelmia opiskellen kirjoitti:

        Hullut kakarat ja niiden välinpitämättömät vanhemmat jotka makaavat jossain kellarissa korvatulpat päässä naamakirjaa päivittämässä kuinka ihanaa on kakaraperheellisen elämä ja helppoa.

        Kakarat kiljuun tramboliinille joka asetetaan naapurin terassin viereen ja itse mennään harrastelemaan korvatulpat korvissa mitä lie pornoa tai naamakirjaa päivittäen tai naidaan uudelle ämmälle kakaraa eläimen vimmalla eikä naapureilla ole mitään keinoja paeta sitä paska melua. Joka haluaisi linnunlauluakin kuunnella ja hiljaisuudesta nauttia kotioloissaan jonkun metelisen työpäivän jälkeen niin on mahdotonta.

        Kaikesta huolimatta asun omakotitalossa ja laitan alle aika yksikön häirikkö naapurit kuriin tai sitten kanssani ei ole enään mukava asua naapurina.

        Kamalaa kun vanhoja yksinäisiä ihmisiä kiusaa joku kakaralauma ja ottaa hampaisiinsa

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288761981186.html

        Olisi tuollakin minua tarvittu naapurina sillä on kokemusta mitenkä kiusaaminen lopetetaan alle aikayksikön. Nykyajan ihmisiä vaivaa täysi välinpitämättömyys niin että tekeydytään sokeaksi ja kuuroksi ettei vaan tarvitse vaivaa nähdä ja pääsee itse helpolla, ettei vaan itseensä kohdistu mikään. Oikein ressukoita ja paskahousuja jotka menevät piiloon heti kun tulee ongelmia.

        Minulla on keinot auttaa vaikka minkälainen ongelma tulisi naapurille. Olen yksin taistellut kakarajoukkoja vastaan ihan vain olemalla isokokoinen ja pelottavan näköinen siihen yhdistettynä älykkyys. Auktoriteettia löytyy niin ettei ole tarvinnut apua pyytää. Kaiken maailman yrittäjiä on löytynyt mutta ne ovat aika äkkiä luovuttaneet. Se joka ei pelkää niin sille ei tulla kauaa vittuilemaan vaan pelokkuutensa esille tuovalle jatketaan ja jatketaan kiusaamista.

        Kiusaamisen kohde antaa pelokkuudella kiusaajiensa jatkaa sitä hommaa. Kiusaajat haistaa pelokkaan ihmisen jo kaukaa niin kuin koirat haistavat pelokkaan ihmisen ja ärsyyntyvät siitä.

        Vahva itsetuntoinen ihminen on suojassa kaikesta kiusaamisesta ja kykenee puolustautumaan. Sellaiseen vahvaan ei yritetä uudelleen jos toiseksi jää heti taistelussa. Yrittää voi kukin mutta toiseksi jää heti. Annetaan yrittäjille mahdollisuus mutteí päästetä sitä sen pidemälle.

        Missään asumismuodoissa ei pääse ongelmitta jos on ongelma naapureita tullakseen. Niitä voi tulla vaikka mihinkä vain ja mikä on silloin ongelmien ratkaisu kykysi jos ei mitään kokemuksia ole?

        Tuo vanhusten kiusaaminen on kyllä niin törkeää kuin olla voi !

        Pari äkäistä korjaa vanhukselle kaveriksi, niin ei tarvitse pelätä kiusaajakakaroita.


      • PieniSiro
        Ongelmia opiskellen kirjoitti:

        Hullut kakarat ja niiden välinpitämättömät vanhemmat jotka makaavat jossain kellarissa korvatulpat päässä naamakirjaa päivittämässä kuinka ihanaa on kakaraperheellisen elämä ja helppoa.

        Kakarat kiljuun tramboliinille joka asetetaan naapurin terassin viereen ja itse mennään harrastelemaan korvatulpat korvissa mitä lie pornoa tai naamakirjaa päivittäen tai naidaan uudelle ämmälle kakaraa eläimen vimmalla eikä naapureilla ole mitään keinoja paeta sitä paska melua. Joka haluaisi linnunlauluakin kuunnella ja hiljaisuudesta nauttia kotioloissaan jonkun metelisen työpäivän jälkeen niin on mahdotonta.

        Kaikesta huolimatta asun omakotitalossa ja laitan alle aika yksikön häirikkö naapurit kuriin tai sitten kanssani ei ole enään mukava asua naapurina.

        Kamalaa kun vanhoja yksinäisiä ihmisiä kiusaa joku kakaralauma ja ottaa hampaisiinsa

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288761981186.html

        Olisi tuollakin minua tarvittu naapurina sillä on kokemusta mitenkä kiusaaminen lopetetaan alle aikayksikön. Nykyajan ihmisiä vaivaa täysi välinpitämättömyys niin että tekeydytään sokeaksi ja kuuroksi ettei vaan tarvitse vaivaa nähdä ja pääsee itse helpolla, ettei vaan itseensä kohdistu mikään. Oikein ressukoita ja paskahousuja jotka menevät piiloon heti kun tulee ongelmia.

        Minulla on keinot auttaa vaikka minkälainen ongelma tulisi naapurille. Olen yksin taistellut kakarajoukkoja vastaan ihan vain olemalla isokokoinen ja pelottavan näköinen siihen yhdistettynä älykkyys. Auktoriteettia löytyy niin ettei ole tarvinnut apua pyytää. Kaiken maailman yrittäjiä on löytynyt mutta ne ovat aika äkkiä luovuttaneet. Se joka ei pelkää niin sille ei tulla kauaa vittuilemaan vaan pelokkuutensa esille tuovalle jatketaan ja jatketaan kiusaamista.

        Kiusaamisen kohde antaa pelokkuudella kiusaajiensa jatkaa sitä hommaa. Kiusaajat haistaa pelokkaan ihmisen jo kaukaa niin kuin koirat haistavat pelokkaan ihmisen ja ärsyyntyvät siitä.

        Vahva itsetuntoinen ihminen on suojassa kaikesta kiusaamisesta ja kykenee puolustautumaan. Sellaiseen vahvaan ei yritetä uudelleen jos toiseksi jää heti taistelussa. Yrittää voi kukin mutta toiseksi jää heti. Annetaan yrittäjille mahdollisuus mutteí päästetä sitä sen pidemälle.

        Missään asumismuodoissa ei pääse ongelmitta jos on ongelma naapureita tullakseen. Niitä voi tulla vaikka mihinkä vain ja mikä on silloin ongelmien ratkaisu kykysi jos ei mitään kokemuksia ole?

        Mutta miten nimimerkki "Ongelmia opiskellen" saisi kuriin kiusaavat naapurit, jos hän olisikin peni, siro nainen eikä iso, pelottava mies?


    • Oma elämä jokaiselle

      Olisko vain hyväksyttävä, että ihmiset elävät eri elämänvaihetta tai ovat eri elämän tilanteessa. Hankalaa on olla äänetön ja hajuton. Pitäisikö kaikkien olla vanhuksia ja elää äänettömästi. Lapsia ja eläimiä ei saa olla koska niistä on ääni ja näköhäiriötä. Nuori ei voi olla kun käy ulkona ja tulee kotiin myöhään. Vuorotöissä ei voi käydä kun aiheuttaa samaa haittaa. Kerrostalossa kengät tuo rapaa rappukäytävään, omakotitalossa nurmikko kasvaa... Naurattavin juttu mikä itselle on sattunut: voisitko jättää auton muualle parkkiin, kun se on niin vanha. Näethän, että muilla on uudemmat ja tämä on hienoa aluetta. Ei tuollaisia autoja tänne. Heh heh. Olihan auto vanha, mutta siisti, palveli hyvin 1 km työmatkan ja kauppamatkat. perheellämme olí myös kaksi uutta autoa, jotka saivat olla taloyhtiönparkkipaíkalla. Voi voi... Kyllä se on asenne vamma kun ei elämää ympärillä hyväksy. Jos jokaiselle naapurille olisi mielíksi niin näkymättömäksi pitäisí ryhtyä.

      • Eri elämänvaiheet

        Minullakin on se elämänvaihe että valitan joka asiasta ja sekin on hyväksyttävä. Hankalaa olla valittamatta jos siltä tuntuu. Pitäisikö kaikkien olla valittamatta eikä saa vanheta ollenkaan?

        Naurettavinta mitä olen huomannut että ensin eletään metelöiden ja sitten kun ei ole omasta elämästä johtuvaa meteli ym. haittaa niin aletaan vuorostaan valittajiksi :D

        Kyllä se on asenne vamma jos valittajia ei hyväksy sillä ei voi valittaa näkymättömästikkään.


      • Asenne:.
        Eri elämänvaiheet kirjoitti:

        Minullakin on se elämänvaihe että valitan joka asiasta ja sekin on hyväksyttävä. Hankalaa olla valittamatta jos siltä tuntuu. Pitäisikö kaikkien olla valittamatta eikä saa vanheta ollenkaan?

        Naurettavinta mitä olen huomannut että ensin eletään metelöiden ja sitten kun ei ole omasta elämästä johtuvaa meteli ym. haittaa niin aletaan vuorostaan valittajiksi :D

        Kyllä se on asenne vamma jos valittajia ei hyväksy sillä ei voi valittaa näkymättömästikkään.

        .

        No kyl silmätikuksi voi joutua vaikka siitäkin syystä että on ainoa rehellisissä päivätöissä käyvä ja töihin lähteminen / töistä palaaminen aiheuttaa häiriötä

        .


    • Jaa no joo

      Muuta Lapin erämaahan. Ja osta peltonit, sielläkin on luontoäänisivulle, jotka ei päivää ja kelloa katso!

    • Näin se vain on....

      Onneksi et ole minun naapuri.

    • entinen kissa fani

      Meillä oli ihan kivat naapurit, juteltiin ja moikkailtiin kun tavattiin.Ok-talo alue.
      Sitten he muuttivat pois, tilalle saatiin perhe jonka kissa otti pihamme hiekkalaatikokseen.Pakkohan siitä oli huomauttaa, kun lasten hiekkalaatikon vierustalla jatkuvasti kävi, ja jokapaikassa muuallakin tietysti.
      Herneet veti nokkaan, mutta kissansa antaa paskoa silti meidän ja muiden naapurien pihaan.
      Ketään ei lähistöllä haluaisi heidän kissaansa pihaansa, minä ja yksi toinen siitä heille silloin sanottiin.Enää ei olle sitten puheväleissäkään.Joku oli sen kissan jo löytöläänkin keväällä vienyt, mutta hakivat sen kuulemma sieltä .
      Irtokissa ok-taloalueella, riesoista kurjin.Paskaa saa kerätä jatkuvasti, ettei lapset sotke itseään niissä, tai itse paskasta kengänpohjiaan.
      Lumet nyt kun tuli, se tekee tuohon laatoitukselle asiansa.
      Taidan ostaa terrierin, jospa se ajaisi kissan tiehensä.Viellä täytyy miettiä rotu, joka sopii myös lasten kanssa.Isoa ja hankalaa en halua, vaan pienen ja riittävän tehokkaan :)

      • paskasingot

        Käsittämätön juttu.

        Helsingissä ja Espoossa asuttuani jalat ovat koiranpaskassa päivittäin. Myös pikkulapset on sivelty paskalla. Kun tätä on kestänyt jo vuosikymmenen, on mielessä että survoo suolet ulos seuraavasta paskasäkistä tai sen taluttajasta. Alhaisin ihmisryhmä toisten ihmisten ja heidän lastensa ulosteeseen töhrijät.

        Ikinä kuunaan en ole kissanpaskaan astunut.


    • 18+8

      Omakotitalossa on se hyvä puoli ettei tarvitse olla kenenkään kanssa tekemisissä jos ei halua. Kuitenkin sellaiset ihan normaalit käyttäytymissäännöt ois hyvä pitää mielessä eli moikataan kun nähdään ja aina silloin tällöin voidaan muutama sana vaihtaa. Tietysti myös naapurit olisi hyvä ottaa huomioon eli ei kauheasti metelöidä. Kolmesta naapuristani kaksi ei ole koskaan moikannut. Onneksi sentään edes yksi naapureista on ns. normaali perhe.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe