Onko kellään eticket.fi:stä hyviä kokemuksia?

Pelkääjä

Hei,

Menin ostamaan eticket.fi:stä lentoliput, koska luulin firmaa luotettavaksi.
Kuitenkin liput ostettuani alkoi epäilyttää, koska aloin lukea enemmän tietoa netistä.

Onko kellään ollut vuoden 2011 jälkeen hyviä kokemuksia eticket.fi:stä vai olenko tullut huijatuksi??

38

3667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työläinen......

      itse ostin sieltä pari viikkoa sitten liput lensin suomesta norjan osloon ja oslosta islantiin.
      Eli on luotettava!

    • Pelkääjä

      Okei, kiitos vastauksesta!! Nimittäin sieltä tuli sähköposti, että "lähetämme sinulle 24 tunnin sisällä lipun, jossa lukee tarkemmat tiedot... tulosta tämä lippu ja ota mukaasi lentokentälle.."... Sitten vähän ajan päästä tuli tuo viesti, mutta siinä ei ollut mitään liitteenä! Sitä ennen kyllä tuli vahvistusviesti, jossa luki mikä lentokone jne... Oliko se vahvistusviesti jo itsessään se "lippu"??

      • Lännen lokari

        Ostin viime syksynä meno/paluulennot Thaimaahan. Lippujen ostaminen eticketin kautta oli vaivatonta. Eticket sitten ilmoitteli jo ollessani Thaimaassa paluulennon muutoksesta ja täysin mahdottomaan aikatauluun. Peruttuani lennon eticket sysäsi rahan palautuksen hoitamisen minulle vaikka olin maksanut heille palvelupaketin etukäteen. Kysellessäni asiaa he toteavat tehneensä kaiken mikä heille kuuluu piste.

        En missään tapauksessa suosittele eticketin käyttöä kenellekään ja aion ostaa tästä lähtien lentoliput suoraan lentoyhtiöiden nettisivuilta.

        Ps. Rahojen palautusta olen odotellut jo kaksi kuukautta.....


      • Anonyymi

        Halvat lennot - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd
        Aviasales on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Aviasales hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • janu2

      Jep, voi olla, että eticket toimii, kun on yksinkertainen lentosuunnitelma. Itse maksoin myös palvelusta, jossa muutokset ja peruutukset tulisi olla mahdollisia "lentoyhtiön sääntöjen mukaisesti". Tarkottaa näin myöhemmin googlea käyttäneenä, että vain verot maksetaan takaisin. Ihan joka casessa. Johdattavat siis asiakasta harhaan ja vielä laskuttavat moisesta.

      Asiakaspalvelu ei puhu kunnolla suomea, on töykeää ja ilmeisesti myös laiskaa. Vaikuttaa hyvin paljon siltä, etteivät edes ota oikeasti lentoyhtiöihin yhteyttä, vaan olettavat aiempien tapausten toimivan samoin tavoin. Lentoyhtiön omilla sivuilla toivotaan yhteydenottopyyntöä, mikäli lentoihin tulee muutoksia. Jos matkatoimistoa kiinnostaisi tehdä työnsä, saisivat varmasti neuvoteltua jotakin. Mutta ei kiinnosta, palkka tulee muutenkin.

      En voi suositella eticketiä kenellekään, joka vähänkin Pohjoismaita kauemmas aikoo lentää. Aion myös tehdä kaikkeni, että myös ne yksinkertaisen lentosuunnitelman omaavat jättävät varaamatta eticketin kautta ja koko lafka kaatuu. Jos en saa lippuje peruttua kunnolla, jään 550e miinukselle näistä, plus uusien lippujen hinta. Törkeää, törkeää, törkeää.

      • terceira

        Tilasin eticetiltä lipun ,ensin tuli kaksi kiitosta tilauksesta ja sitten samantien että tilaus on hylätty.Tilasimme samantien lentoyhtiöltä lipun niin sitten 15minuutin kuluttua tuli eticetiltä viesti että lippu on agtivoitu näin ollen minulla on kaksi lippua samalle lennolle


      • AktivoituKysymys
        terceira kirjoitti:

        Tilasin eticetiltä lipun ,ensin tuli kaksi kiitosta tilauksesta ja sitten samantien että tilaus on hylätty.Tilasimme samantien lentoyhtiöltä lipun niin sitten 15minuutin kuluttua tuli eticetiltä viesti että lippu on agtivoitu näin ollen minulla on kaksi lippua samalle lennolle

        mitä tarkoittaa agtivoitu?


      • anonyymi_QVf

        eticket on epäluotettavalta . Varasin lipun , maksoin verkkopankissa , sain vahvistuksen , mutta pian tuli viesti , emme ole saaneet maksua . Seuraavaksi lähetin kuitin , ei hyväksytty , vaativat luottokertti maksua . Eivät puhu sanaakaan suomenkieltä .
        Menetänkö rahat ja lennon .


    • eikoskaanenää

      En voi tätä huijarifirmaa suositella kenellekään! Töykeää ja osaamatonta asiakaspalvelua, johdattavat tahallaan asiakkaita harhaan. Maksoin tonnin arvoisen lennon tilisiirrolla. Maksun on kirjauduttava eticketille puoleen yöhön mennessä ja lupasivat maksun kirjautuvan muutamissa tunneissa. Seuraavana päivänä vaativat 210 euroa lisää, koska maksu ei ollutkaan heidän mukaansa kirjautunut heidän järjestelmäänsä ajoissa, vaikka maksoin ajallaan. Reklamoin asiasta sähköpostitse ja saamani asiakaspalvelu oli tähänastisen elämäni surkeinta. Vastaukset olivat erittäin lyhyitä ja huonolla suomella kirjoitettuja, eikä asiakaspalvelija edes yrittänyt pahoitella tai ehdottaa mitään kompromissiä. Vaadin rahojani takaisin välittömästi, mutta lupasivat vasta noin kolmen pankkipäivän sisällä palauttaa ne tililleni. Koska on perjantai, niin rahat näkyisivät tililläni ja pääsisin ostamaan uutta matkaa muualta vasta keskiviikkona. Tähän mennessä vastaavanlaisten matkojen hinta on noussut jo useammalla satasella, ehkä nousee vieläkin. Otan yhteyttä kuluttajavirastoon ja tarvittaessa poliisiin korvauksien saamiseksi.

    • BNE

      Hommaa luottokortti niin ei tartte vaikeita tilisiirtoja tehä. Ai niin mutta sulla taitaa olla luottotiedot pakkasella, joten luottokorttia ei sulle myönnetä. Mikä lento muuten maksaa tonnin? Jos kyse turistiluokan lipusta niin tolla hintaa pääsee Australiaan asti.

      • puujalka

        Jos hän on menossa Australiaan tai Thaimaahan tai Argentiinaan tai ihan mihin vaan kauemmas niin näihin kohteisiin lentäminen maksaa sen tonnin pyöreästi.....Jokainen voi matkustaa ihan mihin haluaa(ei koske nim. BNE:tä)
        BNE ei ole tainnut lentää Osloa kauemmas, jos sinnekään


    • Lisää pikavippejä

      Aika härski kaveri tuo "eikoskaanenään". Sillä itellä pikavipit ja muut laskut ulosotossa, mutta kun hänen rahojaan makuutetaan muutama arkipäivä pankissa, niin johan ollaan heti viemässä asiaa oikeuteen. Pitäisköhän ensin kuitenkin laittaa omat raha-asiat kuntoon ja sitten vasta alkaa syyttelemään muita.

    • googlaus ennen

      Jos varaatte matkan/lennon, kooklatkaa mitä puodista kirjoitetaan. Eikö olisi turvallisempaa ostaa lento vähän isommasta puodista tai suoraan lentoyhtiöltä. Varmasti ongelmatilanteet on helpompi hoitaa ja edut ovat parempia. Olen myös huomannut saman laivamatkoissa Tallinnaan (laivavaraukset erikseen ja hotelli suoraan varattuna, hotellista saa hyvän huoneen, kerran on upgreidattu suite-huoneistoon, maksaa voi huoneen perillä/ saada lentopisteitä.

    • 6+13

      eticket on usein hauissa halvin, mutta itse otan liput yleensä Travellinkiltä. Finnairin liput usein huomattavasti halvemmat kuin Finnairilla itsellään Pari kertaa tullut soitettua aspaan, ihan ok palvelu - tosin itselläni ei ole ollut isompia ongelmia lentojen kanssa.

      • tammikuussa intiaan

        Viime vuonna ostettiin Hki-Mumbai liput ebookerin kautta ja toimi hyvin. Tänä vuonna Travellinkin kautta ja lipputiedot tulivat s.postiin ok.


    • Rahoja hävisi

      Lentoni peruuntui ja eticket.fi palautti vain osan maksamistani rahoista. Asiakaspalvelun ([email protected]) viesti oli ” … Muutos/peruutus oli tehty lentoyhtiön puolesta (ei me vaan lentoyhtiö järjestää lennon, siksi vastuussa on lentoyhtiö tästä asiasta). Meidän palvelun maksua ei palauteta, koska meidän puolesta kaikki oli tehty oikein. Kiitos!”
      Kaiken kukkuraksi palautettava summa oli aivan hatusta vedetty, sillä sillä ei ollut minkäänlaista yhteneväisyyttä lentolipun hinnan kanssa. Varmaa on tämän jälkeen, etten tilaa lentolipuja, jonka menevät eticket.fi:n kautta.

    • kooklatkaa

      Kun varaa lennon, kannattaa ensiksi kooklata, mitä firmasta kirjoitetaan, esim. ostaa isosta firmasta, esim. ebookers.fi/com tai ticket.fi ottaa heiltä vakuutus, tai ottaa suoraan lentoyhtiöltä (ehkä kallein?)

    • TK 68

      "kookltkaa"
      Juurikin noin,ottakaa lentonne suoraan yhtiöltä
      Eroitus näihin netti yhtiöihin n. 20-30€/lippu,yleensä saa viellä jotain extraa tuolla eroituksen hinnalla.
      Esim.paikka varaukset,safkat jne

    • e-ticket_on_huijarifirma

      Tilasin lentoliput e-ticketin kautta ja tarkistin kaikki tiedot tarkasti. Kun vahvistus palautuu oli syntymäaikani muuttunut sekä lennon paluupäivä. Lipun myyjä pitää oikeuden olla muuttamatta lippuja tai palauttamatta niistä rahoja. Mitä lippujen ostaja voi tälläisessä tapauksessa tehdä e-ticketin kaltaisen huijariyhtiön ollessa kyseessä? Ei mitään

    • Matkaaja68

      Momondossa ym. tämä pulju tarjoaa usein halvimmat hinnat. Jos matkaa koittaa varata, niin kappas ko. hintaa ei olekaan saatavilla ja ehdottaa jotain kovempaa hintaa. Tämä on toistunut useamman kerran ja loppujen lopuksi olen sitten tilannut lentoyhtiöltä suoraan. Vaikuttaa aivan huijarifirmalta tämä e-ticket.

    • Ärtynyt

      Minulla on erittäin huonoja kokemuksia eticketin asiakaspalvelusta, eivät ymmärrä mitä asiakas sanoo toistavat vain fraaseja. Tuntuu etteivät luettuaan ymmärrä. Eivät tarkista missä tilassa asiakkaan tilaus on. Rahojen takaisin saanti hyvin vaikeeta, kymmeniä maileja johtuen taas siitä kun asiakaspalvelijat eivät hallitse hommiaan.

    • Mielenkiinnollaodottava

      Onko kukaan matkustanut eticketin kautta ongelmitta? Ostimme liput Balille ensi kesäksi ja epäilys heräsi onko liput oikeasti varatut ja maksetut heidän puoleltaan...

      • Minä en ainakaan osta ko firmalta osta yhtään lentoa. Löytyykö lentosi checkmytrip.comista tai Finskin sivuilta (varaukseni), lennossasi on varmaan Finskin liittymälento? Minä ostin huhtikuun lento/hotellimatkan ticket.fiiltä hyvällä lisävakuutuksella.


      • woiiiiiiiiiiiiiiiiiiltsu

        hei! ostin lennot balille joulukuuksi, olen kuitenkin luottavaisin mielin.


    • mielenkiinnollaodottava

      Lennot löytyvät checkmytripistä. Miksi kysyttiin vain nimi ja s.posti kun liput osti? Outoa.

      • Toinenjuuso

        Omalta osaltani kaikki toimi mainiosti ostin vaimolleni ja tyttärelleni meno/paluulennot. Ei ongelmia, ja tosiaan kun liput on maksettu ne näkee checkmytrip.com palvelun kautta.


      • poopopopopo

        minulla myös :)


    • pieniperuna

      Ei kannata ostaa eticketin kautta, varsinkin jos on muita vaihtoehtoja. Itse laitoin tietoni lippua varatakseni, sain tiedot varauksesta, mutta seuraavana päivänä lippuni oli peruutettu, sillä olin laittanut kaikki etunimeni ja nimi oli liian pitkä.(?!?!) Lippujen hinnat olivat päivän aikana nousseet 70e, eivätkä voineet tehdä minulle samalla hinnalla varausta enää. Ja tosiaan varausvaiheessa ei tullut merkintää liian pitkästä nimestä, ja nimensyöttökentässä pyydettiin kaikkia etunimiä.

    • resk

      Tilasin äskettäin lennon ja maksoin verkkopankin kautta. Ei ole mennyt perille, mutta tililtä se on lähtenyt. Asiakaspalvelusta ei suostuta auttamaan, tämä virolainen nainen siellä ei osaa sanoa mitään asiaan. Kuulemma menee pari päivää pankki siirrossa, mutta 24h sisällä varaus menee umpeen?! Tässä olen ollut yhteydessä kuluttaja asiamieheen ym. että saisin rahani takaisin... EN SUOSITTELE!

    • Liputmuualta

      Älkää käyttäkö! Pelkkiä ongelmia tiedossa.

    • Turhautunut79

      Ongelmia täälläkin, maksutilanteessa tietojen syötön jälkeen error-viestiä. Rahat menee, lippua ei tule. Asiakaspalvelu ei vielä vastannut, puhelinnumero tuuttaa vain varattua.

      • luenettiäjapäättele

        Miksi edes kokeilit kun netissä on sivukaupalla varottavia esimerkkejä tästä fimasta.

        Kertauksena:

        KIERTÄKÄÄ KIOSKI KAUKAA


    • Huijatuksi_tullut

      Minulle myivät lennon Helsingistä Alicanteen niin, että Tukholman Arlandasta olisi pitänyt siirtyä toiselle Tukholman kentälle mitä muutosta en huomannut. Tämä siirtymä: Tukholma Ruotsi
      Alicante Espanja
      Lähtö: 2016-12-06 07:20:00
      Saapuminen: 2016-12-06 11:20:00

      Siirtymäpaikka Skavsta olikin Nyköpingissä vajaat 200 km Arlandasta etelään, minne yöllä olisi pitänyt ehtiä. Tietenkään en ehtinyt sinne asti ja tuli melkoiset kulut.

    • Rahastettu

      Varsinainen rahastusfirma .Ottivat palvelumaksuja meno paluu lipun varaamisesta 143,85€ . Kannattaa varoa.

      • Päiväpilalla

        Lafkaan etukäteen tutustumatta varasimme matkan ja maksoimme luottokortilla, koska pankkimaksu ei onnistunut (herjasi tilinumeroa). Sitten sähköpostiin alkoi tulla erilaisia viestejä peruuntumisista ym. Nyt emme tiedä, onko matka varattu vai ei. Englantia vierasmaalaisesti puhuva virkailija ei löytänyt varaustamme tai maksua. Nyt pitää odottaa arkipäivää, jolloin kuulemma vastataan suomeksi. Harmittaa tosi kovin, ettei huomattu katsoa näitä arvosteluja. ÄLKÄÄ TOISET TEHKÖ SAMAA VIRHETTÄ! Hintakin nousi varauksen aikana 4 hengeltä yli 200 euroa. Kabiinimatkalaukustakin meni hinta, jos otti sen tavallisen "pikkumatkalaukun", joka on kaikkialla mennyt ilmaiseksi. Kyseessä Tku-Gdansk -lento.


    • OnnettomiaTunareita

      Miksi ihmiset eivät varaa lentojaan suoraan lentoyhtiön sivuilta?

    • Varasin liput hollantiin kahdelle. Ei onnistunut peruutus, kun piti toinen lippu perua. Rahat meni
      Ei koskaan enää täältä lippuja

    • Anonyymi

      VAROKAA TICKET. -palvelua (#ticket.fi, #ticket.se, #ticket.no, #ticket.de).
      Maksoin lentolipustani 602 Euroa, mutta lentoyhtiö siirsi lentoa yli 6 tuntia, joten olin oikeutettu täyteen palautukseen. TICKET.FI VARASTI MINULTA 284 EUROA ja palautti vain 318 Euroa.
      TICKET.FI ON SIIS HUIJAUSFIRMA.
      Mitään palvelua ei saa, nettisivut ovat epäselvät, koskaan et tiedä mitä olet varannut (esim. laukkujen lukumäärä) ja lentojen peruuttaminen todella vaikeaa, vaikka syy olisi lentoyhtiössä.
      Puhelinpalveluun on järkyttävän pitkä jono, puhelu on kallis ja vastaaja mitään tietämätön help desk henkilö Intiassa ja puhuu huonoa englantia.
      Veloittavat jokaisesta asiasta 159 Euroa ja myös silloin, kun lentoyhtiö peruu lennon tai muuttaa lentoa.
      Maksavat peruutetun lennon hinnan takaisin vasta 6-8 viikon kuluttua.
      Aivan surkea palvelu.
      ÄLÄ KÄYTÄ ticket. palvelua (#ticket.fi, #ticket.se, #ticket.no, #ticket.de).
      ticket.fi kokemuksia
      ticket.se kokemuksia
      ticket.no kokemuksia
      ticket.de kokemuksia

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe