Virkavirheitä?

woe mahoton

Tein hakemuksen viranomaiselle, turha kysyä mille eikä sillä ole väliäkään, uteliaat älkööt vaivautuko kysymään sillä en sitä kerro.

Viranomainen laittoi hakemuksen roskiin eikä käsitelleyt asiaa vaikka asiassa olisi lain mukaan pitänyt antaa uusi päätös. Tuo lakipykälä on täysin selvä ja varmaan yksi lyhimpiä Suomen laissa, vain 12 sanaa jotka velvoittavat viranomaisen tekemään uuden päätöksen.

Tuli nimetön vihjaileva kirje viranomaiselta. On viraston kuoressa, osoite käsin kirjoitettu. Sisälsi vanhaksi menneen päätöksen joka on toki voimassa mutta asioiden muututtua olisi uusi päätös pitänyt tehdä johon oli merkitty huomiokynällä yksi pieni asia joka vihjaa siihen että asiaa ei käsitellä.

Mitä minun nyt pitäisi tehdä tässä asiassa?

32

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se auttas?

      sano uuvelleen, woe mahottoman mahoton, se taikoo ongelmas pois!!
      ja jollei tepsi, sano aina woe mahoton, niin siinä sit siulla apu...

      • soppaa

        Ap:n teksti on kyllä niin puutteellinen, ettei siihen voi asiakysymyksistä vastata. Voisin jotakin yrittää, jos ap täydentäisi ainakin seuraavia kohtia:

        ***Tuo lakipykälä on täysin selvä ja varmaan yksi lyhimpiä Suomen laissa,::***
        Siis mikä lakipykälä? Miksi palstalaisten pitäisi se arvata? Pelkän aloituksesi perusteella arvailu on kutakuinkin mahdotonta. Lainsäädäännössä kun on varmasti jo kymmeniätuhansia pykäliä.

        ***Tuli nimetön vihjaileva kirje viranomaiselta.***
        Millä tavoin "nimetön"? Eikö siinä ollut luonnollisen henkilön nimeltä mainittua vastaanottajaa? Vai oliko vastaanottaja yksilöity muuten kuin henkilönimellä (esim. sen-ja-sen kiinteistön omistaja tms). Vai tarkoititko, että lähettäjä oli "nimetön"? Puuttuiko kirjeestä mahdollisesti sen henkilön nimi, joka esiintyi viranomaisen nimissä/puolesta?

        Ja mitä kirjeessä "vihjailtiin"? Jos nyt kertoisit ihan rehellisesti, mistä on kyse, niin voisit saada varteen otettaviakin neuvoja tällä palstalla. Mutta pelkkiin arvailuihin perustuvat neuvot ovat yhtä tyhjän kanssa.


    • woe mahoton

      ***Tuo lakipykälä on täysin selvä ja varmaan yksi lyhimpiä Suomen laissa,::***
      Ei tuo lakipykälä ole tässä oleellinen ja sitä ei tarvitse tietää.

      ***Tuli nimetön vihjaileva kirje viranomaiselta.***
      "lähettäjä oli "nimetön"? Puuttuiko kirjeestä mahdollisesti sen henkilön nimi, joka esiintyi viranomaisen nimissä/puolesta? "
      Juuri noin, viraston nimi löytyy kirjeestä asiaa hoitavan virkailijan nimeä ei, eikä mitään saatekirjettä tms. jossa asia olisi sanottu selvästi.

      "Ja mitä kirjeessä "vihjailtiin"?"
      Käsitin asian niin ettei hakemustani käsitellä vaikka lain mukaan pitäisi. Tuskin kukaan siitä muuta johtopäätöstä voi vetää.

      Alun perin ei minulle edes ilmoitettu mitään ettei hakemustani käsitellä, olisin sen kyllä huomannut mutta ilmeisesti liian myöhään että olisivat voineet hylätä hakemukseni myöhästymisen vuoksi. Tuo kirje tuli sen jälkeen kun aloin kysellä miksi hakemus on laitettu roskiin. Huomasin asian ihan sattumalta, eli viranomaisen kannalta liian aikaisin.

      Yksinkertaisia kysymyksiä:
      -Voiko viranomainen laittaa hakemuksen roskiin vaikka se pitäisi lain mukaan käsitellä?
      - Pitääko viranomaisen lähettämässä kirjeessä olla asiaa hoitavan virkailijan nimi?

      Kyseessä on iso virasto jossa voi "piileksiä" vastuutaan. Toki tuo virkailijan nimi kyllä varmasti selviää lokitiedostoista. Kuka pääsee tutkimaan noita loki-tiedostoja?

      • soppaa

        Yksinkertaisia vastauksia.

        ***- Voiko viranomainen laittaa hakemuksen roskiin vaikka se pitäisi lain mukaan käsitellä? ***
        EI

        ***- Pitääko viranomaisen lähettämässä kirjeessä olla asiaa hoitavan virkailijan nimi? ***
        EI.


    • woe mahoton

      @soppaa
      Kiitos nopeista vastauksista.

      Mitä minun pitäisi tehdä että asia saisi onnellisen lopun? Vaikea valittaa kun ei ole päätöstä mistä valittaa. Olen laittanut sähköpostia jo viraton esimiehelle, hän kuittasi sähköpostin vastaanotetuksi lähes viikko sen lähettämiseni jälkeen, vastannut ei siinä esittämiini kysymyksiin. On myös mahdollista että tuo salaperäinen virkailija on juuri tuo esimies.

      Siksi minun pitäisi...
      a) Tehdä kantelu ylemmälle virkamiehelle?
      b) Tehdä rikosilmoitus?
      c) Kirjoittaa asiasta joulupukille?
      d) Mennä maanantaina sinne virastoon ja laittaa se remontiin?
      e) Mennä hirteen?
      f) Juoda nyt kossua ja unohtaa koko asia?
      g) Juoda nyt kossua ja ruveta selvittämään asiaa maanataina?
      h) Tehdä jotain muuta?
      i) Olla tekemättä mitään ja perisuomalaiseen tapaan alistua korkean virkahenkilön alamaiselle tekemään tekoon vaikka se on selvästi laiton?

      ... no en keksi enempää vaihtoehtoja, jos joku keksii niin kertokoon ....

      Näyttöä kyllä löytyy, mm tuo kirje jossa on käsialanäyte ja varmaan sormenjäljetkin, ja näyttöä on myös siitä että tuo hakemus on laitettu roskiin sillä se näkyy vieläkin siellä sähköisessä järjestelmässä koska hakemus oli lähetetty sähköisesti, lisäksi sain siitä myös automaattikuittauksen sähköpostiin.
      Voi tosin olla aika hankala saada virkarikosta tutkintaan. Helposti tuo on "vähäinen" vaikkakin täysin tahallinen.

      • soppaa

        En edelleenkään saa ap:n viesteistä mitään tolkkua, mistä nyt oikeasti on kysymys, enkä siksi osaa minkäänlaista ohjetta/vihjettä/neuvoa antaa. Näillä olemattomilla eväillä ap saa hoitaa tai olla hoitamatta asiansa, miten parhaaksi näkee.


    • woe mahoton

      OK, käytän tapaa ...
      g) Juoda nyt kossua ja ruveta selvittämään asiaa maanataina?

      • woe,woe....

        Pässipääkin haistaa aloituksesta, ett se silkkaa tsoukkia!

        Sano 100 x woe mahoton, niin pääset höpöjutusta eroon!!


    • woe mahoton

      Ei ole tsoukkia. Tuo viranomaisen omasta aloitteestaan peruuttama hakemus näkyy edelleen roskiksen kuvalla varustettuna viranomaisen tietokannassa ja tuo nimetön kirjekkin on ihan oikeaa paperia ja on hyvässä tallessa hallussani.

      Kyseinen virasto ei ole aikaisemminkaan kunnostautunut lakien noudattamisessa.

      • jxbdjckrjcjej

        " Tuo viranomaisen omasta aloitteestaan peruuttama hakemus näkyy edelleen roskiksen kuvalla varustettuna viranomaisen tietokannassa"

        Pääsetkö siis selailemaan tuota viranomaisen tietokantaa? Hämmästyttävää...
        Kerro toki lisää siitä roskiskuvakkeesta.


    • woe mahoton

      "Pääsetkö siis selailemaan tuota viranomaisen tietokantaa?"
      Pääsen selaamaan omia tietojani kirjautumalla palveluun pankkitunnuksilla. Hakemus näkyy siellä ja sen edessä roskiskuvake. Ja tieto: "Hakemus on peruttu." Minä en ole sitä perunut ja tuskin joulupukkikaan joten sen perujan on täytynyt olla joku virkailija joka ilmeisesti on sama joka lähetti tuon kirjeen, ja aivan syystä tuo virkailija haluaa pysyä tuntemattomana, mutta ei pysy kun on jäänyt käyntijälki loki-tiedostoon. Ei taida virkailijalla olla valtuuksia perua hakemusta, ja jos väittää minun peruneen sen niin selittämistä on tuossa kirjeessä jo aika paljon. Eikä minulla ole ollut mitään syytä hakemuksen peruuttamiseen, virkailija saa kertoa omansa aikanaan.

      "Kerro toki lisää siitä roskiskuvakkeesta. "
      Sellainen ylhäältä leveämpi ja alhaalta kapeampi roskakorin näköinen harmaa kuvake. Mitähän teet tuolla tiedolla?

      • jxbdjckrjcjej

        Halusin vain selvittää miten sekaisin pääsi on. Asia selvä.

        Muista päivittää tänne minkälaiseen salaliittoon lopulta törmäsit.


    • höpsö

      Näitä tän tyyppisiä viestejä täällä näkee, eikä voi kuin ihmetellä kuinka tärkeänä ihmisenä itseäsi oikein pidät? Miksi virkailija, joka päivässä hoitaa satoja juttuja, alkaisi käyttämään aikaa sinun papereittesi kadotteluun ja vielä lähettelisi jotain vihjailuviestejä sinulle? Luulempa, että olet ymmärtänyt jotain väärin.

      Et halua sanoa, mihin pykälään vetoat. Kuitenkin on käytännössä selvää, ettei mikään lakipykälä pakota viranomaista käsittelemään mitään huuhaajuttuja. Esim käräjäoikeudelta on vaadittu lähestymiskieltoa netissä ihmisille, joilla on ärsyttäviä viestejä fb:ssä, ja perusteluina ettei haluta kavereista poistaa, kun halutaan yhä heidän senäänsä päästä lukemaan, muttei vaan haluta, että lähettävät viestejä enää. Ei tällaisista mitään täysistuntoja järjestetä, kuten ei siitäkään, jos vaikka kelalta vaatii opintotukea, koska on kirjastossa lueskellut aapista.

    • woe mahoton

      @jxbdjckrjcjej
      Pää ei ole enää sekaisin, kun tuota g-tapaa käytin viikonloppuna niin oli pääkin vähän kossusta sekaisin, mutta nyt kossut on juotu ja höyryt haihtuneet.

      Kyse ei ole salaliitosta, sitä en edes epäile, vaan kyseessä on täysin ammattitaidoton virasto jolla ei ole alkeellisiakaan käytöstapoja. Kyseessä voi olla myös tahallinen kiusan teko kun eivät oikein sulata sitä kun häviävät hallinto-oikeudessa ja vielä monta kertaa. Nyt yrittävät sitä kikkaa etteivät tee päätöstä ollenkaan koska taas tulisi "pataan" HaO:ssa jos kielteisen päätöksen teksivät, myönteistä eivät tahdo tehdä.

      @höpsö
      "Miksi virkailija, joka päivässä hoitaa satoja juttuja, alkaisi käyttämään aikaa sinun papereittesi kadotteluun ja vielä lähettelisi jotain vihjailuviestejä sinulle?"
      Sitä minäkin ihmettelen, mutta näin on käynyt ja ihan oikeasti. Virkailijakin olisi päässyt helpolla kun olisi tehnyt myönteisen päätöksen, kyse on rahallisesti muutamasta kympistä eikä sekään ole pois virkailijalta, nyt sille saattaa tullla aika paljon hintaa.

      En sano lakipykälää koska kysymykseni ei edes koskenut sitä, se on oikeastaan ainoa selvä tapaus tässä jutussa. Mistään huuhaajutusta ei ole kyse.

      "Esim käräjäoikeudelta on vaadittu lähestymiskieltoa netissä ihmisille, ...."
      Tuollaiset asiat ei liity mitenkään tähän juttuun.

      • höpsö

        Ei nyt ei kyllä hetkeäkään mene läpi, että jo kertaalleen hävittyä juttua vaikeuttaisivat heittelemällä papereita roskiin, noista vihjailevista meileistä nyt puhumattakaan. Meilit tallentuvat erinäisiin tietokantoihin, kukaan ole niin hölmö, että mitään mysteerivietejä rupeaisi työpaikaltaan lähettelemään. Luulen, ettet vaan oikein ymmärrä virastokieltä, se voi olla toki vaikeaa.
        Ihmettelet, ettei sulle vastata nimellä takaisin, mutta mieti nyt virkailijan tilannetta: pistät heille jotain viestejä, joissa ilmoitat heidän tahalleen kiusaavan sinua. Annat jo tällä sen verran sekavan kuvan itsestäsi, että tuskin sinua kotiovellekaan halutaan.
        Noita voidaan muuten jättää käsittelemättä siksikin, ettei vaikka kaikkia vaadittavia papereita ole toimitettu, olethan tarkistanut, että kaikki liitteet olleet mukana jne?


    • Tais telija

      Hei aloittaja
      Kyllä kaikkea sattuu virastoissa
      Oletko tietoinen ,että viranomaisesta voi kannella oikeusasiamiehelle tai oikeuskaslerille joka valvoo että viranomainen noudattaa lakia.

      Kaikille teille epäilijöille kerron kokemuksestani. Kyllä virastossa häviää papereita. Itse lähetän kaikki paperipostina ja kirjattuna. Jolloin aina jää merkki kuka on noutanut lähetyksen. Ja näinkin paperini oli hävinnyt. Kaikki paperit kannattaa säilyttää ja puhelut asiasta voisit vaikka nauhoittaa. Ei se virkamies vähällä myönnä tekojaan.

      Minullekin sanottiin tylysti , koita ymmärtää ettei asiaanne kasitellä, eikä täälläole mitään papereita. Mutta kun otin yhteyden viranomaisvalvojaan yllättäen ne paperit löytyikin. Viraston päällikkkö antoi osoitteen jonnne lähetän lappuseni. Antoi siis mappi ö.n osoitteen. Sanoi vielä että oman etusi kannalta on parempi että lähetät ne tähän osoitteeseen.

      Tietysti jos matka ei ole kohtuuton, paras tapa on viedä paperin suoraan virastoon ja vaatia vastaanottajalta kuittaus . Kahtena kaikki tietyti . Toiset itselle talteen ,mutta niihinkin vastaanottajan kuittaus.

    • woe mahoton

      "Kyllä kaikkea sattuu virastoissa"
      Niin sattuu ja on ennekin sattunut.

      "Oletko tietoinen ,että viranomaisesta voi kannella oikeusasiamiehelle tai oikeuskaslerille joka valvoo että viranomainen noudattaa lakia."
      Olen tietoinen ja myös aluehallintovirastolle voi kannella, juuri kyseinen virasto sai sieltä moitteita toiminnastaan jokin aika sitten. Ainakin kantelu tästä lähtee jonnekin, se on varma.

      "Kyllä virastossa häviää papereita. Itse lähetän kaikki paperipostina ja kirjattuna. "
      On niitä hävinnyt. Varsinkin viranomaisen kannalta hankalien asiakirjojen katoamisprosentti lienee aika suuri. Nykyisin laitan kaikki sähköpostin liitetiedostona jolloin saan vastaanottokuittauksen lähetetystä asiakirjasta. Kaikki viranomaiset ei tosin tiedä tai ymmärrä että vastaanottokuittaus pitää lain mukaan lähettää, siksi liitän sähköpostin tekstiin kyseisen lainkohdan, se löytyy tuolta http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030013#L3P12.
      Asiakirjojen katoamisesta ei tässä ole kysymys, sain automaattisen vastauskuittauksen sähköpostiin ja siellä se hakemus on tänäkin päivänä roskisken kuva edessään.

      "Kaikki paperit kannattaa säilyttää ja puhelut asiasta voisit vaikka nauhoittaa."
      Noin olen tehnyt jo vuodesta 2005 alkaen, ostin silloin mp3-soittimen jossa on mikrofoni. Tapaamisissa se on helppo piilottaa vaikka paidan taskuun ja äänitys päälle hyvissä ajoin, kukaan ei huomaa eikä kenellkkään tarvitse kertoa.

      "Ei se virkamies vähällä myönnä tekojaan. "
      Ei myönnä vaikka siitä olisi oikeuden päätös, senkin olen huomannut.

      "Minullekin sanottiin tylysti , koita ymmärtää ettei asiaanne kasitellä, eikä täälläole mitään papereita. Mutta kun otin yhteyden viranomaisvalvojaan yllättäen ne paperit löytyikin. Viraston päällikkkö antoi osoitteen jonnne lähetän lappuseni. Antoi siis mappi ö.n osoitteen. Sanoi vielä että oman etusi kannalta on parempi että lähetät ne tähän osoitteeseen. "
      Tyypillistä virheenkäsittlyä suomalaisessa virastossa, tuttu juttu mullekin. Tosin noin suoraan eivät ole sanoneet, harmi sikäli kun äänitän keskustelut.

      "Tietysti jos matka ei ole kohtuuton, paras tapa on viedä paperin suoraan virastoon ja vaatia vastaanottajalta kuittaus . Kahtena kaikki tietyti . Toiset itselle talteen ,mutta niihinkin vastaanottajan kuittaus. "
      Tuotakin ole kokeillut. Tiukkaa on joskus kuittauksen saanti ollut ja on pitänyt heille kertoa että hallintolaki velvoittaa tuon kuitin antamaan. Olen sen kuitin aina saanut. Matka ei ole itkä, mutta sähköposti on kätevämpi, jää todisteet joka asiasta.

      Tänään tein ja lähetin reksiteritietojen tarkastuspyynnön myös loko-tietojen osalta. Virkailijoiden nimet saan selville, ehkä samalla selviää touhun motiivikin. Jos se on kosto, niin virkarikoskäräjät on tiedossa.

      • woe mahoton

        Krrr.. jäipäs kirjoitusvirheitä, oikoluku on lukijan vastuulla.


      • dorka visentti

        Ota print screen sitte siitä sivusta jos kuittaus pelkästään ei riitä "todisteeksi" ja kirjehän tietenki on todiste myös. Hyvä että saat lokitiedot.

        Mutta laita asiasi uudelleen vireille, ei se hoidu valitustietä myöden kovinkaan nopeesti

        Parasta valitella "talon" ulkopuolelle, tulee parempi selvitys asiaan

        "käräjät" on aina kivoja, jos saa kurmuuttaa virkaansa sopimatonta asiakastaan rääkkäävää ilkeilijää


    • höpsö

      Tottakai papereita häviää, ihmisiä sielläkin ollaan, mutta että viranomaisten kannalta vaikeden papereiden katoamisprosentit... Siellä on työntekijäillä kymmenien tuntien palkattomat ylityöt alla, luuletteko tosissanne, että sieltä joka kymmenes keisi otetaan, ja piilotetaan johonkin jännään paikkaan ympäri taloa, koska niiden etsiminen on niin kovin hauskaa? Ja sitten oikeen viraston johtaja viettää kahvitaukoja lähetellen vihjailevia viestejä asiakkaille?
      Tod näk olette kirjoittaneet osoitteen epäselvästi/väärin, jolloin paperit ovat vaikka päätyneet väärälle osastolle. Tällöin ei niitä sillä sekunnilla lähetä metsästämään, että mihinköhän nämä kuuluvat; oikea omistaja soittaa kyllä perään.
      Ei virastojen asiakaspalvelut ole mitään avohoitopotilaiden loppusijoituspaikkoja, ei siellä jengi mitään kiksejä teidän kiusaamisestanne saa.
      Miksi olet vuodesta 2005 soitellut virastoihin ja nauhoitellut puheluita? Tämä voi selittää, miksi juttusi hylätään saman tien. Jos pommitat heitä joillan vaatimuksilla, joihin on jo vastattu moneen kertaan ettei niille ole pohjaa, niin ei miedän muiden verovarjoja tuhlata asioittesi kymmementeen uudelleenkäsitelyyn. Harrastuksia on monenlaisia, toiset kutovat, ja toiset häriköivät viranomaisia.

    • woe mahoton

      @höpsö
      En kommentoi tuollaista potaskaa.

      • höpsö

        Mitä potaskaa on siinä, ettei ole tervettä nauhotella kohta kymmenettä vuotta toisten puheita, koska aina tulee jotain?
        Mitäpä jos kerron sinulle, että enemmistö virastoasioista menee ilman mitään sen kummempia selkkauksia, katsoisitko silloin peiliin?


    • woe mahoton

      @höpsö
      Minä teen niin kun katson parhaaksi tehdä. Oikeusturvani kannalta katson äänittämisen tarpeelliseksi ja tuo tarve johtuu ihan omista kokemuksista, joitakin kun voi kushettaa vain kerran. Tuosta äänittämisestä on vähemmän haittaa kun siitä ettei sitä äänitystä ole silloin kun sitä tarvitsee, harvoin tarvitsee. Sen lisäksi äänite on tavallaan muistiinpano käydystä keskustelusta ja siitä voi kätevästi tarkistaa mitä on puhuttu ja mistä on sovittu. Minäkin voin muistaa väärin ja joskus on niinkin käynyt että tarkistettuani äänityksen olen huomannut olleeni väärässä ja se on myös estänyt valittamisen. Onneksi sinä et päätä siitä mikä on tervettä ja mikä ei ole.

      Suurin osa virastoasioista todellakin menee ihan hyvin mutta silloin tällöin tapahtuu myös virheitä. Ei siinä mitään jos virheitä tapahtuu mutta tuo virheen käsittelytaito on virkalijoilla usein puutteellinen. Systeemiin kuuluu että asiakas on aina väärässä ja virkamies ei voi ikinä tehdä virhettä tai ainakaan tunnustaa sitä. Joskus olen itsekin väärässä mutta en ala kiistämäään selvää asiaa kuten lähes kaikki virkamiehet tekee vaikka löisi millaiset todisteet eteen. Noiden todisteiden esittämisen jälkeen alkaa vetkuttelu, viivyttely ja valehtelu sekä asiakkaan syyllistäminen omaan virheesesä keinoja kaihtamatta. Typerää touhua mutta niin totta.

    • Tai stelija

      Hei taas itsekin nauhoitan nimenomaan kaikki virkamiespuhelut siis omat,
      Joku kirjoitti tuolla toisten puheluiden nauhoittamisesta , se on rikos. Mutta nyt käsittääkseni puhutaan omien puheluiden nauhoituksesta.
      Näin onkin hyvä toimia ja jos mitään epäselvää ei kekustelussa ole sen voi heti poistaa,niin myös itse teen. Jos erimielisyyksiä asiasta voi tarkistaa mitä se vastapuoli oikein sanoi.

    • woe mahoton

      @Tai stelija
      Juuri noin. Minä kyllä äänitän kaikki tapaamisetkin siis virastossa. Toisten puhelujen äänittäminen on todellakin rikos ja ei ihan helposti taida onnistua eikä se minua kiinnostakkaan. Käytän tuota äänitys-sanaa kun ei noissa nykyvehkeissä enää nauhoja ole.

      Voisihan ne äänitykset tuhota, mutta olen jostain syystä säästänyt ihan KAIKKI kun tuota tallennustilaa on riittävästi. Sen verran jokaista kuuntelen että saan todettua äänityksen onnistumisen. Tuo äänitys on jotain "kättä pidempää" silloin kun on sana sanaa vastaan.

      Pidän sähköistä arkistoa johon tallennan kaikki tärkeät asiat, myös nuo äänitykset, skannaan myös jotkut tärkeät paperiasiakirjat kuten esim. takuukuitit kun ne ei kestä luettavassa kunnossa sitä takuuaikaa. Idean tuohon sain Kelalta kun siellä sellainen on. Vuosittain poltan ne rompulle niin sieltä ne tarvittaessa löytyy.

      Joillekin virkailijoille tuo äänitys on todellakin "myrkkyä" ja haluasivat kieltää sen mutta ei onnistu.

    • woe mahoton

      Päätös tehty ja toimeenpantu ja asia on kunnossa ainakin minun osalta. Se ei ole vielä tiedossa kuinka montaa muuta ovat yrittäneet kushettaa samalla tavalla, heitä voi olla kymmeniä, satoja tai tuhansia.

      Jälkiselvittely alkaa heti kun saan pyytämäni rekisteri- ja loki-tiedot. Temppuilevien virkailijoiden nimet tulee tietoon ja ehkä motiivikin. Veikkaampa että on tuttuja nimiä.

      • ohhohh

        Voi hanki nyt kulta apua, soita vaikka jonnekkin!

        Tuhansia kusetettuja, jälkiselvittelyt ja viranomaisen lokitiedot sulle, nimet julki... Missä maailmassa sä elät?


    • woe mahoton

      En soita minnekkään ainakaan nyt vaan odottelen kaikessa rauhassa OMIA loki-tietojani. Olen niitä kirjallisesti pyytänyt ja lain mukaan ne on minulla oikeus saada, muiden tietoja en tietenkään saa, muuta kyllä joku tarvittaessa saa.

      Kusetettuja SAATTAA olla jopa tuhansia riippuen siitä kuinka kauan tuota touhua on jatkunut, tai sitten vain yksi joka jäi yritykseksi, totuus kyllä selviää.

      Mikään vahinko tuo ei missään tapauksessa ollut kun vielä senkin jälkeen kun käry oli käynyt yritettiin tuolla kirjeellä jonka lähettäjän henkilöllisyys ei ole vielä tiedossa viestittää ettei päätöstä tehdä.

      Aika näyttää kuinka tuossa käy ja kenelle.

      • 341432423

        Kerrotko vielä mikä laki velvoittaa näihin lokitietojen toimittamisiin sinulle? Pykälä myös.


    • Tais telija

      Voimia sulle.

      Kerrothan sitten tilanteen kun se on ratkaistu.
      Olen utelias, koska tiedän että tuollaista tosiaan tapahtuu

      Palaan myös asiani kanssa palstalle, sen ratkettua. Toivottavasti tämän vuoden aikana.

    • woe mahoton

      Kiitti kannustuksesta.
      Kirjoittelen sitten lisää kun sen aika on.

    • woe mahoton

      Asia ratkesi edukseni.
      Rakaiseva oli kirjoittamani "tulikivenkatkuinen" sähköposti jonka lähetin muutamaan sopivaan osotteeseen.

      Jälkselvittely alkaa. Se millainen siitä tulee riippuu ihan siitä kuinka montaa muuta on samalla tavalla yritetty k*settaa, varmaan monen kohdalla onnistuttu. En oikein näe mitään syytä että minä olisin ainoa, toki sekin on mahdollista mutta epätodennäköistä. En jätä asiaa tähän.

      Jos minulla olisi ollut edes jonkinlainen luottamus viranomaisiin niin se olisi mennyt, eipä ollut enää mitä mennä. Olenkohan niin hölmön näköinen kun aina yrittävät k*settaa, vai huomaanko sen herkemmin ja uskallan puuttua asiaan. Moni suomalainen alistuu viranoamisten k*setuksiin tai ei niitä edes huomaa koska ei uskalla kyseenalaistaa viranomaistoimintaa.

      Hyvää pääsiäistä kaikille ystäville ja munaa persheeseen narsitinilkkivirkarosvoille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe