Miehellä pitää olla

karutotuus

Pätäkkää!
Se on nimenomaan pätäkkä mitä nainen haluaa miehestä. Jos nainen tuntee, että miehellä ei oo pätäkkää niin se heti torjuu mielessään sen. Hommaa kunnon työpaikka ennen kun alat naisten kanssa pelaamaan. Se on täysin turhaa ennen sitä. Säästät paljon aikaa ja vaivaa ja turhaa vitutusta. Nainen ei kunnioita luuserityötöntä miestä tai opiskelevaa koulupoikaa. Nainen haluaa nimenomaan kunnon työssäkäyvän miehen. Nähty on miten kaveri monta monta vuotta yrittää saada naista itselleen ja sit kun kunnon töihin (yli 3000 €/kk) pääsee niin ei mee kun 3 kk niin unelmien nainenki ilmestyy kainaloon. Se on nimenomaan pätäkkä millä sitä naista nykymaailmassa saa.

17

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omituista.

      Olen työtön ja miksi mulla on sitten tyttöystävä ollut jo 5 vuotta jos kerran naiset haluaa miehen jolla on pätäkkää. Aika monellakin työttömällä on nainen vaikka mies ei ole mikään rikas.??

      • reffia

        Et siis oo tainnu käydä nettitreffeillä 5 vuoteen ?


    • osittain totta

      Pätee miehiin joilla ei ole mitään muuta annettavaa.

    • hypergamiaa

      "Hypergamialla tarkoitetaan naisten tapaa pariutua itseään korkeammassa sosioekonomisessa (asemassa) olevien miesten kanssa tai sellaisten miesten kanssa, joilla on potentiaalia (kunnianhimoa, älykkyyttä, oikea koulutusala tms.) naista paremman sosioekonomisen aseman hankkimiseksi. Kun naiset avioituvat ylöspäin, sosioekonomisessa hierarkiassa ylimpänä olevat naiset ja alimpana olevat miehet jäävät ilman aviopuolisoa."

      "Hypergamia aihettaa sen, että etenkin pienituloiset miehet jäävät ilman naista, koska pienituloiset naiset pariutuvat mieluummin keski- ja hyvätuloisten miesten kanssa, jos mahdollista. Tämän osoittavat tilastotkin. Alimman tuloviidenneksen miehistä 43 % elää ilman naista, kun taas ylimmän tuloviidenneksen miehistä vain 2 % elää ilman naista."

      Miehenä tehtävänne on siis tienata enemmän kuin naisenne koska naiset luonnostaan sitä vaatii. Jos olet köyhä mies niin voit löytää itsellesi köyhän naisen mutta joka hyvin todennäköisesti jättää sinut kunhan löytää itselleen varakkaamman miehen.

      http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/52261-naisten-hypergamia
      http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=734189

      • itsestäänkinselvää

        Niinpä, kukas nyt pultsarin nai, tai tiukka pillu tunteettoman kusipään.


      • vaativa nainen
        itsestäänkinselvää kirjoitti:

        Niinpä, kukas nyt pultsarin nai, tai tiukka pillu tunteettoman kusipään.

        Näin se vaan menee,


      • komeet pärjää
        vaativa nainen kirjoitti:

        Näin se vaan menee,

        Komea mies viedään tanssipaikoissa vaikka ei olisi rahakas,Saantikin on 100% varmaa.


      • Yksinkertaista
        komeet pärjää kirjoitti:

        Komea mies viedään tanssipaikoissa vaikka ei olisi rahakas,Saantikin on 100% varmaa.

        Kyse olikin parisuhteesta ilman naista/naisen kanssa elämisestä. Saanti tanssilattialta on eri asia.

        Varmasti taloudellinen asema auttaa pariutumisessa, mutta ei se ole ainoa syy. Turha mennä sen taakse, että vain raha ratkaisee. Jokainen meistä on kokonaisuus - ulkonäkö, sosiaalinen elämä/arki, status, talous, luonne/persoona/älykkyys, elämäntilanne. Joillekin yksi osa-alue on tärkeämpi kuin toiselle, joku asettaa korkeammat kriteerit kaikkeen. Jos mies feilaa 4/5 osa-alueella naisen kriteerit, niin miksi nainen miehen haluaisi? Ja jos on nainen on kovin valmis tinkimään kriteereistään, niin hänen valinnanmahdollisuudet kasvavat ja miehen näkökulmasta kilpailu kiristyy.

        Tietenkin komea, hyvin toimeentuleva, hauska ja sosiaalinen mies hyvällä luonteella on haluttu kumppani suuremmalle määrälle naisia kuin sosiaalisesti lahjaton, mielenterveysongelmainen, ulkoisesti epäviehättävä ylivelkaantunut yksilö. Miksi tämä mies jää ehkä ilman? Koska hänen kohtaamien naisten pariutumiskynnys ei ylity.

        Yksin pätäkällä saa kyllä naisia, mutta aitoa rakkautta ei voi ostaa. Varakas kyllä saa enemmän mahdollisuuksia yrittää kuin muuten vastaavilla ominaisuuksilla varustettu köyhä.

        Itselleni talous painaa sen verran vaakakupissa, että haluan naiseni kykenevän kantamaan oman kortensa yhteiseen talouteen. Osansa asumisesta, mahdollisten lastensa kulut jne. Statusta taas en vaadi yhtään, esim. julkisuuden henkilön kanssa seurustelu vierastuttaa ajatuksena.

        Jos et saa naista, mieti mitä osa-aluetta sinun pitää itsessäsi parantaa saadaksesi naisen, jollaisen haluat. Mistä jää kiinni?


    • Prinssi.

      Pätäkkää ja iso muna niin naiset on kiimassa.

    • tyoton1

      Kyllähän se taas tuli huomattua, että naiselta loppuu heti kiinnostus kun kuuli, että olen työtön ja rumakin vielä :(

    • pätäkkä mies

      Minulla on kesämökki ja satatonnia pätäkkää. Eipä ole naisia näkynyt. muina aikoina kun juhannuksen aikoina jolloin naiset haluaa mökille.

      • 5+11

        Se pätäkkä pitää nimenomaan näkyä sun vaatteissa, autossa, talossa ja asenteessa. Ei sillä mitään tee jos se muhii vaan tilillä!


    • Esmeralda43

      Jaha.. Taas näitä ketjuja, jossa laitetaan rahan tai rumuuden syyksi se ettei saa naista. Toki varsinaiset syyt siihen miksi naiset ei kiinnostu, on kivuttomampaa laittaa jonkun muun kuin esim. omien luonteenpiirteiden piikkiin. Sinne peilin eteen meno on niin julmetun vaikeeta kun pitäisi tarkastella sitä omaa käyttäytymistä. Eikö vaan voisi joskus tunnustaa niitä omia vajaavuksiaan oman käyttäytymisen suhteen ja mahdollisesti pyrkiä korjaamaan sitä omaakin käytöstä. Täälläkin on kyllä monta kertaa yritetty kertoa, että vaikka mies olisi kuinka varakas ja komea tahansa, ei sillä oikeaa parisuhdetta rakenneta.. Ainahan ääripäitä löytyy niin miehistä kun naisistakin. Itse seurustelin jonkin aikaa miehen kanssa, joka on aina osannut luovia naisten suosioon ja pitää itseään täydellisenä herrasmiehenä ja kuvittelee tekevänsä kaikki naisen eteen. Voin kertoa, että karu totuus oli aivan toinen. Onneksi sain itseni suhteesta irti, alkoi paljastumaan todella moukkamaisia luonteenpiirteitä, aika ajoin suorastaan törkeää käytöstä. Sitten ihmetellään, että kumma kun ei kelpaa.. Kaiken tein suhteen eteen, naisten vika kuulemma kun eivät ymmärrä hyvän päälle. Ja huhhuh! Tämäkin tapaus ihan vilpittömästi uskoo siihen omaan
      herrasmiesmäisyyteensä. Toki noita parantumattomia pissiksiä on molemmissa sukupuolissa, mutta tyhmää yleistää aina tuolla samalla virrellä.

      Hyvin yksinkertaista, mutta niin vaikeaa.. Kohdelkaa toisianne hyvin ja huomioikaa. Se ei todellakaan vaadi komeeta tai kaunista naamaa, saati tukuttain rahaa..

      • 18+8

        HUOM! SEKIN OLI KOMEA PÄTÄKKÄMIES JOKA PÄÄSI EDES YRITTÄMÄÄN OLLA SUHTEESSA!!!!!!!! KÖYHÄ MIES EI PÄÄSE EDES SINNE ASTI!!!!


      • Esmeralda43
        18+8 kirjoitti:

        HUOM! SEKIN OLI KOMEA PÄTÄKKÄMIES JOKA PÄÄSI EDES YRITTÄMÄÄN OLLA SUHTEESSA!!!!!!!! KÖYHÄ MIES EI PÄÄSE EDES SINNE ASTI!!!!

        Ei itseasiassa edes mitenkään erityisen komea, mutta osaa tehdä vaikutuksen naisiin..Töissäkäyvä kyllä, mutta suht normaalituloinen ja pirun velkainen.. Että näin..


    • joopajoo...

      ei mitään pätäkkää tarvi. Pitkä ja komea naisen mielestä ja pukeudu hyvin ja hurmaa nainen. That's fucking it. Näin saat kuuman naisen. Pelkällä pätäkällä et saa kuin kylmää esitystä.

    • Naisille, jotka haluavat mieheltään rahaa on olemassa ihan nimikin. Se on huora.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe