Helvetin Enkelit Imatralle

Kiellettävä

Kuinka on mahdollista että tuollaisen rikollisjengin imatralle tuloa ja sitä tapahtumaa suojeemaan lähtee kaupungin valtuuston puheejohtaja? Jengi on useampaan kertaan tuomittu vakavista rikoksista,kuten huumeet ja väkivalta, nyt sitten oikein valtuuston puheenjohtaja julkisesti tavallaan hyväksyy sellaisen toiminnan suojelemalla sitä. Onpa siinä nuorisollekin huonoa esimerkkiä!

39

1606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harley Parkinsson

      Kun ei ole asioista yhtään perillä, ei kannattaisi tänne kirjoitella. Tapahtuma ei ole mikään Helvetin Enkelien kokoontuminen, vaan moottoripyöräiliöiden rokki tapahtuma. Joten turpa kiinni ennenkuin hankit tietoa.

      • Ilo Asua Imatralla

        Harley Parkinson on ainakin hyvin perillä "moottoripyöräilijöiden" asioista kun turpa pitää olla kiinni,ei kaikki niitä pyörämiehiä niin kovasti pelkää ettei uskalla mitään heistä sanoa.
        Ei ne "moottoripyöräilijät" ole sen ihmeellisempiä kun muutkaan ihmiset antakoot vaan sitä respectiä toisilleen.


      • Tahra kaupungille

        Lappeenrantalainen ja moottoripyräkero on Helvetin Enkelien äysjäsenkerho ja luokitelt rikollisjärjestöksi, olkoonkin tapahtuma nimetty vaikka tapahtuma ristitty vaikka kerhon teekutsuiksi. Poliisin ja tuvallisuuspäällikön antamat lausunnot puhukoot puolestaan ja tapahtumaa ei pidä sallia. "Harley Parkinssonin" teksti jopaljastaa, mitä porukkaa nämä kerholaiset ovat ja on harmittavaa mikäli Imatran kaupungin valtuuston puheenjohtaja suojelee tätä poppoota vaikkakin sillä kyseenalaisella tempulla on tarkoitusvain tukea omaa poliittista egoaan.Vähän enemmän arvokkuutta TWJ!


      • pappatuntsa

        Mitä yhteistä on HD:n ja rollaattorin kuljettajalla? Jos irroittaa toisen käden tangosta menettää ajoneuvonsa hallinnan.


    • kulmahousu

      Eräälle toiselle rikollisjärjestölle kaupunki maksaa 700€ vuodessa ''hamerahaa'', lisäksi ko järjestön miehille sallitaan luvattoman mutkan kanto koska se kuuluu perinteeseen.

      • Kulmahousujen

        kanssa ei voi edes ottaa matsia koska aina pyssyt alkaa paukkumaan tai puukko heilahtaa. Muutenhan niistä ei ole mihinkään kuin aseiden kanssa ja porukalla.


    • Virallista suojelua

      Tappavat toisiaan ja huumeet liikkuu, toivotaan ettei sivulliset joudu kärsimään.

    • J. Bäckmann

      Kansainvälisesti merkittäväksi tämän tapahtuman tekee Vladimir Putinin juuri vahvistettu osallistuminen yön sudet moottoripyöräkerhon kanssa! Putin on vahvistanut Ina Heinolle saapuvansa tokmannin parkkipaikalle suoraan pietarin sotilastukikohdasta taisteluhelikopterilla venäjän armeijan erikoisjoukkojen maahanlaskujoukkojen saattueessa. Speznaz järjestää Putinin saapumisen yhteydessä näytöksen kaupungintalon ja poliisilaitoksen valtaamisesta, ja venäjän lippujen nostamisesta lipputankoihin. Kaikkia venäläisiä ja venajämielisiä pyydetäänkin paikalle osoittamaan suosiotaan. Putin yöpyy valtionhotellin morsius-sviitissä, jonka nimi muutetaan ennen tapahtumaa Venäjän Karhu sviitiksi.
      Venäjän panssarivoimat järjestävät ilotulituksen sijaan osallistujien riemuksi 500 panssarin voimin näytösammunnan vuoksenniskan ja kaukopään suuntaan.

    • siipirikko kelirikko

      Suojelia on samanlainen enkeli tosin ilman siipiä..

    • Joojoo mut Harrikkamiehet , ne vasta äijiä on :)

      • ääliö

        Joo, piripäitä raiskaajia.


    • Näin

      Saimaa Picnic tapahtuman järjestää SCHD RY,ei Hells Angels Mc ! Sama yhdistys on järjestänyt tapahtuman alusta alkaen talkootöillä.Talkoo väkeen kuuluu niin motoristeja kuin ei motoristeja,kerholaisia kuin ei kerholaisia.Saimaa Picnic on tarkoitettu kaikille motoristeille ja moottoripyöristä kiinnostuneille eikä se todellakaan ole mikään helvetin enkeleitten kesäjuhla !! Ne ketkä täällä haukkuvat tilaisuutta,käykää ensin kerran tutustumassa tapahtumaan ja muodostakaa mielipiteenne vasta sitten.Ja vielä viimeisen kerran: Saimaa Picnicin järjestää SCHD RY !! eI MC Carelia,vaikka jotkut tahot niin väittäväisivätkin..

      • ensi kesänä uudestaan

        Viime vuonna kävin eka kertaa. Leppoisan mukava meno, hienoja pyöriä ja hyvää musaa. Ei paljon enempää tarviikkaan


    • Taivaan enkeli vaan

      Just niin , kannatta ensin selvittää asioita ennekuin täällä alkaa taivasteleen. Kiva tuo Saimaa Picnic !!
      Viihtyisä tapahtuma :)

    • HD ROLLE

      Ja virkavalta valehtelee ajankulukseen???

      Hah ja HAH.
      Uskoo ken tahtoo.
      Hyvä tapahtuma mutta ei kestitä täällä nyt ihan kaikkia!

    • opp87

      Uskosinpa et se epärehellisin porukka on kuitenkin tuolla arkadianmäellä...

      • pop

        Poliisithan ovat kaikki umpirehellisiä..Kysykää vaikka Jari Aarniolta..


    • A.Korttipakka

      Ja minä olen sitä mieltä, ettei Sex Pistols saa tulla Suomeen. Sellainen yhtye levittää saatanan sanomaa.

    • perttureeta

      Viisi kertaa kyseisessä tapahtumassa olleena voin kertoa, että kerran oli hurja tilanne kun kaljahanasta ei tullutkaan enää juotavaa, koska tynnyri oli tyhjä, mutta pian saatiin sekin toimimaan ja pystyimme hörppimään olutta ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Todella hieno tapahtuma ollut aina.

    • speedball

      Idea kieltämisessä ei ole hyvä festari vaan rahan päätyminen esim. huumekaupan rahoitukseen.

    • bileet

      Sen verran tiedän,että jos siitä festarista joskus jotain rahaa jää,ne käytetään aina seuraavan vuoden festariin kokonaisuudessaan. Tapahtuma ei todellakaan ole mikään kultakaivos vaan tarkoituksena on ainoastaan järjestää hyvät bileet tähänkin maankolkkaan...

      • Harley Parkinson

        Todella talkootyönä suurin osa ja talkoo osannottajia on kaikista "ihmisryhmistä" että aivan turhaa yrittää vesittää tapahtuma jollain huumeisiin liittyvällä epäilyillä.
        Saattoi olla tuolla alkuosiossa jollekkin liikaa tuo turpa tukkoon sanonta, joten korjaan sen: suu suppuun kunnes on varmaa tietoa.


    • nou mopo

      valittakaa hesaan sil se ,,mopo pö ja eikös se pellava pää tehnyt noist dokkarin ,,minkä joku ämmä oli pilannau tohon juuuu tuuupa paskaa nn et itku osat vek,,nou gomets

    • nou1

      hyvin menee ,,,mopo mut pysyis käsis ,,,ja arto jatkaa ,,dokkaris ,,et ei pysyny,,,heh heh , hekkutin ,,,käsis,,,,

    • PARKKISSON

      S E SIIIT ,,DOKKARI ,,,OK ,,PULSSIT

    • extaasi

      Napikauppiaitten kokoontuminen jota kaupunki tukee. Siis rakastakaa veroja.

      • Faktat esiin

        Siis mikä nappikauppiaitten kokoontuminen? Huuteletko täällä muuten vaan täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella, vai löytyykö ihan faktaa?


      • esillä on
        Faktat esiin kirjoitti:

        Siis mikä nappikauppiaitten kokoontuminen? Huuteletko täällä muuten vaan täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella, vai löytyykö ihan faktaa?

        Riitäisikö viimeisen kymmenen vuoden ajalta kerhotiloista ja kotietsinnöistä takavarikoidut mömmöt todisteeksi. Uutiset löytyy Etelä-Saimaan jukasimista
        uutisista. Jos ei riitä, niin Hesarista löytyy lisää. Vai oliko ne omaan käyttöön tarkoitettuja.


      • järkeä kiitos
        esillä on kirjoitti:

        Riitäisikö viimeisen kymmenen vuoden ajalta kerhotiloista ja kotietsinnöistä takavarikoidut mömmöt todisteeksi. Uutiset löytyy Etelä-Saimaan jukasimista
        uutisista. Jos ei riitä, niin Hesarista löytyy lisää. Vai oliko ne omaan käyttöön tarkoitettuja.

        Etelä-Saimaan satuja uskoo ken tahtoo ja vielä kerran todettakoon: Saimaa Picnicin järjestää SCHD ry,ei Mc Carelia ! Sitäpaitsi luulisi tapahtumassa olevan sen verran tehokas valvonta,ettei siellä paljon rikoksia tehdä..


    • mc sateenkaari angel

      Kierrätystä, sano motoristi kun soppa valu viiksiä pitkin takas lautaselle

    • Profiloidutaan!

      No alusta saakkahan Helvetin Enkelit on tuota tapahtumaa sponsoroineet.
      Ja ainakin muutama vuosi sitten festarikansasta löytyi jäseniä vähän joka jengistä: Bandidosia, Cannonballia ja Rogues Gallerya sun muuta liivimiestä ja -naista oli kylä täynnä.
      Kivahan se on muodostaa Imatrasta kuva suvaitsevana karjalaiskaupunkina jonne rikollisjärjestötkin saa tulla lomailemaan ja verkostoitumaan...

      • Harley Parkinson

        Ainahan on mukavaa jos joku sponsoroi tapahtumaa. Ja se että löytyy jäseniä joka "jengistä" , mitä pahaa siinä on? Lomailemassakaan ei liene mitään sanomista.
        Verkostautuminen on Mitä?
        Kalastusta?


    • kaikki

      sama kuka järjestää ämmiä kaikki

    • A.C.A.B....

      Taas on päässy kylän paskahousut huutelemaa "totuuksia" torven täydeltä.....ompahan säälittävää sakkia Imatran virkavalta sekä asukit....
      Ps: Se "yks" on oikeesti homo vaikka muuta väittää...

      • Mab Borley

        Mistä a.c.a.b tiedät, että "se yks" on homo? Oletko pyllistänyt hänelle useastikkin vai oletko itse semmoinen natsipuppelipoika?


    • kotienkeli

      jep .kun imatranajotkii on ajettu,on pelkkää asiaa kuulla moottorinpärinää! nii ja italiassa tunnetaa suomesta imatra eikä helsinki.

    • vai mitä

      Niinpä,oli hirveitä rikoksia saimaa picnic aikana

      • Harley Parkinson

        Oli kyllä kauheeta, kuulemma yksi nahkaliivinen oli pieraissut ääneen! Siis todella ihan selvästi kuului ihan siihen viereen. Kauhia rikos?


    • fatarse

      Oli varmaan yksin niin pelkäs että joku kuulee. Porukassa ois sitten röhötetty.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe