Outo Facebook

Voi...........

Facebook on ihan hyvä keskustelu paikka tiettyyn rajaan saakka. Tietyt ihmiset kuitenkin kokeilevat Facebookissa käytösrajojaan. Facebookkiin kirjoitetaan paljon sellaista, mitä he eivät ehkä siviilielämässä uskaltaisi sanoa.
Vaikka Facebook yhdistääkin ihmisiä , niin se myös erottaa. Kerrassaan ihmeellistä, että
miehet ja erityisesti naiset puhuvat oudosti.
Vaikka kumppanit ovat parisuhteessa saattaa toinen osapuoli laittaa "Hyvää yötä rakas "tai Hyvää yötä,kauniita unia Ystävä Rakas! "vieraalle Facebook kaverille.
Hyvää päivää, rakas ystäväni ja haleja päivääsi, olet ihana, halipusu ja lentosuukkoja. Näitä lähettävät erityisesti naiset miehille, että naisille, vaikka heillä on omat kumppaninsa. Tämä taas johtaa vakaviin riitoihin ja jopa eroon.
Facebook ei ole sitä miltä näyttää. Facebookissa on myös paljon rikollisia ja vaarallisia ihmisiä. Liikkuessaan Facebookissa täytyy olla varovainen. Eräs riita syntyi niinkin typerästä asiasta kuin jääkiekko. Toinen miehistä uhkasi löydä toista turpaan.
Kerrassaan käsittämätöntä.
Sitten oli tapaus, jossa mies henkilö kiusasi naista haukkumalla tätä julkisesti Facebookissa. Kun muut huomauttivat häntä. Siitä hän raivostui ja haukkui seinällään arvostelijoitaan tehden itsestään sankarin.
Pahinta oli, että erästä naista pilkkasi seksuaalisesti eräs johtavassa asemassa oleva mies. Hän kutsui naista sukupuolielimien nimellä Facebookin seinällä kaikkien ihmisten nähden. Tämä syvä loukkaus sai
naisen ihan tolaltaa. Onneksi mies poistui nopeasti.
Olkaa varovaisia Facebookissa.

11

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitä saa mitä tilaa

      Vanha nurmoolaanen sananlasku: Seura tekee kaltaisensa.

    • annnu-

      Nuo halipusu jutut menee liian pitkälle mutta kyllä mäkin kerron ystävilleni että välitän heistä, ovat tärkeitä ja on ikävä kun asuvat 400 km päässä. Miestäni tämä ei loukkaa mitenkään, hän voi olla vieressä kun kirjoitan näin. Sama pätee myös toisinpäin. Oli miehiä tai naisia.

    • ape-shit

      Eiköhän ne itsensä siinä nolaa, jotka omalla nimellä ja kuvallaan kutsuvat muita ihmisiä sukupuolielimiksi? Tai ne, jotka hiiltyvät ja saavat apinanraivareita kaikissa keskusteluissa, joissa joku on yllättäen eri mieltä.

    • outo face

      Kaveri nainen lähetti mulle facessa viestin että haluaa seksiä kanssani. Oli kuulemma liian ujo sanomaan sitä kasvokkain.

      • Fak fak fak fak fak

        No varmaan vi-tun outoa oli sitten tavata kasvotusten tuon letkautuksen jälkeen. En usko, että tarina meni kuin strömsössä että katsoitte silmiin, otitte kädestä kiinni, menitte kämpille ja panitte.


    • niin no

      Facebook ei ole ongelma, vaan joidenkin ihmisten toiminta siellä. Hyvä että sitä kautta tulee esiin eikä tuolla ulkona, mitä joku on. Haukkujille saa eston, eikä sellaisia tarvitse ottaa kaveriksi. Ihmistuntemus kasvaa, ja osaa välttää vääriä henkilöitä. Jyvät erottuu akanoista.

    • 17+20

      Facebook, ja sen käyttäjät.

      Faceebook paljastaa aika nopeasti ihmisten todellisen luonteen, siitä olen tykännyt. Kun on parisuhteessa ja huomaa miehen kirjoittelevan jotakin hyvää yötä hanipöö mutta ei minulle niin kyllä mies menee vaihtoon. Ei vain kuulu parishteeseen ne kolmannet ja neljännet osapuolet. Ja jos niille pitää lähetellä suukkoja ja haleja julkisesti, hellitellä. yms. niin väärillä jäljillä ollaan.

      Musta-valkoinen ihminen parisuhteessa

    • yksinäinen mies

      Facebook pilannut pari suhteeni täysin! Koneella ja äly puhelimella ihan lähes taukoamatta.. Ihme salailua ja äkkiä koneet sammuksiin kun huoneeseen tulee.. Elämä on oikeesti siellä ei pari suhteessa.. Ei Tää oo normaalia parisuhdetta enää..

    • Se on se Netti

      OLKAA VAROVAISIA NETISSÄ.

      Ei tuo ole mikään Facebook ilmiö vaan internet ilmiö. Netin välityksellä on paljon helpompi leikkiä välittävää. Joku sanoo netissä että nyt on paha olo ja masentaa ja kohta on liuta ihmisiä siinä ympärillä tarjoamassa tyhjiä lohdutuksen sanoja että voi voi sua raukkaa, voisimpa auttaa sua jotenkin. Helpompi tarjota netin kautta apua kun tietää ettei tarvii ryhtyä sanoista tekoihin.

      Samoin on myös paljon helpompi esittää hellää ja toivotella hyviä öitä nätisti vaikka kenelle kun ei tarvitse kasvokkain olla.

      Netti myös tyhmentää joitakin ihmisiä ja varsinkin näin anonyymina kirjoittelu yleensä kannustaa ihmisiä sanomaan typeriäkin asioita ja jotkut heittäytyvät todella aggressiivisiksi netissä ja ovat tappelemassa aina kaikkien kanssa.

      Et varmaan itse ole Facebookissa, veikkaan että kuulut niihin ihmisiin joista FB on saatanasta, mutta ei se muukaan netti sen turvallisempi paikka ole kuin Facebook. Facebookissa ei myöskään ole mielestäni mitään pahaa. Jotkut vaan ei osaa sitä käyttää.

      • se oli vain netti

        Facessa kävi jollekin nolo juttu, eikä varmaan ole ainut laatuaan. Kirjoitteli sinne kaikkea salasuhde-exästään, haukkui ja nimitteli niin, että roiskui ja eikä tajunnut, että kaikki kaverit näkivät sen kirjoittelun. Ja sitten myös niiden kaverien kaverit jne. Osoitti sen todellisen rakastavan luonteensa, joka tuli hyvin laajassa piirissä selväksi eli näytti sen todellisen peli-ihmisen luonteensa. Tuo ikävä tieto saavutti nopeasti myös hänet ja lähipiirin, joista kirjoitettiin, koska kirjoittelu levisi kulovalkean tavoin eteenpäin ihmisille, joille se siis ei ollut tarkoitettu. Kannattaa siis miettiä, mitä sinne ahdistuksissaan kirjoittelee, joskus vaitiolovelvollinen terapeutti olisi parempi ratkaisu.
        Ja toisaalla samaan aikaan korjattiin tuhoja hiljaa ja nöyrästi kasaan ja toivottiin, että lopettaisi jo spämmäämisen ja jopa kiusaamisen tasolle menevän kirjoittelun. Joskus sitä miettii, että isot aikuiset ihmiset ovat vajonneet ihan lapsen tasolle ja se ikä ja elämän kokemus ei sitten sitä viisautta tuonutkaan tullessaan.


    • ...................

      Facebookissa on nainen, joka esittelee julkisesti Suomi-konepistoolia ja sanoo sitä metsästysaseeksi. Tuntuu myös oudolta, että tämä nainen on valmis kuskaamaan toista naista ilmaiseksi Vaasasta Porin Yyteriin. Ei tunnu luonnollisesta. Ketään ei kuskaa toista ilmaiseksi. Tuolla naisella on jotain mielessään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe