yarex luuseri.. lakkaa nälvimästä sua parempia ihmisiä

Jaska200BP.

Olet kateellinen Mikelle ja minulle Jaskalle.

Kirjoittelet tänne Mikeä loukkaavia ketjuja koska olet kade.

Haukut roinaajia, olet roinaamista vastaan koska olet kade.

Olet kade 200 kilon penkkaajille koska sellaiset saa p*llua mistä yarex
näkee unia, mutta yarex on pieni kiusattu poika joka ei ikinä ole saanut
maistaa dianabolia... heh heh

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yarex-HH

      En ole kirjoittanut Mikestä mitään. En seuraa pakkotoistoa kovinkaan paljon, joten minulla ei ole mitään sanottavaa Mikestä. Mies pyörittää Suomen ylivoimaisesti suurinta voimailuforumia, ja pakkiksen kaatajia on tullut ja mennyt, mutta mikään ei ole kaatanut pakkista. Ja pakkiksen aikana on kaatunut sellaisia suuria sivustoja kuin mm. jippii, soneraplaza ja city. Mutta pakkis pysyy, joten jotain mies on tehnyt oikein.

      Sinä sen sijaan. Sinä olet täysi nolla. Itse asiassa, mun alkaa jo käydä jotenkin sääliksi sua.Ylipainoinen, nintendoa hakkaava, persaukinen ex-roinari, nykyinen runkkari jonka muijakin nosti kytkintä. Kaiken lisäksi sä näytät täällä tyhmyytes lähes joka päivä. Ja jouduit nöyrtymään vielä tuon yhden kaverin edessä, joka uhkasi tulla painaa sua pannuun (Samu?). Ensin olit niin äijää ja kun joku oli oikeesti tulossa, niin vetäydyit karkuun kuin ämmät.

      Kerro nyt yksi asia, josta olisin sulle kateellinen? Tollanen vanha kehäraakki, josta ei ole mihinkään. Sun gloorias (sekin kyseenalainen) Suomi24 palstalla oli ja meni. Kuten jo vuosia sitten sanoin sulle, susta tulee luunapilla tyrmättävä entinen roinari joku päivä. -Nyt se päivä on koittanut.

      Jos jotain hyvää pitää asiasta etsiä, niin sä olet niin vitun tyhmä, että sä et enää edes itse tajua olevasi tyhmä ja nöyryyttäväsi itseäsi täällä joka päivä tyhmillä jutuillasi. Se on ainoa, josta mä olen sulle kade. Jos menettää järkensä, niin lähtis sitten kerralla sen verran, ettei enää itse tajua olevansa vajaa. Kuten sinä.

      Näin se vaan Jaggeri on. Sä et ole enää mitään. Vanha pieru, suutansa louskuttava kehäraakki.

      Etkä sä koskaan kyllä mun mielestä ollutkaan mitään. Niillä sun ainemäärillä ja elopainolla olis pitäny nostaa reilusti yli 200 penasta. Sä et edes pystynyt siihen. Sä oot Jaggeri aina ollu hameväkee, elämän häviäjä, susta ei ollu koskaan mihinkään ja nyt sä leveilet niillä saavutuksillasi, jotka oot tehny joskus kun Titanic uppos, jotka ei silloinkaan ollu mitään. Eikä sun pata edes kestäny treenata ilman lääkkeitä enää.

      Mä en ole sulle katellinen mistään muusta ku tosta sun tyhmyyden määrästä.

      *NAPS!*

      Luunappi otsaan. Mut ihan vaan hellästi, säälivästi. Ku en henno enää antaa täydellä voimalla, ku sä oot jo niin säälittävä.

      T:Yarex-HH

    • Jaska200BP.

      "En ole kirjoittanut Mikestä mitään. En seuraa pakkotoistoa kovinkaan paljon, joten minulla ei ole mitään sanottavaa Mikestä. Mies pyörittää Suomen ylivoimaisesti suurinta voimailuforumia, ja pakkiksen kaatajia on tullut ja mennyt, mutta mikään ei ole kaatanut pakkista. Ja pakkiksen aikana on kaatunut sellaisia suuria sivustoja kuin mm. jippii, soneraplaza ja city. Mutta pakkis pysyy, joten jotain mies on tehnyt oikein."


      Väärin!
      Olet esiintynyt usein nimenomaan Mikea herjaavissa ketjuissa ja myös tuolla nimimerkillä pilkannut häntä ja minua.

      "Sinä sen sijaan. Sinä olet täysi nolla. Itse asiassa, mun alkaa jo käydä jotenkin sääliksi sua.Ylipainoinen, nintendoa hakkaava, persaukinen ex-roinari, nykyinen ******** jonka muijakin nosti kytkintä. Kaiken lisäksi sä näytät täällä tyhmyytes lähes joka päivä. Ja jouduit nöyrtymään vielä tuon yhden kaverin edessä, joka uhkasi tulla painaa sua pannuun (Samu?). Ensin olit niin äijää ja kun joku oli oikeesti tulossa, niin vetäydyit karkuun kuin ämmät. "

      Ja taas menee väärin.
      Et kehtaa sanoa Mikestä anonyymina mitään koska pelkäät syytettä herjauksesta, syynä se että Miken nimi mainitaan ko. ketjuissa. "jaska" taas on anonyymi. Meissä kummassakin on se että me penkataan 200 ja ollaan isoja.
      Lisäksi esiinnyt nimimerkillä "samu" täällä, joka osoittaa myös munattomuutta. Olisit yksi ja sama niin sut vois ottaa vakavastikin.
      Joo pelaan nintendoa ja olen iso, mitä sitten?
      En ole vetäytynyt karkuun koska samu puhuu p*skaa. Mitään mailia ei ole samu jättänyt ja kun sitä pyydettiin, ei sitä tullut silti. Älä lässytä.

      "Kerro nyt yksi asia, josta olisin sulle kateellinen? Tollanen vanha kehäraakki, josta ei ole mihinkään. Sun gloorias (sekin kyseenalainen) Suomi24 palstalla oli ja meni. Kuten jo vuosia sitten sanoin sulle, susta tulee luunapilla tyrmättävä entinen roinari joku päivä. -Nyt se päivä on koittanut."


      200 kilon penkistä ja isosta koosta, ja siitä että kuulun roinaajiin. tällaisille tyypeille olet kateellinen, olet sitä ollut jo kauan aikaa täällä.
      Lisäksi en ole vanha kehäraakki vaan 36v aikamies.
      Mä en ole luunapilla tyrmättävä enkä millään muullakaan.
      Puhut kovia mutta oletko kova, on eri asioita. Vaikka en roinaa, en ole tyrmättävissä, tiedä se. Asennetta, kapinaa ja voimaa löytyy. En suosittele kokeilemaan.

      "Jos jotain hyvää pitää asiasta etsiä, niin sä olet niin ***** tyhmä, että sä et enää edes itse tajua olevasi tyhmä ja nöyryyttäväsi itseäsi täällä joka päivä tyhmillä jutuillasi. Se on ainoa, josta mä olen sulle kade. Jos menettää järkensä, niin lähtis sitten kerralla sen verran, ettei enää itse tajua olevansa vajaa. Kuten sinä. "


      Kiukustuneen puhetta.
      Kitiset ja kiukuttelet, olet itse pikku neiti kuten mikeä olet kutsunut. Kateellinen virtesi alkaa tuntua naurettavalta. Hirveät litaniat laitat perään tänne kun sinulle vähän nauretaan. Itseasiassa nauran nytkin.

      "Näin se vaan Jaggeri on. Sä et ole enää mitään. Vanha pieru, suutansa louskuttava kehäraakki. "

      Olen 36v.

      "Etkä sä koskaan kyllä mun mielestä ollutkaan mitään. Niillä sun ainemäärillä ja elopainolla olis pitäny nostaa reilusti yli 200 penasta. Sä et edes pystynyt siihen. Sä oot Jaggeri aina ollu hameväkee, elämän häviäjä, susta ei ollu koskaan mihinkään ja nyt sä leveilet niillä saavutuksillasi, jotka oot tehny joskus kun Titanic uppos, jotka ei silloinkaan ollu mitään. Eikä sun pata edes kestäny treenata ilman lääkkeitä enää. "

      Seli-seli.
      Mitä järkeä sun natu-apinan on enää selittää tuota samaa hokemaa ympäriinsä kun olet jo paljastunut? kaikki täällä kyllä tietää minkä arvoinen on 200kilon pena ja iso koko, mitä ne asiat merkkaa. Säkin tiedät mutta sä et myönnä koska kiukkuinen pikkuneiti syndroomasi sekoittaa sun pään.
      Tiedät hyvin nämä asiat. Säälittävyytesi on huipussaan.
      Et ole koskaan penkannut tuota maagista paria markkaa ja kukas se munaton on nyt? se joka kitisee netissä mutta ei livenä? niinpä jarex niinpä...
      Kova jätkä penkkaa tasalukeman, eikä ala hifistelemään sen alle saati päälle.

      "Mä en ole sulle katellinen mistään muusta ku tosta sun tyhmyyden määrästä."

      Tyhmä ja aivoton kommentti pikku aivopierulta.
      Tekis mieli niistää tommosen pikku 20v natikan nenä ihan pitkästä aikaa jälleen.
      Sorry nyt vaan pikkupoika mutta olet kateellinen mulle monesta asiasta. Kaikki lähti siitä kun kerroin täällä jo aikaa sitten miten iso, vahva ja varakas minä olen. Kun liikaa hehkuttaa itseään, niin tulee näitä amis-jarexeja tänne sompailemaan kiukuissaan.
      Samat pätee mikeen.

      Jos mulle sanoisit livenä samat niin saisit lättyyn jarex.


      "Luunappi otsaan. Mut ihan vaan hellästi, säälivästi. Ku en henno enää antaa täydellä voimalla, ku sä oot jo niin säälittävä."

      Joopajoo.
      Kiskoisin tuollaista h*moa turpaan yhdellä kädellä.
      Kaikki nää 20-25v piipittäjät tänä päivänä on nettiaikakauden pellejä.

      Laita vaan oikea osottees mailina tulemaan niin jatketaan siitä jarex.

      • että näin!!!

        Sinä ja Mike OLETTE penkanneet 200 kg. Nykyään Mike ei kylläkään nosta edes 170 kiloa puhtaasti vaikka roinaa ja sinä tuskin edes 140 kg:ta.

        Niin ja huom: en ole yarex!


    • Jaska200BP.

      Poika puhuu kovia mutta onko poika kova?
      170 kg on ainakin kova penkkitulos jos se on puhtaasti tehty.

      suomi24 palikka vähättelee ja vähättelee.....todellinen neiti.

      Minun ja miken penkeistä sinä neiti et tiedä hevonpeetäkään. Tuskin omaasikaan.

      ja huom! MINÄKÄÄN EN OLE YAREX.

      • että näin!!!

        "Poika puhuu kovia mutta onko poika kova?
        170 kg on ainakin kova penkkitulos jos se on puhtaasti tehty."

        - Onhan se natuna tietysti pirun kova tulos mutta roinajampoilla suhteessa yhtä heikko tulos kuin 90 kg natutreenaajalla.

        Tosiasia on että Mike tuskin olisi koskaan yltänyt edes 150 kg:n penkkimaksimiin ilman roinaamista. On kertonut aloittaneensa steroidien käytön siinä vaiheessa kun penkkimaksiminsa oli vasta 120 kg.

        Roinaaja kun ei käytännössä itse omista kuin murto-osan hankkimistaan voimista, joten voi lakata lässyttämästä siitä että olet joskus nostanut pari markkaa penasta. Ne voimat eivät olleet sun omiasi vaan peräisin purkista. Natuna et olisi ikimaailmassa saanut nostettua edes 160 kg:ta.

        Ja linkitäpäs sinä Janne tänne video omasta tämän päivän penkkailustasi - siihen asti mesoamisesi täällä on yhtä tyhjän kanssa ;)


    • Jaska200BP.

      "- Onhan se natuna tietysti pirun kova tulos mutta roinajampoilla suhteessa yhtä heikko tulos kuin 90 kg natutreenaajalla. "

      Nää sun "suhteessa" jutut on pelkkää mikki-hiirien matematiikkaa joilla pienten pitää päteä kun "suhteessa" he ovat "vahvempia" kuin oikeasti vahvat.. ahhahhah.
      Eli jos otat roinaa 1 kk kuurin ja nostat 170kg niin se on huono sun mielestäs?
      hahhahhah.
      Onko tullut mieleen samalla "suhteuttaa" että missä AJASSA on ROINATTU sekä nostettu 170kg tai milloin mitäkin?
      Kannattaisi opetella "suhteuttamaan" myös ne asiat vai onko sun mielestäs roinapenkki aina automaattisesti p*ska vaikka olisi roinattu 2 viikkoa ???
      Roina taitaa olla sulle semmoinen leima otsaan juttu.

      "Ne voimat eivät olleet sun omiasi vaan peräisin purkista. Natuna et olisi ikimaailmassa saanut nostettua edes 160 kg:ta. "

      Tuo on kyllä totta, en minä sitä kiistä. Enkä minä enää penkkaakaan sitä mitä silloin.
      Mutta olen ottanut 160kg penkistä natuna. Osuit oikeaan lukemaan, en yhtään alle enkä enempää kuitenkaan.

      "Ja linkitäpäs sinä Janne tänne video omasta tämän päivän penkkailustasi - siihen asti mesoamisesi täällä on yhtä tyhjän kanssa ;) "

      Kuten myös jarexin mesoamiset.... ennenkuin hän pistää tänne videota mikä HÄN on miehiään.

      Voisin laittaa joku päivä hieman videota miten tukkia kannetaan pessisen malliin..

      • että näin!!!

        No roinaamalla hankitut tulokset on aina paskaa; ihan sama nostatko 170 vai 270 kg ellet saa samaa lukemaa ylös naturaalina.

        "Voisin laittaa joku päivä hieman videota miten tukkia kannetaan pessisen malliin.."

        - Sitä odotellessa! Vaikka tuskin tulee koskaan tapahtumaankaan...


    • FaktaJaska.

      Huomaa selvästi, että ettet tiedä roinaamisesta hevonpeetä.
      Kaikki lähtee siitä, että tiedostat ajatuksella sen, jotta roina ilman kovaa treeniä ei tuota mitään.
      Jos väitteesi pitäisivät paikkansa, niin kaikki menestyneet voimailijat olisivat pelkkiä luusereita jotka eivät olisi tehneet mitään menestyksensä eteen.

      Tukkivideota odotat? Sen laittaminen riippuu fanipostien määrästä, eli kuinka moni sitä toivoo.

      • että näin!!!

        Ensinnäkään ihmisen ei tarvitse pystyä nostamaan missään muodossa sen enempää kuin on normitreenaamisella mahdollista saavuttaa. Ja yhtäkään roinannutta voimailijaa en arvosta - ihan sama minkä verran on tehnyt menestyksensä eteen.

        "Tukkivideota odotat? Sen laittaminen riippuu fanipostien määrästä, eli kuinka moni sitä toivoo."

        - Seli, seli... Eiköhän tarpeeksi moni sellaisen halua nähdä - täällä kun moni tuntuu epäilevän ettet omista edes palleja...


    • Jaska.

      Ai moni tuntuu epäilevän?

      Mistä muuten tiedät että kuinka moni? Laittaisitko vielä tähän seuraavaksi linkit kaikkiin ketjuihin missä tällaista on epäilty? Katsotaan sitten se uskottavuutesi määrä.
      taskubiljardin pelaaminen on sormilleni raskasta puuhaa koska sormeni ovat jo muutenkin hellät sormettamisista.

      Ja se FanClub on tosiasia. Olen täällä pyörinyt monta vuotta ja siinä ohella perustin FanClubin. Kävijämääräni ovat suuret.

      • että näin!!!

        Lässytystesi määrä lähenee nollaa ellei sinulla ole esittää mitään todisteita niistä meriiteistäsi millä täällä leijut... Aika outoa että täällä aina uhkailet anonyyminä muiden kirjoittajien hakkaamisella mutta jos joku ehdottaa vaikka tapaamista niin pakenet peloissasi koloosi. Ja tätäkin on tapahtunut useamminkin viimeisten 5-10 vuoden aikana.

        Mitä jos vaan luuseri lopettaisit päivystämästä täällä ja hankkisit elämän kun ei noi sun juttusi täällä mihinkään suuntaan edisty? Näin ohimennen näitä sun hengentuotoksiasi lukiessa tulee väkisinkin mieleen että oletko oikeasti lievästi kehitysvammainen tai jotain?


    • TosiJaska.

      "Lässytystesi määrä lähenee nollaa ellei sinulla ole esittää mitään todisteita niistä meriiteistäsi millä täällä leijut... Aika outoa että täällä aina uhkailet anonyyminä muiden kirjoittajien hakkaamisella mutta jos joku ehdottaa vaikka tapaamista niin pakenet peloissasi koloosi. Ja tätäkin on tapahtunut useamminkin viimeisten 5-10 vuoden aikana. "

      Panin merkille huutomerkkiesi määrän nimessäsi, joka on omiaan kertomaan siitä, että alat hermostua... joka johtaa yleensä myös nöyrtymiseen, alistumiseen... heikkouden piirteet alkavat kummuta esille luonteestasi ja kohta olet jo tarjoamassa peräreikääsi.... ei kiitos.
      Mistä tiedät olenko uhkaillut? Mistä tiedät kuka on minkäkin nimimerkin takana? Yhtähyvinhän joku voi kirjoitella käyttämällä tätä nimimerkkiä mitä minä käytän tässä? eikö se ole yksinkertaista epäillä näin? Yksinkertainen mielletään usein myös.....tyhmyydeksi.
      En ole myöskään samaa mieltä tapaamisen kanssa mitä yrität antaa ymmärtää.. se on oikeasti nimittäin ollut...... toisinpäin.

      "Mitä jos vaan luuseri lopettaisit päivystämästä täällä ja hankkisit elämän kun ei noi sun juttusi täällä mihinkään suuntaan edisty? Näin ohimennen näitä sun hengentuotoksiasi lukiessa tulee väkisinkin mieleen että oletko oikeasti lievästi kehitysvammainen tai jotain? "

      Väkisinkin huomaa, että alat hermostua. Olen mielestäsi sinulle liian ylivoimainen väittelijä. Argumentointini saa sinut polvilleen. Alat huomata itsessäsi kuinka naishormonit valtaavat käytösmallisi, senhän näkee jo viestiesi tasosta...
      Siltähän tämä näyttää ettet sinä enää keksi väitteitä minua vastaan koska olen älykkäämpi, vahvempi ja tiedän asioiden oikean laidan.
      Oikeasti kehitysvammainen ei osaisi näin hyvin saada vastaväittelijää kumartamaan..... joten kannattaisikohan vain nöyrtyä kuten nämä muutkin täällä?

      Liittymällä ja olemalla yhtä kanssani, en patista sinua enempää ja en kiusaa.

      • että näin!!!

        No ei siinä kyllä tarvitse osata laskea edes 1 1 tajutakseen että nuo aivopierusi ovat peräisin yhdestä ja samasta osoitteesta... -.-


    • Jaska.

      Ja sinun aivopierusi ovat peräisin sieltä sinun yhdestä ja samasta osoitteesta.

      • että näin!!!

        Tämä Jaska se on semmoinen itsestään tosi epävarma henkinen hiirulainen jonka pitää aina päästä sanomaan se viimeinen sana. Älä huoli, tämän viestin jälkeen en enää haaskaa aikaani vastailemalla provoihisi koska on parempaakin tekemistä kuin väitellä depiilin kanssa.


    • Jaska.

      Jos minä en sitä viimeistä sanaa sanoisi, niin sitten se olisit sinä. Jompikumpi. Kumpi ja kampi tappeli, kumpi voitti?

      Itsekin ajattelin tästä lähteä asioille, mutta ei vedetä herneitä nenään tästä eikä paukuteta leukoja tämän enempää. Otetaan huumorilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe