Totuus Citikan "menestyksestä"

pravda

Taitaa Citikka ja yleensä kaikki PSA:n kyhämät autot olla autoilun historiaan huonoiden menestynyt merkki todellisiin käyttäjä perustaisiin laatu ja luotettavuusvertailuissa. Näitähän ilmestyy eri maissa lehtien tekemänä ja muutenkin. Yleensä vuosien varrella ranskalais troikka ollut aina viimeisiä.
Kaikkein huvittavinta onkin kun nämä Citikka hörhöt etsivät päivät pitkät "kissojen ja koirien" kanssa josko(joku maksettu) menestystä jostain sattus löytymään. Sitten kun joku ranskalainen, joka yleensä romutehdas PSA:n masinoima , mielipide "menestys" löytyy, ollaan täällä kailottamassa kuinka menestystä Citikalle tulee. SÄÄLITTÄVÄÄ. Citikka on yleisesti mieletty heikkolaatuiseksi vika alttiiksi autoksi. Sen todistaa jo myyntimäärät Suomessa, jossa tarjolla paljon erimerkkejä.Kokemukset siitä olleet monille tavaton pettymys. Onhan citikalla joku kohtalaisen hyväkin malli aikoinaan ollut, mutta suurin osa täyttä skeidaa.
Ralli touhu on luku sinänsä.Siinä jopa Citikka pärjännyt kun sata määrin ukkoja seisoo jakari kädessä radan varrella valmiina korjaamaan vikoja.. Koko ralli touhuhan on menny nyrkkipajojen puhasteluksi jossa mukana ei oikein ketään varteenotettavaa autotehdasta tosissaan.
Ei muuta kun huomena taas etsiskelemään, josko joku oljenkorsi löytyisi. Kiinasta saattaisi löytyäkin kun kanttonin kiinaa osaisi. Taitaa kiinassa olla autokanta sitä luokkaa,että jopa Citikka pärjää. Kovasti sinne ainakin yrittävät.Taitaa puolet PSA:n tuotannosta sinne mennä ja loput ranskaan.

73

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhdyssanat

      Mitä jos opettelisit ensin kirjoittamaan ja provoilisit vasta sitten.

      • No Hope

        Ei toivoakaan, että tuo tinnerin imppaaja oppisi kirjoittamaan. Saati kirjoittamaan minkäänlaisia totuuksia. Ei viitsi lukea ensimmäistä lausetta pidemmälle sen juttuja enää. Mielisairas ihminenhän tuo on.


    • kake m

      Hyvä. Totta joka sana. Citikka on yksi surkeimmista autoista koko autoilun historiassa. Mitään varteen otettavaa menestystä ei ole tullut koskaan ,missään ikinä. Toivottavasti konkka tulee pian.

      • Ei ole auto

        Eihän Citikka ole edes auto !


    • noin sen näkee

      Aivopestyt Tojohuru-ukot, joista viimeiksi elämä ajoi ohi läheltä 70-luvulla. Onko Tena paras vaippamerkki ja luotettavin?

    • huolestunut äiti

      Citikan omistaja on kuin tansseissa seinäruusuksi jäänyt nainen joka yrittää vakuuttaa itselleen että kyllä täältä vielä pesee vaikka viimeinen bussikin jätti jo ajat sitten.

      • väärin huolestuttu

        Kyllä se on peräkammarin Tojo-Tero, joka aina ilman jää.


    • nippon denso

      Kerran eräs parantunut entinen citikan omistaja tuli kädestä kiittämään saamastaan Toyota esitteestä. Mies aloitti vanhasta corollasta ja nyt on 500neliön talli täynnä Lexuksia ja Toyota harvinaisuuksia. Mies kertoi että kaikki menee niin kauan hyvin kun pysyy vain erossa citikasta. Kehoitin miestä ottamaan uuden elämänsä päivä kerrallaan ilman citikkaa.

      • Tojo tulee

        Ihan esittteitä jakamassa? Eipä ole ihme, että puhutaan tojolahkolaisista!


      • Salli mun nauraa

        Toyota harvinaisuuksia. Mitä ne on ? Ai niin voihan niitä ollakkin harvinaisia kun suurinosa on jo ruostunut läpipaskaksi.


    • pravda.....

      Onko "pravda" kuullut puheripulista?

    • nippon denso

      Ainakin tällä palstalla on vastenmielistä lukea citikkaoksennusta eli disinformatiota ranskalaisesta autosta joka ei koskaan ole menestynyt laatuautojen testeissä. Monet onnettomat citikan omistajat jonottavat terveyskeskuksiin saadakseen apua. Tämä vie hoitopaikkoja todellista apua tarvitsevilta.

    • astalo

      Minä en anna citikkakerjäläiselle pennin jeniä. Itseppä ovat osansa valinneet!

    • 18V eläkeläinen

      Ajatella että vanhaan hyvään aikaa Citikalla ja Toyotalla oli sama maahantuoja Korpivaara...

      • Tojocit

        Ja nytkin valmistajat tekevät tiivistä yhteistyötä ja Toyotan johto on avoimesti kertonut tyytyväisyytensä Citroeniin ja sen laatuun. Vain ja ainoastaan ainoana maailmassa Suomessa esiintyy kummallinen äärimmäisen vihamielinen terokanta.


      • Kalapakossarilla
        Tojocit kirjoitti:

        Ja nytkin valmistajat tekevät tiivistä yhteistyötä ja Toyotan johto on avoimesti kertonut tyytyväisyytensä Citroeniin ja sen laatuun. Vain ja ainoastaan ainoana maailmassa Suomessa esiintyy kummallinen äärimmäisen vihamielinen terokanta.

        Terolus Toyotismus, Fennoskandian alueella valitettavan laajalle levinnyt, äänekäs ja lievästi myrkyllinen haittaeläinlaji. Lajin edustajat ovat äärimmäisen nuukia ja hieman syrjäänvetäytyviä, joten kanta on lievässä laskussa. Helpoiten sen edustajia voi havaita tilaisuuksissa, joissa on jotain ilmaista jaossa. Tunnistamista helpottaa saarnaava ääni ja pelonsekainen sekä epäuskoinen suhtautuminen Euroopassa valmistettuihin autoihin.


    • engineer zz

      Onkohan eri automerkkien käyttäjien älykkyyttä tutkittu? Noin ihan ympärilleen katsottuna citikan käyttäjät eivät ole imbesillejä. Koska imbesillit ostavat laadukkaampia autoja.

      • tärkeintä elämässä

        Tojopapoille on, että auto ja vatsa toimii.


      • oooo,,sss

        "engineer zz" diaknosoit itsesi näin aivan julkisesti, ja pyytämättä? Mitä jäi viivan alle?


    • herra 47

      Kerran erehdyin meneen taksi citikkaan. Oikeasta korvasta meni kuulo, sain pahat peräpukamat, ja naapuri naureskelee vieläkin taksini valinnalle. Ainut järkevä selitys asialle oli että olin humalassa. Nykyään olen tarkempi taksin valinnassa. Citikat maksan pois ja vaadin laatuauton alleni.

      • miehen puhetta

        Yhtä vain tarinassasi ihmettelen, kuka maksoi viinasi, että tulit känniin. Tojopeelothan on tunnetusti niin saitoja, etteivät ravintolasta viinaa osta.


      • ei ihmettä
        miehen puhetta kirjoitti:

        Yhtä vain tarinassasi ihmettelen, kuka maksoi viinasi, että tulit känniin. Tojopeelothan on tunnetusti niin saitoja, etteivät ravintolasta viinaa osta.

        Yleensä tero ottaa kännnit kotona, ja lähtee vasta kunnon pohjilla raitille. Mieluiten omalla Corollalla, mutta jos se ei toimi, on pakko ottaa taksi. Sunnintaina Corollaa huolletaan (huom. ei korjata) jotta päästään maanantaina hihnalle.


    • OOpettaja

      Pitäisiköhän ammattikouluihin hommata opetusautoiksi citikoita niin oppisivat amatsulaiset korjaamaan mitä ihmeellisimpiä vikoja omituisimpia keksintöjä..

      • Eipä onnistuisi

        Ei käy Citikka ammattikouluihin sillä autonasentajalinjoilta loppuisi oppilaat samalla kertaa.

        Sen verran laatutietoisia nämä nykynuoret onneksi kuitenkin ovat !


      • vain Tojoja

        Oppivat amikset toistuviin takaisinkutsuihin jo kouluaikana.


    • Liisa 666

      Minä saan aina pahoinvointikohtauksen istuttuani citikkaan. Kehnot sisustusmateriaalit ja halpa muovi autossa vapauttaa ilmaan oksennusrefleksin aiheuttavia yhdisteitä. Japanilaisissa autoissa vastaavaa ongelmaa ei ole.

      • vältä Sitikoita

        Sullahan pettää aina myös pikkuhousunsuojat autossa, joten parasta mennä vaan Tojolla. Tojossahan haisee pieru ja vanha sperma, joten lisähajuista ei ole enää haittaa.


    • dutsai

      Miksi citikka ei tee takaisinkutsuja? Vuosien varrella lukuisat tehdasviat olisivat kuuluneet tehtaan maksaa ja korjata. Miksi PSA maksattaa sutensa kuluttajalla. Onko konkurssi tosiaan näin lähellä? Kannattaako vuoden vanhaa citikkaa enää korjata?

      • hui hai touhua

        Eihän ne niitä tee. Eivät kanna minkäänlaista vastuuta tuotteistaan. Naureskelevat kun saavat huijattua jonkun ostamaan. Yrittävät suorastaan pimittää vikojaan. Vuosikausia ala-arvoista tuotetta markkinoille samoilla vioilla lykätään. Esim nivelet ei kestä, niitä vaihdellaan yhtenään. Samoin pyöränlaakerit, hyvä jos 10000km kestää. Tässä vain muutama esimerkki. Täydellinen lista olisi metrien pituinen.


      • mitäs Tojo teki
        hui hai touhua kirjoitti:

        Eihän ne niitä tee. Eivät kanna minkäänlaista vastuuta tuotteistaan. Naureskelevat kun saavat huijattua jonkun ostamaan. Yrittävät suorastaan pimittää vikojaan. Vuosikausia ala-arvoista tuotetta markkinoille samoilla vioilla lykätään. Esim nivelet ei kestä, niitä vaihdellaan yhtenään. Samoin pyöränlaakerit, hyvä jos 10000km kestää. Tässä vain muutama esimerkki. Täydellinen lista olisi metrien pituinen.

        vuosikausia yritti mutta sutta ja sekundaa tuli, sitten lopulta älysi nöyrtyä pyytämään PSA:n apuun.


    • lkjhgf

      Toyotan takaisinkutsut todella alkoi silloin kun se aloitti yhteistyön PSA.n kanssa. Ei varmaan ollut ihan järkevää yhteistyötä toyotan kannalta, mutta euroopan suljetuille markkinoille ei ollut muuta keinoa kuin yhteistyö. Toyota oli kyllä voinut valita tosiaan paremman kumppanin kuin konkurssi PSA.n.

      • muistat väärin

        Toyotan takaisinkutsut alkoivat silloin, kun se aloitti GM:n kanssa yhteistyön USA:n tehtaiden perustamisen aikaan USA:n suljetuilla markkinoilla.


    • kortsut&hajuvedet

      Citroen on täysi paska. Erittäin, erittäin epäluotettava auto. Pätee kaikkiin malleihin ja kaiken ikäisiin.

      Ranskalaiset osaa tehdä vain hajuvesiä ja kortonkeja kunnolla.

    • rogue xx

      En uskaltaisi lähteä citikalla koskaan mihinkään pitemmälle reissulle ellei mukana olisi ainakin koneremonttiin riittävä rahasumma. Kyllähän apinakiikulla kaupungissa voi pyöriä kun vaan pitää hinurin numeron mukana taskussa. Tosin kaupungilla citikalla ajellessa on vaarana se että joku tuttu tunnistaa.

      • japsilaatu nykyään

        Tällä hetkellä Toyotan Proace pakettiautot valmistaa PSA Peugeot Citroen.Sen ansioista Toyotan edellisen sukupolven Hiacesta on todellakin päästy kehityksessä lopultakin nykyaikaiselle tasolle. Toyotan Aygot tulevat samasta tehtaasta kuin Citroen C1:t ja Peugeot 107:t. Diesel moottorit tulevat niihin PSA:lta, Toyotalla kun ei ole kunnollisia. Muutoinkin Toyotalle tulevat muihin malleihin jatkossa BMW:n dieselit, omat eivät ole kilpailukykyisiä.
        Niin ja Toyotan Yarikset valmistetaan ja suunnitellaan Ranskassa mikä tuntuu rassaavan kovastikin Tojo-teroja. Onneksi tämä asia ja se, että Tojot Suomeenkin tulevat nykyään Turkista ja Etelä-Afrikasta, osa moottoreista Puolasta ei ole yleisesti tiedossa Terojen keskuudessa. Tai se unohdetaan helposti. Suuret massiiviset takaisinkutsumäärät Tojoja johtuvat kyllä aivan japanilaisten itsensä äärettömästä voiton maksimoinnista, jonka seurauksena suunnittelua on heikennetty vähentämällä suunnittelijoita ja osien laatua on huononnettu halventamalla komponentteja. Lisäksi autojen vikoja on vuosikausia salattu mistä on jouduttu maksamaan USA:ssa ennätyssuuria sakkoja ja korvauksia. Ja kaiken tämän Tojo uskovaiset kustantavat hinnoissa ja jatkuvalla huollolla puolta tiheämmillä huoltoväleillä. Tojo-huolto on heille kantapaikka.


      • uusi merkitys
        japsilaatu nykyään kirjoitti:

        Tällä hetkellä Toyotan Proace pakettiautot valmistaa PSA Peugeot Citroen.Sen ansioista Toyotan edellisen sukupolven Hiacesta on todellakin päästy kehityksessä lopultakin nykyaikaiselle tasolle. Toyotan Aygot tulevat samasta tehtaasta kuin Citroen C1:t ja Peugeot 107:t. Diesel moottorit tulevat niihin PSA:lta, Toyotalla kun ei ole kunnollisia. Muutoinkin Toyotalle tulevat muihin malleihin jatkossa BMW:n dieselit, omat eivät ole kilpailukykyisiä.
        Niin ja Toyotan Yarikset valmistetaan ja suunnitellaan Ranskassa mikä tuntuu rassaavan kovastikin Tojo-teroja. Onneksi tämä asia ja se, että Tojot Suomeenkin tulevat nykyään Turkista ja Etelä-Afrikasta, osa moottoreista Puolasta ei ole yleisesti tiedossa Terojen keskuudessa. Tai se unohdetaan helposti. Suuret massiiviset takaisinkutsumäärät Tojoja johtuvat kyllä aivan japanilaisten itsensä äärettömästä voiton maksimoinnista, jonka seurauksena suunnittelua on heikennetty vähentämällä suunnittelijoita ja osien laatua on huononnettu halventamalla komponentteja. Lisäksi autojen vikoja on vuosikausia salattu mistä on jouduttu maksamaan USA:ssa ennätyssuuria sakkoja ja korvauksia. Ja kaiken tämän Tojo uskovaiset kustantavat hinnoissa ja jatkuvalla huollolla puolta tiheämmillä huoltoväleillä. Tojo-huolto on heille kantapaikka.

        Tojopapat kun lähtee päiväkahveille, ei mammojen tarvitse huolestua, autokorjaamolle ne vaan menee.


      • Väliin faktaa

        Citikka on todellisuudessa yksi vähiten tielle jättävistä autoista. Tutkitusti.


      • Lisää faktaa
        Väliin faktaa kirjoitti:

        Citikka on todellisuudessa yksi vähiten tielle jättävistä autoista. Tutkitusti.

        Voi johtua myös siitä ettei sillä pääse tielle asti kun ne hyytyvät jo omaan pihaan !


    • " Tosi on "

      Faktaa faktaa ! " Citikka on maailman paras auto " :D

      • Kertakäyttöauto

        Aivan uutta tietoa tai oliko nyt peräti ihan jotain mutufaktaa että
        Sitikka on luotettava auto. En ole koskaan kuullut että Sitikka olisi
        menestynyt ,kun puhutaan auton luotettavuudesta, eikä mikään muukaan
        ranskalainen. Luotettavissa autoissa kuten Toyotassakin on käytettyjen
        hintataso aivan eri luokkaa kuin vanhoissa Sitikoissa. Laadusta
        maksetaan. Katsastustilastot myös kertoo ranskalaisen laaduttomuuden
        ja PSA:n konkurssin partaalla oleva talous.


    • en gineer

      Citikka on merkkinä pelkkä vitsi. Kurjositeetti joka on esimerkkinä siitä miten autoa ei pidä valmistaa ja suunnitella. Citikkauskovaiset yrittävät päivät pääskytysten tällä palstalla todistella itselleen, että hukatuille rahoille olisi jotain vastinetta. Ei ole.

      • vitsi sulla on ....

        Terojen ei kannattais viljellä sivistyssanoja, ne kun on niin vaikeita kirjoittaa. Jätetään se sivistyneempien, esim. Citikkakuskien tehtäväksi, jookos.


      • äläs nyt
        vitsi sulla on .... kirjoitti:

        Terojen ei kannattais viljellä sivistyssanoja, ne kun on niin vaikeita kirjoittaa. Jätetään se sivistyneempien, esim. Citikkakuskien tehtäväksi, jookos.

        Eihän Terolla mennyt enää kuin pari sanaa pieleen. Teron kirjoitushan paranee nopeammin kuin Tojon laatu.


    • vitsi sullakin

      Citikkauskovaisen ainoat argumentit autonsa puolesta ovat toisten kirjoitusvirheet. Mikä on sinänsä säälittävää mutta ymmärrettävää.
      Kun kauppa ei käy niin ei käy.

      • uijaaa

        Ehkä kannattaisi lukea hieman tarkemmin Citroenin omistajien argumentit. Niitä on annettu runsaasti luettavaksi.


    • Seppo Sepon Seppo

      Pikkupojat taas kinastelee automerkeistä.Eikö ole parempaa tekemistä? Näinhän se menee että mikä automerkki itsellä se on parhain toisilla romuja.Suomalaisten yleisin kansantauti on luulotauti johon ei parannuskeinoa.

    • hoplaa6

      Perheenpään citikkauskovaisuus on koko perheen häpeä. Vaimo, lapset jopa koira häpeävät, kun apinakiikun omistaja vaahto suussa kehuu autonsa olemattomia ominaisuuksia ja testivoittoja joita ei ole eikä tule. Säälittävää mutta totta tänä päivänä.

      • tuo on pientä

        Tojopellen touhuja häpeää koko suku, myös mahdollinen vaimon (jos onnistunut epätoivoisen naisen jostain löytämään) suku ja mahdollinen työyhteisö. Tuo pelle lukee A-katsastuksen tilastoja ja Toyota Plus lehteä ja kiillottaa illat Tojoaan. Posket punottaen tulee auringon jo laskettua nukkumaan, taitaa ressukka kiihottua vain Tojostaan.


      • kaiken kokenut

        Oli miten oli. Minulla on ollut historiassa yksi Toyota, mutta nyt kaksi jo Citroenia peräkkäin. Muita merkkejä on ollut melkein kaikkia joku malli 45 viuotisen autoilu-uran aikana. Kyllä tässä iässä alkaa jo erottaa hyvän ja mieleisen huonosta.


    • gooootre

      Kyllä erottaa laatupelin. Citikan kyydissä tasainen sileä tie tuntuu munuaisissa asti ravistuksena. TM testissä todettiin sama DS.n kohdalla. Ei auta vanhat meriitit kun muut autot menee laadussa ohi oikealta ja vasemmalta.

      • Peltirumpu_Tojo

        Suorakin tie tuntuu mutkaiselta ja asvaltillakin on tunne, että kivet rapisevat suojaamattomaan pohjapeltiin.


    • kjhgfd

      Harva citikan omistaja pystyy kokemaan autonsa ajo-ominaisuuksia kun auto seisoo niin usein korjaamon pihalla. Näinä väliaikoina citikan omistajat tarkkailevat oikeinkirjoitusta netistä. Ja sitähän aikaa sitten riittää!!

      • Mielenrauhallinen

        Siinäpä osuva luonehdinta Citikka miehen harhaisesta elon taipaleesta haaa hooo.
        T.
        Sitten tehtävä Citikka miehelle jotta pääsee pätemään ja saa sisätöä tyhjäpäiväseen eloonsa; Milenrahau.....


    • psykolog

      Vastuu pitäisi olla myös vanhemmilla siitä, millaista jälkikasvua tuottavat. Varsinkin kun kyse on kaltaisistasi heikkolahjaisista yksilöistä.

    • en gineer

      Citikkahörhöt lukevat testejä kuin piru raamattua. Kaikki testit missä on vain mainittu citikka lasketaan testivoitoksi. Säälittävää porukkaa.

    • oli miten oli

      mutta ei Citikkakuskit sentään kulje yleisillä paikoilla Tallinnasta ostetuissa ryssän lipun värisissä tuulipuvuissa niinkuin T-alkuisen auton kuskit

    • Seppo Sepon Seppo

      Taas on avohoitopotilaat mielipuuhassaan.Eikö ole parempaa tekemistä`? Samanlaista juupas eipäs väittelyä on tuolla Mersuosastollakin.Ei naisetkaan näin lapsellisia ole.Hakeutukaa hoitoon.

    • gogogogogg

      Citroen on nykyajan häpeäpaalu.

    • oikekke

      Citroen on huonon synonyymi.

    • sdftgyhuj

      Joko nokkapeitot voi irrottaa vai lentääkö vielä öljyt jos tulee yöpakkasia?

      • Loppuunmyyty

        Motonet myy jostain kumman syystä nokkapeittoja keikkein eniten Toyotan tekeleisiin.


    • kjhgf

      Myykö motonet myös toyotaan paljon koiranluita ja pyöränlaakereita? Citikassahan laakerit kestää jopa 20t/km. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, on aivan vieras sananlasku sammakonsyöjien suusta.

      • Myyjä motonetistä

        Kyllä myy ja myy todella paljon .


    • tri molo

      Citikalla ajamista voisi verrata näin pääsiäisenä Kristuksen ristisaattoon. Ajaminen on yhtä tuskien taivalta ainaise vikoineen. Sanotaan että elektroniikka tehtaat rajoittavat tuotteensa käyttöikää jo tehtaalla. Citikka on tehnyt samaa jo vuosikymmenet. Että siinämielessä apinakiikku on ollut edellä aikaansa.

    • ei naurata.....

      Citikan koko historiaa on kompuroimista ongelmasta toiseen. Nestejousitus varsinkin ennen oli kauhea riesa, pakkasella öljyt lenti huohotinputken tukkeutumisen johdosta pitkin konetilaa, jokunen malli oli missä tuulettaja oli moottorin etupuolella? jolloin lumi tukki kaikki paikat, sähkölaitteet perinteisesti olleet jatkuvien vikojen lähde, pyörän laakerit ala-arvoiset, niveliä ei saatu 100vuoteen kestämään. Toinen PSA:n murheen alho Pösö taas oli jopa laivayhtiöiden boikotissa kun syttyivät itsekseen palamaan. Juutinrauman kapeikossa meinasi aikoinaan upottaa koko laivan kun laiva syttyi tuleen Pösön palaessa autokannella. Jne jne jne .... PSA:n lohdutonta historia voisi jatkaa sivukaupalla, mutta olkoon....

    • burn off

      Kyllä on Psa.lla ollut kivinen polku kuljettavanaan. Toivottavasti Kiinalaiset tulevat ja pelastavat firman. Kyllä Ranskan valtio on joutunut pumppaamaan miljarditolkulla rahaa autoihin joita ei ole tarkoitettukaan ajettaviksi.
      Mielummin syön matoja kun istun sitikan kyytiin.

    • jhge

      Sitikka yrittää panostaa rallitouhuun, missä ei ole tehdastalleja, kun autoilun kuninkuusluokkaan F1.siin sillä ei ole mitään asiaa.

      • mites sitten

        Taas tuli juuri kaksoisvoitto Sitikalle WTCC viikonlopun ensimmäisessä osakilpailussa, jatkoa seuraa iltapäivällä.


    • ympäristö ensin

      Hei. Noi rallitouhut on niin last seaoson. Mikään itseään kunnioittava tehdas ei enää panosta ralliin vaan ympäristöarvoihin. Esimerkkinä Toyota laajoine hybridi mallistoineen. Luonto kiittää.

      • Se siitä

        WTCC ei ole mikään rallisarja ja toiseksi Toyota on kovasti satsaamassa paluusta rallin MM sarjaan.


    • hygfd

      Hyvä että citikka on keksinyt kilpasarjan jossa se voi pärjätä. Citikka voisi panostaa ympäristöarvoihin edes sen verran että laittaisi öljynkeruu kaukalot moottoritilaan.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe