Vähän Kivitipusta.??

Ohikulkija vain.

Mistä lie johtuu, että tuo epäilevä ja halveksiva "Kuhina", Kivitipun ympärillä jatkuu. Kävin Kivitipussa ruokailemassa ollessani asioimassa siellä lappajärvellä. Ainakaan minä, eikä porukkamme muutkaan jäsenet huomanneet mitään erikoista tuon Kylpylän tiimoilta. Tosin meillä ei ollut mahdollisuutta tutustua kylpylän huoneistoihin, koska vaan ruokailimme ja jatkoimme matkaa..

Ainakin noin päällisin puolin kaikki näytti olevan kunnossa, ruoka pli hyvää, ja sitä oli riittävästi, noin armeijan termiä käytt'tääkseni. Ihmettelen vaan, mistä johtuu, että tällä Lappajärvi palsyalla jotkut jaksavat jauhaa tuota samaa "Potaskaa", tuosta Kivitipun tilasta ja Johtajista. Se, että Kivitippu on maksuvaikeuksissa, voi johtua taas aivan muista seikoist

Muistammehan, kun Kivitipun pitkäaikainen johtaja Kansanniva, muistinko nimen oikein, no tietänette ketä tarkoitin. Niin tämä Johtaja läksi vähin äänin kaustisille pienen kylpylän johtoon. Onko siis tutkittu, paljonko tämän Kivitipun pitkäaikaisen Johtajan vaatteisiin tarttu Kivitipun varoja. Tämähän on nyt vaan Spekulointia, mutta vähän ihmetyttää miksi tämä Jokiniva, (tulikohan vieläkään oikein), läksi tuohon pieneen kylpylään Kaustisille.

No nämä minun arveluni ovat vain arveluja, mutta on vähän outoa kuin noinkin vilkas paikka kuin Kivitippu, vajoaa syviin maksuvaikeuksiin, siinäpä onkin miettimistä asiantuntijoillem meidän porukka oli kyllä tyytyväinen Kivitipun ruokiin ja myöskin palveluihin, tullaan vastakin käymään.

32

697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isoruokanen

      Kivitipun ruoka aivan hyvää arkiruokaa.

    • Omistajaohjaus hukas

      Vika tuskin onkaan Kivitipussa ja Lappajärvessä, vaan omistajataho Lomayhtymässä.
      Suurimmat Tappiot on tehty oikeasti muualla, kuin Kivitipussa. Mitä tapahtuu Runnilla ja Huilissa?

    • Ylimielinen maine

      on kantautunut kauas.

    • Totuudenetsijä.

      Kivitipun alasajo on päiväbselvä asia. Siinä nähdään oikea tyyppiesimerkki Kepupolitiikasta. nämä Kivitipun Hallituksessa olevat politiikot ovat ottaneet Kivitipusta kaiken mitä on ollut otettavissa. kyllä sitä nyt syytellään yhtä sun toistakin henkilöä,. Pääsyylliset ovat vuorenvarmasti nämä Keskustapuolueen Kansanedustajat jotka on valittu kylpylän hallitukseen, siinä ei ole muuta totuutta.

    • Kohta näkyy

      Alasajo on tosiaan selvä juttu ja pitkään on toiminut nämä valtion tuetut lomat
      pyörineet ja oliko se yli milli mitä näitä tukirahoja jää saamatta.Varmasti
      jossakin alkaa puuttuva milli näkymään.

    • Tunarit

      Voi.voi niitä onnettomia jotka toimivat rahoittajana

    • Tallberginkatu 2 B 4

      Tuossa on Helsingissä mielenkiintoinen osoite tähän keskusteluun.

      • Porissa vai missä :)

        Vai Helsingissä


      • Maalaisakka tietää
        Porissa vai missä :) kirjoitti:

        Vai Helsingissä

        Yritykset joilla toimintaa paikkakunnalla hakee rahoitusta ehkä tukholmasta tai
        mistäs tuota maalaisakka tietää.


    • Todellakinko

      Potaskaa täällä jauhavat vain he, jotka satunnaisesti käyvät esim. syömässä ja sillä perusteella "tietävät" kaiken olevan kunnossa.Ehkä täällä joillakin on hieman tarkempaakin tietoa asioista.

      Tämä pitkäaikainen johtaja oli nimeltään Jokiniva. Herra Jokiniva oli tähän mennessä ainoa kylpylänjohtaja, mikä Kivitipulla on koskaan ollut! Hän ei suinkaan lähtenyt "vähin äänin", vaan asiaansa osaamaton Lomayhtymän hallitus hänet erotti. Se oli pahin virhe, minkä he tekivät. Jokinivan johdossa siellä olisi uudistettu kylpylä, keilahalli yms ajanmukaista ajanvietettä. Hänen vaatteisiinsa ei tarttunut Kivitipun varoja,kuten vihjailet tietämättömyydessäsi ja kaunaisuudessasi.Sitäpaitsi Jokiniva ei mennyt Kaustiselle minkään kylpylän johtoon, vaan Kansantaiteenkeskuksen johtoon.

      Eli arvelujasi esittämäsi potaska todellakin oli.Ja siitä vilkkaudesta ja hotellin nykyisestä käyttöasteesta tuskin tiedät mitään. Vaikka ruoka olisikin kuinka hyvää arkiruokaa tahansa. Mutta tervetuloa uudelleen ihan hotelliinkin vierailulle.

    • Ohikulkija, vieläkin

      Kiitokset vaan, kun neuvot "Tietämätöntä", kulkijaa, sinulla tuntuu olevan niinsanottua "Sisäpiirin tietoa", se kertookin sinun hyökkäävästä tyylistäsi. Joku siellä Kivitipussa ei nut täsmää. Muistan kun Härmän kylpylä sai ennen Lappajärveä valtion rahoituksen kylpylätoimilleen. Nyt Härmä rynnistää täysin palkein, kun taas Kivitippu "Kituu ja kuihtuu kuin kuolonkouristuksissa oleva Koira. Miten sinä arvostelijani tuon tärkeän asian selität, kysyn vaan ????

      Otin nimittäin pikkuisen selvää, juuri tuon sinun vastauksesi takia. Minulle "Tietämättömälle", avautui todellakin uutta tietoa tuosta Kylpylätoiminnasta yleensäkin. olin tähänasti vain kivitipun asioista yhden ruokailukäynnin varassa. Kiitos kuitenkin arvostelijalleni nyt tiedän jotakin tästä Lappajärven kylpylästä, ei todellakaan hyvältä näytä.

    • Ei mitään vastuuta

      Näin yleisesti suomalaisista valtion,kuntien ja yritysten johtajista, että
      kun kaikki missiot ja visiot menee päin p.....ja ennen kun vastuukysymykset ehtii
      selvitä ja vielä mahdolliset tulevat tappiot, niin johtajat ovat jo häipyneet ja
      hakeneet jo uuden paremman pestin ja hallinto on jo hyväksynyt tilinpäätökset.
      Johtajilla ei mitään vastuuta omista virheistä vaan tärkein asia on omat edut.

    • ohikulkenut

      Niin sitäkö Kivitipusta saa nykyisin hyvää ruokaa,pidetäänpäs mielessä

    • johanna 42

      ja parasta Kivitipussa on maakunnan paras portsari OLAVI.....

      • Olavin veli.

        No ompas ainakin Johannalle jotakin hyvää Kivitipussakin. Tuohompa ei ole muuta sanottavaa, sinulla kuin "Olavi, , sulle kaikkeni antaisin, ja k'silläni kantaisin, ja myöskin käsilläsi makaisin", nii olet "Herkullisen tuntuoisa "Peppu", näin se vaan on, kifjoittaa "Olavin veli" Vetelistä. Nami nami, pusi pusi,????????


    • Suurin syy Kivitipun vähän aikaa sitten olleisiin taloudellisiin vaikeuksiin löytyy tuettujen lomien dramaattisesta vähenemisestä. Ne olivat takuuvarma asiakasryhmä, joiden avulla toimintaa riitti ikään kuin omalla painollaan.

      Nyt ymmärtääkseni Kivitippukin on alkanut saada näitä takaisin asiakkaikseen. Varmaan uusille kohderyhmillekin markkinointia on toki suunnattava. Enkä tiedä, onko taloushuolet vielä pitkään aikaan ohi, eikös siellä ollut jotain remontteja jokin aikaa sitten.

      Kivitippu ja Nykälän alue muutenkin on niin merkittävä asia Lappajärvelle, että selkäänpuukottaminen tuntuu raukkamaiselta. Jos Kivitippu lopettaisi tai turkisten hinta ja näin ollen tuotanto romahtaisi, saisi kysyä, kuka huolisi Lappajärven liitoskumppanikseen! Kunnnanvirasto saisi nimittäin lyödä laudat oviin

      • ei merkitystä.

        Nykälänneimi on tuonut kunnalle vain miljoonien menot.


      • Maalia ei tuo asiakk
        ei merkitystä. kirjoitti:

        Nykälänneimi on tuonut kunnalle vain miljoonien menot.

        Kuinka monta miljoonaa vielä menee ja Kivitippu on kuin 80-luvulta oleva
        hotelli ja mitään helpotusta ei tuo pikku pintaremontti joka tehty sillä ei
        maksavia asiakkaita saada


    • höpölöpö

      Jokiniva meni Kansantaiteenkeskuksen pomoksi (Kaustisella ei ole kylpylää!). Kansanlääkintäkeskus on ihan eri asia, eikä Jokiniva siellä ole vaikuttanut. Muutaman vuoden jälkeen poistui (=erotettiin) Kansantaiteenkeskuksesta vähin äänin talousrikosepäilysten takia.

    • Mitä kuuluu tänään

      Mitäs ovat Terveyskylpylän tämän hetken kuulumiset? Joko on keula kohti taivasta?

    • -718.000 euron tappi

      Onko muutosta tullut liikevaihto 2011 n 7.933 milj/e ja 2012 n 6.170 milj/euroa ja
      tappio 718.000 euroa

      • KASSANTUNTIJA

        Kivitippu on kohta konkurssi tilassa kassavaranto on tyhjä nyt mennään velkavipua käyttäen joten konkurssi on ovella ja asiakkaat on kadonneet nyt ei golf ole enään ykkösasia tulla Kivitippuun
        KIVITIPUNKASSA ON TÄYS TYHJÄ RAHOITUSTA ETSITÄÄN KUUMEISESTI


      • Rahoittajat
        KASSANTUNTIJA kirjoitti:

        Kivitippu on kohta konkurssi tilassa kassavaranto on tyhjä nyt mennään velkavipua käyttäen joten konkurssi on ovella ja asiakkaat on kadonneet nyt ei golf ole enään ykkösasia tulla Kivitippuun
        KIVITIPUNKASSA ON TÄYS TYHJÄ RAHOITUSTA ETSITÄÄN KUUMEISESTI

        Kivitipulle löytyy rahoittaja läheltä :)


    • Mikä mättää

      Mikä siellä nyt on vikana, jos viime vuodenkovat kulukarsinnat, sopeutukset irtisanomiset, uusi yritysilme, suuremmat markkinat ja järven uusi nimi eivät tuloksentekoon purreet.

    • Jo on kumma

      Taas yt-neuvottelut menossa? Tuommoinen Saneeraaja-Santeriko siellä nyt on johdossa? Täysin osaamaton kylpylän johtoon! Kyllä pitäisi olla alan kokemusta, ennenkuin moisen pestin ottaa vastaan. Vai onko tarkoitus ajaa Kivitippu alas ja myydä pienen piirin kavereille halvalla, kuten kävi Runnin? Ihme väkertämistä.

      • asian_tuntija

        Kivitippu on konkurssin partaalla kassavaranto on täysin tyhjä kuin tuuranputki
        asiakaskato on romahtanut täysin HENKILÖKUNTAA pitäs laittaa kilometritehtaalle
        ja valtavat lomautukset ja vakituiset henkilöt pihalle eli monoa persheelle
        tätä nyt suunnitellaan kovasti palaverisssa jota täysin pihalla oleva johto suunnittelee nyt kuumeisest etsitään rahoittajaa näistä Pohjanmaan miljonääreistä
        mutta kun kannattamaton yritys kukaan ei halua lähteä pelastajaksi ja kunta ei halua enään tukea PAHA ON TILANNE olisko yrityssaneerauksen vuoro


      • Haiskahtaa

        Toistetaan siis samaa viimevuotista tarinaa. YT-neuvottelut juuri ennen kesäsesonkia ja toimenpiteet sesongin aikana. Myynti tippuu ja paikan arvo alenee. Piiri pieni pyörii. Kenen on vastuu? Toistuuko Runni?


    • Kassavirta

      Kuka Pohjanmaan miljonääreistä lähtee sijoittamaan kivitippuun kun yhtiö
      tekee karseita tappioita ja talouden kuva mustenee jatkuvasti. Ihmiset
      säästää juuri näistä palveluista. Kuka eksyy Lappajärven kivitippuun ja kylpylä
      on jätetty 80-luvun tasolle ja pitää huolen ettei uusia asiakkaita saada joten
      heikko kassavirta tekee tehtävänsä ennen tai vähän myöhemmin

      • kyllä se siittä

        Päästäs nyt kesän yli


      • elokuun jälkeen
        kyllä se siittä kirjoitti:

        Päästäs nyt kesän yli

        Kesän yli päästään ja turisteja riittänee,mutta entäs elokuun jälkeen ?


    • Simo Toini

      Lappajärvellänäyttää olevan lapualaisten tyyli. Mollataan omia yrityksiä.
      Lapuan uusi hotelli Simpsiönkullas haukuttiin alimpaan helvettiin jo ennenkuin
      perustukset oli kaivettu, sama mollaaminen jatkuu vaikka hotellin käyttöaste kokoajan paranee, kun hotellin markkinoinnista vastaa Kivitipun entinen johtaja.
      Sellaisia ovat lapualaiset kateelliset.

    • Toki näin

      Entinen Kivitipun johtaja oli parempi. Markkinoinnin ammattilainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe