Oikeesti kadehdin homoja

hulihulihulihilu

Siis kadehdin homomiehiä. Vilkasin homopalstaa ja sielä valtaa alaa aiheet "munaa etsimässä" "patukkaa poskeen" jne... Miehet on niin suoria, ne ilmasee mitä haluaa eikä löpise mitään ylimäärästä p*skaa. Jos mäkin haluaisin laittaa tänne ilmotuksen että "pimpin perässä" tai muuta sellaista, se poistettaisiin varmaan samantien koska akat alkais helisemään. Oikeesti jos joku nyt suostuis mun kaa selvittämään horny beastin mysteeriä ni en sanois ei. Kaipaan vähän jyystettä. Olen siis seksiä vailla. Noi homot vaa jakaa toistensa kik -osotteita ja taatusti löytää sillä tavoin seuraa alta aikayksikön. Mut tääl vaa istutaa perseellää ja maristaa kaikesta. (Ja sit ollaa yksin loppuelämä) Nyt saan seuraavanlaisia vastauksia: 1) Näyttele sinä sitä pilluasi vaan kaikkialle senkin lutka. 2) Onko sinusta miesten ajatusmaailma jotenkin parempi kun he ovat kuitenkin sellaisia putkiaivoja? Kyllä me naiset ollaan niin syvällisiä ja parhaita. Daa 3) Tuo on miesten kieltä!! Hyhhyhy. Ps. Mulla on kik

27

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20056

      hah samaa mieltä. ja jos uskaltaa tunnustaa omistavansa viriilimpiä ajatuksia niin syytetään heti mieheksi.

    • f*ck

      mutta miksi sä sitten et laita ja katso mitä ehtii tulla ennen kuin "akat alkaa helisemään".
      Kyllä naisetkin osaa suoria olla, itsestähän se on kiinni miten asiansa esittää. Samoin ajattelvat vastaavat, muut saa helistä. Ei se ole sen vaikemapaa, kun et tee siitä itsellesi issueta.

    • Oulu

      Mää haluisin fuckbuddyn ;) Ja nimenomaan sellasen, joka oikeesti tykkää seksistä/pikapanoista/ja no joo... onhan ne "monituntiset rakastelutkin" EHKÄ ihan ok, jos molemmat tykkää siitä oikeesti ja on lovena toisiinsa, mut ei sillon jos tuo monituntisuus johtuu siitä, et toisella ei tee mieli/ei saa, ja silti pitää yrittää ja jyystää, huoh! Ja en muuten oo mies ;)

      • hiluhiluihli

        Oulu, minkä ikäinen olet ;)


      • 32+

        Mikähän on tämän fuckbuddy-hommelin idea,
        kun sellaista moni tuntuu hakevan.

        En myöskään tajua mikä on kik, enkä jaks a googlata.

        Jyystäminen -vastenmielinen sana. vähän niinkuin höystö.

        Muuten kyllä komppaan aloittajaa;naiset, varsinkin lesbot ovat
        siveyden sipuleita, selvin päin - kännissä ehkä uskalletaan
        seksiin.


    • P.o.

      Eiks treffipalstakin ole olemassa. Ja seksipalsta. Ja jos sulla on se kik ni laita se tähän, ni halukkaat voi siirtyä sinne.
      Kuka se mahtaa yksin olla ja miks?;)

      • hilululiluhihuhi

        Suomi24 seksipalstat.. Ei kuulosta järin houkuttelevilta :D

        Laittakeehan te muut ihmiset kikkejänne tänne en mä uskalla


      • f*ck
        hilululiluhihuhi kirjoitti:

        Suomi24 seksipalstat.. Ei kuulosta järin houkuttelevilta :D

        Laittakeehan te muut ihmiset kikkejänne tänne en mä uskalla

        aika komee aloitus miten miehet sitä ja tätä, mutta nyt sä sitten olet se joka lyö sen jarrun. Senkus pelaat pelin loppuun jos sen aloitatkin. Ei kyllä kauhean vakuuttava esitys.
        Sun suora seksin vonkaus luultavasti kääntyy leffaillaksi kavereiden kanssa.


      • Kiipus
        hilululiluhihuhi kirjoitti:

        Suomi24 seksipalstat.. Ei kuulosta järin houkuttelevilta :D

        Laittakeehan te muut ihmiset kikkejänne tänne en mä uskalla

        Teeppä suomi24 profiili ja aktivoi se kirjottelupuoli ;)


    • aseksuaalinen

      Minusta hyvä idea. Ne, jotka haluaa seksiseuraa, saa sitä toisilta samanlaisilta. Eikä meidän aseksuaalien tarvitse tuntea huonoa omatuntoa siitä, että törmää naiseen, joka haluaa pääasiassa seksiä. Vältytään pettymyksiltä puolin ja toisin.

      Suoruus kunniaan :) b

    • äxäxäx

      Tosiaan, hyvä idea teidänlaisille seksipedoille. Vielä jos uskallusta enemmän, eikä vain jäisi aina noihin silmäniskuihin kysyen mistä päin, ilman yhteystietoja ym kikkejä. Täällä huonoa esittää vaikeasti tavoiteltavaa.
      En olisi uskonut itsestäni, mutta taidan olla sen verran demiseksuaali, etten pystyisi tollasiin seikkailuihin.

      • Varhainenbödi

        Rakastuminen voi tapahtua sekunneissa, unohtaminen vie vuosia.

        Jostainhan se on alotettava, se demeilykin ;)


    • Jospa vain pystyisikin seksiin noin suorasti.. miehille ja joillekin naisille se ilmeisesti on tosiaan helppoa ja yksinkertaista. Kyllä mäkin kaipaan seksiä, vaikka millaista ja vaikka kuinka usein, mutta en pystyisi siihen tuntemattoman tai epämääräisesti puolitutun kanssa. Tunteita tarvitaan pohjalle, sen jälkeen voidaankin irroitella aika vapaamielisesti. Mutta että jonkun muutamien kik-viestien jälkeisen "keskustelun" jälkeen lähtis vällyjen väliin, ehh.. Onnea etsintään, kyllä teikäläisiä aika ihmeen paljon silti löytyy!

    • kosketuksia

      Vinkiksi ap:lle ja muillekin kiinnostuneille, että jos pelkkää seksiä kaipaa, niin kannattaa laittaa ehdotuksia heteronaisille. Tosi moni on osoittautunut vähintään bi-curious tapaukseksi, ja halunnut päästä naisen pantavaksi. Lesbot on sitten sitä tyttöystäväainesta - rakkautta, sitoutumista ja sitä rataa.

      • kkoko

        Joo, mut tieksä, että ne hetskut ei oo niin häävejä siellä sängyssä. Moni haluaa olla joo pantavana (kun siihen ne ovat tottuneet miestenkin kanssa), mut sit niiltä iteltään puuttuu kuitenkin se todellinen halu tuottaa mielihyvää ja ollaan liian varovaisia.


    • mies28v aka kala86

      Äläpä yleistä! Ei läheskään kaikki (homo/bi)miehet ole sellaisia kuin luulet. Tuollakin palstalla on lisäksi useita provoaloituksia niinkuin vaikka koodi.netin foorumissa jos et tiennyt. Sekään ei ole mikään (seksi)seuranhakupalsta niinkuin monet, lähinnä kai keskenkasvuiset sitä pitää. Ne voisi sieltäkin poistaa. Koodin chatissa ja iskurissa näitä sekoilijoita riittää. Niin ja sitä kikkiä käyttää lähinnä ne alaikäiset.

      PS. Olenko sittenkin nainen kun anonyymi kylmä seksi ei nappaa?

    • mies28v aka kala86

      Äläpä yleistä! Ei läheskään kaikki (homo/bi)miehet ole sellaisia kuin luulet. Tuollakin palstalla on lisäksi useita provoaloituksia niinkuin vaikka koodi.netin foorumissa jos et tiennyt. Sekään ei ole mikään (seksi)seuranhakupalsta niinkuin monet, lähinnä kai keskenkasvuiset sitä pitää. Ne voisi sieltäkin poistaa. Koodin chatissa ja iskurissa näitä sekoilijoita riittää. Niin ja sitä kikkiä käyttää lähinnä ne alaikäiset.

      PS. Olenko sittenkin nainen kun anonyymi kylmä seksi ei nappaa?

      • mies28v aka kala86

        Tämä siis aloittajalle, tuli näköjään vahingossa tuplana.


    • PohjolanParatiisiJoo

      Heippa kaikki. Olen hetero, joka eksyi tänne sattumalta ja vieläpä ihan ekaa kertaa (juu vittuilkaa nyt kaikki, että varmasti valehtelen! :) vaan en valehtele).
      Kiinnosti vaan katsoa, onko seksuaalivähemmistöjen jutut vähemmän riitaahaastavia kuin keskiverto-heteroiden. Voihan *. Sama pään aukominen lienee käynnissä kaikkialla, oli kyseessä sitten masennus tai musiikkimaku tai makaronilaatikon valmistus.

      Alan hiljalleen tulla siihen surulliseen johtopäätökseen, että suuri osa suomalaisista on vihamielisiä, suvaitsemattomia, selkäänpuukottavia paskapäitä, joilla ei kuitenkaan olisi kanttia sanoa samaa päin naamaa... Lomalla etelän auringossa muuttuvat hetkeksi iloisiksi ja seurallisiksi, mutta kotimaahan palatessa sama kyräily jatkuu.

      Mitä h-tin väliä sillä oikeasti on, onko sulla monta panokaveria, vai oletko siveyden sipuli?!? Ehkä olen idiootti, mutta en vaan ymmärrä kuinka joku jaksaa reuhkata täällä tunnista toiseen siitä, mikä on oikein ja mikä ei.

      Totuuksia on monta, joten ELÄ JA ANNA TOISTEN ELÄÄ!
      terveisin: toistaiseksi hetero

      (vaan jos joskus satun rakastumaan samaan sukupuoleen, niin hienoa -
      ikinä en hylkäisi ketään vain siksi, että pari ruumiinosaa on vähän erilaisia)

      • victorious4

        Olet osittain oikeassa.
        Ota kuitenki huomioon, että Suomi on verrattain nuori sivistyskansa, ikää
        n. 100. että puusta ollaan tultu alas niin hiljattain.

        Mitä tulee lesbojen riitelyyn , niin kyllä sitä varmaan esiintyy, samalla
        tavalla kuin heteromaailmassa; tämä on meidän oma temmellyskenttä ja
        me täällä väännetään peistä ihan niinkuin huvittaa.

        Totuuksia on todella monta, samanverran kuin ihmisiä. Ja miksi sitä
        pitää korostaa että on hetero, sehän voi olla vain väliaikaista.
        Niinkuin muukin,niinkuin laulussa sanotaan.


      • f*ck

        mä olen sitä mieltä että mielipiteistä tulee saada keskustella ilman että se on automaattisesti vihaa ja huutoa jos ollaan erimieltä. Suomalaiset on vähän likaa joojoo-kansaa, jos joku on eri mieltä se on huligaani ja narsisti. Monesti ne jotka tulee esim tänne asenteella, niin kuin ap ja sinä, ne näkee asiat valmiiksi jo kauhean negatiivisena.
        Tässäkään ketjussa ei ole mitään vihaista, vain ihmettelyä miten ap pokkana käyttää jonkun muun nimeä sp-osotteenaan ja sen mielestä se on ihan ok. Muu on vain mielipide eroja ja ei mitään sen suurempaa mistä tarvisi päätellä että ihmiset haluaa vain matsata.

        Kuten sanoin, se on omasta asenteesta kiinni miten maailmaa katselee ja sen näkee, kokee. Jos ei ole negatiivinen, ei negatiivisetkaan asiat puske suurella voimalla päälle.


    • Parikymppiset homot. Sitä vanhemmat ovat sitten yksin, vähän niin kuin mekin.

      • 12+18

        ????????????????????

        ja ketkä me?


      • 12+18 kirjoitti:

        ????????????????????

        ja ketkä me?

        Naiset, jotka ovat vanhempia kuin noi parikymppiset.


    • PohjolanParatiisiJoo

      Moikka vielä kerran. Ehkä tuli tehtyä liian tempperamenttinen kirjoitus, kun mitta täyttyi monen palstan lukemisen jälkeen siihen, että asialliset kirjoittajat kohtaavat usein pelkkää vittuilua. Toivottavasti kukaan ei vetänyt hernettä nokkaan vuodatukseni takia. Heterous tuli mainittua ohimennen, ilman syviä analyyseja. Evvk mitä olen tai muut ovat. Kunhan saa rakastaa ja olla rakastettu, elämä on ihanaa!

      Olen samaa mieltä nimimerkki f*ck'in kanssa siitä, että mielipiteiden vaihto on hyvä asia. Parempi olla huligaani kuin kynnysmatto. :)
      Näkemiin ja hyvää kevään jatkoa kaikille.

    • fkamu

      Mulla oli joku aika sitten fuckbuddy, ei kovin pitkään tai säännöllisesti mut kuitenkin. Mut ei se sitten oikein enää innostanut, se oli ensinnäkin todella huono suutelemaan (keskeinen seikka seksissä) mikä on harvinaista naisten keskuudessa (tai sit mulla on ollut hyvä tuuri) eikä ehkä oikein mun tyyppinen nainen muutenkaan. No, kivaa oli kuitenkin sen aikaa kun oli.

      Nuorempana en olis voinut kuvitellakaan moista järjestelyä mutta näin vanhemmiten sitä kai osaa ottaa asioita vähän rennommin. Mutta ei varmasti kaikille sovi tuollainen, jokainen tyylillään.
      Mutta kyllä seksi on parempaa kun on rakastunut, mun mielestä ainakin :) (olisinpa)

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe