Mykkä ja kädetön

ensimmäinen

Olemme olleet naimisissa kauan, niin kauan, ettei seksiä enää ole. Se ei ole ongelma, mutta mies on keksinyt, että "hän ei tykkää koskettamisesta" eli hän ei kosketa mua juuri mitenkään. Ei silittelyä, ei mitään. Ja äsken sitten kysyessäni, että meidän taitaisi olla aika alkaa jutella omista tunteista, mies sanoi, ettei hänellä ole tunne-elämää. Mitä ihmettä tuollaisen kanssa pitäisi tehdä, odottaako, että sopiva ukko osuu kohdalle. Ei kai sitä nyt noin vain voi yksipuolisesti sanoutua irti hellyydestä, rapsutetaanhan koiraakin! Ja aikuinen mies nyt varmaan omaisi jo perspektiiviä asioihin niin, että niistä pystyy puhumaan. - Tällaista mä en ainakaan halunnut eikä tässä mies mielestäni täytä avioliittosopimuksen juridista merkitystä, kanssaihmisyydestä puhumattakaan.

8

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies1234

      Pitäisihän sinun, aikuisen naisen, jo tietää, että miehillä ei todellakaan ole tunne-elämää. Mies tunteilee vehkeellään. Hanki koira.

    • halattava

      Oletko aina ollut passiivinen?
      Kosketteletko itse?
      Käytkö kiinni kiveksiin?
      Halaatko koko kehollasi?

      Joku syy miehesi "kädettömyyteen" on!

      Metsän vastailu jne.

    • Syy on aina olemassa

      Teillä eivät kohtaa nuo asiat lainkaan. Kyllä normaalissa suhteessa kipinä pysyy mukana kuolemaan saakka, siihen tarvitaan hyvä terveys ja ennen kaikkea järjen päässä pysyminen.

      Hyviä keskusteluja puolison kanssa ihan mistä vain, mekin luemme aamun lehdet, toinen paikallisen ensin ja toinen Hesarin, sitten vaihdamme ja samalla saatamme keskustella artikkeleista. Katsomme maailmaa eri puolilta, emme elä silmälaput silmillä tiedon janon suhteen, opettelemme eri asioita edelleen, vaikka avioliittovuosia on jo useita kymmeniä.

      Kummallakin on omia harrastuksia, mutta myöskin yhteisiä koti-iltoja ja seksi kuuluu elämään, kuten koskettelut.

      Varmasti yksi seksin ja koskettelun tappaja on toisen vonkaaminen. Sairaudet vievät myös elämän ilon ja vaikuttavat ihmiseen monella tapaa, on vielä kovin pahentava asia jos puoliso lyttää tällä vonkaamisella. Tai jopa vaatii tilille, etkö itse ole tietoinen sairaudesta tai ymmärrä sen vaikutuksia.
      Yksi syy kuolleeseen tilaan voi olla myös elämäntapahtumat, onko puolisollesi tapahtunut jotain suurta muutosta työelämässä, sukulaisissa tai mitä tahansa, sekin saattaa viedä halut kokonaan.
      No onhan se puolikin otettava huomioon onko mahdollisesti ihastunut toiseen vai onko jossakin salarakas, silloin elää toisessa maailmassa.

      Toiset saavat pettämisestä niin paljon lisää seksin tarvetta, että kotonakin pitää saada jatkuvasti ja toiset menettävät kaiken mielenkiinnon kotosalla.

      Syitä voi olla monia, ehkä sinunkin pitäisi tutkiskella, mikä on se taustasyy, mikä on asiassa, eikä alkaa noin vaan mollata.

      Aina löytyy syy, miksi halut ovat kadonneet, sinunkin kohdallasi saattaisi auttaa se, että et ota seksi ja koskettelu asiaa esiin, vaan yrität hieman enemmän itse, laitat hyvää ruokaa, juttelet erilaisia asioita, otat puolison mukaan ajatuksiisi ja elämääsi. Kysyt arkisiin asioihin hänen mielipidettään, pyydät mukaan kauppaostoksille eli enemmän aikaa yhdessä.

    • 6+6

      Minä olen ollut mieheni kanssa 4 vuotta ja siitä 2 naimisissa. Minua ei ole koskaan mieheni hyväillyt. Me emme myöskään suutele. Halaamme toisinaan. Seksiä on 1-2 kertaa kuussa ja sekin krapulaseksiä missä mies ei edes laukea. Minä hyväilen häntä kuitenkin. Hieron niskoja, jalkoja ja kasvojakin. Kehun komeaksi ja haluttavaksi. Kun on seksiä hyväilen ja suutelen kaikkialle ja annan suuseksiä mitä en koskaan itse saa. Mies makaa vaan liikkumatta paikallaan ja minä teen työt. No en minäkään kaikkeen yksin pysty ja mies on alkanut valittaa että seksimme on rutinoitunutta. No mites piristät seksielämää kun toinen makaa paikallaan silmät kiinni! Että alkuperäinen tuskaa täälläkin. Sympatiat sulle.

      • 7 + 3

        Ja miksiköhän helvetissä olet tällaisen miehen valinnut alunperin? Sitten täällä hellät ja huomaavaiset miehet kärvistelevät yksinään. Ei teitä voi tajuta.


      • 6+6
        7 + 3 kirjoitti:

        Ja miksiköhän helvetissä olet tällaisen miehen valinnut alunperin? Sitten täällä hellät ja huomaavaiset miehet kärvistelevät yksinään. Ei teitä voi tajuta.

        Olen vartaloltani ruma. Ihme että mies pystyy olemaan kanssani edes silmät kiinni ja minulla pitkä paita päällä


    • mun mielipid

      Ero on yksi vaihtoehto tai ainakin sitä ennen keskustelu, että voisiko mies huomioida sinun tarpeitasi tai ero koittaa nopeasti.

      Voiko miehelläsi olla toinen? Vai onko miehesi erektiovaikeuksien takia haluton hellyyteen? Valitettavan usein kunnioitus toista kohtaan vähenee eikä viitsi sen takia pitää toisesta enää huolta.

      Aikanaan oli Iltalehdessä psykologin juttu, joka herätti paljon keskustelua. Siinä psykologi sanoi, että jos puolessa vuodessa ei saa seksiä puolisoltaan, niin sen voidaan katsoa tarkoittavan sitä, että hän on irtisanonut itsensä seksielämästä. Tätä oikeutta ei ole, jos tauko johtuu sairaudesta, raskaudesta tai synnytyksestä. Minusta siis sinä olet oikeutettu hakemaan seksiä muualta, jos et sitä pyynnöistä huolimatta saa muualta. Ehkä sen takia Turkkiin, kylpylöihin, laivoille ja laskettelureissuille on niin paljon tunkua keski-ikäisten ja eläkkeelle jääneiden keskuudessa?

      • eriävä

        Olen samaa mieltä tuosta irtisanomisesta seksielämästä. Mutta minusta se ei silti oikeuta toista pettämään. Silloin pitää miettiä hyväksyykö sen ja elää sen asian kanssa vaiko ei hyväksy ja eroaa ja VASTA sitten hekee seksiä muualta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe