Miksi ei kannata lentää ryanairilla

Taso on ALA-ARVOINEN

-Lennot ovat MUKA halpoja. Kuitenkin hintaan tulee lisäksi aina lentokenttäverot, kuljetukset jossain hornan tuutissa olevalta kentältä ja takaisin kentälle, koneissa myydään sikakalliiseen hintaan jotain "snäks änd trinks" Mitä se sellainen ruoka on????

-Törkeää huijjausta myydä koneissa arpalippuja, joilla ei ikinä kukaan oikeasti voita mitään

-Ei saisi olla matkatavaroita, menee lisähintaa jos on yli jonkun naurettavan kilomäärän painoa

-Mainostavat että "eurolla lentoja" sitten kun menet etsimään niin yhtään edes lähellekään niin halpaa ei ole IKINÄ tarjolla - huijausta ja kusetusta

-Jättävät lentoja väliin ja jos olet ostanut lipun, menetät rahasi.

-Koneiden huolloissa laiminlyöntejä kireän aikataulun ja säästämisen takia-> turvattomia

-Ei voi puhua suomea koneessa kun eivät ymmärrä

-Koneet todella ruman ja räikeän värisiä sisältä (keltaista ja tummansinistä - hyi helvata

-Jotkut lentokentät kuten esim. Tampereen ryanairin terminaali on kuin joku v*tun riihi tai lato -Ala-arvoisia terminaaleja

-Ryanair riistää henkilökuntaansa, ei maksa kunnollisia liksoja. Siksi piloteissa ja lentoemoissa on rupusakki jäljellä. Kohtelu ja työehdot myös aivan uskomattoman huonot, varmasti myös laittomat osittain

-Jokainen Suomesta Ryanairilla tehty lento on tavallaan pois Finnairilla, pitäisi tukea kotimaista yhtiötä, Finskiä.

-Stuertit ovat hom on oloisia ryanairilla. Lentoemot taas ovat nokkavia ja näsäviisaita

-Kusettavat matkustajia, kun maksat setelillä, eivät tuo rahasta takaisin, "unohtavat". Heitä on kuulemma kehoitettu työnantajan toimesta toimimaan näin. Uskomatonta, mutta totta !!!!

-Paljon muita epkohtia ja epämukavuuksia, esim. aivan liian pienet jalkatilat koneissa. Ei meinaa mahtua istumaan.

-Nousut ja laskut tehdään huolimattomasti, olo on kuin karjavankkureissa, oikein yritetään tehdä kunnon töyssyt laskeutumisenkin yhteydessä. Kai tämä on pienipalkkaisen pilotin "omaa kivaa".

-Koneita käytetään yli turvallisen käyttöajan, vanha kalusto liikkeellä.

31

1104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä tiedän sinä et

      Ja sinä olet kyllä katkeruuden huippu. Mitä ihmettä se sulle kuuluu mitä muut tekee? Kieri kotonas tuossa tietämättömyydessäs, kokemattomuudessas ja karmeessa katkeruudessas. Senkin besservisser-ressukka. Näitä sinun tyylisiä surkimuksia tapaa sillointällöin, mutta onneksi erittäin harvoin kaltaistasi tietämätöntä tumpeloa. Minne jäi järki ja totuus tuosta oksennuksestasi? Tuliko hyvä olo?

      Ai niin, tämä onkin trolli. Joku joka on katkera siitä, että en käytä Finskiä nykyisin enää ollenkaan, vaan olen siirtynyt minulle paremmin sopivaan Raikkuun. Enkä ole ainut.

      • ha ha,,,,

        Pääsetkö sinä raikulla bangkokiin, teheraniin tai saigoniin?


      • ha ha haa ittelles
        ha ha,,,, kirjoitti:

        Pääsetkö sinä raikulla bangkokiin, teheraniin tai saigoniin?

        Minä tiedän WHO:n ilmoittaman tartuntatautitilanteen maailmalla. Tiedän sen niin perusteellisasti ja hyvin, että en noihin mainitsemiisi paikkoihin menisi vaikka se olisi minulle ilmaista! En ole uhkarohkea enkä hullu.

        Jotta se siitä. Pääsee tai ei: ihan sama mulle!


    • 3+14

      LOL, vaikka finnairilaisen yöllinen purkaus olikin mitä oli, kahdessa asiassa samaa mieltä.

      Koneiden keltainen väritys on aika räikeä. Uusien koneiden ulkomaalausta uusittiin, toivottavasti tekevät saman myös sisämaalaukselle. Tosin ei tuo matkaa haittaa, eikä silmiin satu.

      Ja onneksi Tampereen kakkosterminaali menee kuun vaihteessa remppaan :)

    • Helppoa kuin bussil

      Todettava se vain on, että Raikku on paras lentoyhtiö. Miksipä muuten ajaisin Helsingistä Tampereelle ja takaisin kun lennellä haluan. Hinnat on niin halvat, että mieluummin lähden Lontooseen shoppailemaan kuin täällä keskustaan. Lentohenkilökunta on rentoa ja mukavaa, eikä tuota vaikeuksia kommunikoida englanniksi. Lisäksi kentällä suoriutuu rutiineista nopeasti, viimeksi 15 min. laskeutumisesta ajelin jo Helsinkiin, vaikka oli ruumassa ollutta matkatavaraa. Ei ihan onnistu Hki-Vantalla.

      Mitä tulee koneiden väritykseen, niin kaameahan se on, mutta ei vaikuta lentämiseen ja Treen terminaali on kauhea, mutta ei siellä asuta.

      • Uskossaan väkevät

        Ihanko vartissa sait matkatavarasi ulos koneesta. Säästit todella vitusti aikaa. Ainiin, mitä kestikään matka Tampereelta Helsinkiin, kun ajansäästöllä Raikkua perustelet.


    • ei ikinä ryania

      Pointsit aloittajalle! Kaikki mainitut asiat totta, hirveä lentoyhtiö. On venäläistä rulettia, pääseekö ollenkaan edes matkaan saati sitten perille kohteeseen.

      • phonisti

        olen Ryönällä lentänyt kymmeniä kertoja ja aina on aikataulu pitänyt.

        Ainoat viivästykset on tulleet matkustajien aiheuttamina. Kerran kävi niin että joku oli ilmottautunut lennolle lempinimellään joka oli tietty eri kuin mikä passissa lukee.

        Jos on nimeltään vaikka Hannu ei kannata käyttää nimeä Hönö koska silloin koko paletti menee sekaisin.


      • hönö2.
        phonisti kirjoitti:

        olen Ryönällä lentänyt kymmeniä kertoja ja aina on aikataulu pitänyt.

        Ainoat viivästykset on tulleet matkustajien aiheuttamina. Kerran kävi niin että joku oli ilmottautunut lennolle lempinimellään joka oli tietty eri kuin mikä passissa lukee.

        Jos on nimeltään vaikka Hannu ei kannata käyttää nimeä Hönö koska silloin koko paletti menee sekaisin.

        Tuo nyt kertoo pelkästään rynkyllä matkustavien älykkyysosamäärästä.


    • 10+17

      heh, kaveri palasi komppaamaan itseään.

      Ryanair on itse asiassa Euroopan täsmällisin lentoyhtiö.

      • hihihintti

        niin, niiden joukossa jotka myöhästelevät jatkuvasti yli tunnin.


    • 9+18

      Samaa mieltä. Ja nythän ne ovat. Ryanair avasi jo aiemmin hintatietonsa hakukoneille, ja myös verkkokaupat (esim ebookers, ja travellink) jotkut matkatoimistot myyvät Ryanairin lentoja.

      Lisäksi omille verkkosivuille on lisätty farefinder näyttää hinnat kerrallaan kuukauden ajalta entisen viikon sijaan.

      Eli kyllä ne edulliset lennot löytyvät, siitä vaan hakemaan ;)

      Screenscrapingin laillisuuteen sinänsä (mistä tuossa vanhassa lakijutussa oli osaltaan kyse) en ota kantaa. Tuo on käytännössä vähän samanlainen tilanne kuin yksityisillä parkkisakottajilla - syntyykö sopimus automaattisesti kun jätät auton parkkiin (vs käytät verkkosivuja ja sitoudut käyttöehtoihin), ja onko sakottavalla firmalla oikeus toimia. Ei ihan suoraviivainen tilanne.

      • huijausta ja kusetus

        Ei sieltä löydy edullisia lentoja, eli niitä euron tai punnan lentoja. Sen ovat todenneet jo kuluttajaviranomaisetkin. Täyttä huijausta.


      • 2+11
        huijausta ja kusetus kirjoitti:

        Ei sieltä löydy edullisia lentoja, eli niitä euron tai punnan lentoja. Sen ovat todenneet jo kuluttajaviranomaisetkin. Täyttä huijausta.

        Eurolla tai punnalla ei, mutta 20-30 eurolla hyvinkin. Halvin lentoni Ryanairilla on maksanut yhden sentin (kaikkine kuluineen), mutta noita sisäänvetotarjouksia ei näköjään enää tarvita.

        Eikä muuten mainosteta.


    • 3 reissua vuodessa

      Ryanairin liikeideahan on laittaa tavikset liikkeelle paikkoihin joita kukaan ei muistanut olevan olemassakaan. Esim Kaunas Liettuassa on oikeasti kiva kaupunki, ja halpa, mutta kuka matkustaisi sinne ilman Ryanairia...

      Ja omatoiminen seikkailija kokoaa Ryanairin valikoimasta itselleen kivan reissun vaihtamalla esim. Saksassa tai Lontoossa.

      Meidän perhe on kokeillut Tampereelta lähtien mm. Riikaa, Osloa, Frankfurtia, Bremeniä, Bergamoa, Lontoota ja Gironaa.

      Ryanairilla edelleen Saksasta ollaan menty kaksi kertaa Lanzarotelle ja kerta Fuerteventuralle. Ei pahasti harmita, jos saan 6 hengen porukan kanarialle n.1500 eurolla eli reilu 200 per nuppi meno paluu. Jääpähän enemmän hotellibudjettiin, ja muuhun lomailuun. Valmismatkoilla maksaisin samasta reissusta vähintään tuplat.

      • reissaaja.

        Samoin ollaan tehty meidän perheen kanssa! Etelässä lomaillaan näin joka vuosi ja muuten tehdään lyhyempiä kaupunkireissuja. Sehän on ihan oma valinta mihin rahansa laittaa.


      • Helenam
        reissaaja. kirjoitti:

        Samoin ollaan tehty meidän perheen kanssa! Etelässä lomaillaan näin joka vuosi ja muuten tehdään lyhyempiä kaupunkireissuja. Sehän on ihan oma valinta mihin rahansa laittaa.

        Näin on. Mielelläänhän sitä tukisi kotimaista yritystä, mutta jos pahimmillaan hintaero jonkun yhdensuuntaisen lennon kohdalla on 10-kertainen, on melko selvää, että valitsee Ryanairin Finnairin sijaan. Finnairin hinnoittelu suorastaan työntää matkustajia halpayhtiöiden syliin.


    • jontsa901

      Mulla ei ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa ryanairista. itse käytän konetta vain matkustamiseen enkä mene sinne syömään tai mitään muutakaan pröystäilemään kun mahan voi syödä täyteen ennen lentoakin. Henkilökunta on mielestäni mukava ja aikataulut täsmää aina. En ymmärrä mistä näitä ryynärin vastustajia oikein sikiää. Onkohan puoletkaan niistä edes lentänyt kyseisellä yhtiöllä ikinä. Lukenut vaan netistä juttuja ja tehny päätökset sen mukaan..hmmmm

      • jontsa901

        Enkä tuohon hintaluokkaan todellakaan vaadi juuri mitään muutakun sen että pääsen perille kohteeseen.


    • RyAnAiR

      Minä ainakin jatka lentoja Rynkyllä ja sen takia kun lennot ovat todella edullisia ja ei tarvitse maksaa mistään turhasta vaan lennetään paikasta A paikkaa B ja perillä säästyneillä rahoilla voi asua ja syödä todella ruhtinaalisesti :) Onneksi meillä on Ryanair!! Ilman kyseistä yhtiötä minä työttömänä en olisi koskaan" lentänyt" muuhunkuin lähi baariin :) vaan nytpäs lentelen pitkin Eurooppaa kuin ruhtinas ikään .)

    • anonyymi7

      Alottajan mukaan Ryanairin kalusto vanhaa ja käyttöiät menneet yli, mutta eipä ole tarkistanut miten oikeasti. Ryanairin kalusto on Euroopan lentoyhtiöistä uusin ja jalkatilat täysin samat kun Finnairilla. Ja siinä ero "kunnon" lentoyhtiöihin että ovat tosiaan aina aikataulussa, yli 90% lennoista on aikataulussa pysytty. (Olisiko ollut peräti 98%, en muista) Itse ainakin matkustan mielummin Saksaan 35€/menopaluu kuin 250€ Finnairin tarjouslipulla..

    • perustelut hyväksytt

      Aloittaja perusteli aika hyvin, miksi ryanairilla ei kukaan täyspäinen lennä.

    • luottamus nollassa

      Ihmeen vähän niitä on raijan koneita tippunut, onko yhtään? Kuitenkin huonosti huolletut ja kiireessä tankatut koneet ajetaan loppuun, ja lentäjät ovat huonosti palkattuja ö-luokan pilotteja.

      Kyllä kohta rysähtää, se on jo tilastollinen fakta.

      • 7+3

        ei yhtään, toisin kuin esim finnairilla, joka on myös saanut huomautuksia turvallisuusmääräysten laiminlyönneistä ja pakkosäästää huolloissa, joten koneita näyttää hajoavan jatkuvasti...


    • panu kaukovaara

      Aloittaja on hyvin kerännyt kaikki Ryanairin negatiiviset asiat yhteen nippuun.
      Joku voisi kerätä ne positiiviset, niin sitten voisimme vertailla miinuksia ja plussia.

      Taitaisi jäädä aika paljon miinuksen puolelle kokonaissaldo. Ala-arvoinen, riistävä lentoyhtiö joka huijaa omia asiakkaitaan.

      • eivät kestäkuulla

        Juurikin näin, vaan sitä eivät kaikki halua ymmärtää eikä ainakaan myöntää.


    • Kokenut matkaaja

      Aloittaja on selvästi kermaperse ja pahoittanut nyt jostain mielensä. Miksi koneet pitäis olla sisätiloista tietyn väriset? Mitä vitun väliä sillä on?? Aloittaja on ihan sekaisin kaikissa noissa olemattomissa väitteissään, se että Ryanair muka käyttää vanhoja koneita ei todellakaan pidä paikkaansa, Rynkyllä on ja tulee jatkuvasti uutta kalustoa. Mitä vitun väliä on mitä joku roskaruoka koneessa maksaa kun lentoaika on niin lyhyt että sitä ei edes tarvitse ostaa? Luuletko idiootti tosiaankin että lentäjät laskeutuvat jotenkin poikeavasti muista yhtiöistä?? Ryanairin lennot on todella halpoja kun osaa niitä oikeaan aikaan ostaa!! Aloittaja on totaalisen sekaisin ja pihalla kuin lumiukko!!

    • 12+1

      Suurin osa aloittajan väitteistä oli täyttä potaskaa.

    • ette kestäkuulla

      Aloittaja on oikeassa useimmissa argumenteissaan. Se vaan nyt tietenkin pännii teitä kun joku tuo epäkohdat esille. PItäisi kertoa vain kivoja asioita ryanairista, kun nyky nuoremmat ihmiset eivät ole tottuneet siihen että koskaan heille sanotaan mitään negatiivista. Että sellaisia pullamössöjä.

    • 17+10

      Uskookohan noita juttuja ihan oikeasti joku muu kuin aloittaja itse?

      No joo, keltainen väri ja englannin kieli pitävät paikkansa. Tampereen terminaali on rempassa, talvi näyttää millainen siitä remontin jälkeen tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe