Kohta tulee JUmalan tuomio:

Miten meidän nyt käy

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014041718222530_fd.shtml

Räikeydessään ja törkeydessään tuo menee jo liian pitkälle. Ei totisesti tuollaista ole minkään muun maan postimerkeissä - ei edes sinne päin!

46

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veijoselta

      tää on lainaus veijosen sivuilta

      "11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa kirjoitin varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Helpoin ennaltatiedettävä oli isku 11. 3. 2004 keskellä seitsenvuotisjaksoa, kuten Madridissa iskettiin kuin jo Exodus 3.500 vuotta sitten.

      Tsunami. 26. 12. 2004 - 13 päivän aalto, mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000. Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan ******* siittäen Saatanan pojan!

      Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari. 8. 4. 2005 ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa. 8. 10. 2005 eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys, 73.000 ihmistä upposi maan multiin.

      Venäjän presidentinvaalit voittanut Dimitri Medvedev sai onnittelut Suomen Tarja Haloselta. Halonen on Suomen kymmenes presidentti, ja kymmenes Moskovassa on myös Medvedev laskien alkaen Leninistä.

      Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus!

      Venäjän anti-ilmestyskirjan mukaan - kirjoitettu tai kuviteltu - tuleva peto on Suomen uusi Urho Kaleva Kekkonen.

      Seitsemäs johtaja tulee takaisinkin, ja koska on ilmeistä, että Kekkosta ei saada henkiin, uudeksi Kekkoseksi kelpuutetaan vaikkapa Matti Vanhanen onhan hänen poliittinen taustansa Keskusta kuten oli Kekkosella.

      Suomalaisenkin Raamatun mukaan seitsemäs johtaja tulee takaisinkin ja on myös yhdestoista. "

      huom.

      mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan ******* siittäen Saatanan pojan!

      Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus!

    • KTS(ei kirj.)

      Voitteko jo jättää psyk. pot. rauhaan täältä. Lukekaa ihan itse, samanlaiset toistenne tekstejä.

    • adressista

      Postimerkit eivät ole saaneet ainoastaan kehuja. Adressit.com -sivustolla kerätään adressia Tom of Finland -postimerkkien julkaisun estämiseksi.

      - Emme halua, että Suomea edustetaan kotimaan ja ulkomaan lähetyksissä homoeroottisilla aiheilla, kerrotaan adressin kuvauksessa.

      Adressin on allekirjoittanut tähän mennessä reilu 1300 ihmistä.

      Itellan Penttinen ei ole huolissaan adressista.

    • Ei hyvältä näytä

      Mistä se johtuu, kun ei keväänkään tulo aiheuta enää sellaista hyvän olon tunnetta, niin kuin ennen?

      Olo on koko ajan kuin odottaisi jotakin tapahtuvaksi, mutta ei tiedä, mitä.

      Tulevaisuutta ei uskalla enää nähdä luottavaisena. On vaan ja katsoo, miten kaikki oikein menee armaassa Suomen maassa!

      • Ei todellakaan..

        Sama tunne minulla kuin nim. "Ei hyvältä näytä", sitä vain seuraa vierestä kun kaikki laittomuus lisääntyy ja arvot murenee pala palalta, Jeesusta pilkataan. Missä se herätyskin viipyy?, vai eikö sitä enää tulekkaan? kaikki on haalistunutta mössöä, elämmekö niin(näin) lähellä lopunaikoja? tulevaisuus on menetetty mutta ei iäisyyttä, jos vaan jaksamme(on jaksettava!).


    • ---

      Eikö ole minkään muun maan postimerkeissä?

      http://www.snap-dragon.com/nudestamps.html

      Näitä on lisääkin. Te Suomen tekopyhästelijät olette myöhässä, samat lässytykset on käyty läpi jossain päin maailmaa jo 1800-luvulla.

      Ajatelkaapa kuinka ironista... Taiteilija, jonka kynästä Tom of Finland-piirrokset ovat lähtöisin, on kahdessa sodassa maataan moitteetta palvellut sotaveteraani. Tätä nykyä tosin kuollut, joten ette enää saa mahdollisuutta kivittääkään häntä.

      • Älä valehtele

        Yksikään noista ei ollut lähelläkään sitä irstautta, mitä suomen homo-postimerkit ovat!


      • ---
        Älä valehtele kirjoitti:

        Yksikään noista ei ollut lähelläkään sitä irstautta, mitä suomen homo-postimerkit ovat!

        En minä nähnyt niissä irstautta. Miehen kasvot ja pakarat. Se irstaus on sinun päässäsi. On sinullakin kasvot ja todennäköisesti pakaratkin. Pidätkö niitä irstaina?


    • Täyttä pimeyttä on

      Suomessa ja kaikissa maissa nykyaikana, ja näin Jeesus on opettanut tästä ajasta, ja seurakunta on kuin Laodikea ja parannus välttämätön jos tahtoo palavasti Jeesusta rakastaa ja perille voittajana päästä valtakuntaansa.

    • Niin on

      Täyttä pimeyttä on.

      Siinä se oli sanottu. Amen

    • No, keräätte kolehdin ja ostatte koko homopostimerkkivaraston, ja poltatte sen suuressa iloisessa kokossa torilla.

      Suuren menekin vuoksi posti ottaa merkeistä uuden painoksen, joten keräätte taas kolehdin ja...

      • -jarmo-

        Itsekös keksit ton idean? Sama kuin ostaisi huumekauppiaalta kaikki huumet ja tuhoaisi ne. Samoin kaikki aseet asetehtaalta ja sulattaisi ne.


      • Hyvä Jarmo
        -jarmo- kirjoitti:

        Itsekös keksit ton idean? Sama kuin ostaisi huumekauppiaalta kaikki huumet ja tuhoaisi ne. Samoin kaikki aseet asetehtaalta ja sulattaisi ne.

        kekek-kekek kuuluu sarjaan - Mitäs me 'ruudinkeksijät.'


      • Hyvä Jarmo kirjoitti:

        kekek-kekek kuuluu sarjaan - Mitäs me 'ruudinkeksijät.'

        Voitaisiin myös julkaista Muhammed-postimerkkejä, joiden menekki olisi maailmalla rajaton erilaisten rovioiden materiaalina...


      • KTS (Ei kirj.)
        kekek-kekek kirjoitti:

        Voitaisiin myös julkaista Muhammed-postimerkkejä, joiden menekki olisi maailmalla rajaton erilaisten rovioiden materiaalina...

        Kannatan Piho -postimerkkejä!


    • jp euibger

      tuntuu että homon perseen katsominen on ihmisille se tärkein asia maailmassa .

      • pahoin pelkään...

        Seuraavaksi ne työntää homot seteleihin - sinne kääntöpuolelle!


    • Joko taas?

      "Kohta tulee JUmalan tuomio"

      Hyvä se on jumalallakin jotain hommia olla ettei käy aika pitkäksi, ja kylläpä niitä töitä onkin riittänyt mikäli hihhukkeita uskomme. Jokaikinen päivä Suomea(kin) kohtaa milloin minkinlainen Jumalan tuomio ja kuinkahan monia miljoonia niitä onkaan vielä varastossa. Elämä on...yhtä tuomiota.
      Ilmankos tämä maa on niin alikehittynyt ja vailla yhtäkään myönteistä asiaa, eikä siinä vielä kaikki; se viimeinenkin vähä otetaan kohta pois vaikka tyhjästä on paha jumalankaan nyhjästä.

      -Avoimesta ikkunasta kuuluu mustarastaan aamullinen laulu.
      Varmaankin sekin ilmoittaa ihan koht`siltään alkavasta jumalan tuomiosta ja miettii "miten meidän nyt käy".
      Eilen näytti jo varikset lentävän retkivarustus selässään itää kohti ilmeisenä tarkoituksenaan seurata Googin sotajoukkoja kun kohta tulee jumalan tuomio . Riittääpä raadoissa syötävää.

      • Älä pilkkaa

        Sait jo pian kirjoittamasi jälkeen esimakua.


    • 23rtfg

      Harva asia saa lahkoväkeä (miehiä, jostain kumman syystä) vauhkoontumaan niin totaalisesti kuin homous muodossa jos toisessa.

    • Ihan oikeasti myös

      Jumalan tuomiot ovat lähellä ja liittyvät Herran Jeesuksen päivään selvästi Raamatussa olevien Jumalan profetioiden kautta.

      Tahtooko Herra sitten miten opetuslastensa toimivan tässä yhteydessä, on se tärkeä asia ymmärtää ja viisautta saadaan anottaessa nimessään ja hyvä kiittää myös.

      Leikinlaskua harjoitti Loot Sodomassa ja vävynsä ehkä siksi eivät pelastuneet, sillä luulivat todennäköisesti Lootin sanoja sellaiseksi.

      Raamatun Ilmestyskirjassa on kerrottu tulevista vuosista, toki alkuajankohtaa ei ole kerrottu, mutta voi olla vaikka 2016, ja silloin Herran päivä on noin 2023, ja aika tarkkaan 2000 vuotta on Jeesuksen kasteesta silloin.

      Vasta kun alkavat tapahtua Ilmestyskirjassa kerrotut, voidaan tarkemmin ymmärtää ajat, jotka Jumala on säätänyt ja autuaat ymmärtää Jeesuksessa odottaa rakkaudellisesti Herraansa ja lupauksien täyttymiset ovat varmat.

    • Tässä ajassa

      mammona Jeesuksen vastakohtana hallitsee lähes kaikkea ja pedon merkin tuleminen on myös teknisesti mahdollista ja ahneus on epäjumalanpalvelusta ja tätä kerskausta on paljon. Jeesus antaa hengellistä hyvää ja rakkaus on tunnusmerkkinsä ihmisten keskuudessa. Pääsiäisen sanoma on Isän rakkaus, kun antoi ainoan Poikansa Jeesuksen ristiinnaulittavaksi Jerusalemissa Moorian vuorella Golgatalla, ja veri riittää syntiemme anteeksisaamiseen. Herra Jeesus on hyvä paimen, kiitetään Isää nimessään, totisesti.

    • Iankaikkinen

      evankeliumi Ilmestyskirjan (14:6-) mukaan tälle maailmalle lähitulevaisuudessa:

      ´ Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".
      Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".
      Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
      Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti, sanoo Henki, he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä." ´

      Ei uskota niitä, jotka valheellisesti esittävät ettei evankeliumi sisältäisi tietoa pedon merkin tulemisesta tai muistakaan negatiivisista vaikka tietysti on tärkeintä odottaa Jeesusta rakkaussuhteessa ja tahtoa päästä siihen uskollisena ja hyvänä palvelijaan armoliitossaan ja totuudessa pyhittyneenä.

      Täällä on moninaista väärää syytöstä ja väärää opetusta "uskovien" keskuudessa ja voidaan Jumalan palvelijoita syyttää ahdistuksen tuottamisesta vaikka Raamatussa on selvästi kerrottu kaikki se tärkeä tieto mitä Herran päivään liittyvistä Isä on meidän tahtonut tietää, ja Ilmestyskirja on sitä ja tärkeä ja autuaat lukevat ja huomioon ottavat.

      Varotaan niitä jotka pyrkivät palvelemaan vain omaa vatsaansa pitäen esillä Raamatussa esitettyjä ja keräävät sitten väärää voittoa eivätkä pysty erottamaan sitä mikä on Jumalan ja mikä heidän omaansa keräyksistä. Jeesuksen apostoleille annettu opetus tässä asiassa on tärkeä, sillä Herra tietää ihmisten lihan mielen heikkouden ja sydämmen myös olevan paha ylitse kaiken ja ahneus on epäjumalanpalvelusta ja ilmaiseksi annetaan ja siksi ei sanaa saa myyskennellä petollisesti, jos tahtoo Jeesusta palvella opetuksensa mukaan. Tietysti peruselämän tarpeista Herra pitää huolta palvelijoilleen, ja vaatteet ja ruoka ovat tätä, samoin yösija tarvittaessa.

    • Jumalan ilmoitus

      on selvä: "Pyhät pyhittyvät ja saastaiset saastuvat". Kumpaan joukkoon tahdot kuulua? Jeesuksen pyhät pääsevät Jumalan valtakuntaan ja muut menevät kadotukseen, sillä ottavat myös pedon merkin otsaansa tai oikeaan käteensä ja hylkäävät Jumalan evankeliumin kun lähitulevaisuudessa se kuulutetaan kaikille kansoille.

      Aikamme on kuin Nooan aikana jumalatonta ja Sodoman synti on se että epätasa-arvo lisääntyy ja kansakunnissa elää niitä, joille ei tahdota antaa hyvää elämää yhteiskunnassa. Juuri näin on Suomessa ja monissa maissa kun maan hallitsijat etsivät vain omaansa ja sen riittävän suuren ryhmät etua, jotka edistävät mammonan valtakuntaa maan päällä kuten nähdään.

      Myös homous on Sodoman synti, kuten nähdään selvästi se väkivalta ja vielä ei olla tässä tilanteessa eikä pedon merkkikään ole ensivuonna, mutta mahdollisesti jo muutaman vuoden kuluttua ollaan tässä pahassa laittomuuden ja ahneuden ajassa, ja nykyään on merkit selvät tästä. Hallitsijat tahtovat itse säätää sen yhteiskunnan arvot ja Ukrainassakin nähdään, että sota henkisesti tiedotusvälineissä on selvää ja asevoimatkin taustalla esillä.

      • Aivan aivan!

        Kyseessä on varsinainen päähälytys.
        Kun pöntössä viiraa tarpeeksi niin näkee ja kuulee milloin minkinlaisia soluttautujia eripuolilla ympäristöään, vaan siinähän se muun hulluuden lisäksi menee vainoharhaisuuskin.


    • Mietihän vielä

      KERRO, TIEDÄTKÖ SYYN PSYKOOTTISEEN KÄYTÖSEESI. KTS- mistä käytöksessi johtuu? Tiedämme sinut homoksi, ei salaisuus. Tiedämme, että vihaat juutalaisia. Jeesuskin oli juutalainen. Tiedämme, että vihaat heitä juuri sillä insiteetillä, millä palestiinalaiset pitävät juutalaisia jatkuvassa rakettitulessa. Nikissäsi oli palestiinan lippu ja asemies sen edessä. Toimit kristillisessä maassa ja kristillisellä foorumilla nytkin. Teet kaikkesi sotkeaksesi, häiritäksesi ja halventaaksesi solvauksilla kristittyjä. Kaikki muutkin psykoottiset kirjoitukset etsit netistä ja tarjoilet niitä meille profetiasivustolla hälytyksinä. Tätä olet tehnyt vuosia. Nyt sinut tunnetaan. Tiedetään kristittyjä ja juutalaisia tuhoavat tekosi.


      Psykoottisuus voi usein ilmetä myös pelkästään harhaluuloisuutena ilman, että kyseessä olisi skitsofrenia. Psykoottisten oireiden syyt voivat olla myös elimellisiä. Psykoottisuutta saattaa esiintyä esimerkiksi aivosairauksien, endokriinisten häiriöiden, systeemisten sairauksien, infektioiden ja nestetasapainon häiriöiden sekä lääkkeiden ja päihteiden käytön yhteydessä. Erityisesti on syytä huomioida myös deliriumtyyppiset sekavuustilat sekä dementiaan liittyvä psykoottisuus. Huumepsykooseista yleisimpiä ovat amfetamiinipsykoosit, joihin liittyy usein paranoidisuutta ja myös väkivaltaisuutta. Huumeet (myös kannabis) altistavat psykooseille ainakin riskiryhmiin kuuluvia.
      (Terveyskirjasto)

    • Netpunk

      Suomi osoittaa tässä asiassa rohkean edelläkävijän otteita. Tämä postimerkkisarja os osoitus siitä, että ilkeä, röyhkeä, suvaitsematon, vulgaari, brutaali, kateellinen , katkera, häiriintynyt kuvitteellinen taivaalinen hahmo ei kahlitse suomalaisia, vaan maailma nähdään sellaisena kuin se on. Tähän maailmaan on aina kuulunut homoja ja tulee aina kuulumaan.
      Mikään taivaallinen salamanisku ei iske homoja päähän, eikä myöskään postimerkin lanseerajia.
      Oletetaan, että jokin taivaallinen voima olisi olemassa, niin taivaallinen voima on kykenemätön tekemään yhtään mitään. Voi tukehtua ihan omaan kuikkuunsa.
      Vai onko niin, että todellinen ongelma onkin ahdasmieliset, suvaitsemattomat, typerät, yksinkertaiset, tietämättömät ihmset ovat todenneet, että riippumatta siitä miten paljon he vetovat siihen, että jumala on puolellamme, niin tulos on nolla.
      Sitä paitsi ketä se kiinnostaa kuka ketäkin nai. Hoitakoon jokainen oman naimisensa.
      Kun merkki tulee jakaluun lähetän ystävilleni postikortin, jossa ai kauheaa....on homoeroottista taidetta.

    • Jumalaton, paha maa

      Tämä homopornopostimerkki on viimeinen pisara. Ja se julkeus, röyhkeys, ylimielisyys jolla postimerkkiä puolustellaan aina Postin johtajaa myöten. Suomesta on tullut ylimielinen, jumalaton kansa, jonka ainoa uskonto on homouskonto. Ensimmäistä kertaa olen rukoillut, että Jumala lähettäisi tuhonsa ja vihansa tämän maan ylle. Ansaitsemme sen.

      • Arto Pölläsen

        sana Suomen kohtalosta v. 1968

        V. 1968 rukoillessani Suomen puolesta, että Jumala säästäisi maatamme, ettei se enää joutuisi sotaan, sain sanan Herralta: “Vaikka Mooses ja Samuel seisoisivat minun edessäni, ei minun sieluni taipuisi tämän kansan
        puoleen.

        Ajan heidät pois minun kasvojeni edestä, he menkööt!” Herra kielsi rukoilemasta koko maan säästymistä, sillä neuvopäätös oli jo tehty. Osa maasta joutuisi rangaistuksena kansan synneistä sodan jalkoihin, osa kansasta vankeuteen, nälkään ja suuriin ahdinkoihin. Mikään ei voisi sitä enää estää.


      • Antti Jaatisen
        Arto Pölläsen kirjoitti:

        sana Suomen kohtalosta v. 1968

        V. 1968 rukoillessani Suomen puolesta, että Jumala säästäisi maatamme, ettei se enää joutuisi sotaan, sain sanan Herralta: “Vaikka Mooses ja Samuel seisoisivat minun edessäni, ei minun sieluni taipuisi tämän kansan
        puoleen.

        Ajan heidät pois minun kasvojeni edestä, he menkööt!” Herra kielsi rukoilemasta koko maan säästymistä, sillä neuvopäätös oli jo tehty. Osa maasta joutuisi rangaistuksena kansan synneistä sodan jalkoihin, osa kansasta vankeuteen, nälkään ja suuriin ahdinkoihin. Mikään ei voisi sitä enää estää.

        Aamurukouksessa saatu sana Etelä-Pohjanmaalta. Syyskuu 2011

        Te jotka rukoilette, älkää enää rukoilko armoa, sillä armoni tätä kansaa (Suomi)
        kohtaan on käynyt vähiin.


      • pihon sivulta
        Antti Jaatisen kirjoitti:

        Aamurukouksessa saatu sana Etelä-Pohjanmaalta. Syyskuu 2011

        Te jotka rukoilette, älkää enää rukoilko armoa, sillä armoni tätä kansaa (Suomi)
        kohtaan on käynyt vähiin.

        Eija Niemeläisen profetia 6.1.2000

        Katso, musta pilvi kohoaa idän taivaalle, myrsky puhkeaa ja se lyö tätä maata, sillä tämä kansa on hyljännyt Jumalan ja polkenut pyhät asiat jalkoihinsa. Minä taivutan tätä kansaa, ja se taipuu minun edessäni niin kuin kaisla taipuu.

        Monista kodeista kuuluu itku ja valitus. Se ei ole minulle mieleen, mutta näin täytyy tapahtua.

        Niiden kärsimysten aikana tämä kansa nousee kunnioittamaan minua.

        Ja te lapseni, kun näette tämän tapahtuvan, älkää peljätkö. Minä varjelen teitä, minä suojelen teitä. Katso, teidän ympärillänne on paljon enkeleitä miekat käsissään.

        Totisesti, totisesti näin on tapahtuva!


        Oulun profeetta Laila Heinosen profetia 16.2.1961

        ”Voi maata ja merta! Minun tuomioni tulevat kohtaamaan maata ja merta. Voi ihmisraukkoja, oi ihmisraukkoja!

        Maailmaa kohtaa rangaistus ihmisten syntien tähden. Voi maata ja merta, ihmisraukat! Minä vuodatan maan päälle vihani maljan, koska ihmiset eivät kunnioita minua.

        Minun käskyni rikotaan mitä kauheimmalla tavalla.

        Minun vihani tulevat kohtaamaan maata ja merta, oi ihmisten kärsimystä, kuka sitä mittaa?

        Silloin monet sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala voi tehdä sellaista, eivätkä näe, kuinka minä rakkaudella vedän ihmisiä pelastukseen sisälle! He rikkovat minun käskyni ja sitten he sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala
        voi sellaista tehdä”.

        Eivät ymmärrä, että minä olen Pyhä ja Vanhurskas Jumala. Ja kun minä vihastun, voi ihmislapsia silloin, voi maata ja merta, sitä hävitystä, mikä kohtaa ihmiskuntaa. Oi Euroopan kansoja, annan kansojen hävitä syntiensä tähden. Minun lapsianikin kidutetaan ja moni kieltää Kristuksen!

        Maa maan jälkeen joutuu hävityksen alle, tulee suuri nälänhätä kaikkialle.

        Minä olen etsimällä etsinyt näitä ihmisiä, mutta he vain pilkkaavat, eikä minun tarjoamani pelastus Poikani Jeesuksen kautta heille kelpaa, vaan he rakastavat valhetta ja humpuukia!”


      • Taisto Mäen
        pihon sivulta kirjoitti:

        Eija Niemeläisen profetia 6.1.2000

        Katso, musta pilvi kohoaa idän taivaalle, myrsky puhkeaa ja se lyö tätä maata, sillä tämä kansa on hyljännyt Jumalan ja polkenut pyhät asiat jalkoihinsa. Minä taivutan tätä kansaa, ja se taipuu minun edessäni niin kuin kaisla taipuu.

        Monista kodeista kuuluu itku ja valitus. Se ei ole minulle mieleen, mutta näin täytyy tapahtua.

        Niiden kärsimysten aikana tämä kansa nousee kunnioittamaan minua.

        Ja te lapseni, kun näette tämän tapahtuvan, älkää peljätkö. Minä varjelen teitä, minä suojelen teitä. Katso, teidän ympärillänne on paljon enkeleitä miekat käsissään.

        Totisesti, totisesti näin on tapahtuva!


        Oulun profeetta Laila Heinosen profetia 16.2.1961

        ”Voi maata ja merta! Minun tuomioni tulevat kohtaamaan maata ja merta. Voi ihmisraukkoja, oi ihmisraukkoja!

        Maailmaa kohtaa rangaistus ihmisten syntien tähden. Voi maata ja merta, ihmisraukat! Minä vuodatan maan päälle vihani maljan, koska ihmiset eivät kunnioita minua.

        Minun käskyni rikotaan mitä kauheimmalla tavalla.

        Minun vihani tulevat kohtaamaan maata ja merta, oi ihmisten kärsimystä, kuka sitä mittaa?

        Silloin monet sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala voi tehdä sellaista, eivätkä näe, kuinka minä rakkaudella vedän ihmisiä pelastukseen sisälle! He rikkovat minun käskyni ja sitten he sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala
        voi sellaista tehdä”.

        Eivät ymmärrä, että minä olen Pyhä ja Vanhurskas Jumala. Ja kun minä vihastun, voi ihmislapsia silloin, voi maata ja merta, sitä hävitystä, mikä kohtaa ihmiskuntaa. Oi Euroopan kansoja, annan kansojen hävitä syntiensä tähden. Minun lapsianikin kidutetaan ja moni kieltää Kristuksen!

        Maa maan jälkeen joutuu hävityksen alle, tulee suuri nälänhätä kaikkialle.

        Minä olen etsimällä etsinyt näitä ihmisiä, mutta he vain pilkkaavat, eikä minun tarjoamani pelastus Poikani Jeesuksen kautta heille kelpaa, vaan he rakastavat valhetta ja humpuukia!”

        saama sana rukouksessa

        Jumalala sanoi: Kansakunta on penseä. Välinpitämätön ja penseä.

        Niskoittelu Hänen (Jumalan) edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut hyvin pitkälle uskovat kristityt.

        Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä. Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä.


      • Enkelin sanoma
        Taisto Mäen kirjoitti:

        saama sana rukouksessa

        Jumalala sanoi: Kansakunta on penseä. Välinpitämätön ja penseä.

        Niskoittelu Hänen (Jumalan) edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut hyvin pitkälle uskovat kristityt.

        Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä. Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä.

        Urho Kyllöselle syyskuussa 1992

        Helsingin Siion-seurakunnan saarnaaja Urho Kyllönen sai vakavan sanoman enkelin kautta: Urho oli palaamassa puhujamatkalta Pohjanmaalta syyskuisena iltana 1992 kotiinsa Helsinkiin, kun ennen Hämeenlinnaa, Kalvolan tienhaaran kohdalla, välähti kirkas valo taivaalla.

        Valo lähestyi Urhon autoa, ja pian hän huomasi, että hyvin kookas, useita metrejä korkea, kirkas enkeli laskeutui paljastettu miekka kädessään aivan auton viereen. Urho pysäköi pelokkaana tien laitaan.

        Enkelillä oli viesti, joka kuului seuraavasti: ”Tuomiot, tuomiot, tuomiot ovat tulossa; aikaa ei enää anneta.

        Minä olen tuhlaamalla tuhlannut armoa Suomen kansan kohdalla, mutta sen sijaan, että Suomen kansa olisi tehnyt parannuksen, se on häväissyt ja pilkannut minun pyhää nimeäni.

        Sen synnin ja jumalattomuuden tähden, mikä rehottaa jopa seurakunnan keskellä, tuomiot ovat tulossa. Minä tulen, ja minä tulen pian.”

        Enkeli poistui, ja Urho istui pitkään pelokkaana autossaan ennen kuin sai jatketuksi matkaa Helsinkiin.


      • pihon sivulta
        Enkelin sanoma kirjoitti:

        Urho Kyllöselle syyskuussa 1992

        Helsingin Siion-seurakunnan saarnaaja Urho Kyllönen sai vakavan sanoman enkelin kautta: Urho oli palaamassa puhujamatkalta Pohjanmaalta syyskuisena iltana 1992 kotiinsa Helsinkiin, kun ennen Hämeenlinnaa, Kalvolan tienhaaran kohdalla, välähti kirkas valo taivaalla.

        Valo lähestyi Urhon autoa, ja pian hän huomasi, että hyvin kookas, useita metrejä korkea, kirkas enkeli laskeutui paljastettu miekka kädessään aivan auton viereen. Urho pysäköi pelokkaana tien laitaan.

        Enkelillä oli viesti, joka kuului seuraavasti: ”Tuomiot, tuomiot, tuomiot ovat tulossa; aikaa ei enää anneta.

        Minä olen tuhlaamalla tuhlannut armoa Suomen kansan kohdalla, mutta sen sijaan, että Suomen kansa olisi tehnyt parannuksen, se on häväissyt ja pilkannut minun pyhää nimeäni.

        Sen synnin ja jumalattomuuden tähden, mikä rehottaa jopa seurakunnan keskellä, tuomiot ovat tulossa. Minä tulen, ja minä tulen pian.”

        Enkeli poistui, ja Urho istui pitkään pelokkaana autossaan ennen kuin sai jatketuksi matkaa Helsinkiin.

        keijo kyllösen näky/profetia

        21.11.2011

        Monet toimivat Minun, Herran, nimessä, tuntematta Minua, ja ilman Minun kutsua ja valtuutusta.

        Heidän uskonsa perustukset Minä tulen tarkoin tutkimaan ja koettelemaan.

        Minua he ovat häväisseet kansani edessä, niinpä Minäkin häväisen heidät. Heidän valtansa ja asemansa Minä otan pois, ja karkoitan kasvojeni edestä niin kauaksi, että he jakamattomalla sydämellä lähestyvät katuen Minua, sanoo Herra, Israelin Pyhä.

        Nimimerkin "Hiljainen" näky 27.6.2010

        Nimimerkki "Hiljainen" tässä taasen. Lueskelin sivujasi ja hätkähdin seuraavasta:

        Jukka Piirosen näky 11.6.2010

        Omenapuun lehdessä oleva latvusto paloi voimakkaalla soihtumaisella liekillä ja omenapuun oksissa riippui kuivuneissa kannoissaan sinisiä, ylikypsiä, pilaantuneita omenia.

        Ymmärsin näyn tarkoittavan Suomen kansaa.

        Itselläni oli melkein vastaava näky 27.6.2010.

        Eteeni ilmestyi omenapuu, jossa oli ensin kauniita valtavan suuria omenia, jotka alkoivat pikkuhiljaa mädäntyä yksi kerrallaan, jokunen oli jo tippunut alas puusta.

        Sain silloin henkeeni, että SUOMEN KANSAN hengen hedelmät alkavat mädäntyä, koska emme kulje valvoen tilaamme, vaikka Jumala on meitä kehottannut.

        Suurin mätänemisen syy on ylpeys.

        Tämän laitoin ihan siksi, että halusin vahvistaa tätä veljeä hänen näystään.

        T:"Hiljainen"


      • pihon sivulta
        pihon sivulta kirjoitti:

        keijo kyllösen näky/profetia

        21.11.2011

        Monet toimivat Minun, Herran, nimessä, tuntematta Minua, ja ilman Minun kutsua ja valtuutusta.

        Heidän uskonsa perustukset Minä tulen tarkoin tutkimaan ja koettelemaan.

        Minua he ovat häväisseet kansani edessä, niinpä Minäkin häväisen heidät. Heidän valtansa ja asemansa Minä otan pois, ja karkoitan kasvojeni edestä niin kauaksi, että he jakamattomalla sydämellä lähestyvät katuen Minua, sanoo Herra, Israelin Pyhä.

        Nimimerkin "Hiljainen" näky 27.6.2010

        Nimimerkki "Hiljainen" tässä taasen. Lueskelin sivujasi ja hätkähdin seuraavasta:

        Jukka Piirosen näky 11.6.2010

        Omenapuun lehdessä oleva latvusto paloi voimakkaalla soihtumaisella liekillä ja omenapuun oksissa riippui kuivuneissa kannoissaan sinisiä, ylikypsiä, pilaantuneita omenia.

        Ymmärsin näyn tarkoittavan Suomen kansaa.

        Itselläni oli melkein vastaava näky 27.6.2010.

        Eteeni ilmestyi omenapuu, jossa oli ensin kauniita valtavan suuria omenia, jotka alkoivat pikkuhiljaa mädäntyä yksi kerrallaan, jokunen oli jo tippunut alas puusta.

        Sain silloin henkeeni, että SUOMEN KANSAN hengen hedelmät alkavat mädäntyä, koska emme kulje valvoen tilaamme, vaikka Jumala on meitä kehottannut.

        Suurin mätänemisen syy on ylpeys.

        Tämän laitoin ihan siksi, että halusin vahvistaa tätä veljeä hänen näystään.

        T:"Hiljainen"

        Pekan saama sana Herralta 3.3.2007

        Minulle tuli 3.3.2007 Sana: "Tämä kansa kunnioittaa Minua huulillansa, mutta sen sydän on Minusta kaukana. Ellei tämä kansa tee parannusta, Minä otan siltä pois leivän tuen.

        Ja se saa osakseen hädän leipää ja ahdistuksen vettä. Tämä kansa palvelee Mammonaa jumalanaan. Sen tähden tulee Syöjäsirkka ja Tuhosirkka ja syö mammonan tämän kansan kukkaroista.

        Tämän kansan tulee kääntyä koko sydämestään Minun puoleeni."

        Tiedoksi saaneena: Pekka, Lahdesta

        Pekan saama sana Herralta 20.10.2008

        "Katso, päivät tulevat”, sanoo Herra, että Minä en vastaa rukouksiinne, vaikka te kuinka huutaisitte puoleeni. Te olette niskurikansa. Otsaluunne on kova kuin vaski. Ja polvenne liian jäykät rukoukseen. Sydämeltänne olette ylpeät ja kovat.

        Minä toteutan Sanani!

        Eivät edes Minun omani rukoile Minua niin, että heillä olisi yksi Sydän, yksi Henki ja yksi seurakunnan Pää, Kristus.

        Siksi on aika alkaa Parannuksen Jumalan huoneesta.

        Minun omani tulkoot ensin Minun eteeni ja tuokoon Minulle sydämensä, niin Minä sen puhdistan ja ennalleen asetan.

        Valitkaa itse! Kumman haluatte! Jos käännytte Minun puoleeni, saatte armon avuksenne oikeaan aikaan.

        Tiedoksi saaneena: Pekka, Lahdesta


    • Kylvö ja niitto

      Kaikki koetus ja kuritus on vain hyväksi tälle kansalle. Jotta pelastuisimme meidät tulee riisua ensin alastomiksi. Tai jotta edes osa pelastuu.

    • bää

      uskoville. Nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne aika on lähellä. aika on paha ja pahemmaksi menee.

      • Tilaamaan hopi hopi!

        Näin on eli nostakaa päänne sillä nämä postimerkit tulevat aivan heti kohta pian myyntiin ja ennakkotilausten suuri määrä on jo kaatanut Itellan verkkosivut!


      • Tilaamaan hopi hopi! kirjoitti:

        Näin on eli nostakaa päänne sillä nämä postimerkit tulevat aivan heti kohta pian myyntiin ja ennakkotilausten suuri määrä on jo kaatanut Itellan verkkosivut!

        Jeps.

        Menevät nyt maailmalla kuin kuumille kiville!

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288681034574.html?pos=ok-nln

        Jumala on antanut selkeän siunauksensa.


      • Trendikästä!

    • mattss

      Vilkaiskaapa alla olevaa linkkiä. Tämä varoitus on annettu vuonna 2001. Julkaisu on vuodelta 2012, ja moni kahden vuoden takainen kommentoija pitää tekstiä "sontana" tai vastaavana. Siirrytään sitten tämän päivän uutisiin ja poliitikkojen mielipiteisiin Venäjästä, Natosta ja EU:sta ja katsotaan, mitä tuleman pitää. Itse olen opiskellut venäjää jo jonkin aikaa. Päivän kuulumisia osaan vaihtaa tulevan maanmiehen kanssa, joten eiköhän tämä tästä.

      http://forum.netmission.fi/showthread.php?6703-Jukka-Rokan-n%E4ky-Ven%E4j%E4n-valtauksesta-ja-Suomen-itsen%E4isyyden-lopusta

      • Onko Jokkantii Pukkantii ihan ite pää juuttuneena Karjalan männynoksanhaaraan.

        Annahan kun autan.
        Ei tää ens kerta oo kun joku sinne päänsä koheltaa...:D


      • Mamman kainaloon.
        KTS kirjoitti:

        Onko Jokkantii Pukkantii ihan ite pää juuttuneena Karjalan männynoksanhaaraan.

        Annahan kun autan.
        Ei tää ens kerta oo kun joku sinne päänsä koheltaa...:D

        Itse opettelen ruotsin kieltä koska minulla on sellainen aaninki,että aivan heti kohta Suomi on taas osa Ruotsin kuningaskuntaa.

        Sitten onkin taas mukavaa olla Svea-mamman kainalossa ja sitä paitsi myös vanha tuttumme Huomas Turskainen Kiteeltä on samaa mieltä,ja hänkin opettelee ruotsia!


    • jos et tunne lue

      Matt.25:31-46 sanotaan tuomion syy ja perusteet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe