Turhan matala tuonti-Bemari

Ylleismies

Äsken pyörälenkillä ollessani säikähdin kauheasti, kun loivassa mutkassa takaani alkoi kuulua voimakas rahiseva ääni. Tuntui aivan siltä, että lumiaura olisi raastanut asfalttia.

En ehtinyt edes katsoa taakseni, kun erittäin paljon madallettu tuonti-Bemari ajoi ohitseni suhteellisen hitaalla nopeudella. Bemarin ohitettua minut se ajoi pieneen töyssyyn, jolloin taas kuului karmea rahiseva ääni. Autoa oli siis madallettu niin paljon, että jokaisessa mutkassa ja töyssyssä pohja kosketti asfalttiin. Onkohan tässä enää järkeä?

5

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dmw

      Järkeä tai ei. Katsastuksessa maavara tulee olla 8cm, silloin auto on liikennekelpoinen. Teiden kunnossapidosta vastuussa olevat, joutuvat siis tekemään tiet lakipykälien mukaan. Mikäli auto vaurioituu esim. töyssyssä, joka on väärin rakennettu, on se taho kenelle tienhoito kuuluu, velvollinen maksamaan ajoneuvon korjauksen. Ajoneuvosta otetaan kuvat ja tehdään selvitys missä ja miten vahinko on tapahtunut, sekä korjauslasku ja nämä toimitetaan tiehoitopiirille, kunnalle tai muulle vastuussa olevalle taholle. Itse olen kerran joutunut anomaan korjauskuluja, ei ongelmia tullut kohdalleni.

    • Tuttuja vehkeitä

      Kyllä näitä erikoismatalia tuonti-Bemareita on Essollakin näkynyt, ja me asiantuntijat olemme käyneet aina arvioimassa autojen liikennekelpoisuuden. Essolaisten arvion mukaan näillä Bemareilla voi ajaa lentokentällä kiitoradalla tai lentokoneiden varalaskupaikoilla, mutta normaaliin maantieajoon nämä autot eivät sovellu. Kuoppaisille ja uraisille teille ei ole mitään asiaa.

      Intomieliset Bemari-pojat eivät meidän kokeneiden automiesten sanoja usko, vaan he haluavat ensin maksaa oppirahoja. Tarpeeksi viuluja maksettuaan nämä poikasetkin hankkivat Tojotan, sillä onhan ihmisen syötäväkin, eikä kaikkia rahoja voi panna käyttökelvottomien ylimatalien Bemareiden tuunaamiseen.

    • 1200LS
      • En ole kirjailija

        En taatusti ole mikään kirjailija, vaan tykkään paremmin kertoilla Essolla mukavia juttuja ihan suusanallisesti. Puheenaiheet vaihtuvat istunnoissamme niin taajaan, että ei niitä kukaan jaksaisikaan laittaa paperille. Meillä parlamentin jäsenillä on vielä niin hyvä muisti, että muistamme kyllä tärkeät asiat ilman ylöskirjaamistakin.


      • Järki käyt
        Yleismies kirjoitti:

        En ole kirjailija

        En taatusti ole mikään kirjailija, vaan tykkään paremmin kertoilla Essolla mukavia juttuja ihan suusanallisesti. Puheenaiheet vaihtuvat istunnoissamme niin taajaan, että ei niitä kukaan jaksaisikaan laittaa paperille. Meillä parlamentin jäsenillä on vielä niin hyvä muisti, että muistamme kyllä tärkeät asiat ilman ylöskirjaamistakin.

        Ne gepardit vai mitä hiton jaguaareja ikinä ovatkaan.Niin niissähän on aika pieni maa vara.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe