Kuuskajaskari

Älkää menkö sinne

vähän siel on kallista. Yks limupottu 0,5 l 3,50 ja siiderikin 6 euroa ja 8 karhu olutta 19 euroa. Eikä ne kämpät siel ole mitään häävejä.

58

3239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ost pussikalja

      Paat on myyt...ei veneillä tänä suvena. Nuo hinnathan on halvat! Maissa ravintoloissa kalliimmat. Kuvitelepa että viet kaikki tavarat veneellä saareen...Jos on varaa pitää venettä niin kyllä sitä muutaman drinksun kesässä voi ostaa? Itse olen tykännyt käydä Kylmäpihlajassa, nyt siellä on sama yrittäjä kuin Kuuskajaskarissa.

    • buster xl

      Kasipäkki mukaan ostettuna 18€, R-kioskilla 15,90, et en nyt tiedä kaalliiksi. Poroholmassa 6 egee tuopponen, eli samoissa mennään, paitsi et jaskarissa suurempi tuoppi koko. . . Toisaalta, onhan bensakin kalliimpaa Merijakamolla ja Petäjäksen telakalla, kun Teboilin automaatissa. Turhaa porua.

    • Veneilijä.

      Prismasta saa 19 eurolla 18 koffia. Menen jaskariin juhannuksena ja otan omat juomat mukaan. Joku siideri maksaa 0,33 litraa 6 euroa jaskarissa joten en tosiaan aio ostaa sieltä mitään juotavaa. Vien sinne ainakin kaks koppaa olutta ja lonkeroa lisäksi. Kaveri varmaan tuo kans omat juotavat. Onhan 0,5 limupottu kallis jos se maksaa 3,50. sillä hinnalla saa kolme litraa limua maista ja aion viedä myös omat limut sinne.

      • puuCEE

        Kai otat myös omat polttopuut mukaasi, kun kerta saareen lähdet. Toimitathan tarpeesi pusikkoon, sillä posliini astiaa tuskin on tarjolla asenteellasi..


    • SOTAKOIRA PAX

      Kävin yhren kerran Jaskarissa kahdeksan kuukauden komennuksella SA-INTIN harmaissa. Oli kuulkaa ihku paikka - sai juosta metsissä talon lenkkareissa, pestä hiet rantasaunassa alikessun käristäessä rillimakkaraa nuotiolla, ja sotkussa odotti sexy mama munkkiritilä kuumana. Love the place. Lakanatkin pesi valtion varmuusvarasto .

    • venemies.

      En maksais limust 3.50 egee kun maista saa sil hinnalla 3 litraa. Yrittäjä jaskarisvvarmaan vaihtuu aika pian noilla hinnoilla.

    • hintansa väärtti

      Jaa-a, kalliista sitten tiedä. Kasipäkki karhua maksoi 17 €, eli vajaan euron enemmän kun esim. R-kioskilla. Ymmärtäkää nyt, ettei se myytävä tuote kulje saareen koffin rekalla...

    • Skylla

      Onko pakko ostaa ? Jos on kallista, niin suosittelen tosiaan puisto picknikkiä Tarvontorin puistikossa, alan ihmisten kanssa, pussi kaljaa.

      Mun mielestä, jaskarin palvelut ovat parantuneet vuosi vuodelta. Miettikäähän paljonko maksaa tosiaan se tavaran kuljetus saareen.

      Kiitos muuten saunasta (kuului laiturimaksuun).

    • turhaa se on

      Ei se pulju tule menestyy siltin noilla hinnoilla. Ei siel ole edes kunnon palveluita ja kalja on ainoa mitä sieltä voi ostaa. ihmettelen et joku jaksaa siellä jotain kioskia pitää, ei varmaan jää voitolle edes. Joutuu kela rahoilla siltin elämään.

    • Koittakkast ite

      Ei parin kuukauden vuosittaisella sesongilla voi yksikään yrittäjä pärjätä. Ei milloinkaan. Mutta aina löytyy joku hyväuskoinen toope, joka kuvittelee, että kyllä MINÄ pärjään, kun laitan sen verran kovat hinnat, että katettaa jää varmasti. Vaikka samalla periaatteella toimivista kukaan ei ole ennenkään pärjännyt. Se pari kuukautta vuodessa ei yksinkertaisesti riitä.

    • Porvari

      Ja se ihana punatukkainen tyttölapsi tarjoilijana/ kassaneitinä saa mut kyllä menemään toistekin, vaikka tuoppi oliskin köyhistä kallis.

    • vanhempi nainen

      suomi on törky kallis maa ota omat juomat niin mä tekisin.kyllä saa törkeitä maksella ja kauppaa on se joka kannattaa.ei kantse yrittäjän valitella onneksi saa vielä valita mistä ostelee.

    • K.Aaro

      Miettikääs kaikki mitä yhden pullon myynnistä pitää kustantaa. Mitä kaikkea menoja on, että se pullo saadaan tiskin yli asiakkaalle.
      Vai tuleeko se myytävä pullo ihan ilmaiseksi, ilmaiseen myymälään, ilmaisen työntekijän annettavaksi? Ja ilman alv:a 24%...

      Keskustelu on ihan samalla tasolla, kuin valitus siitä, että lähikauppa suljettiin. " Kun minä sentäs kävin ostamassa kaikki Raision Myllystä..."

    • puljun pitäjä

      Tiedän monia puljuja jotka on joutunut lopettaa kun kukaan ei osta sika kallista juotavaa ja ruokaa. Ei yrittäminen kannata suomessa. -Varmaan verojakin joutuu maksaa paljon vaikka ei kauppa käy.

    • Kesää vielä jäljellä

      Saisko kokemuksia Kylmäpihlajasta tältä kesältä. Joka kesä tullut käytyä parikin kertaa, nyt ei vielä ehtinyt. Mitään tietoja palveluista ei ole nettisivuilla? Kauppa käy liian hyvin...Reksaari on tainnut mennä yksityiskäyttöön kun sieltä ei ole edes nettisivuja eikä matkailutoimistossakaan. Kuuskajaskari on nähty että siellä ei ole tullut käytyä pariin kesään-jotain uutta meininkiä pitäis keksiä. Kylmäpihlajassa ja Reksaaressa on käyty lohisopalla.

      • Porin poosu

        Majakalle on tullut ainakin iso rantaterassi, muuten tuntuu toimivan ennallaa hotellina. Viikonloppuisin ei vaan meinaa mahtua veneellä satamaan.


    • Soutaja.

      Jaskaris eiol mitää. Siel on vaa majoitus jos haluu yöpyä siel. omat ruuat vaan mukaa jos sinne menee.

      • Vaimoni on toista

        Ainakin Kuuskajaskarin kesäteatteri sai loistavat arvostelut 14.7 Länsi-Suomi ja Satakunnankansa lehdessä !

        Suosittelen.


      • saaristoon elä mee

        Vuotaako tappi? Mitä luulit löytäväsi? Hyvä ihme näitä asiantuntioita,autioita saaria vaikka millä mitalla mutta täytyy tunkea ihmisten joukkoon vaikka ei heitä halua lähelleen. Pistä teltta ryssänkivelle ja tilaa pitsa s....tanan narisija!


    • mielipide vapaus

      sille skyllalle ollaan siis alko ongelmaisia sun mielestä kun ei suostuta maksaan törky hintoja minä olen yli 50v.joka en juopottele mutta törkeeksi on eurojen myötä mennyt yrittäjien ahneus ja eivät ne tappiolla tee vaikka sesonki kausi olis lyhyempikinSuosittelen omia eväitä ja kylmä laukku mukaan kerta käyttö grilli ja sotkut siivottava näin muissakin paikoissa suomessa.Minä en halua noita ahneita rikastuttaa .

      • perintöäkö

        HIH "kertakäyttögrilli vermeet maksaa enmmän ku "karjun blöö" ravintolassa, kalliiksi tulee, ellet souda... : = ) pelkkää naurua.. kertakäyttögrilli saareen, oi tätä uusavuttomuutta. Hyvä sentään, että mummi on kertonut tulitikuista ;D


    • Saaren orja

      Jos 6e tuoppi hirvittää lompakkoa, kannattaa jäädä suosiolla maihin. Hinta on perus baari yms. vertailussa täysin kohtuuhinnoissa. Ja otetaan toisssaan huomioon, että se kalja ei tule tosissaan Koffin rekalla saareen, vaan rantaan aikaisin aamulla, josta se kuljetetaan ensin käsipelillä vesibussiin ja sieltä käsipelin kioskille.

      Kuuskajaskari on lisäksi paikkana veneilijälle halpa (laiturimaksu 20e SISÄLTÄÄ sähkön saunan). Menkääpä Turun saaristoon ja itkekää 30e laiturimaksua 10e sähköä. Jos ei ole varaa, ei kannata ostaa venettäkään. Vai onko liikenteessä nyt näitä kavereita, jotka saapuvat paikalle 200 000 euron moottoriveneellä joka syö tunnissa 100 litraa ja itkevät että 6e bissestä ja 20e laituripaikasta on liikaa.

      Kuuskajaskarista pelkkää hyvää sanottavaa, kuten myös Kylmäpihlajasta! Henkilökunta on ystävällistä ja palvelut pelaavat siten miten luvataankin. Liikoja ei kannata saaristossa ikinä odotella.

    • jaskarin vääpeli

      Kuuskajaskarin laiturimaksu on 15€, sis. paikan, sähkön ja vähintään suihkun käytön, yleensä saunavuoron yleisellä vuorolla.

      • luutnantti

        Nut, kun itkut on itketty ja bensat poltettu. Olisiko aika antaa positiivistäkin palautetta ? Ei tämmöstä paskaa viitsi edes lukea, onko tosiaan niin, että mesta on suljettava ? Kyllä olen parhaani ja paremminkin yrittänyt !

        Teemu Knuutila Kuuskajaskarin Loma ja Linnakesaari.

        www.kuuskajaskari.fi

        P.S. arvostelkaa edes omalla nimellänne, sitä arvostan suuresti ja siten palaute tulee myöskin huomioiduksi.


    • kjlhkgkjhgkjhg

      Rauman saaristo on hieno ja on hyvä että jotkut pitävät sitä elävänä.
      Negatiivista ilmapiiriä levittävälle kehottaisin vaikka ahvenanmaan saaristoon tutustumista.Tai vielä kauemmas.

    • Tyytyväinen asiakas

      Vietimme Jaskarissa tänään useamman tunnin eikä ole mitään negatiivista sanottavaa. Ei edes hinnoista.

      Palvelu on loistavaa ,henkilökunta ystävällistä, kalja kylmää ja ruoka hyvää. Pizzaa joutui vähän odottelemaan, mutta sen kyllä ymmärtää. Näytti olevan tytöillä kiire, mutta silti oli hymy herkässä.

      Tosin muun henkilökunnan puolesta vähän harmitti se, että opas istuskeli penkillä koko sen ajan kun paikalla olimme. Kaikki apu olisi varmaan ollut tarpeeseen.

    • mustekala

      Aivan, taitaa olla ihminen, joka imuttelee spritea kaulaan. Nyt kannattaisi yrittäjän kuunnella ! Maksatko istumisesta, vai maksaako kukaan ?

      • penkki+perse

        No, varmaankin löydätte kaupungin www sivuita oppaan yhteystiedot.

        Niistä ei mainita Kuuskajaskarin omilla www-sivuilla.


      • Sirpa2

        Kylläpä on mennyt asiattomalle linjalle tämä keskustelu.Selkeästi puhutaan asioista, joita ei tiedetä, mennään henkilökohtaiselle tasolle arvosteluissa.jne. Tiedoksi, että opaspalvelu on kaupungi tarjoama ILMAINEN palvelu niin Kuuskajaskarissa kuin Kylmässäkin, kannattaa käyttää tämä palvelu ja arvostella vasta sitten! Surullista, että Raumalaiset suhtautuvat Rauman merellisiin palveluihin näin, tulee mieleen, tarvitaanko matkailusaarissa mitään, vai pitäisikö tehdä kansalaisaloite, että tehdään kaikista avoimia omatoimikohteita, näin jokainen saa vapaasti tehdä, mitä lystää! Jääpähän meitä sitten parikymmentä työtöntä lisää noista kelan rahoista nauttimaan. Vai kannattaisiko tarjottuja palveluita käyttää, niin hinnatkin tulisivat ehkä kannattavuuden parantuessa alaspäin! Kommentoikaa omalla nimellänne, palveluiden puolesta/vastaan. Terkuin Sirpa Saarinen Kuuskajaskarin duunari


      • Kateus vie kalat...
        Sirpa2 kirjoitti:

        Kylläpä on mennyt asiattomalle linjalle tämä keskustelu.Selkeästi puhutaan asioista, joita ei tiedetä, mennään henkilökohtaiselle tasolle arvosteluissa.jne. Tiedoksi, että opaspalvelu on kaupungi tarjoama ILMAINEN palvelu niin Kuuskajaskarissa kuin Kylmässäkin, kannattaa käyttää tämä palvelu ja arvostella vasta sitten! Surullista, että Raumalaiset suhtautuvat Rauman merellisiin palveluihin näin, tulee mieleen, tarvitaanko matkailusaarissa mitään, vai pitäisikö tehdä kansalaisaloite, että tehdään kaikista avoimia omatoimikohteita, näin jokainen saa vapaasti tehdä, mitä lystää! Jääpähän meitä sitten parikymmentä työtöntä lisää noista kelan rahoista nauttimaan. Vai kannattaisiko tarjottuja palveluita käyttää, niin hinnatkin tulisivat ehkä kannattavuuden parantuessa alaspäin! Kommentoikaa omalla nimellänne, palveluiden puolesta/vastaan. Terkuin Sirpa Saarinen Kuuskajaskarin duunari

        Kateelliset raumalaiset...
        Raumalaisten mielestä on ihan paikallaan, että "joku" hankkii oluet, rahtaa ne Jaskariin, hoitaa ne viileäksi, tarjoilee, tiskaa lasit ja lopuksi hoitaa roskat yms, niin sehän on tehtävä liki ilmaiseksi. Tämä siitä syystä, että kukaan ei ole oikeutettu "rikastumaan raumalaisten rahoilla". Kaikki kulut on yrittäjän maksettava omista säästöistään, ei niitä saa hintoihin lisätä.
        Ja tottahan raumalaisella on oikeus nauttia toisten tekemistä ihan ilmaiseksi.

        Poroholmakin oli pusikoitunut ja kurja ranta, kunnes RR ( lue: Roisto-Räsänen ) pisti paikan kuntoon. Nyt ei RR sitten anna olutta ilmaiseksi eikä liiketoiminnan tuottoja nille onnettomille raumalaisille, jotka eivät itse saa mitään aikaiseksi. Tästä syystä RR olisi vietävä torille jalkapuuhun ja kaupunkijuna poltettava Poroholman terassilla.


    • 14€13

      Tosi upee paikka ja ihan normaalihinnat. AI niin, eihän Raumalaiset tiedä muiden kaupunkien hinnoista, kun ei ne käy missään ulkopuolella. Tsemii yrittäjälle! Paskan kaupungin valitsit, ei siinä tuppukylässä mikään kannata. Kateellista duunaria mitkä ei liiku missään. Pyörii Raumaa ympäri sormi perseessä ja haaveilee Tampereelle menosta.

    • 14€13

      Älä välitä Sirpa, Raumalaiset nyt on pikkusen kateellista porukkaa kun itsestä ei ole mihinkään. Aina Raumalla on ollut vähintään veropetturi, jos rahaa bisneksillä teet. Siksi muutin pois kyseisestä tuppukylästä ja siirsin yritykseni muualle. On kyllä niin pienet piirit siellä, et huh huh! Ja tzemiä kuuskajaskarin yrittäjille, kannattaa mainostaa vaikka Turkuun saarta, ei niin persaukista porukkaa kun raumalla ja ihan mielellään maksaa tuopista saman kun kapakassa. Raumalaisten mielestä kallista...Mites te Raumalaiset esim. Naantalissa? Alle 6€ tuoppia et saa mistään. Pussikaljaako te siellä juotte? AI niin, ettehän te raasut nyt niin kauaksi lähde, korkeintaan ruotsinristeilylle kerran vuodessa.

    • 6+13

      Kannattaako esiintyä asiantuntijana, jos omat yritykset päättyvät järjestään bankrottiin?

    • Tuuletar

      Jaa-a, kävin jaskarissa, vietin 2 yötä laiturissa veneessäni. Edellisen kerran vierailin saaressa vuonna 2007. Laituritilaa kolminkertainen määrä, kesäteatteria, karaokea, grillipaikkoja, sähköä laiturille, sauna kuuluu laiturimaksuun. Ja miten maittavaa mallaslimppua, ostin heti kaikki, mitä hyllyssä oli. Kumpa saisin vielä reseptin ! Sääli vaan, jos tämmöisen paikan arvoa ei tunneta. ME ainakin tulemme uudelleen. Epähuomiossa muuten, jäi sähkökelanne veneeseeni. Toivottavasti ei aiheudu harmia ? Tiedätte varmaankin kenelle laskun voi osoittaa :) Terveiset Merikarvian kohdilta ja kiitos vielä kerran. "s/y Tuuletar"

    • vesimie

      Epäilen aloittajaa trolliksi,älkää vetäkö henkeen.

    • joonas1

      köyhille kaikki on kallista

      • saariretkeläinen

        Voisiko joku asiallisesti kertoa, millainen paikka Kuuskajaskari on? Erityisesti olisin kiinnostunut tietämään, millaiset venetsialaiset saarella järjestetään, onko ilotulitus, kokko,jne? Suunnittelen kesäksi 2015 viikonlopun saariretkeä majoitukseen, ruokailuineen ja ohjelmineen 12-18 osanottajalle ja pohdin sopivaa ajankohtaa. Toinen vaihtoehto olisi Kylmäpihlaja majakkapäivän aikaan.


    • Erimatkailupäällikkö

      Paras käydä itse paikalla toteamassa millainen paikka on.
      Jos suunnittelet saariretkeä vuodelle 2015 niin aikaa on.
      Tietoa saarista löytyy myös booking.com hotellivaraussivujen kautta.
      esim. kuuskajaskari booking.com
      Ovat mukana kansainvälisessä hotellivarausjärjestelmässä, siellä saarilla käyneet yöpyjät kertovat kokemuksiaa ja antavat pisteitä.

    • heinäkuunmatkaaja

      Käytiin katsastamassa paikat ja täytyy sanoa, että yllätti kyllä kaikin puolin. Hinta suhteellisen kova kaikissa palveluissa, mökit epäsiistejä (homeessa)?, ruoka huonoa jonka lisäksi saaressa pyöri henkilökuntaa ympäripäissään.

    • Nuorinainen1992

      ite en ainakaan sinne enään eksy!!
      Oltii perheenkanssa risteilyllä ja saavuttiin jaskariin. Laiturilla ollessamme paikalle tupsahti reilu 40 mies aivan ympärikännissä etureppunsa kanssa riehumaan eikä tajunnut jättää minua ja lapsiani rauhaan vaan kehui minun muotojani sekä kertoi kuinka minua kelpaisi polkea.
      Myöhemmin selvisi että tämä reilu neliskymmenissä oleva mieshenkilö oli saaren yrittäjä Teemu Knuuttila

      • noita1991

        Oho, nyt on taas joltakin kateelliseta melkoisia puheita, hih hi.


    • Umpihomo1986

      Sais merkkarit useimmin tuota knuutilaa pysäytellään.

    • Raumalainen-

      Sinne kannattaa viedä omat kaljat jos haluu juopotella. Viime kesänä oltiin porukalla saunomassa ja olin omalla veneellä ja omat kaljat mukana. Nyt kesälläkin vois vuokrata saunaa sieltä sitten kun on helteitä

    • Kiittikaikillevaan

      Hei kaikk!Ei se kallita ole mutta tuntu siltä js on köyhä!

      • Aakkosia

        Hanki lisää aakkosia siihen koneesees!


      • Kiittikaikillevaan

        Hehheh.


    • aporkinali

      raumalaiset rentoutuu.. joku törmää jopa juopuneeseen. melkoista draamaa.
      ttip:n saavuttua törmäämme kylttiin:oy luonto ab,pääsy kielletty.
      souda seuraavaan,merimetsojen paskomaan luotoon ja syö oma näkkärisi sissiasennossa.yöllä.

    • Knudde

      Taitaa olla knuutilaa itse näppäinten takana :D

    • Entinenmaffiparempi

      Oks se sama heebo kun on yrittäjänä maffissa?

    • kaveriton-mies

      Kyllä täytyy olla hullu jos pistää yrityksen pystyyn saareen. Luultavasti tappiolla tekee ja yhteiskunta maksaa tappiot.

    • Onnetonn

      Olen kuullut juttua kylillä ettei maksanut palkkoja viimekesänä kaikille.

    • terttu235

      Vanha ketju, mutta pakko jatkaa, kun kerran oltiin saarella.

      Kuka olettaa, että saarella/saaristossa on bisse lidlihintaista? Aivan sama, omat bisset saat roudata,jos hinnat nyppii.

      Kesäteatteri!!! Perheen pienimmille kunnon kulttuuria ja kokemusta! Lauttamatka on lyhyt, tosin tietty hiukan hintava matkan kestoon nähden,mutta helppo ja satamasta suoraan apajille.

      Matkan varrella Poroholmassa on muuten vallan mainio hiekkaranta kaikkine puitteineen, eivätkä ravintolalaivat ole lainkaan pöllömpiä!!

      Kuuskajaskarin kiertää tunnissa, mutta vanhoja tykkejä katsellessa ja vaikka eväsretkeillessä tai uimaan pulahtamalla menee parikin tuntia. Vapaaksi päässeet, laiduntavat lampaat olivat hauska ylläri ja luonnonmuodostelmat ja kasvit ovat hienoja katseltavia.

      Puolustusvoimien historia näkyy mukavasti vähän joka puolella, toki sammaloituneena, mutta siksi sopivan haikeana ja kiinnostavanakin. Tulenjohtotornit, juoksuhaudat, ampumaradat...

      Majoitustilat ovat retkeilymajatasoa,mutta tilavat - kuka odottaa viiden tähden luksushotellia saaristossa vanhalla kassualueella?! Siistiä on,muutama hämähäkinseitti, toimiva keittiö, ajan patinaa ovissa ja ikkunoissa, puhtaat lakanat ja hyväntuoksuiset pyyhkeet. Mitä muuta tarvitsee? Okei. Vanhan talon tuoksua kyllä, jos oikein nuuhkii, mutta samalta haisee jokaisessa vanhemmassa rakennuksessa. On ihan varmaa, että vanhat rakennukset ovat päivänsä kohta nähneet, mutta ähäkutti - ehdittiinpähän yöpyä ihan oikeissa kantisten kämpissä ennen kun joku rakentaa bulkkimökit tilalle.

      Ai näköala kehno? Oma pieni pihanäkymä, jonka takana liplattaa meri rantakivikkoon. Kyllä se on merinäköala ihan liioittelematta.

      Luontopolku ja sen varrella olevat virikkeet jne kaipaavat päivitystä, mutta ilman niitäkin pärjää. Rento meininki ja hymyä huuleen 😊 Kokemusta rikkaampana jatkoimme tyytyväisinä matkaa!

    • Normimies41

      Käytiin siellä grillaamassa pari kertaa tänä kesänä juomassa omia kaljoja omalla veneelläni. Tosin veljen tyttöystävä ajoi venettä koska itse olin juonut. Viimeksi kävin jaskarissa jotain 19 vuotiaana kun olin armeijassa siellä. On se vähän muuttunut siitä ajoista.

    • Veneellä

      Tehtiin eurajoelta käsin joka kesäinen käännös jaskariin. Ei valittamista. Majoitus ok vanhoissa rivitaloissa, kuumaa vettä riittävästi ja puhtaat lakanat. Laiturit kivassa kunnossa, samoin sähköä saatavilla. Kapakat hinnat ja tarjonnat kunnossa, eivät ilmaisia, muttei saaressa tarvikkaan. Vessat siistissä kunnossa lukuunottamatta rannan puuhuusseja.
      Grillikodassa valmiiksi kannetut puut.
      Asiallinen kokonaisuus veneilijälle.
      Terveisin J. Seppälä

    • Merikarhu74

      Homoja ootte kaikki valittajat menkää töihin.

      • Kuuskajaskariin

        Joo luulisi kävijöiden ymmärtävän kalliimmat hinnat kuin kioskilla tai sitten valittajat eivät ole koskaan lomailleet missään tai edes yöpyneet hotelleissa.
        Eihän jaskariin asumaan mennä vaan viettämään aikaa pois kaupunkien metelistä. Jos rahaa valittajilla ei tosiaankaan ole ja haluat lapsinesi grillailemaan niin seurakunnalla on sellainen paikka.


    • Anonyymi

      Jotakin kovin uutta tulossa.
      Todetaan heti kärkeen ettei kaupungin rahoilla !
      Nauvossa on laiturit kunnossa ja ottavat kaikki vastaan sopivaan, noin 50€ hintaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe