Mehiläinen VAROITUS

huolestunut!

Ystäväni kävi pari vuotta sitten Mehiläisessä ihonhoidossa ja sai vielä hoitovoiteen mukaansa.

Hoidot tehtiin anti age tarkoituksessa. Ystäväni valitsi lääkärin hoidon toteuttajaksi, koska uskoi lääkärin tunnetusta yrityksestä olevan ammattitaitoinen ja tietävän mitä teki.
Ystäväni kysyi ennen hoitoja ja ennen hoitovoiteen käyttöä lääkäriltä voiko hoidoista olla haittaa. Lääkäri vakuutteli kirkkain silmin ettei hoidoista voi olla haittaa ja sanoi vielä, että hoidoista ei ehkä ole mitää hyötyä. Ystävästä tuo tuntui sopivalta vastaukselta, sillä ei hän halunnut tehdä mitään kasvoilleen mistä olisi haittaa. Rahan meno hyödyttömästä hoidosta olisi pieni murhe siihen verrattuna, jos hoidosta olisi haittaa hänen kasvoilleen.

Hoitojen jälkeen ystäväni sai lääkäriltä reseptin lääkärin mukaan ainoaan toimivaan anti-age rasvaan. Tuo lääkevoide oli tarkoitettu akneihoisten paksulle ja rasvaiselle iholle. Ystävälläni oli kaunis mutta tuolloin hieman kuiva ja ohuehko herkkä iho. Tämän hän kertoi myös lääkärille. Lääkäri vakuutteli ettei voiteesta voi olla mitään haittaa ystäväni iholle, vaikka sitä käytetäänkin yleensä muuntyyppiseen ihoon. Lääkäri kirjoitti ystävälleni reseptin 0,025 ja 0,05 voiteisiin ja kirjoitti reseptiin kyseessä olevan sairauden hoito. Kyseessä ei ollut sairauden hoito.
Lääkäri antoi pikaisen huonon ohjeistuksen miten voidetta käytetään ja kertoi kuinka ihon tila huononee alkuun kunnes se paranee.

Ystäväni oli sinisilmäinen ja uskoi tätä lääkäriä, joka ei selvästikään ollut perehtynyt asiaan syvemmin. Nyt ystäväni kaunis kasvojen iho on pilalla. Iho ei toimi enää normaalisti. Se on rutikuiva, siihen tulee pigmenttiläikkiä, iho on veltto ja vanhan pöhöttyneen oloinen, rasvatuotanto on muuttunut niin ettei ihon oma rasvantuotanto toimi oikein, hänelle tulee kystisiä ihon alle jääviä paiseita. Hänen aikaisemmin niin nuorekkaat kasvot ovat vanhettuneet hoitojen takia yli 10 vuotta ja vanhentuvat kokoajan kovaa vauhtia enemmän, koska iho ei toimi enää niin kuin pitäisi.

Ystäväni on ollut hyvin syvästi masentunut tämän asian takia eikä hän halua näyttää kasvojaan missään, koska monet ovat kyselleet mitä hänelle on tapahtunut jne. Hän katuu syvästi sitä että luotti tällaista tietämätöntä mieslääkäriä.

Kyseinen mies toimii myös kauneudenhoitoputiikissa ja piikittää botoxia ym. Tulee mieleen josko hän tekee tahallaan näitä vanhennushoitoja, jotta saa pistosbisnekseensä asiakkaita. Tuolla tavalla kierre nimittäin on valmis. Ystäväni saamasta hoidosta kasvojen iho ei nimittäin parane. Ainoa hoitovaihtoehto lienee jonkin sortin fillerit. Sairasta, olen hyvin surullinen ystäväni puolesta.

9

8010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epätiet

      Sitten kun vielä saisimme tarkalleen tietää, minkä hoidon ystäväsi otti?

    • fiks

      Voin vain arvata, mistä on kyse ja siksi kysyisinkin, että:

      a) kuinka pitkän aikaa ystäväsi käytti hoitoa ja kuinka pitkän aikaa on ollut ilman?

      b) tekikö hän ohjeen mukaan, ja suojasi ihonsa auringolta?

    • jepjep4

      valitus kuluttajasuoja-asiamiehelle jos asia on totta.

    • Kyssäreitä

      "ainoaan toimivaan anti-age rasvaan"
      " 0,025 ja 0,05 voiteisiin"

      Oliko kyseessä retinol?

      Minulla on 1% retinol voidetta, ja se todellakin on liian tujua käytettäväksi päivittäin. Käytän sitä harvoin, parin kuukauden välein, yksi tai pari yötä vain peräkkäin, ja annan välillä ihon parantua.

      Se voi myös polttaa ihon niin, että siihen tulee pigmenttiläiskän näköisiä jälkiä, mutta nekin paranevat.

    • silo-otsa

      Onko ystäväsi satavarmasti suojannut itsensä auringolta? Kyseessä nimittäin on tretinoin lääkevoide. Suomessa kauppanimi avitcid maailmalla yleensä retin-a.

      On totta että iho näyttää hoidon aikana hirveältä, mutta se oikeasti paranee. Hoidon tulokset näkee aikaisintaan 4-6kk käytön jälkeen, ja vieläpä vasta noin viikko siitä eteenpäin kun lopettaa hoidon. Itse käytän sitä talvisin(kun ei ole uv-säteilyä) 4kk kuurina. Ja kyllä näytän sinä aikana kamalalta. Mutta lopunajan olenkin rypytön.

      Jos ystäväsi on ollut auringossa ilman todella korkeaa suojakerrointa niin silloin hän on pilannut ihonsa.

    • Ei ole todellista

      Kun ystävälläsi oli kaunis kasvojen iho ja aikaisemmin niin nuorekkaat kasvot, niin mitä järkeä oli ottaa jotain voimakkaita hoitoja?Jotain rajaa sentään ihon hoidossakin.

      • Liposomi

        Mikä hoito oli kysymyksessä?
        Aika erikoiselta vaikuttaa.
        Avitcid voidepakkauksessakin on tarkat käyttöohjeet, jos ei lääkäri ole antanut ohjeita.


      • 2+5

        On huonon lääkärin merkki, jos hän ei tunne tuotteitaan mitä määrää tai tekee toimenpiteitä ihmisille, jotka eivät niitä tarvitse.

        Joko aloittaja on kyseiset toimenpiteet tarvinnut, tai kyseessä on todella epäpätevä lääkäri. Jälkimmäisiä tuntuu olevan Suomessa melkoisesti....


    • 17.

      Minä olen myös käyttänyt Avitcidiä ja minulla se on toiminut hyvin. Sain sen alunperin pigmenttiläiskien poistoon ja siihen se todellakin auttoi hyvin.
      En ole huomannut ihossani mitään negatiivisiä muutoksia voiteen käytön takia, mutta iho pitää todella suojata hyvin auringolta. Minä käytän 50 suojakertoimista aurinkovoidetta. Ja päivän ajaksihan tuota Avitcidiä ei laiteta, vaan yön ajaksi ja se pestään aamulla pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe