Jumalan valtakunta 2028

alfa123om2222

Siihen on vielä pitkä ja kivikkoinen tie. Kokonaista 14 vuotta. Kuinka jaksaisi pysyä elossa ja terveenä siihen asti. Pitää rukoilla terveyttä Jehovalta, että jaksaa elää kunnes näkee Jumalan valtakunnan olevan totta.

Jumalan valtakunnasta kerrotaan Danielin kirjan seitsemännessä luvussa.

Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman Pyhien kansalle
Sen kansan valtakunta on ikuinen valtakunta ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat sitä.

Tänä hetkenä käynnissä on melkoinen pudotuspeli ajatellen pääsyä Jumalan valtakuntaan. Saarnataan tupakasta luopumisen tärkeyttä, terveellisiä elintapoja, homoliittoja vastustetaan jne.

Kuka voi selvitä hengissä Jumalan valtakuntaan asti? Se jää nähtäväksi. Vaikka hengissä selviytyminen ei ole tärkein asia, vaan sinne voi päästä myös elämän ylösnousemuksen kautta.

12

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Jumalan valtakunta Matteuksen mukaan:


      33. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. 34. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.


      41. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka viettelevät pahaan ja harjoittavat vääryyttä. 42. Enkelit heittävät heidät tuliseen pätsiin, ja siellä itketään ja kiristellään hampaita. 43. Mutta Jumalan omat loistavat silloin Isänsä valtakunnassa niin kuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon!


      24. Minä sanon teille: helpompi on kamelin mennä neulansilmästä kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."


      "Totisesti: portot ja publikaanit menevät Jumalan valtakuntaan ennemmin kuin te. 32. Johannes avasi teille vanhurskauden tien, mutta te ette uskoneet häntä. Portot ja publikaanit sen sijaan uskoivat, ja vaikka te sen näitte, te ette jälkeenpäinkään tulleet katumukseen ettekä uskoneet häntä.


      43. "Tämän takia minä sanon teille, että Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä. 44. Joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, ja jonka päälle tämä kivi kaatuu, sen se murskaa."

      • Kerroppa tämä

        Ai nasahan lähti jo hilaamaan sitä asteroidia ja hologrammilla esitetään jeesus! Että se posautusvuosiko on siis 2028 ? Mitenpä siinä asteroidi erottelee teidät ns omat?


    • alfa123om222

      Sanoisin, että rakennemuutos tai aikakauden lopun maailmanloppu ei tarkoita sitä, että ennen oltaisiin oltu väärässä. Kun Mujaddid Mirza Ghulam Ahmad opetti kaikkia 1800-luvulla olemaan yhtä ja palvomaan Jehovaa PUHTAASTA SYDÄMESTÄ kaikki yhdessä niin hän tarkoitti täyttä totta.

      Mutta tämä on vaikea rakennemuutos ja aikakauden loppu nyt menossa. Tulee ehkä jopa Antikristus mikä edellyttää täyttä uskosta luopumista, jopa niin, että kukaan ei enää usko raamattuun. On mahdotonta profetoida muuta kuin, että kaikki profetointi kielletään ja näky ja profetia sinetillä suljetaan.

      Tarkoitan sitä, että turvata ei voi enää kohta kehenkään, vaan ne selviävät suuresta ahdistuksesta ehkä Ilmestyksen mukaan, jotka palmunoksin heilutellen hyväksyivät Kristuksen kuninkuuden kun Jehovan todistajat, Adventtikirkko ja Mormonit sitä saarnasivat. Tarkoitan, että en itse ole yhtään pahoillani, että maailmasta tulee ero kristityille.

      Tarkoitan sitä, että oli oikein uskoa, että koko ihmiskunta on yhtä, mutta nykyinen rakennemuutos ei enää edellytä juuri tuota uskoa. Tarkoitan sitä, että jos uskot kaikkien olevan yhä yhtä niin se on silti ok. Itse uskon, että tapahtuu suuria erotteluja eikä yhtenäisyyteen enää ole paluuta.

      Jumalan tahto on, että kaikenlaiisia ihmisiä pelastuisi. Ei hänen tahtonsa ole, että vain hänen omansa tai orjansa tai palvelijansa pelastuisivat.

    • alfa123om2222

      Hän sanoi: Katsokaa ettei teitä eksytetä, sillä monet tulevat minun nimeni perusteella ja sanovat: Minä olen hän ja Määräaika on tullut lähelle. Älkää menkö heidän peräänsä.

      On helppo päätellä, että Danielin kirjassa mainittu pyhien alistaminen 11. kuninkaan alle tapahtui 313 jKr. Milanon Ediktillä sillä tuon ediktin sanamuoto vastaan täysin Danielin kirjan kohtaa.

      Mutta vaikeampi on määritellä kauanko kolme ja puoli aikaa kestää. Se on yksin Isän käsissä. Itse olen käyttänyt aionin kestosta 490 vuotta. Jehovan todistajat puolestaan 360 vuotta. Ordodoksinen katekismus puhuu 70, 80, 120, 1000 vuotta.

      Kun olen käyttänyt tuota lukua 490 voi se aivan hyvin olla väärä luku. Entä jos Isän silmissä Aioni on 1000 vuotta. Silloin Jumalan valtakunta tulisi vasta:
      vuonna 3 813 jKr.

      • alfa123om2222

        Jos oletetaan, että kaiken Luukaan evankeliumin 21. luvussa pitää tapahtua ensin niin tästä tapahtumasta ei olve vielä tietokaan:

        Tulee myös olemaan tunnusmerkkejä auringossa ja kuussa ja tähdissä ja maan päällä kansakuntien ahdinko, kun ne eivät tunne pääsytietä MEREN PAUHUN JA SEN KUOHUNNAN VUOKSI. Samalla kun ihmiset tulevat voimattomiksi pelosta ja sen odotuksesta mikä kohtaa asuttua maata, sillä taivaiden voimat järkkyvät.
        Ja sitten he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä voimalla ja suurella kirkkaudella.


      • alfa123om2222
        alfa123om2222 kirjoitti:

        Jos oletetaan, että kaiken Luukaan evankeliumin 21. luvussa pitää tapahtua ensin niin tästä tapahtumasta ei olve vielä tietokaan:

        Tulee myös olemaan tunnusmerkkejä auringossa ja kuussa ja tähdissä ja maan päällä kansakuntien ahdinko, kun ne eivät tunne pääsytietä MEREN PAUHUN JA SEN KUOHUNNAN VUOKSI. Samalla kun ihmiset tulevat voimattomiksi pelosta ja sen odotuksesta mikä kohtaa asuttua maata, sillä taivaiden voimat järkkyvät.
        Ja sitten he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä voimalla ja suurella kirkkaudella.

        Epäilemättä AIKAKAUSIEN LOPPU on eri asia kuin MAAILMANLOPPU. Kun raamattu puhuu aikakausien lopun sadonkorjuusta eli 500 ja 1000 vuotiskausien vaihteesta niin merkinnee se vain sitä, että neljäs sukupolvi poistuu kehistä ja alkaa uusi neljän sukupolven kierto uudesta ensimmäisestä sukupolvesta.

        Mutta minkä vuoksi Ev.-Lut. 1992 raamatunkäännös käyttää sanaa MAAILMANLOPPU siinä kohden missä alkukielinen eli kreikankielinen raamattu puhuu AIKAKAUDEN TÄYTTYMYKSESTÄ (SYNTELEIA TU AIONOS) JA SADONKORJUUSTA (THERISMOS).

        Matteus. 13:39-43.

        Jos puhuttaisiin Aikakauden täyttymyksen sadonkorjuusta niin ymmärtäisivät jäljelle jääneet paremmin, että synti on saanut palkkansa ja pitäisi alkaa uuden ensimmäisen sukupolven, joka olisi vailla syntimerkintöjä. Että Jehova olisi suorittanut koston neljänteen sukupolveen asti roppakaupalla.

        Silloin ymmärtäisi olla varovainen, että ei viettelisi ketään millään tavoin syntiin.
        Ymmärtäsi etsiä pyhitystä ja muuta vastaavaa paremmin. Nyt kun puhutaan maailmanlopusta alkaa vain etsiä tieteen ja uudistusten avulla poispääsyä. Suuntautuminen tieteeseen kasvaa ja moraali ja totuus jää arpeutuneeksi haavaksi vain. Kuka uskaltaa puhua ääneen totuuden enää?

        Totuushan on, että ulkomaalaiset (vesivirta) ovat se virta, joka tuhoaa hiekalle perustetut rakennukset ja kenen rakennus on pystytetty kallioperälle eli vuorisaarnan oppeihin se kestää paremmin. Näin siis raamatun mukaan, vaikka todellisuus näyttäisi muuta kertovan. Totuus on myös, että kun Pyhään Suomenmaahan alettiin suorittaa sadonkorjuuta niin Jehovan silmissä raiskaukset eivät kuuluneet asiaan. Sekä myös viattomia on kärsinyt. Tästä on nyt seurauksena epäilemättä ikuinen sota sekä muuta epämukavaa. Monet tahot ovat saaneet ikuisen tuomion Vanhassa Maailmassa.

        Herra Zebaot julisti IKUISEN KIROUKSEN eli määräsi melkein kaikki Vanhan Maailman asukkaat Ikuiseen selibaattiin 31.8.2013 eli kenenkään ei enää pidä synnyttää lapsia tässä Vanhassa Maailmassa sillä ne ovat kaikki KIROTTUJA.

        Mutta itse asiassa luulen, että tuo Matteuksen 13 luvun sadonkorjuu tapahtuu vasta tämän nykyisen vuosituhannen päätteeksi eli joskus tuhannen vuoden kuluttua.


    • Taivaallisetmerkit

      Raamatussa mainitaan moneen kertaan ''katsokaa taivaalta merkkejä''... Ilmestyskirjassa puhutaan noin koettelemuksien puolessa välissä ''Taivaalla näkyi suuri tunnusmerkki: nainen, jolla oli pukunaan aurinko, kuu jalkojen alla ja pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä. 2 Hän oli raskaana ja huusi tuskissaan synnytyspolttojen vaivaamana.'' Tässä on linkki videoon missä yksi mies nimeltä Scott Clarke on tehny hämmästyttävän löydön taivaalta. Ja katso milloin tuo tapahtuu, se on 2017. https://www.youtube.com/watch?v=JBijLdYXMFw&list=UU01LQqj9YtMTsSa4dxMHLdQ

      On erittäin tärkeätä että katsot koko videon, jos et jaksa skippaa kohtaan 15:00 nähdäksesi tähtikuviot. Mutta siinä videossa hän kertoo kaikki 12 merkkiä!

    • klpo

      Ei se ole natsien neljäs valtakunta!

    • alfa123om222

      Jumalan valtakuntaan tosiaan on natsimaiset pääsyehdiot, mutta sen alaisuudessa toimii muitakin valtakuntia. Sen erikoisuus on, että se on ikuinen, eikä sen valtaa anneta millekään toiselle kansalle. Mitä nuo muut valtakunnat ovat jää nähtäväksi. Ja myös se jää nähtäväksi millä tavalla nuo muut ovat alisteiset Jumalan valtakunnalle.

      Jehovan todistajat opettavat paljon positiiviseen sävyyn Jumalan valtakunnasta. Sen vuoksi olen innoissani ja myös köyhien vuoksi. Mutta puolet maapallon asukkaista epäilemättä tulevat olemaan surullisia ja valittavaisia Jumalan valtakunnan aikana.

      Evankelliumi Jumalan valtakunnasta olisi asiaa sekä kehotus parannukseen sen puitteissa.

    • jumalan valtakunta on jo sisäisesti uskovissa,täällä maanpäällä,en kuulu tähän maailmaan vaikka vielä olen tässä maailmassa.
      Ettkö ymmärrä Jeesuksen opetusta,jumlan valtakunta ei tule nähtävällä tavalla,sen on hengen asia joka asuun jokikisessa uudestisyntyneessä uskovassa.
      Meidän sisimästä vuotavat elämän veden virrat,Jeesuksen kautta.

    • alfa123om2222

      Niin, en tunne Jumalan valtakunnan salaisuuksia. Mutta tunnen kyllä raamatun kirjoitukset ja kirjaimen. Se tuloa ei tosin voi tarkkailla silmin. Ja ehkä sen toimintatapoja ei voi ymmärtää. Mutta kyllä opetuslapset odottivat Jumalan valtakunnan olevan konkreettinen valtakunta.

      Tuomaksen evankeliumissa sanotaan sen olevan salattu sen vuoksi, että linnut ja kalat eivät ehtisi sinne ennen opetuslapsia. Jos se on pelkkä sydämen valtakunta ja enkelit ympärillä tekemässä palvelusta niin miksi siitä pitäisi ilosanomaa kertoa uutisena. Jokainen lapsi elää siinä tapauksessa lapsuutensa Jumalan valtakunnassa kunnes tulee heitetyksi sieltä ulos. Onhan lapsella enkelit ja totuus ja luonnon ihmeet, onnellisuus yms.

      Ja vaikka sen salaisuudet olisi kirjoitettu apokryfisiin teoksiin, gnostilaisiin yms. teoksiin ja nuo salaisuudet ovat suuret niin Danielin kirjan mukaan se perustetaan petojen valtakuntien loppuvaiheessa vasta. Sydämen valtakunta se ei ole tai elin lapsuuteni siellä ja tulin heitetyksi ulos.

      Raamatussa on tosiaan mainittu tarkka ajankohta sille, koska se perustetaan. Siitä vuodesta, jolloin kristikunta alistetttiin Keisarin vallan alle (313 jKr. Milanon edikti) kuluu 1715 vuotta (Aika, ajat ja puoli aikaa, yksi aika on 490 vuotta). Ja sen jälkeen se joskus tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe