Koirien uitto

Vimpeliissäää

Veinpäs vanhan koirani Vimpelinlammelle uimaan ja heti joku rantojen kuningatar alkoi huutamaan että ihmiset uivat siellä, koira pois vedestä! Ei ollut ihmisiä siellä muita ja eilen samassa paikassa ui 3 koiraa... Onko väärin käyttää koira vedessä sen olon helpottamiseksi helteellä ja ONKO typerää ottaa mieluummin sakot järjestyssäännöt rikkomisesta kuin mahdollisesti jopa vankeutta ja eläintenpitokiellon eläinrääkkäyksestä! !!???,!!! Miksi näitä valittaja-ihmisiä on joka rannalla ja laiturilla!?? Päivä pilalla joka päivä.

25

2283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VimpeliOnAikaPaskane

      No eihän kukaan ihminen käy siellä uimassa. Ja katso seuraavalla kerralla että onko kylttiä että ei saa uittaa koiraa. Ja sano seuraavalle valittajalle että ei tässä mitään lue.

    • Vimpelissäää

      Joo ja kyltti tai nou niin onhan siellä toki sorsien ja lokkien paskaakin! :) (ehkä jopa Salmonellaakin!!! Hui kamalaa) Uin minä itsekin siellä tällä viikolla silti :D

    • tyutt

      Vieppä koirasi uimaan kesäniemen, niin varmasti joku poksauttaa nokkaan.

    • tiedähäntä

      Vimpelin lammella ei kyllä kannata uida. Hyi olkoon! Uimarantojen hoito lopetettiin muutama vuosi sitten ja veden laatuakaan tuskin tarkastetaan (levät).

    • Ken Nel

      Viehän ihan yksinkertaisesti koirasi uimaan sinne missä se on sallittua!

    • poks poks

      Eikö ole väärin ja kohtuutonta raahata läkähtyvä koira paahtavassa helteessä kaupungin toiselle laidalle vain siksi että omistaja pääsee tappelemaan? Näitä valittajiahan löytynee siitä vimpelistäkin. Ja keskustelupalstoilta!

    • tupou

      Koiran uittamisen ja jäähdytyksen lisäksi siinä on , myös se etu, että valittaja mulkut läkähtyy, kun ei asialle voi mitään. Eipä ole vielä kukaan tullut yrittelemään nenähommia. Sitä odotellessa...

      Joku typerä kusipää jaksaa joka vuosi valittaa koiran uittamisesta, mitä haittaa siitä on? Meneekö vesi kenties kovinkin likaiseksi? Miten se todennetaan? Eikö vedessä ole mitään orgaanista ennestään? Menkää kaukaveteen vinkujat

    • Vihtavuori auttaa

      Onhan tämänyt yhtä saaatanata jos pitää koiratkin väen vängällä tunkea yleiselle uimarannalle kusemaan ja paskomaan!

      • Pelle t

        'tule toki auttamaan...:D


    • luulokuuri

      Hei voihan sen koiran kusettaa ja paskatuttaa muualla ensin! Ja eiväthän ne sinne veteen pasko tai pissaa kuitenkaan :) Pikku Vimpelissä ei ole kieltokylttejä mutta sieltähän se hyi koirabakteeri yök koirankarvavesi valuu siihen mutalätäkköön kuitenkin :/ Innolla odotellaan kuuloluureja taas jos ihan paikallis julkinen valituskierre saadaan aikaan kun on niin ajankohtainen ja mielipiteitä jakava valittamisen aihe!

    • Roger Ruuds

      Sen koiran voi kusettaa, paskattaa ja UITTAA muualla kunnyleisellä uimarannalla vitttuako sitä sine kuskaamaan? Näytillekkö, että mulla hormooniheikillä, joka itse näytän samalta kun kortonki olisi täytetty maapähkinöillä onkin tällainen bullshitterrieri?

    • Suihkuun koirankans

      ONKO Huuhkis/Lohtaja alueella muuta vesilätäkköä tuon Vimpelin lisäksi ETTEI niitä eläinparkoja tarvi kuskaamalla kuskata kuumassa autossa yhtään mihinkään. Ei kaikilla edes ole autoja. Voihan sen koiran suihkussa kastella jos viilennystä tarvitsee mutta ei se siellä tarvitsemaansa liikuntaa saa!

    • kakkarakki

      Menkää maalle niiden koirienne kanssa, siellä ei säännöt paina. Kaupungissa koira kärsii, mutt a te saatana tuvenuijat ette osaa olla ilman, olette heleeeevtin tyyyyhmiä.
      Sitten riitelette naapurienne kanssa joutavia kun ette välitä yhteisistä säännöistä ettekä eläimistä, Muuttakaa korpeen !

      Vimpelissä ei kyllä ole kielletty uittamasta koiria, kaupunki ei hoida rantaa.

    • Vastarannan kiiski

      Vimpelin vedenlaatu on jo pitkään ollut kyseenalainen, mutta se vanhempi uimaranta siellä junaradan puolella ei ainakaan ole ollut pitkään aikaan ollut yleinen uimaranta. Joten sinne siis uittamaan koiraa, eikä kukaan voi asiasta valittaa.

      Jos kuitenkin jaksat pidemmälle, käy pikku vimpelillä. Huuhkajavaaran läpi ja junaradan alikulun kautta tie vie pikku vimpelille, jossa vesi on puhtaampaa kuin isossa vimpelissä.

      Mukavia uintireissuja koirallesi!

    • kajaanin pietari

      Eikai tiukkapipoisten mulkvistien puheista kannata välittää uita vaan koiraasi rauhassa, siitä ei voi olla mitään haittaa kenellekkään. Kaikkille ahdasmielisille mulkuille siis toistan Ei mitään. Tietysti, jos lähellä on jokin muukin lampi niin ei liene pakko riivata ihmisiä uimarannalla. Tosin en jaksa ymmärtää miksi se ihmisiä niin haittaa?? Mikä siinä koirassa on niin pelottavaa, jos se nyt käy kastautumassa. Kuseehan pennutkin sinne veteen ja ei kukaan kiellä niitä uimasta rannalla??

    • Voi Vimpeli

      Ainoastaan yleisillä uimarannoilla on koirien uittaminen kielletty, sen kieltää suomen yleinen järjestyssääntö. Yleisillä uimarannoilla käy paljon ihmisiä uimassa ja veden laatua tarkkaillaan säännöllisesti. Vimpelinlampi ei ole yleinen uimaranta, sillä siellä käy vain satunnaisia uijia ja veden laatua ei valvota. Vimpelinlammessa voi käyttää koiraa uimassa, mutta on toki hyvä tapa viedä koira jonnekin eri kohtaan, missä ne satunnaiset ihmiset ei käy uimassa. Itse en kävisi vimepelinlammessa uimassa, sillä luultavasti veden laatu ei ole mikään kovin hyvä uimavedeksi.

    • jock jock

      Vimpeliissäää
      8.7.2014 16:34
      Aivan selvästi J-Pennasen kaveri samalainen on sävel.

    • Hah

      Ketkäs ne on jotka pissii ja kakkaa uimavesiin -> ihmiset!

      Koirat eivät pissaa eikä kakkaa uimavesiin 😃 hah!

    • oihpogu

      Erinomaisen helppo ratkaisu tarjolla: Vie piskisi piikille!

    • ymmärrystälemmikeille

      Jos paikkakunnalla on vain yksi ranta tai lampi, hankala homma. Jos rantaviivaa riittää, voi koira uida sellaisessa kohtaa, mikä ei ole hiekkarantaa tai ihmisten uimakäytössä.
      Lapsuudessa meillä oli kesämökkisaari, jossa koiramme sain polskutella sydämensä kyllyydestä lasten kanssa, hyppäsi jopa laiturin nokasta uimaan pelottomasti. On ikävä näitä aikoja ja omaa rauhaa raikkaassa omassa saaressa ison vesistön keskellä, joka on muisto vain.

    • Sarjarantakakkaaja

      Kerran jos pari oon käynyt Kajaanin julksilla uima paikoilla ja tiedättekö mitä siellä tein? no kusin housuuni ja pikku kakan tein kanssa pöksyyni ja sen sitten veteen päästin toisten iloksi..Itsehän lähdin sitten rannalle katselemaan onnellisten ihmisten vesi leikkejä pikku kakkani siellä maustamassa vettä.

    • egrgerg

      koira ei pasko tai kuse veteen. rannalle...ehkä, jos taluttaja antaa. sinne veteen paskoo ja kusee monet eläimet ja talvivaara lisää suolat.

    • kesälläuimaan

      Eipä tuo vielä mittään. Mentiin toissapäivänä Puolangan Puokiojärvelle uimaan, siellä on tosi hyvä hiekkaranka. Eikö mittään, tuli paikallinen kyläläinen ponia uittamaan, niin heti kun pääsi veteen poni päästi isot paskat veteen. Oli muutenkin hevosen ja ponin paskoja ranta täynnä. Meni uimisen halut siinä järvessä!

      • Jäianomatta

        Toivottavasti hörppäsit paskavedet kitusiin


      • heponihei
        Jäianomatta kirjoitti:

        Toivottavasti hörppäsit paskavedet kitusiin

        Haista vittu!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe