Lapsimurhia ja mustaa messua katolisessa kirkossa

edisinfo

Hurjaa ja kauheeta on meno Vatikaanin kulisseissa. Lapsenmurhaa ja mustaa messua katolisten paavien ja jesuiittojen harrastamana. Hyi kauheeta.

http://www.kotipetripaavola.com/mustamessujalapsiuhrit.html

32

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • andetari

      Kauheaa touhua.

    • hämmästyneitä ajat.

      Todella rajua touhua,

    • hannu w.

      On asioita, jotka ovat kauhistavia, mutta totuus on rehellisyys. Epäuskolla on suuri merkitys kansassamme ja koko ihmiskunnassa. Aina ei ole helppoa uskoa tosiasioihin, sillä niin aivopestyjä olemme. Kiittäen Petri Paavolaa siitä suuresta ja rohkeasta työstään, joka meitä valaiskoon.
      Terv. hannu w.

    • näin se on

      Entinen saatananpalvoja Pedro Romero kertoo myös mm. että Paavi Johannes Paavali II oli 33.asteen vapaamuurari ja kuului mustaan veljeskuntaan ja Anton LaVeyn saatanan kirkkoon (kohdassa 4:50).

      http://www.youtube.com/watch?v=k5FZITR0cbs

    • solisda

      On tää ihan kauheeta.

    • karseutta

      Hirveetä ja karhuuta.

    • ikävä juttu

      Eiköhän ev.lut. papistoakin kuulu vapaamuurareihin

      • edisinfo

        Näin taitaa olla.


      • vapaamuurareista

        Vapaamuurareiden alimmilla asteilla on vilpittömiäkin ihmisiä, jotka eivät tiedä missä ovat mukana. Vapaamuurareiden Jumala on Lucifer, mutta tämä paljastuu vasta ylimmillä asteilla, missä tehdäänkin sitten näitä kauheuksia, mitä Vatikaanissakin. Billy Graham on 33. asteen vapaamuurari.


    • Valoa pimeyteen.
    • Niin sinne katollisuuteen vei karismaattisen henki karismaattikot niin kuin tiedetään jo uutisista Livets Ordin johtajasta ja monet muu siinä riveissä olevat

      • Taas savis pääsi haukkumaan toisia. Savis pitäisi bannata.

        Tämä viesti häneltä oli harvinaisen asiallinen kylläkin.


    • ilsenäki

      Tää on ihan käsittämättömän kauheata.

    • En usko.

      • Aaa et usko koska se ei tue sun ajattelutapa ja on hyökkäys siitä vastaan? Mutta ajattele nyt ,, raavat miehet jotka yrittävät elää selipaatissa ja kun se ei onnistuu ja purkantuu ,, niin mihin he sen himön kohdistuu?? Sehän ottaa tietysti toisen muodon se sehän on se suloinen ja jumalallinen kilvoitus mistä seurakunnat opettaa että uskova ihminen tulis harrastaa ilman Jumalan apu hoitaa itse.

        Totuus on tässä tapauxessa vielä karmempi....


      • savonarola kirjoitti:

        Aaa et usko koska se ei tue sun ajattelutapa ja on hyökkäys siitä vastaan? Mutta ajattele nyt ,, raavat miehet jotka yrittävät elää selipaatissa ja kun se ei onnistuu ja purkantuu ,, niin mihin he sen himön kohdistuu?? Sehän ottaa tietysti toisen muodon se sehän on se suloinen ja jumalallinen kilvoitus mistä seurakunnat opettaa että uskova ihminen tulis harrastaa ilman Jumalan apu hoitaa itse.

        Totuus on tässä tapauxessa vielä karmempi....

        Mitä sä höpötät? "aaa et usko koska se ei tue sun ajattelutapa ja on hyökkäys siitä vastaan?"

        No, ei ole. Kyl tuollaiset asiat ois tullu jotain muutakin reittiä esiin jos ne olisi totta.


    • uskovainen15

      Mää uskon.

    • Pasi Toivonen

      edisinfo on antikristus ja Petri Paavola Suomen ylipappi.

      • kysytään Toivoselta!

        Oletko sinä parahin Pasi Toivonen ekumenian asialla, oletko?

        Onko Pasi Toivonen sinun mielestäsi Rooman kirkko se aihio, jonka perustalle tuleva maailmankirkko muodostetaan?

        Vastaapa ystävällisesti ja vilpittömästi ylläolevaan pariin kysymykseen.


    • edisinfo

      kopsasin tän siitä ekasta linkistä

      2 Joh 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

      Raamattu opettaa antikristuksen kieltävän Jeesuksen lihaan tulemisen. Rooman katolinen kirkko opettaa Marian tahrattomasta (Maria on synnitön) hedelmöittymisestä, joka on välttämätön edellytys Jeesuksen tulemiseksi lihaan. Paavi siten kieltää Jeesuksen tulemisen lihaan Raamatun opettamalla tavalla. Maria oli neitsyt, mutta syntinen joka tarvitsi myös Herran Jeesuksen Pelastajakseen ja syntiensä sovittajaksi. Paaviin sopii kiistattomasti kaikki antikristuksen tuntomerkit.

      Rooman katolinen kirkko ja paavi opettavat väärällä tavalla Jeesuksen lihaksi tulemisen, sillä Jeesus ei syntynyt lihaan synnittömän ihmisen kautta, vaan syntisen ihmisen kautta. Koska paavin kirkko opettaa Marian olevan synnitön ja että Jeesus syntyi lihaan synnittömän ihmisen kautta, niin he vääristävät Jeesuksen lihaan syntymisen, joka tapahtui syntisen ihmisen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että paavin kirkko edustaa antikristillistä pahuuden voimaa.

      Rooman kirkon jesuiitat ovat antikristuksen asialla, sillä he uskovat paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä. On myös sanomatta selvää, että paavin kirkko on antikristillinen kirkko, ei Raamatullinen seurakunta. Paavin kirkko palvoo saatanaa ja on osallinen antikristilliseen pahuuteen monin tavoin muun muassa siten, että kirkon ylin johto sekä jesuiitat suorittavat saatanallista messua, jossa he juovat surmatun vastasyntyneen lapsen verta. Katolinen kirkko johtajineen sekä jesuiittojen kautta edustaa saatanallista lahkoa, jonka kädet ovat surmattujen ihmisten veren tahrimat. Se tietenkin täytyy todeta, että suurin osa katolisen kirkon jäsenistä ei ole osallisia saatanalliseen mustaan messuun, mutta se että kirkon johto ja jesuiitat ovat sekaantuneet siihen tekevät katolisesta kirkosta kauhistuttavan ja saatanallisen lahkon, sillä he johtavat koko maailmanlaajuista katolista kirkkoa.

      paavi on antikristus!

      • lisäälöytyy

        Suuri Babylon tarkoittaa Babyloniasta alkanutta äiti jumalatar ja kuningatar kulttia, jota myös Rooman katolinen kirkko edustaa. Lopunaikana Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, josta ilmestyskirja opettaa. Vertaamalla ilmestyskirjan suurta Babylonia, eli porttoa katoliseen kirkkoon näemme selkeästi sen että portto on Rooman katolinen kirkko.

        Ilmestyskirja sanoo porton harjoittaneen haureutta maan kuninkaiden kanssa. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Paavi tapaa vuosittain monia valtionpäämiehiä. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon.

        Ilmestyskirja sanoo maan asukkaiden juopuneen porton haureuden viinistä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Katolinen kirkko on miekkalähetyksen kautta valloittanut maita sekä kansoja ja käännyttänyt ihmisiä katoliseen uskoon, eli harjoittamaan hengellistä haureutta.

        Ilmestyskirja sanoo porton olevan puettu purppuraan ja helakanpunaan sekä hän on koristeltu kullalla, jalokivillä ja helmillä sekä pitää kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Nämäkin tuntomerkit sopivat katoliseen kirkkoon: Katolisen kirkon piispoille ja paaville on varattu helakanpunainen väri, jota he käyttävät asuissaan. Katolisen kirkon piispat sekä myös paavi käyttävät purppuran väristä asua. Katolinen papisto käyttää purppuran väristä asua adventin sekä paaston aikana. Paavilla on monenlaisia uskonnollisia päähineitä, joista yksi on kultainen sekä jalokivillä koristeltu. Katolinen kirkko käyttää ruusukkoa, eli rukousnauhaa, joka on tehty helmistä ja johon on liitetty krusifiksi. Katolisessa messussa paavilla on kädessään kultainen malja.

        Ilmestyskirja sanoo porton otsaan olevan kirjoitettuna nimi, salaisuus Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolisen kirkon ensimmäisessä sakramentissa, eli kasteen sakramentissa vedellä valelun jälkeen kastettavan otsaan tehdään öljyllä pieni ristinmerkki. Rooman katolisen kirkon vahvistuksen sakramentissa (konfirmaatio) sakramentin vastaanottajan otsaan voidellaan "pyhällä öljyllä" pieni ristinmerkki. Vahvistuksen sakramentti on Rooman katolisen kirkon mukaan sakramentti, joka antaa täyttymyksen vesikasteeseen sekä auttaa todistamaan kirkon uskosta sanoin ja teoin.

        Rooman katolinen kirkon edustaja voitelee katolisen kirkon jäsenen otsan "pyhällä öljyllä" kasteen ja vahvistuksen sakramentissa. Raamatun sanan todistuksen valossa on täysin selvää, että Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti, sillä se toimittaa sakramentin (sacramentum - mysterion) kirkon jäsenen otsaan "pyhällä öljyllä".

        Ilmestyskirja sanoo porton olevan juovuksissa Jeesuksen todistajien verestä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolinen kirkko on historiansa aikana murhannut ja tappanut Jeesuksen opetuslapsia monesta syystä.


      • löysinlisää
        lisäälöytyy kirjoitti:

        Suuri Babylon tarkoittaa Babyloniasta alkanutta äiti jumalatar ja kuningatar kulttia, jota myös Rooman katolinen kirkko edustaa. Lopunaikana Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, josta ilmestyskirja opettaa. Vertaamalla ilmestyskirjan suurta Babylonia, eli porttoa katoliseen kirkkoon näemme selkeästi sen että portto on Rooman katolinen kirkko.

        Ilmestyskirja sanoo porton harjoittaneen haureutta maan kuninkaiden kanssa. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Paavi tapaa vuosittain monia valtionpäämiehiä. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon.

        Ilmestyskirja sanoo maan asukkaiden juopuneen porton haureuden viinistä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Katolinen kirkko on miekkalähetyksen kautta valloittanut maita sekä kansoja ja käännyttänyt ihmisiä katoliseen uskoon, eli harjoittamaan hengellistä haureutta.

        Ilmestyskirja sanoo porton olevan puettu purppuraan ja helakanpunaan sekä hän on koristeltu kullalla, jalokivillä ja helmillä sekä pitää kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Nämäkin tuntomerkit sopivat katoliseen kirkkoon: Katolisen kirkon piispoille ja paaville on varattu helakanpunainen väri, jota he käyttävät asuissaan. Katolisen kirkon piispat sekä myös paavi käyttävät purppuran väristä asua. Katolinen papisto käyttää purppuran väristä asua adventin sekä paaston aikana. Paavilla on monenlaisia uskonnollisia päähineitä, joista yksi on kultainen sekä jalokivillä koristeltu. Katolinen kirkko käyttää ruusukkoa, eli rukousnauhaa, joka on tehty helmistä ja johon on liitetty krusifiksi. Katolisessa messussa paavilla on kädessään kultainen malja.

        Ilmestyskirja sanoo porton otsaan olevan kirjoitettuna nimi, salaisuus Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolisen kirkon ensimmäisessä sakramentissa, eli kasteen sakramentissa vedellä valelun jälkeen kastettavan otsaan tehdään öljyllä pieni ristinmerkki. Rooman katolisen kirkon vahvistuksen sakramentissa (konfirmaatio) sakramentin vastaanottajan otsaan voidellaan "pyhällä öljyllä" pieni ristinmerkki. Vahvistuksen sakramentti on Rooman katolisen kirkon mukaan sakramentti, joka antaa täyttymyksen vesikasteeseen sekä auttaa todistamaan kirkon uskosta sanoin ja teoin.

        Rooman katolinen kirkon edustaja voitelee katolisen kirkon jäsenen otsan "pyhällä öljyllä" kasteen ja vahvistuksen sakramentissa. Raamatun sanan todistuksen valossa on täysin selvää, että Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti, sillä se toimittaa sakramentin (sacramentum - mysterion) kirkon jäsenen otsaan "pyhällä öljyllä".

        Ilmestyskirja sanoo porton olevan juovuksissa Jeesuksen todistajien verestä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolinen kirkko on historiansa aikana murhannut ja tappanut Jeesuksen opetuslapsia monesta syystä.

        Ilmestyskirja sanoo alkutekstin mukaan porton istuvan seitsemän vuoren tai kukkulan päällä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman muinaista ydinkeskusta ympäröitsi muurit, jonka sisäpuolelle jäivät seitsemän kukkulaa: Aventinus, Caelius, Capitolium, Esquilinus, Palatinus, Quirinalis, Viminalis (nimet latinaksi). Collis Vaticanus, Mons Pincius ja Ianiculum nimisiä kukkuloita ei ole laskettu mukaan Rooman perinteisiin kukkuloihin, koska ne eivät sijaitse muinaisen ydin Rooman muurien sisäpuolella. Katolinen kirkko opettaa paavin olevan Rooman piispa (paavi), joten tuntomerkki seitsemän Rooman kukkulasta sopii täydellisesti katoliseen kirkkoon.

        Rooman katolisen kirkon voi myös tunnistaa nimestä Babylon. Persialaiset valloittivat Mesopotamian, jonka seurauksena babylonialaiset papit pakenivat Pergamoon, joka sijaitsi Vähässä-Aasiassa. Babylonian papit kunnioittivat kreikkalaisten Pantheon temppeliä (kaikkien jumalien temppeli), mutta kuitenkin he jatkoivat Babylonialaista uskonnon harjoitusta mm. Saturnus kulttia. Babylonialaiset papit säilyttivät Babylonian uskonnon menot myös Pergamon Zeus temppelissä. Pergamon babylonialainen uskonnonkultti tuli Roomaan vuonna 133 eKr. Pergamosta tullut Babylonian uskonto tuli niin yleiseksi Roomassa, että silloin Roomaa kutsuttiin ”Uudeksi Babyloniaksi”.

        Raamattu opettaa, että vedenpaisumuksen jälkeiseen maailmaan syntyi uskonto, jossa palvottiin aurinkoa ja taivaan kuningatarta. Tämä uskonto syntyi Babyloniaan. Babyloniassa tehtiin korkeita torneja (Zikkurat), jonka huipulla oli temppeli, joka oli pyhitetty taivaan kuningattarelle. Tässä temppelissä he palvoivat taivaan kuningatarta.

        Babylonialainen saatanan uskonto siirtyi Pergamoon ja sieltä myös Roomaan. UT:ssa on myös maininta siitä, että saatanan valtaistuin on Pergamossa, koska siellä oli voimassa tämä babylonialainen uskonto. Pergamosta babylonian uskonto rantautui Roomaan vuonna 133 eKr., josta sitten tämä babylonialainen uskonto siirtyi suoraan Rooman katoliseen kirkkoon sen nähtyä päivänvalon 300-luvulla. Näin katoliseen kirkkoon sopii myös Ilmestyskirjan 17:ssa ja 18:ssa luvussa olevat kuvaukset suuresta Babylonista, jonka kantaa sisällään äiti uskontoa eli Babylonialaista taivaan kuningatar uskontoa.

        Ilmestyskirja kertoo porton olevan täynnä kauhistuksia sekä haureuden riettauksia. On sanomatta selvää, että katolisen kirkon saatanallinen musta messu sekä surmatut lapsiuhrit edustavat äärimmäistä ja absoluuttista pahuutta, joka tarkoittaa sitä, että näihin messuihin osallistuvat katoliset sekä siihen kytköksissä olevat ihmiset ovat ihmishirviöitä valkeuden valeasuun pukeutuneina.

        Raamattu puhuu ilmestyskirjassa suuresta Babyloniasta, joka tarkoittaa Babylonian uskonnon uskomuksia ja tapoja rituaaleja, jossa tapettiin lapsia uhreina epäjumalille. Muinaisessa Lähi-idässä palvottiin Molok-epäjumalaa, jolle uhrattiin lapsia polttouhreina. Läheltä muinaista Babyloniaa on löydetty kaiverrus, josta käy ilmi että Babylonian kuningas Nebukadnessar tarjosi poikaansa elävältä poltettavaksi varmistaakseen näin kansansa suojelun epäjumalien taholta.

        Ilmestyskirjan mukaan lopunajassa suuri portto (Babylon- katolinen kirkko) suorittaa kauhistuksia maan päällä. Tämäkin todistaa sen että katolisessa kirkossa suoritetaan saatanallisia mustia messuja lapsiuhreineen Babylonian muinaisen uskonnon mukaisesti.


      • tämä tiedetty !

        edisinfo. . Kyllä paavi on antikristus !


      • eri mieltä
        tämä tiedetty ! kirjoitti:

        edisinfo. . Kyllä paavi on antikristus !

        Itse ymmärrän niin, että Paavi on ilmestyskirjan väärä profeetta/toinen peto ja antikristus on maallinen hallitsija/ensimmäinen peto. Molemmat toimivat kyllä saatanan voimasta.

        Ilm.13
        11. Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
        12. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

        Ilm.19
        19. Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
        20. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
        21. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.


      • Arvioikaa itse
        tämä tiedetty ! kirjoitti:

        edisinfo. . Kyllä paavi on antikristus !

        Lähi-Idästä palaava Franciscus vertasi lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä mustaan messuun. Tietää itse mistä puhuu?!
        The Telegraph 27.5.2014: Pope Francis likens child sexabuse to 'satanic Mass'


    • kivet huutavat
    • Pasi Toivonen

      tämä tiedetty ! on antikristus. Hän kääntää huomion toisaalle jotta oma likapyyykki jäisi pimentoon.

    • ex novus ordo

      Kun tutkimme Amerikan yhden dollarin seteliä, niin huomaamme siinä illuminaattien ja vapaamuurarien symbolit ja sanoman. Annuit Coeptis tarkoittaa julistaen (ilmoittaen) syntymää ja Novus Ordo Seclorum tarkoittaa uusi maallinen järjestys tai uusi maailman järjestys tai uusi aikakauden järjestys. Illuminaatit viestittävät yhden dollarin kautta rakentavansa uutta maailman järjestystä, joka on syntyvä maan päälle. Dollarissa lukee myös englanniksi The Great Seal - suuri sinetti. Illuminaattien tarkoituksena on sinetöidä maailma yhdeksi uudeksi lusiferistiseksi maailmanjärjestykseksi, jota saatana johtaisi enkeliensä kanssa:

      Ilm:
      9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.
      10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.
      11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.
      12 ¶ Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
      13 Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.

      Pahuutta täynnä olevan saatanan lopullinen tavoite on pyrkiä konkreettisesti astumaan alas maan päällä (sitä emme voi tietää millaisen hahmon hän ottaa). Antikristus sekä illuminaatti ovat pelinappuloita saatanan pelissä, jossa hän tavoittelee maailmanvaltaa. Tässä asiassa on vain eräs ongelma, sillä saatana valehtelee illuminaateille maailmanvallastaan, eikä paljasta sitä, että hän on hävinnyt pelin, eikä hän voi voittaa tätä peliä, sillä hän ei kykene kukistamaan Kaikkivaltiasta Raamatun Jumalaa, joka lopulta ottaa kiinni saatanan ja heittää hänet iankaikkiseen rangaistukseen tuliseen järveen.

      Pahuuden saatanan luonne ja toimintatapa sekä eksytys tulee ikävällä tavalla esille Hitlerin toiminnan kautta. Hitler lupasi paljon ja antoi aluksi kansalleen menestystä (muiden kärsimyksen kustannuksella), mutta tuhosi lopulta täysin kaiken. Hitler ei antanut periksi, vaikka tiesi häviävänsä, vaan hän säälimättä tapatti oman kansalaisiaan sekä vihollisiaan katkeraan loppuun asti. Samalla tavalla toimii pahuutta täynnä oleva saatana.

      Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy teoksessaan on sanonut: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

    • joukolla onnistuu..

      Näinhän se on, että katolisessa kirkossa varmasti on tapahtunut näin.

      Entä tämä "ateistinen" maailma? Olisiko siellä myös lisää parsittavaa ja keskusteltavaa? Mielestäni ateistinen maailma kaupallistettuaan seksin ja erotiikan, on yhdeksi myyntiartikkeliksi ottanut tuonkin alueen matkaan.

      Eli kun "ostajaa" on, myyjiä on. Eli meidän ei pidä panna päätä vain katolisten pensaaseen ja katsella sitä, vaan kristillisenä nostaa koko saasta esiin.

      Kun aikoinaan poistin työmaaltani alastomien naisten, alistamisen merkeissä kuvattujen pornokuvien kirjon. Maailman tunnetuimman lehden keskiaukeamakuvien lähteen. Tiloista, joissa käy asiakkaat, lapsista - vanhuksiin.
      Poistin ja pistin roskiin.

      Mitä tapahtui nuorelle kristitylle? Sain vanhimmasta ukosta lähtien silmilleni työkaverit. Siis haloo??

      Ehkä nykyään voidaan lainsäätäjän avulla tehdä se uudelleen, mutta siihen aikaan olin asiassa yksin.

      Jos ajatellaan hieman sanaa "tervettä" elämänpohjaa, niin kaupallisuus ei pidä kahlita oikeaa ja hyvää nurkkaansa.
      Vapauden nimissä, vapaus on oikeassa pohjassa, ei siinä, että kaikki rikkaruohotkin olisivat "kauniita" kukkia, noin vertauskuvallisuuden varjosta sanottuna.

      Se, että kenttä alkaa "vaatia" tervettä ja oikeaa pohjaa elämään, voidaan kulkea askel kerralla vastaan vihollisen, eli epäterveen maailman voimaa ja vallata siltä alueelta maaperää, joka näin puhdituisi oikeaan suuntaan.

      • Tiestä

        Jos kenttä alkaa vaatimaan oikeaa ja tervettä pohjaa, niin silloin kentältä julistetaan ILOSANOMAA siitä, että Jumalan Sana puhdistaa sielun ja vapauttaa synnin orjat.
        Ei ketään voi laittaa pakkopaitaan pakottamalla noita puhtauteen, vaan ihmisille pitää antaa tieto siitä, että ON OLEMASSA HÄN, joka voi antaa puhtaan ja uuden elämän jokaisella, joka Häntä avuksi huutaa.

        Surullista miten moni on langennut etsimään eksytyksiä, käyttämään aikansa ja ajatuksensa siihen, vaikka Jumala ei ketään lähettänyt etsimään eksytyksiä ja niitä ajattelemaan, vaan lähetti julistamaan ILOSANOMAA.

        Tälläkin palstalla törmäämme alati heihin, jotka ovat jo tuohon eksyttäjähenkeen sitoutuneet luullen tekevänsä Jumalalle palvelusta tuomioneen. He eivät tiedä mitä tekevät.


      • totuus esille
        Tiestä kirjoitti:

        Jos kenttä alkaa vaatimaan oikeaa ja tervettä pohjaa, niin silloin kentältä julistetaan ILOSANOMAA siitä, että Jumalan Sana puhdistaa sielun ja vapauttaa synnin orjat.
        Ei ketään voi laittaa pakkopaitaan pakottamalla noita puhtauteen, vaan ihmisille pitää antaa tieto siitä, että ON OLEMASSA HÄN, joka voi antaa puhtaan ja uuden elämän jokaisella, joka Häntä avuksi huutaa.

        Surullista miten moni on langennut etsimään eksytyksiä, käyttämään aikansa ja ajatuksensa siihen, vaikka Jumala ei ketään lähettänyt etsimään eksytyksiä ja niitä ajattelemaan, vaan lähetti julistamaan ILOSANOMAA.

        Tälläkin palstalla törmäämme alati heihin, jotka ovat jo tuohon eksyttäjähenkeen sitoutuneet luullen tekevänsä Jumalalle palvelusta tuomioneen. He eivät tiedä mitä tekevät.

        "Surullista miten moni on langennut etsimään eksytyksiä, käyttämään aikansa ja ajatuksensa siihen, vaikka Jumala ei ketään lähettänyt etsimään eksytyksiä ja niitä ajattelemaan, vaan lähetti julistamaan ILOSANOMAA. "

        Kyllä eksytykset pitää myös ottaa esille, eikö se juuri ole lähimmäisenrakkautta, että varjellaan toisia näiltä? Myös Paavali varoitti eksyttäjistä, toki evankeliumin julistaminen on tärkeintä. Se on surullista miten monet tällä palstalla antautuvat keskustelemaan näiden eksyneiden kanssa, vaikka Raamatussa annetaan neuvo pysyä erillään näistä kunhan on pari kertaa varoitettu.

        1.Tim. 2
        16. Mutta pysy erilläsi epäpyhistä ja tyhjistä puheista, sillä niiden puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa,
        17. ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus,
        18. jotka ovat totuudesta eksyneet, kun sanovat, että ylösnousemus jo on tapahtunut, ja he turmelevat useiden uskon.


      • Älkää eksykö
        totuus esille kirjoitti:

        "Surullista miten moni on langennut etsimään eksytyksiä, käyttämään aikansa ja ajatuksensa siihen, vaikka Jumala ei ketään lähettänyt etsimään eksytyksiä ja niitä ajattelemaan, vaan lähetti julistamaan ILOSANOMAA. "

        Kyllä eksytykset pitää myös ottaa esille, eikö se juuri ole lähimmäisenrakkautta, että varjellaan toisia näiltä? Myös Paavali varoitti eksyttäjistä, toki evankeliumin julistaminen on tärkeintä. Se on surullista miten monet tällä palstalla antautuvat keskustelemaan näiden eksyneiden kanssa, vaikka Raamatussa annetaan neuvo pysyä erillään näistä kunhan on pari kertaa varoitettu.

        1.Tim. 2
        16. Mutta pysy erilläsi epäpyhistä ja tyhjistä puheista, sillä niiden puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa,
        17. ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus,
        18. jotka ovat totuudesta eksyneet, kun sanovat, että ylösnousemus jo on tapahtunut, ja he turmelevat useiden uskon.

        Eksytykset tulee esille otettavaksi, jos niitä tulee eteen. Tuo on aivan kamalasti Jumalan opetuksia vastaan, että hakemalla haetaan eksytyksiä. Jos sattuu, että niitä ei löydy, niin väännetään toisten viestintää niin kauan, että se alkaa näyttää väärältä ja eksytykseltä ja sitten tulee kaverit pilkkaavine viesteineen paikalle. Eksytyksiä ei pidä hakea, mutta jos kohdalle tulee, niin niistä tulee varoittaa.
        Jopa Pyhän Hengen pilkkaamista tapahtuu noiden keskuudessa, jotka työkseen etsivät ekyneitä ja niitä kiusaavat. Usein olen nähnyt, että puhtaimpaa evankeliumia tuovia väitetään eksyttäjiksi. Älkää etsikö eksytyksiä, vaan etsikää Jumalan valtakuntaa.

        tv. lähimmäinen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe