Palstan säännöistä (KIK-nimet)

ysikasiforever

Hyvät palstalaiset,

Olette varmasti jo huomanneet Rakkaus-palstan uuden kuvauksen, jossa kielletään yhteystietojen jakaminen. Tämä koskee siis myös luonnollisesti esimerkiksi Kikin sekä muiden vastaavien viestintäsovellusten käyttäjänimiä, joiden täyttämiä uusia viestiketjuja täällä nykyisin ilmestyy tiuhaan. Älkää siis ihmetelkö, jos edellämainittujen tapaisia viestiketjuja on poistettu.

Lisää Suomi24-sivuston säännöistä löydätte täältä:

http://www.suomi24.fi/opastus/s24/saannot/

Mukavaa kesän loppua toivottaen,

ysikasiforever

40

1622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • junnupätejienvihaaja

      jos oikeasti olet 98 painu kotiin kasvamaan xD junnuboi

      • Suomen Nettipoliisi

        Hyvä ysikasiforever!
        Olet todennäköisesti huono trolli joten painu muualle muiden kaltaistesi joukkoon.Jos sinulla on aiheesta kysyttävää voit tehdä sen osoitteessa: www.Nettipoliisi/kysymykset.fi


    • Toinen 98

      Onnea tämän palstan luotsaamiseen, muistaakseni joku muukin luotsi koitti saada kikkeilijöitä pois, mutta sai vain paskaa niskaansa. Kun aloitin näillä palstoilla liikkumisen, kik-ilmoituksia oli paljon vähemmän. Viime kuukausina en edes vaivautunut käymään täällä kaikkien ilmoitusten takia. Nuorille pitäisi perustaa kik/seuranhaku -palsta erikseen.

      Voimia sinulle (niitä tulet tarvitsemaan helvestisti) ja kiitos.

      • oma palsta kikeille

        Just näin! Sillon aikoinaan, reilu vuosi sitten oli paaaljon vähemmän tällasta seuranhakua. Oma palsta sellaselle!


      • Kungpao

        Nuorilta ei tulekaan muutako paskaa ja räkytystä niskaan.


    • näin se on

      Hyvä, ysikasiforever, poista vain surutta kaikki kik-höpötykset sitä mukaa, kuin niitä ilmaantuu. Tuollainen sääntöjen vastainen seuranhaku on saatava kitkettyä tältä palstalta. Nuorisolla tuntuu olevan niin suuri tarve saada seuraa netissä, että sille voisi kyllä perustaa oman palstan.

    • hanki elämä

      ysikasiforever hanki elämä

      • Trollhättan

        Ei sil oo varaa


    • Hei Toinen 98 ja kiitos! :D

      Voin hyvin kuvitella kyseisen tilanteen vaikka en itse ollutkaan silloin vielä mukana kuvioissa. Luonnollisesti tämänlaiset aiheet aina herättävät vihamielisyyttä. Kuten olenkin jo korostanut aiemmin, en itse näitä sääntöjä ole laatinut, mutta luotsina teen kuitenkin parhaani asian edistämisessä.

      Kuitenkin erona (kertomasi perusteella) tähän aiempaan luotsitapaukseen en välitä tuon taivaallista, vaikka solvausyrityksiä satelisikin päälleni. Ainahan sitä saa yrittää, joka tapauksessa ovat jok' ikiset yritykset epäonnistuneet. Yhtä komediaa kaikki tyyni. On niin hauskaa seurata vähä-älyisempiä, niitä siis, jotka eivät sivistynein sanoin kykene keskustelemaan, vaan lähtevät sen sijaan kiroilemaan heti kättelyssä. En siis välitä tippaakaan.

      Kiitos kuitenkin.

      • Welcome to internet

        Tuut kyllä pettymään jos luulet löytäväs sivistynyttä keskustelua internetistä. Moni on yrittänyt todistaa tätä vääräksi ja moni on siinä epäonnistunut


      • mä en tajuu

        Ihan pimeetä tää kaikki! :D :D :D


    • Siiliö

      Hyvä ysikasiforever! En ole koskaan oikein käsittänyt, miksi rakkaus-palsta on vuorattu täyteen sellaista kik-paskaa. En myöskään tajua, miksi luotsille valitetaan siitä, kun hän poistaa sääntöjen vastaisia viestejä.

      • Hei,

        Sitä en ymmärrä minäkään, toiminhan kuitenkin vain annettujen ohjeiden mukaisesti. Mutta samapa tuo.


      • Trollhättan
        ysikasiforever kirjoitti:

        Hei,

        Sitä en ymmärrä minäkään, toiminhan kuitenkin vain annettujen ohjeiden mukaisesti. Mutta samapa tuo.

        Oot oikeesti saatanan tuulitunneli kakkapää.


      • Trollhättan kirjoitti:

        Oot oikeesti saatanan tuulitunneli kakkapää.

        Yritys hyvä kymmenen "Trollhättan", mutta aika metsään meni tuo solvausyritys..


    • P.S. Kommentoikaa vain ihmeessä kyseisiin ketjuihin, niin ne löytyvät helpommin nostettuina poistoraatiin!

      • HeKeKee'd

        Hyvähyvä, luotsilla on selkärankaa! KiK-keskusteluja tulee varmasti aina olemaan ja tulemaan, mutta ahkeralla poistelulla ne saadaan toivottavasti vähenemään ja pidettyä palsta siistinä. :D


    • äkkieä
      • Hahahaa,

        Kiitos, kerroit päivän vitsin, piristi mukavasti.

        Nyt asiaan:

        Ensinnäkin, kiitos vain tiedosta, mutta olin jo tietoinen asiasta. Ja toisin kuin väitit tuossa ketjussa, niin olen jo painottanut aiemmin useaan otteeseen, etteivät mitkään yhteystiedot ole sallittuja. Kielto ei siis koske pelkästään Kik-nimiä. Joka tapauksessa olin jo huomannut tuon aikoja sitten, mutta olin jo askeleen edellä, sillä kyseinen puhelinnumero ei ole edes aito. Mitään riskiä tuossa ei siis ole. Yhtä hyvin joku voisi täällä väittää puhelinnumerokseen 20-lukuisen numeron, joka ei tietenkään olisi aito, Suomessa nimittäin niiden pituus on aina (GSM) 10 merkkiä.

        Toiseksi, ei kukko käskien laula. Opettele käytöstapoja. Ja mitä nimittelyyn tulee... Noh, sillä et pitkälle pötki. Se kertoo sinusta jo kuitenkin paljon, ja ken tietää jos vaikkapa sinä olisit itse tuon valenumeron julkaissut.

        Bottom line:

        Jos tiedät olevasi väärässä, hyväksy se ja jatka elämääsi.


      • säännötkö muka

    • ihmettelyy

      Hankkikaa elämä ne jotka haukkuu luotsejakin jo ,menkää vaikka jonnekkin kouluun itkemään tai kadulle, että osa on niin lapsellisia..miksi olla suomi24ssä jos käyttäytyy kakaramaisesti ?

      • -.-

        Koska junnut


    • Vitun vittu

      Nää suoli24 säännöt on niin perseestä miks ei ihmiset saa hakea seuraa vapaasti jossain kesksutelupalstoilla se on kaikkien oikeus ja mikään laki ei kiellä.

      • piiip piip

        Hhmmm paitsi jos laki kieltää palstan sääntöjen rikkomista?


      • HP94
        piiip piip kirjoitti:

        Hhmmm paitsi jos laki kieltää palstan sääntöjen rikkomista?

        Loistavaa viimeinkin on luotsi joka pitää palstan kurissa ja nuhteessa ;) T: vanha vakituinen käyttäjä.


      • HP94 kirjoitti:

        Loistavaa viimeinkin on luotsi joka pitää palstan kurissa ja nuhteessa ;) T: vanha vakituinen käyttäjä.

        :-)


      • ENPÄS OO TÖRMÄNNY

        Harmivaa en oo kuullu mistää suoli24:stä , mut muuten hyvä :D ^.^ U_U


    • copyright sensori

      Muistakaa kopioida teksteistä vain sen verran että pointti tulee selväksi.

    • rikos-ilmoittaja111
    • ysikasiforever.

      Sori toi oli läppä mun kulli on jo melkein 13mm pitkä

    • Semi-vakituinen käyttäjä

      Hyvä että poistelet näitä kikjuttuja. Silti mua ärsyttää kun oma keskustelu uppoaa suomi24:n uumeniin näitten kakaroitten "parinetsintöjen" alle, kun kysyn jotain ihan järkevää ja josta minulle ois oikeasti apua.

      Mutta onnea kik-poisteluihin! :D

      • ysikasiforever .

        Hei vaan mukavaa iltaa ja imekää mun jo 35mm munaa laittakaa kikkinne nii saatte munaa t. Ysikasiforever


    • @ysikasiforever (palstan luotsi)

      Tuossa hetki sitten pitkästä aikaa päädyin kertauksen vuoksi vilkaisemaan Suomi24:n säännöt uudestaan (en ole kovin usein lähiaikoina täällä käynyt) kun en halunnut vahingossa ja tietämättäni rikkoa jotakin sääntöä, jota en välttämättä sattuisi muistamaan.

      Huomasin että Suomi24:n yleisissä säännöissä oli tämä:
      "Suomi24-palveluissa ei saa:
      Julkaista omia tai muiden yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta (poislukien Suomi24 Tori ja tutkimusaineiston keruu keskusteluista)"

      Tällä palstalla tuota on nähtävästi tarkennettu eri palveluiden käyttäjätunnuksiin, kuten Kikiin.

      Kysymykseni koskee kuitenkin Suomi24:n palvelua lähinnä yleisellä tasolla. Onko olemassa jotakin sallittua ja hyväksyttyä kehottaa muita ottamaan itseensä yhteyttä Suomi24 keskusteluissa? Esimerkiksi mainita Suomi24-keskustelussa omien yhteystietojen (email) löytyminen profiilista? Vai tulkitaantko tuollainen hiukan kiertävämpi ilmaisu myös yhteystietojen jakamiseksi, jos ilmoitetaan mistä yhteystiedon voi löytää? Vai onko yhteystietojen lisääminen profiiliin myös kiellettyä, sillä eivätkö profiilitkin ole oikeastaan osana Suomi24-palvelua? Tuon säännön tarkemman tulkinnan yrittäminen hiukan hämmentää minua.

      Ymmärrän että tämä laajentaa kysymystä ehkä hiukan laajaksi, mutta toisaalta vastaus myös tätä palstaa koskien (mikäli sitä voi ainakin jossain määrin yleistää) auttaisi myös. Esimerkiksi mitä tekisit tai miten reagoisit, jos joku henkilö jossakin keskustelussa kertoisi yhteystietojensä, kuten emailin, löytyvän oman profiilinsa tiedoista ja mahdollisesti kehottaisi ottamaan yhteyttä?

      Ymmärrän että yhteystietojen jakamisesta internetissä, etenkin paikassa, jossa on myös alaikäisiä, on oltava tarkka ja huolellinen, mutta toisaalta tuntuu myös hiukan kummalliselta kuinka niin tavallisen yhteystiedon kuin sähköpostiosoitteen jakaminen on kiellettyä kaikkien osalta ja tilanteesta riippumatta, myös henkilöillä jotka kykenevät ottamaan vastuun oman email-osoitteen jakamisesta. Tämän seurauksena päädyin poistamaan tämän vuoden aikana kirjoittamistani viesteistä ne, joihin olin vahingossa (tai pikemminkin tietämättömyyttäni) sähköpostisoitteeni sattunut mainitsemaan kun en löytänyt viestien yhteydestä "Edit" -nappia.

      Tarkoituksenani ei ole siis suinkaan yrittää rikkoa Suomi24:n sääntöä eikä löytää ns. porsaanreikiä säännöistä vaan pikemminkin pyytää tarkennusta tähän viestissä esitetyn näkökulman kannalta, pahoitteluni mikäli viestistä sai vääränlaise käsityksen.

      ~ Pikaista vastausta toivoen

      • Hei @hinagi

        Kyseinen sääntö yhteystietojen jakelusta on alunperin laadittu juurikin lähinnä alaikäisten turvallisuuden takaamiseksi. Koska kyse on kuitenkin niinkin laajasta temmellyskentästä kuin internet onkaan, on siinä aina omat riskinsä mukana. Sääntö on siis asetettu nimenomaan nuorten (eli alle 18-vuotiaille tarkoitetulle) palstalle internetin anonyymiyden tarjoamien väärinkäyttöjen minimoimiseksi. Eritoten kikissä (ja muissa samankaltaisissa sovelluksissa) on erittäin helppoa esiintyä kenenä hyvänsä, oli se sitten tehty huonon itsetunnon takia tai rikollisin elkein.

        Tosiaan, kuten jo mainitsitkin, tarjoaa Suomi 24 mahdollisuuden omien yhteystietojen lisäämiseen omaan profiiliin. En kuitenkaan suosittele sinua lisäämään henkilökohtaisia yhteystietojasi julkisesti nähtäväksi, jollet välttämättä halua saada postia keneltä vain. Jos tällä palstalla haluat jonkun kanssa keskustella, suosittelisin mieluummin sinun käyttävän S24:n omaa integroitua viestintäjärjestelmää.

        Jos välttämättä haluat antaa oman sähköpostisi, suosittelen sinua ensin ottamaan yhteyttä käyttäjään menemällä hänen profiiliin ja panemalla hänelle viestiä. Muilla palstoilla ei näitä tietojen jakeluja vahdita yhtä tarkasti, sillä ne ovat suunnattu enemmän aikuisten käyttöön. Tästä syystä täällä julkaistut tiedot poistetaan. Toivon, että ymmärrät nyt paremmin poistologiikkaamme. Jos sinulla kuitenkin on vielä kysyttävää, voit ottaa yhteyttä profiilistani löytyvällä viestinapilla.


    • fuck u

      modet vittuun kiitos

    • seksi

      saako imeä munaa?

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe