Valikko

Rakkaus

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa ? Mitä rakkaus on? Palstalle ei saa kirjoittaa yhteystietoja kuten nimiä, sähköpostiosoitteita tai käyttäjätunnuksia muihin palveluihin.

ALOITA UUSI KESKUSTELU


Keskustelut

Tänään 22.24
Mites teidän suhteet?
Juu elikkäs... Mites teidän suhteet on menny? Hyvin? Huonosti? Kertokaas. Mun viimene suhde mikä päätty tos jouluna oli aika syvältä loppujen lopuks. Se alko kesällä. Ensi se oli semmosta ihanaa kesäromanssii ja se vaikutti siltä et tää poika oikeesti välitti musta ja meillä oli vaikka kuinka paljo yhteistä.Muistan meidän ensisuudelmanki tarkkaan. Aurinko oli laskemas ja istuttii vierekkäi yhes katsomos ja oltii iha rennosti. Sit se kysy (oltii joskus aikoja sitte oltu ''totuus vai tehtävä'' leikkii ja joku anto sil tehtäväks suudella mua)että : ''muistatko sillo kerran ku oltii totuutta vai tehtävää ja sain tehtäväks suudella sua?'' No mää sit vastasin myöntävästi ja se kysy et saako se tehä sen tehtävän ja boom se oli siinä sit. Noh...mentii aina ulos yhessä ja kaikkee. Koska olin oikeesti korviani myöten ihastunu tähän jätkään, nii en sillo tajunnu et ei se ollu semmosta ku kuvittelin. Ku se kaikki loppu tajusin et, se olin minä joka aina polki sen välimatkan toisen luokse että voitas nähä, oltii aina samas paikas kaukana muista julkisista paikoista ja kaikkee muuta. Se poika oli enne ollu semmone ujo ja kauhee seinä ruusu mut sit ku oltii yhes... kaikki muuttu. yhtäkkiä siitä tuli suosittu ja se tunsi itsensä naisten mieheksi ja kaikkee. Ja ei menny ku n. 2kk ja mä olin sille pelkkää ilmaa. Se suorastaan juoksi mua karkuun, ei kattonu mua koskaan, ei hymyilly mulle koskaan EIKÄ EES PUHUNU. EI EDES WHATSAPPIS. Mä en ymmärrä minkä takia en lopettanu sitä suhdetta aikasemmin. Koitin vielä 2kk saada sitä toimimaa mut sitte sain tarpeeks. Sain tietää että se jätkä oli kertonu kaikille aikovansa jättää mut mutta ei koskaan sanonu mulle sitä. Se halaili ja kaikkee JULKISIL PAIKOIL jonku TOISEN TYTÖN kanssa ja sillä oli sit jotai juttuu kolmannen tytön kanssa. Huipennus oli se että ku sanoin sille että haluan erota nii se sano että nii seki haluaa ja lopuksi se koitti alkaa puhuu pikku lapsista jotka oli leikkimäs lähipuistos. Mä oli nräjähtää siihen paikkaan. Se poika käytti mua hyväkseen, häpes mua, vähätteli mua ja kaikkee muuta mitä en todellakaa toivonu eikä varmaan kukaan muukaa. Nyt tässä pari viikkoa sitten se tuli pyytelee multa anteeks kaikkee ja et haluaa mut takas yms. muuta. Mutta sanoin sille suoran ei. Toki oisin ehkä halunnu koittaa uuestaa, mutta muistin ton kaiken ja aattelin että mielummin haluan olla sinkku. Sit se kysy et ollaanko kavereit ja sanoin vaa että parempi ku annetaan toistemme vaa olla. Aluksi sen eron jälkeen päätin että jos se haluaa uudestaa nii oon valmis siihe. Onneksi kuitenkin kokosin itteni, mietin mitä se suhde oikeasti oli ja aloin vihata sitä poikaa. Oikeasti haluaisin olla edellisten kaveri, mutta en tuon jälkeen mitä se teki. Joten miten on? Onko teillä mennyt huonommin tai paremmin suhteet?
1
 
Eilen 15.04
olisinko hyvä tyttöystävä? poikien mielipiteitä
Eli kerron nyt vähän itestäni ja sitten te pojat voisitte kertoa mielipiteenne musta:) ~Oon 158cm pitkä, eli sellanen aika lyhyt tyttö, mut ei mikään alikasvunen kääpiöpätkä. ~Painan 46 kiloa ja olen normaalin kokoinen, en anorektikon laiha enkä lihavakaan. ~Lenkkeilen ja urheilen säännöllisesti. ~Omistan luonnostaan blondit hiukset ja siniharmaat silmät. ~Kavereita löytyy mutta omalla kohdallani kyllä laatu korvaa määrän. ~Jaksan kuunnella pitkään, kun toisella on jotain sanottavaa, niin hyvää kuin pahaa. ~Olen usein iloinen, hymyilen ja nauran. ~Pidän läheisyydestä, kaikki haliminen ja pussailu olisi suhteessa aivan ihanaa. ~Pukeudun aika lailla massan mukaan. Tallaan ennemmin tennareilla kuin korkokengillä ja viihdyn paremmin pillifarkuissa ja t-paidassa kuin tiukassa juhlamekossa. ~Omistan koiran ja rakastan muutenkin eläimiä. ~En asu niin isossa kaupungissa kuin Helsinki mutta en kuitenkaan missään junttikylässäkään. ~Poikaystävän kanssa tekisin aina välillä kaikenlaisia normaalista arjesta poikkeavia asioita: käytäisiin leffassa, mentäisiin festareille, yökyläiltäisiin, järjestettäisiin kavereiden kesken iltoja jne jne... ~Olen 14 vuotias, jos en sitä vielä sanonut. ~Olisin iloinen pelkästä sängyssä makoilustakin, ettei kokoajan tarvitse olla mitään spesiaalia tekemistä. Tässä nyt jotain musta;) ja olis tosiaan kiva kuulla mielipiteitä, voisitko esim. seurustella jne
13
 

Sivu /2448