Initiaatioriitit tai mitä lie kastekäytännöt

pelleillään!

Eli koetellaan uuden ihmisen sietokykyä! Onko se nyt mukamas sallittua.

Ensinnäkin on se, että alkuunsa ilmoitetaan, että sulle ei sitten apua heru, ei ennen kuin äärimmäisessä hätätilassa. Eli saa tehdä puolentoista ihmisen työt yksin, venyttää päiviä, sillä jos ei näin tee, niin sitten soittavat nämä apunsa eväävät suutaan, että ei pärjää! Ja mukamas vielä esimiehen myöntymyksellä ilmoitetaan, ettei apua tule. Vaan milloinkas se hätätila sitten iskee? Noooo, silloin kun yksi vanha työntekijä on ollut kuukauden pois ja on palaamassa töihin, niin sitten tulee pakottava tarve osallistua, vaikkei olla pyydettykään, eli sitten tullaan muka tekemään avustustyötä. Näkee sitten se vanha, että joo, osallistuttiin....

Ja sitten on tämä, että tullaan pelleilemään ihmisen kanssa, pistetään halvalla, sotketaan jonkun kahelin vitseihin tämä ihminen. Tullaan soittamaan työhuoneen oven taakse seutukunnan kuuluisimmasta ryyppäyspaikasta, ovat ristineet paikkansa uudelleen, no, mitäs se siihen työhuoneen taakse tuli? Halusi niin kuin esittää, että sinun taustasi on tällaisesta lähtöisin? Niinkö. No, eikös siinä ole herjaus kyseessä! Vaan,ei, työsuojeluihmiselle kun sanotaan, niin tämä vaan, että mitäs minulle vuodatat! Ja niin on työsuojelujutut, että asiallisesti pitäisi mennä. Ja sitten vielä kaiken maailman älyttömät, siis Ä L Y T T Ö M Ä T tulipalopelleilyt. Että joo, siinäkin halutaan vaan ikään kuin esittää, että näin sinä ajattelet - aha, mitäs ajatuksenlukijoita nämä kahelit vielä ovat.

Vaan siis TYÖSUOJELU ON TÄYSIN PASKA! VUODATUS, mitäs minulle vuodattelet.

No, lähdettäiskös tuolta pois,,,, joo,,,,, mitäs siitä tulee,,,,,,, karenssi,,,,,, nooo, saatko enää töitä,,,,,, noo,,,,, en. Että ihan sama vaikka tappais ittens, että jooooo. Semmoinen on tämä teidän pätevä työsuojelunne.

Niin joo, työsuojeluihminen sentään vastasi, vaikkakin vain sen, että mitäs mulle vuodattelet! JHL:n luottamusmies ei vastannut, ei ollut puhelimella tavoitettavissa, ei sähköpostilla.

Kaiken lisäksi, tässä on tullut se ilmi, että nämähän leikkivät ja pelleilevät ihmisen kanssa, jonka töihin ottavat. Oikein retuuttavat kuin koira saalistaan, revitään ja retuutetaan ja hauskaa on!

HYVÄ! Jollekin isolle herralle maksetaan kärsimyskorvauksia - noooo,,,,, olisko tässä jo kärsimyskorvausten paikka,,,, NOOOOO, NAURAKAAS!

3

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfdfsdfsdf

      Kyl se täältä kohta lähtee!
      Halusin vain tietää, haisiko siellä kotona joku!
      Hehehhehhehehehhehehehehehehe

      Autetaan vasta hätätilassa, mutta toisaalta odottavat, että heitä jeesattais, ja valehdellaan muille, että ei se varmaan haluakaan jeesaaa.

      Sosiaalisia selviytyjiä vissiinnnnnnnn

      Ja selitystä tietenkin: Eihän nää puheet tuohon liity ollenkaan, että pelleiltäis vaikket tääl oliskaan..... Just just.

    • siitäs sait!

      Ja kaiken huipuksi, sitten vielä jälkeenpäin tulee jonkin ajan kuluttua viesti sähköpostiin:
      Hei, tarvittais kiire apulaista, haluaisitko tulla hommiin,,,,

      Että joo,,,, ja tämä viesti tuli vielä toisen yhteisön rekrytoinnin lähettämänä, että haetaan tuonne kiireapulaista,,,,
      Noooo, oli niillä sitten vissiin HÄTÄTILA!


      Että pelleillään, pelleillään oikein urakalla, retuutetaan, pyöritetään, heitellään, revitään ja vaikka mitä! Ja kaikki ok..... On meillä ja työsuojelu! Häiriköitä ja sen tyyppisiä ihmisiä, jotka muistuttavat kärpäseltä siivet repiviä... Joo, kärpänen tarpoo paskassa,,,, Ai jaa,,, kukas se kärpänen sitten olis, eiköhän se ole joka siitä paskan pyörittämisestä nauttiiiiii - hähähähähhääääää! Eikä katso edes koulutustasoa ja ammattiasemaa,,,,

      • ovat ne niin hyviä!

        Asia menee myös niin, että näitten kyseisen ammattiryhmän edustajien ei tarvitse koskaan kuunnella mitään! "Minun ei tarvitse kuunnella tuollaista!"
        No, minkähän takia työpaikalla sitten joutuu kuuntelemaan kaikenlaista epäasiallisuutta, häiriköintiä, herjaamista ja kaiken lisäksi joutuu tuollaisten täysin älyttömien pelleilijöiden kohteeksi - näitten jotka auttavat vain hätätilassa ja aina kun jotain oli, niin se oli kuulemma esimies kun oli sanonut tai esimies oli käskenyt tai esimies mokasi... Kyseessä siis sellainen sosiaalinen selviytyjä, joka osaa selittää kaiken aina jonkun toisen tekemiseksi!

        Joo! Hyvä työsuojelu, hyvä terveydenhuolto! Pääasia, että itsellä on hauskaa, oli se tilanne mikä tahansa! Ja kansa uskoo kaiken!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe