Muualla ei hyssytellä Suomen tilannetta:)

mutta muulit uinuu

"Finnland in der Krise
Europas nächstes Problem kommt aus dem Norden"

http://www.wiwo.de/politik/europa/finnland-in-der-krise-europas-naechstes-problem-kommt-aus-dem-norden/10244434.html

35

831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuri niin

      Täältä kauempaa kun katsoo niin näkee tilanteen selkeämmin kuin sieltä velkavuoren alta.

    • Velkamäyli

      elää denialissa ja ajattelee Suomen elävän kovaa nousukautta.

    • hmmmh
      • Tämä nostaa heti

        muulien luottamusta ja saa nämä juoksemaan pää vaahdossa asuntonäytöille.


      • Sota laskee hintoja?

        Kunnon sota, pk-seutu ja kasvukeskukset matalaksi, asuntojen hinnat romahtavat?!


      • ei romahda
        Sota laskee hintoja? kirjoitti:

        Kunnon sota, pk-seutu ja kasvukeskukset matalaksi, asuntojen hinnat romahtavat?!

        Miksi ehjien asuntojen hinnat romahtaisivat,kun suuri osa asuisi teltoissa.


      • Näin veikkaan
        ei romahda kirjoitti:

        Miksi ehjien asuntojen hinnat romahtaisivat,kun suuri osa asuisi teltoissa.

        Eiköhän hinnat romahda jos 50% ihmisistä on kuollut mutta asunnoista on tuhoutunut vain 10%. Asunnot kun kestää säteilyä paljon paremmin kuin ihmiset. Loppuu kitinä ilmastonmuutoksesta kun ydinsota aiheuttaa ydintalven joka kestää vuosia...


    • Luki.

      Tilanne on pahempi kuin sitä jaksaa käsittää.

      Edessä on ennen mitään sotaa on pelkkä pelko joka lamauttaa kaiken,nyt kuunelkaa älkää ostako mitään kaliinpaa edes autoa ym...jne.....älkää ostako mitään koteja enään......katsokaa nyt mitä tapahtuu edes -90% etuovien hinnoista niin älkää ostako enään....edessä voi olla erittäin vaikeita aikoja joista meidän on vaikeaa selviytyä.

      Älkää ostako nyt ...varoitus on nyt kuultu muiltakin,,,edessä talouden romahdus ....älkää missään tapauksessa enään astuko miinaan...lähes 0 euron talot astuvvat nyt silmiemme eteen.

      • Nimenomaan.

        Jo pelkkä euroopanlaajuisen sodan pelko lyö kaiken niin totaalisesti jäihin, että kaikista nousukauden typeristä hintavääristymistä päästään eroon todella, todella pikaisesti.


      • Ok-Loordi

        No ei kyllä kannata myydäkään, miksi myisi? Nyt on parasta vain asua ja elää ja olla ja onhan oma velaton uudehko omakotitalo paras asumisratkaisu jos todellinen kriisi ja katastrofi puhkeaa. Mitä etua olisi maksaa vuokraa tai vastiketta sen enempää sodan kuin rauhankaan aikana? Sitä paitsi velaton osakehuoneisto joka tuottaa vuokratuottoa, en sitäkään myy, miksi tappaisin lypsävän lehmän? Vuokra-asuntojen kysyntä taantumassa ja kriiseissä jopa kasvaa. Onhan se myös vara-asuntona varalla joka tapauksessa, kaksi velatonta omaa asuntoa on parempi kuin yksi, puhumattakaan siitä että ei olisi yhtään eli olisi vain vuokra-asunto, josta voi joutua ulos koska vain kriisin aikaan. Ja joutuisi maksamaan vuokraakin vielä. Ei, ei. Oma on paras, toki parasta on että ei ole ollenkaan velkaa. Kyllä sodan aikana vahvimmilla ovat valtion virassa olevat tärkeät virkamiehet kun valtion väkivaltakoneistoa käynnistellään. Ei tietenkään kannata myydä omaa velatonta taloaan kriisin aikaan, myy ihan muuna aikana jos myy. Aseellisten voimakeinojen käyttö tarkoittaa sotilaan henkilökohtaisen aseen (Suomen armeijassa RK62) tai sitä voimakkaampien aseiden käyttöä vihollista vastaan. Jotta aseellisia voimakeinoja käytetään tulee asialle saada eduskunnan suostumus ja sodan julistus. Onhan se mahdollista. Silloin Loordi ei myy. Loordi itse on erittäin hyvässä asemassa sodan aikana eikä joudu mihinkään rintamalle etulinjaan vaan toimii hallintoa ja johtoa vaativissa tehtävissä organisoimassa ja sotilasorganisaatiossa korkealla eikä missään kuraportaassa. Jos nyt mitään rintamalinjoja edes muodostuu nykysodassa enää. Joka tapauksessa korkeassa asemassa turvassa kaukana taisteluista Loordi sodan aikana toimii.


    • Luki.

      Vähänkin se joka nyt ymmärtää ei villeimissä unissaakaan enään osta,tilanne on koko euroopan mittakaavalla erittäin paha,asunnot jää käsiin kaikki valuu käsistä.

      On viisasta jäädä katsomaan eikä todella nyt ostaa mitään enään.

      • Porvarihallitus

        No vuokrallako pitäisi asua?


      • sossu-tatu
        Porvarihallitus kirjoitti:

        No vuokrallako pitäisi asua?

        Sossu maksaa vuokran, siinä sivussa voi jotain "pientä" duunailla.


    • hulluudella ei rajaa

      Jos atomiaseet otetaan täysilaajuisesti käyttöön kuten arvata saattaa niin tuho tulee olemaan kattava ja koko tuhoalue asuinkelvoton määräämättömän ajan.

      • Sota laskee hintoja?

        "Jos atomiaseet otetaan täysilaajuisesti käyttöön kuten arvata saattaa niin tuho tulee olemaan kattava ja koko tuhoalue asuinkelvoton määräämättömän ajan."

        Miten maailmanlaajuinen, täysimittainen ydinsota vaikuttaa asuntojen hintoihin? Etenkin kiinnostaa pk-seudun tilanne.


      • Ok-Loordi
        Sota laskee hintoja? kirjoitti:

        "Jos atomiaseet otetaan täysilaajuisesti käyttöön kuten arvata saattaa niin tuho tulee olemaan kattava ja koko tuhoalue asuinkelvoton määräämättömän ajan."

        Miten maailmanlaajuinen, täysimittainen ydinsota vaikuttaa asuntojen hintoihin? Etenkin kiinnostaa pk-seudun tilanne.

        Sodan aikana kulta on eräs parhaita sijoituskohteita. Se pitää vain saada piiloon tai talteen hyvin. Sveitsin pankit ovat eräs hyvä ratkaisu. Sodan aikana kuitenkin myös oma velaton asunto saattaa osoittautua käytännössä hyvinkin mukavaksi, jos siis se oma asunto säilyy ehjänä ja turvassa.

        Katsokaa vaikka tästä:

        http://www.youtube.com/watch?v=G--NAOfOVr4

        http://www.youtube.com/watch?v=btpnI__tQdE


    • Voi vaikuttaa aika

      vinhasti syksyn bisneksiin ja kaupantekoon!

    • Luki.
    • VOOOUUU:)

      niin sitä mennään!

    • Varma nakki

      Suomi on oikeasti kusessa.
      Asuntojen hinnat romahtaa!!!!!

    • Luki.

      Nyt ei tossissaan osta kuin kaikista idiooteimmat enään,eli ne jotka kulkevat säkitpäissä vailla mitään ymmärrystä luottaen suomen talouteen.

      Nämä ovat kovin monesti niitä jotka kävivät kouluja liian paljon.

      • Ekonomi.

        Enpä usko. Tähän pisteeseen olen varautunut koko alkaneen vuosikymmenen, mutta sodanuhka tuli kyllä täysin puun takaa.

        Kyllä tämän tiesivät aivan kaikki rahoituslaitosten johtotasolla, koska aivan näin tämä homma vaan toimii. Homma taas ei toimi, jos perusduunarille kerrotaan totuuksia, koska he pitävät myllyn ylipäänsä käynnissä.


      • sodanuhkaa se on
        Ekonomi. kirjoitti:

        Enpä usko. Tähän pisteeseen olen varautunut koko alkaneen vuosikymmenen, mutta sodanuhka tuli kyllä täysin puun takaa.

        Kyllä tämän tiesivät aivan kaikki rahoituslaitosten johtotasolla, koska aivan näin tämä homma vaan toimii. Homma taas ei toimi, jos perusduunarille kerrotaan totuuksia, koska he pitävät myllyn ylipäänsä käynnissä.

        Jo sodan uhka tekee mielettömäksi investoida ainakaan kiinteään asunto-omaisuuteen kaupungeissa, sillä nämä voidaan pommittaa maan tasalle eikä vakuutusyhtiötkään sellaisia tuhoja korvaa. Maaomaisuuteenkaan sijoittaminen ei ole varmaa sillä sodan voittaja voi ottaa maa-alueita mielin määrin tai muutoin lainsäädännöllä ja verotuksella laittaa niiden omistamisen kannattamattomaksi ja siten myös arvottomiksi. Ehkä joku kultaan tai muihin arvometalleihin varansa laittaminen olisi varmin turva, kunhan vaan tämän arvotavaransa hyvin johonkin piiloon jemmattua saa.


    • Haans.

      Fritsi ei kertonut mitään uutta, mitä Haans ei olisi teille jo kertonut.
      Fritsi - joka oli varsin nuori - jätti kertomatta oleellisen:

      Suomalaiset eivät selviä veloistaan:
      http://yle.fi/uutiset/varattomat_velalliset_ulosoton_ongelma__miljardivelat_jaavat_keraamatta/7373153

    • jjhdg

      Suomen ongelmana on paikalleen jysähtänyt kehitys, sekä hintojen ja tulojen epäsuhta joka pahentaa ensin mainittua tilannetta.

      Kun yhteistyö kansalaisten ja päättäjien välillä ei toimi ja demokratia on pelkkä unelma, niin tuloket ovat karmeita.

      • jopo juoppo

        Kusetusyhteistyö toimii. Eli fuskataan kaikessa aivan kuten päättäjätkin tekee.


    • rommeli

      No montako vuotta te olette romahtamista odotelleet?

      • whoknowswins

        Romahdus alkoi omakotitaloissa talvella 2013. Silloin oli viime hetket lunastaa kuplavoitot. Näin myös tein.
        Muutenkin kiinteistöomaisuus Suomessa kannattaa minimoida, maa taantuu nyt vauhdilla. Uutta nousua ei välttämättä nyt keski-ikäinen sukupolvi enää aktiiviaikanaan koe. Merkit ja poliittikkojen olematon ote asioihin ainakin viittaa siihen.

        Suomesta tuli osin jo 80 -luvulla, mutta viimeistään laman jälkeen liian helppo yhteiskunta. Osa porukasta, ulkoa tuodut mukaanlukien elää lähes samantasoista elämää kuin maksajansa, toisinaan parempaakin. Tämä ja sen maksaminen syö niin työmotivaation kuin motivaation yrittääkin. Nettopalkka ja sen ostovoima ovat heikot. Mitä suurempi palkka, sitä enemmän jäät länsimaisista kolleegoistasi jälkeen.

        Parikymmentä työntäyteistä vuotta ja sen jälkeen on helppo heittäytyä yhteiskunnan tukiverkon varaan hissukseen ulkomaille piilotettuja säästöjä samalla syöden. Systeem kannustaa siihen.

        Tämän voi tehdä monella taloudellisella tasolla. Itse toteutan sitä kieltämättä hävyttömästi etelässä oleillen. Kaikki eivät niin voi toimia, mutta kukin omalla tavallaan voi. Maksumiehen viitta ei voi olla ikuinen.


    • Kertaus

      Suomi karahtaa kiville sitä ovat pitkään kuuluttaneet useat riippumattomat asiantuntijatahot eikä tuota enää ole vaikea uskoa maallikonkaan. Itäsuomen pk- yritykset on käyneet jo kauan tappiolla pian ovat edessä lopunajat, idässä viimeisenä nousuun ja ensimmäisinä laskuun. Nyt viimeinen koitto ennen kokonaan uutta maailmanjärjestystä, nykyinen lapsellinen kilpailu ei ole valtaosalle eduksi ja johtaa aina suorittavan portaan kyykyttämiseen. Isoja päitä tulee putoamaan. Pikkuhitlerit nuijitaan maanrakoon kuormaa syömästä parina kuutamoyönä kuin huomaamatta, virastojen ovia suljetaan elleivät ehdi tulla irtirevityiksi, kaduilla palaa, kaikki pois piiloistaan.

      • asdf2345asdf2345

        http://areena.yle.fi/tv/2160111
        ei sitä hyssyttele Osmo Soininvaara ja muut valtakunnan johtajatkaan tästä maasta. Sanoivat tuossa a-studiossa että helsingin rakennustuottamisesta pitäisi saada veturi suomen taloudelle kun muuta veturia ei oikein olekaan (eikä tule). Nyt tietysti kun se on jo stumpannut ja hyvä niin. Ei tule mitään.

        Oma kokemus rakennusalalta on että edelliselle kierrokselle suomalaisia työntekijöitä (n. 2000-2009 palkattuja) pistettiin kolmen kuukauden työharjoittelun ja vakinaistamisen jälkeen viitosluokan palkka, eli tollanen 2500 e/kk nettona. No se johti siihen että jokainen isän jättämä ja äidin kasvattama luonnehäiriöinen ja sen kaveri löytyi alalta ja laatu pohjissa ja kulut huipussa, kun ei kukaan voi mitään vastuuta ottaa mistään. Firma jossa olin käyttäytyi ihan niinkuin joku lapsi, jolle annettiin sitä lapsilisää vaikka millä mitalla. Jos myös halusi 'tehdä' vielä vähemmän niin ei muuta kun puhui selkävaivoja työterveysäiskältä. Vaikka joka toinen viikko töissä, joka toinen poissa. Nyt asiaa on alettu korjata ja suomalaisia ei oteta enää ollenkaan ja palkkaluokkaa ei ole olemassa. Sitä valitetaan että eestiläiset vievät työt, mutta ei mainita että sitä työtä ei olla tehty ollenkaan pelkästään omasta erinomaisuudesta puhuttu viimeiset vuodet. Itse en varmasti alalla olleena ostaisi mitään keltään varsinkaan miltään logo rakennus firmalta kun tiedän että siellä on sellaista työtä sekä ihmisiä vihaavaa porukkaa että ne ryssivät tahallaan kaiken minkä vain voivat. Eikä se ryyppykaveri mesu hirveästi viitsi sanoa asiasta, itse jutussa mukana. Romahdus tällä alalla ... on jo vähän aikakin. Onneksi rakentaminen on aika pitkälle osien asentamista mutta siinäkin saa laadun suomalaisen alas. Näitä tullaan selvittelemään vielä pitkään. Kaiken näiden takia en ikinä ostaisi vaan itse rakennuttaisin tai rakentaisin. Kun ostaa niin paskaa saa käteensä maailman kalleimmilla hinnoilla. Kyllä siinä rakentamisen hinnassa on 'duunarin' elämispalkkaa aika suuri osa, sitten odotetaan että myös rakennusmies itse ostaisi sitä asunto tuotantoa. Mutta eivät ne duunarit ole niin tyhmiä että ostaisivat oman tuotantonsa kun tietävät mitä sutta ovat tehneet. Joten jää ostajaksi vain sellaisia jotka eivät asioista tiedä mitään, joko johtajista tai palvelualalta. Eipä ole lainan ottajia enää. Eikä suomen rakennusala ja helsingin asunnontuotanto talousveturista taida olla mihinkään. Taaskin reagoivat asioihin jotain 15 vuotta liian myöhään. Joku sanoi että Suomen nousu tulisi joskus 2020 luvulla, oma arvaus on että menee lähemmäs 2040-lukua jos silloinkaan.


      • asf234asdf234asdf
        asdf2345asdf2345 kirjoitti:

        http://areena.yle.fi/tv/2160111
        ei sitä hyssyttele Osmo Soininvaara ja muut valtakunnan johtajatkaan tästä maasta. Sanoivat tuossa a-studiossa että helsingin rakennustuottamisesta pitäisi saada veturi suomen taloudelle kun muuta veturia ei oikein olekaan (eikä tule). Nyt tietysti kun se on jo stumpannut ja hyvä niin. Ei tule mitään.

        Oma kokemus rakennusalalta on että edelliselle kierrokselle suomalaisia työntekijöitä (n. 2000-2009 palkattuja) pistettiin kolmen kuukauden työharjoittelun ja vakinaistamisen jälkeen viitosluokan palkka, eli tollanen 2500 e/kk nettona. No se johti siihen että jokainen isän jättämä ja äidin kasvattama luonnehäiriöinen ja sen kaveri löytyi alalta ja laatu pohjissa ja kulut huipussa, kun ei kukaan voi mitään vastuuta ottaa mistään. Firma jossa olin käyttäytyi ihan niinkuin joku lapsi, jolle annettiin sitä lapsilisää vaikka millä mitalla. Jos myös halusi 'tehdä' vielä vähemmän niin ei muuta kun puhui selkävaivoja työterveysäiskältä. Vaikka joka toinen viikko töissä, joka toinen poissa. Nyt asiaa on alettu korjata ja suomalaisia ei oteta enää ollenkaan ja palkkaluokkaa ei ole olemassa. Sitä valitetaan että eestiläiset vievät työt, mutta ei mainita että sitä työtä ei olla tehty ollenkaan pelkästään omasta erinomaisuudesta puhuttu viimeiset vuodet. Itse en varmasti alalla olleena ostaisi mitään keltään varsinkaan miltään logo rakennus firmalta kun tiedän että siellä on sellaista työtä sekä ihmisiä vihaavaa porukkaa että ne ryssivät tahallaan kaiken minkä vain voivat. Eikä se ryyppykaveri mesu hirveästi viitsi sanoa asiasta, itse jutussa mukana. Romahdus tällä alalla ... on jo vähän aikakin. Onneksi rakentaminen on aika pitkälle osien asentamista mutta siinäkin saa laadun suomalaisen alas. Näitä tullaan selvittelemään vielä pitkään. Kaiken näiden takia en ikinä ostaisi vaan itse rakennuttaisin tai rakentaisin. Kun ostaa niin paskaa saa käteensä maailman kalleimmilla hinnoilla. Kyllä siinä rakentamisen hinnassa on 'duunarin' elämispalkkaa aika suuri osa, sitten odotetaan että myös rakennusmies itse ostaisi sitä asunto tuotantoa. Mutta eivät ne duunarit ole niin tyhmiä että ostaisivat oman tuotantonsa kun tietävät mitä sutta ovat tehneet. Joten jää ostajaksi vain sellaisia jotka eivät asioista tiedä mitään, joko johtajista tai palvelualalta. Eipä ole lainan ottajia enää. Eikä suomen rakennusala ja helsingin asunnontuotanto talousveturista taida olla mihinkään. Taaskin reagoivat asioihin jotain 15 vuotta liian myöhään. Joku sanoi että Suomen nousu tulisi joskus 2020 luvulla, oma arvaus on että menee lähemmäs 2040-lukua jos silloinkaan.

        Näköjään se kyynel tipan muotoinen junarata helsingissä, meneekö se nyt sitten fiksusti sen keskus lammikon alta manskulta pasilaan, se ja länsimetro, kummatkin louhinta paikkoja. Työllistää Lemminkäistä ja paria muuta isoa mutta eipä oikein muita. Toimisto rakennuksia on rakennettu niin paljon että oliko se melkein 50% niistä on tyhjillään, eikä loppuihin ole kellään varaa vuokriin.

        Joten asumisrakentamien taitaa olla ainoa vaihtoehto, siellä sentään kysyntää. Katsotaas millä hinnoilla. Jos saavat paljon kämppiä aikaiseksi niin voi jopa vanhojen hintapyynnöt alentua, täysin niin tapissahan ne ovat kun vain voi olla, kun buumissa typerykset menivät ostamaan myyjän hinnalla, saavat ikuisesti katua.

        Mutta en nyt oikein talouden veturiksi kutsuisi. Saa aika paljon kerrostaloja rakennella että sillä talous vetäisi. Eivätkä ne kerrostalot vieläkään ole vientitavaroita.Sitten ne saisivat käydä vielä kaupaksi. Sitten pitäisi vielä saada lainaa. Outoja kuvioita tosiaan.


      • asdf234asdf234asdf
        asf234asdf234asdf kirjoitti:

        Näköjään se kyynel tipan muotoinen junarata helsingissä, meneekö se nyt sitten fiksusti sen keskus lammikon alta manskulta pasilaan, se ja länsimetro, kummatkin louhinta paikkoja. Työllistää Lemminkäistä ja paria muuta isoa mutta eipä oikein muita. Toimisto rakennuksia on rakennettu niin paljon että oliko se melkein 50% niistä on tyhjillään, eikä loppuihin ole kellään varaa vuokriin.

        Joten asumisrakentamien taitaa olla ainoa vaihtoehto, siellä sentään kysyntää. Katsotaas millä hinnoilla. Jos saavat paljon kämppiä aikaiseksi niin voi jopa vanhojen hintapyynnöt alentua, täysin niin tapissahan ne ovat kun vain voi olla, kun buumissa typerykset menivät ostamaan myyjän hinnalla, saavat ikuisesti katua.

        Mutta en nyt oikein talouden veturiksi kutsuisi. Saa aika paljon kerrostaloja rakennella että sillä talous vetäisi. Eivätkä ne kerrostalot vieläkään ole vientitavaroita.Sitten ne saisivat käydä vielä kaupaksi. Sitten pitäisi vielä saada lainaa. Outoja kuvioita tosiaan.

        Niin en kutsuisi talouden veturiksi siitä syystä että Helsingissä on jo nyt niin paljon uutta tyhjänä, että rakennusfirmat eivät aloita uusia ennen kuin ovat saaneet vanhoja myytyä. Talouden veturit mai ääs. Virolaiset menevät suosiolla norjaan nykyään.


    • 16+11

      No yleensäkään mihinkään ei kannata kiintyä, ei taloihin, ei tavaroihin, ei edes ihmisiin. Sillä kiintymys jos mikä aiheuttaa kärsimystä.

    • miten käy

      Kauppalehti, Tiistai 05.08.2014:


      ""Hallitus työnsi päänsä syvälle pensaaseen

      Valtiovarainministeri Antti Rinne (sd) löi tänään pöytään ministeriönsä budjettiräknäilyt ja ennusteet. Viesti oli mykistävä.

      Rinteen mukaan valtiovarainministeriö ei ole muuttanut piiruakaan kesäkuisesta talousennusteestaan. Suomen talous kasvaa ennusteen mukaan siis 0,2 prosenttia tänä vuonna ja 1,4 prosenttia ensi vuonna.

      Yllätys on melkoinen, sillä valtaosa ennustelaitoksista lähtee siitä, että Suomen talous ei kasva tänä vuonna lainkaan - päinvastoin, nyt mennään pakkasen puolelle.

      Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju toteaa tiistain Kauppalehdessä, että ”jos VM ei laske talouskasvuennustettaan tälle vuodelle, se tekee ikävän yllätyksen loppuvuoden verotulojen kannalta”.

      Rinteen mukaan EU:n Venäjä-pakotteista ei aiheudu minkäänlaisia muutoksia VM:n ennusteisiin, eikä lisäleikkauksia ole tulossa.

      Paljon luvattu. Nyt pelataan upporikasta ja rutiköyhää.

      Jos ja kun VM:n ennusteet eivät toteudu, on eletty pää pussissa, eikä ole mitenkään varauduttu kurjistumiskierteen jatkumiseen. Tämä tarkoittaa entistäkin rajumpaa jarrutusta, mutta kuten hallitus tuntuu ajattelevan, niin vasta myöhemmin.

      Toisekseen Venäjä-kriisi voi räjähtää käsiin, ellei tilannetta saada nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Suomen talous on jo ottanut vastaan iskuja Venäjän vaikeuksista, ja lisää on luvassa, jos Venäjän talous kriisiytyy totaalisesti.""



      Miten mahtanee käydä suomiparalle, tuleeko upporikas vai rutiköyhä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe