Vilja lakoaa raesateessa

...

Näky: Vilja lakoaa raesateessa 23.6.2014

Olimme rukoilemassa Maanantaina 23.6.2014 klo19-20 jolloin ystäväni näki näyn “kullankeltaisista viljavainioista ja kuinka taivas synkkeni tullen mustaksi ja raesade löi viljan lakoon ja se tuhoutui.”

Kysymys? Jos se on otettava kirjaimellisesti niin maatamme kohtaa puutteen ajat, enkä sitä yhtään ihmettelisi, kun muutama tuhat homoa vetää kirouksen koko kansan niskaan ja valtio on siihen osallinen salliessaan laittomuuden iljetyksen maassamme.
Puhumattakaan muista laittomuuksista , lasten tappamisista aborttien kautta joita on jo murhattu puoli miljoonaan lain sen salliessa, sodassa kuoli 90.000 mutta itse olemme jo tappaneet omia kansalaisia 500.000 ja tämä viattoman veren velka kasvaa koko ajan, lisäksi haureuden hyväksyminen ja Jumalan Sanan arvojen epäkunnioitus sekä ahneus (joka on epäjumalan palvelusta) on vallannut yrityksiä ja kansan palvelijoita.

Jos Jumala ei rankaise suomea niin hänen pitää kohta pyytää sodomalta anteeksi että tuhosi sen.Mutta vielä nytkin voimme kansana nöyrtyä tehdä parannusta ja anoa anteeksiantoa, jos Herra vielä tätä kansaa armahtaisi, lainsäätäjien, HALLITUKSEN TÄYTYY TEHDÄ PARANNUS.

Ettekö pelkää Minua, sanoo Herra, ettekö vapise Minun edessäni, joka olen pannut hiekan meren rajaksi, ikuiseksi määräksi, jonka ylitse se ei pääse; ja vaikka se kuohuu, ei se mitään voi, ja vaikka sen aallot pauhaavat, eivät ne sen ylitse pääse? Mutta tällä kansalla on uppiniskainen ja tottelematon sydän; he ovat poikenneet ja menneet pois. Eivätkä he sano sydämessänsä: “Peljätkäämme Herraa, Jumalaamme, joka antaa sateen, syyssateen ja kevätsateen ajallansa, ja säilyttää meille elonkorjuun määräviikot”. Teidän pahat tekonne käänsivät nämä pois, ja teidän syntinne estivät teitä saamasta hyvää.
(Jeremian kirja 5:22-25)

Voi niitä, jotka vetävät perässänsä rangaistusta turhuuden köysillä, synnin palkkaa kuin vaunujen valjailla; niitä, jotka sanovat: “Joutukoon pian Hänen tekonsa, että me sen näemme; täyttyköön ja tapahtukoon Israelin Pyhän aivoitus, että me sen tiedämme!” Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!
(Jesajan kirja 5:18-20)

Ymmärtäkää, te kansan järjettömät, ja te tomppelit – milloin te tulette järkiinne? Joka on korvan istuttanut, Hänkö ei kuulisi? Joka on silmän luonut, Hänkö ei näkisi? Joka kansat kasvattaa, Hänkö ei rankaisisi, Hän, joka ihmisille opettaa tiedon
(Psalmien kirja 94:8-10)
http://www.armo.info/blogi/kategoria/Ajankohtaiset-profetiat/

4

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTS (Ei kirj.)

      Ai nytkö ne vainot vaalenikin vallan turhaan.

    • KTS (Ei kirj.)

      Joo. Meillä muslimeilla ei mikään vaalene. 16 miljoonaa saimme al qaidallekin rahaa suomalaisten sieppaamisesta, kerrottiin uutisissakin vallan. Avustamme aseiden ostossa.

    • näin on

      on minut lähettänyt."
      9:38 Johannes sanoi hänelle: "Opettaja, me näimme erään, joka ei seuraa meitä, sinun nimessäsi ajavan ulos riivaajia; ja me kielsimme häntä, koska hän ei seurannut meitä." >> Jakeen lisätiedot
      9:39 Mutta Jeesus sanoi: "Älkää häntä kieltäkö; sillä ei kukaan, joka tekee voimallisen teon minun nimeeni, voi kohta sen jälkeen puhua minusta pahaa.
      9:40 Sillä joka ei ole meitä vastaan, se on meidän puolellamme.
      9:41 Sillä joka antaa teille juodaksenne maljallisen vettä siinä nimessä, että te olette Kristuksen omia, totisesti minä sanon teille: se ei jää palkkaansa vaille.

    • ö,oo

      Empiirisesti näemme syssymmällä, että vaaleneeko vija tai yleensä mikään vai hukkuuko kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe