Sairaalatyö, onko maanpäällinen helvetti?

luokkajako

Onko sairalatyö maanpäällinen helvetti? siellä onnistuu kiusaaminen. hierarkinen ja pyrograattinen systeemi mahdollistaa kaiken. Luokkajakoisuus, tehtävät, koulutukset yms. aiheutta ruodintaa henkilökunnan keskuudessa. Lääkäreitten huomion osoitukset myös korostaa ilmapiiriä. alempi "kasti" on aina syntipukkia.

8

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toipumista yrittävä

      En ole ollut koskaan hoitoalan töissä, mutta naisvaltaisissa paikoissa kylläkin. Niissä joutuu aina nyrkkeilysäkiksi, jos ei osaa tai halua pelata "tyttöjen pelejä". Naiset ovat raakaa ja kieroa väkeä! Siinä ei toisen ihmisarvo, terveys tai toimeentulo paina mitään, kun naisporukka oikein riehaantuu ja ottaa hampaisiinsa. Minua hirvittää ajatella, että nämä samaiset naiset ovat lapsiaan kasvattavia äitejä. Toisaalta ihmiskuntahan on tunnetusti aina ollut sotaisa ja itsekäs, joten ei tämä naisten pirullisuus ole mitään uutta auringon alla. Uskon kyllä, että sairaalaorganisaatio tarjoaa erittäin hedelmällisen alustan naiselliselle käytökselle.

    • asia menee eteenpäin

      Tuolla jollain sivulla on keskustelua ja pyydetään vinkkejä miten on kiusattu. Tutkimusta tekee sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelija. Laittakaa nyt kaikki tietoa näille tytöille.

      • varovaisuutta

        Kiusatut pelkäävät. Onhan moni heistä joutunut entistä pirullisemman riepomisen kohteeksi haettuaan apua tai muutoin kerrottuaan kokemastaan ulkopuoliselle. Eri asia on silloin, jos kiusattu on onnistuneesti vaihtanut työpaikkaa tai hänen ei enää tarvitse palata työmarkkinoille.


      • sairaalan juonia

        Minua kiusattiin Suomen kielellä kirjoitusasussa, 15. taivutuksessa nominatiivit pirti saneluista oikein taivutttaa ,minulle järjestiin hyvää tarkoittava alkeellinen suomenkieli kurssi. Luulin opastavaa kollegaa, että oli ystävä, mutta täysin myrkkytykittäjä samalla kuljetti juoruja ylempää. Oltiin samanarvoiset ammatissa ja koulutuksessa. Teetätti 2 x saman työn. ajattelin miten huono olen, kun oppikoulukin oli luja aikoinaan, että piti osata vaikka unissa nuo asiat. Vihdoin viimein selvisi olen katalassa kiusaamiskuviossa ja minut haluttiin epäpäteväksi pois työstä ja mieluinen tilalle.Hankittiin vaikeita töitä, etten selviätyöstä, sain huonon maineen.Sanotiin olethan sinä yrittänyt kovasti. Nuo vaikeat työt, johon mulla ei ollut koulutusta, niissä oli helppo arvostella huonoksi.


    • todettu on

      Sairaalatyössä todellakin on henkistä kiusaamista,miten naiset voivat olla lapsellisia.

    • pirujen-p älä mene

      Mielisairaalassa on kiusaamista eniten. Siellä ei voi todistaa mitään, kun vahvempi puoli koulujensa kanssa korkeimmasta päästä laittaa pöllön kirjaan. TURHIA ELÄKKEITÄ.

      • pöpilä

        Tuttavallani on seinänaapurina hoitaja psykiatriselta polilta ja hän todellakin osaa taloyhtiössäkin temput; manipuloinnin, valehtelun, kieroilun, kyynelten tirauttamisen oikeaan aikaan, siis silloin kun siitä on itselle hyötyä, juoruilun, jopa tekaistujen rikosilmoitusten teon etc. Todella hirvittää ajatella mitä tällainen hoitaja tekee potilaille, jotka eivät kykene puolustamaan itseään.


      • pirunpesä
        pöpilä kirjoitti:

        Tuttavallani on seinänaapurina hoitaja psykiatriselta polilta ja hän todellakin osaa taloyhtiössäkin temput; manipuloinnin, valehtelun, kieroilun, kyynelten tirauttamisen oikeaan aikaan, siis silloin kun siitä on itselle hyötyä, juoruilun, jopa tekaistujen rikosilmoitusten teon etc. Todella hirvittää ajatella mitä tällainen hoitaja tekee potilaille, jotka eivät kykene puolustamaan itseään.

        Missä päin Suomea on tällainen hoitaja?Ihmettelin aikoinaan, kun tietyssä mielisairaalassa hoitajat oli palkattomilla virkavapailla tai opiskelivat vanhalle iälle saakka. Ajattelin jo tuolloin tuolla työpaikalla ei ole kaikki "Muumit laaksossa".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe