Aivan viimeinen aika

ajanillassa.

on käsillä. Te saatte sanomia sodista. Tulee ruttoa ja nälänhätää moneen paikkaan. On myös ennustettu tulevaksi suuri sota ennen maailmanloppua. Nyt käsillä on tilanne, että länsi on Venäjää vastaan. Venäjä ei halua lännen liberalismia maahansa enkä usko, että haluaa mikrosiruakaan. Pedon merkistä voitte lukea Johanneksen Ilmestyskirjasta. Obama on jo käskyttänyt tuota merkkiä ihmisille, mutta lieneekö saanut ihan haluamaansa. Joka tapauksessa lännen helmoissa on tarkoitus tuota levittää. Uskon myös sodan ja hämmingin aiheuttamisen olevan yksi väline uuden maailmanjärjestyksen tuomisessa.

Mutta älkää missään nimessä asettuko sille puolen, jossa Obama on, sillä näkisin, että hän ajatuttaa Pedon merkkiä. Kuten Johanneksen Ilmestyksessä on sanottu yhteensä kymmenen kuningasta antavat valtansa ja voimansa pedolle. Ja nähdäkseni silloin nuo ihmiset myös tekevät niin kuin peto käskee. Muistaakseni taas Danielin kirja valottaa sitä, että lopunaikana valta tapahtuu petoksella. Ihmisiä huijataan vääryydellä ja viekkaudella omalle puolelle. Väärän puolelle ei kannata lähteä ja kannattaa myös rukoilla Jumalalta näkemystä, ettei asettuisi väärälle puolelle.

7

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin on Danielin kirjassa, mutta se koskee polittisia päätöksiä vain Jerusalmissa.

    • Evluttilainen..

      Muistakaa joka päivä Jeesuksen Vapahtajamme kallis ohje;
      Valvokaa ja rukoilkaa. Pitäkää huoli, että on öljyä astiassa.

      Luuk. 21:36

      Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."

    • ajanillassa.

      Vielä kerrotaan ihan viimeisestä ajasta, että silloin on ahdistuksen aika!

      Matt. 24:29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.

      • Herra on läsnä

        Jeesuksen ja alkuseurakunnan aikaan oli jo "viimeinen aika":

        "Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu"(Luuk.21:34).

        Toivoa ei pidä laittaa tämän elämän varaan(1.Kor.15:19-).


    • ajanillassa.

      Profeetan tehtävä on erään puhujan sanomana varoittaa tulevista. Raamatussa on, että viimeisellä ajalla vuodetaan Henki muistaakseni kaiken lihan päälle, niin että myös naiset profeteeraavat. On myös silläkin tavalla sanottu, että älkää katsoko profetiaa ylen. Ja niin, että koetelkaa kaikki Raamatulla. Lopunajalla lähenee vaikeat ajat. Sellaiset vaikeat ajat, jonka kaltaisia ei ole aiemmin ollut. Mutta pian ahdistuksen ajan jälkeen koittaa loppu. Jeesus tulee silloin, kun ette tiedäkään!

      • ajanillassa.

        Danielin profeetta herätetään myös aikain lopussa osaansa. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Elisa sai Eliaan profetan Hengen. Danielin profetiassa on kerrottu paljon myös viimeisten aikojen maailmasta, kuten kuinka valta on petoksessa ja vilpillinen kuningas palvoo vieraita jumalia eikä tottele vaimoin rakkautta. Talloo maata alleen, jakaakin sitä palkaksi mieleisilleen...

        Lopussa myös uskovaisten keskinäinen rakkaus kylmenee. Enää ei myöskään haluta kuulla synnistä ja helvetistä, taivaasta ainoastaan. Kuitenkin uskovaisille lankeaa se osa, että heitä vainotaan ja on sanottu myös, että älkää oudoksuko sitä hellettä, mikä teidän päällenne tulee, ne vaivat tulevat teidän veljillennekin.


    • ajanillassa.

      Joitakin kohtia Raamatusta.

      2.Timoteuksen kirje:
      3:2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita.

      2.Pietarin kirje:
      1:21 sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.

      1.Pietarin kirje
      4: 12. Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa,
      13. vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.
      14. Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne.
      15. Älköön näet kukaan teistä kärsikö murhaajana tai varkaana tai pahantekijänä tahi sentähden, että sekaantuu hänelle kuulumattomiin;
      16. mutta jos hän kärsii kristittynä, älköön hävetkö, vaan ylistäköön sen nimensä tähden Jumalaa.


      2. Pietarin kirje 2.
      1. Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
      2. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
      3. ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
      4. Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.
      5. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.
      6. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.
      7. Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe