Valikko
Etsi

Vanhoillislestadiolaisuus

Keskustele vanhoillislestadiolaisuudesta.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

Tänään 21.45
Järkyttävä copypaste alempaa!
Nosto alempaa: Copypaste: "Eudokimos 2.7.2015 19:23 Erkki Pirin tapauksessa sanon, että tiedän että Erkki Piri on homomies. Sen tiedän siitä, että olen omin silmin nähnyt tapauksen , jossa hän yritti lähennellä erästä miestä: hän sanoi mm. "saanko panna käden sinne?", tarkoittaen toisen miehen haaroväliä... Sitten kuulin, kun hän kiihkoissaan sanoi: "Minne mennään?" kun toinen mies sanoi ei minnekään hän lähti asunnosta. Sen jälkeen olen nähnyt, kun Erkki Piri on niissä paikoissa Oulussa, joissa käyvät homomiehet toisiaan runkkaamassa, ym. Ensimmäisellä kerralla, kun hänet näin, tarkistin hänen autonsa rekisterinumerosta, kenen auto se on. Sieltä vastattiin: Erkki Piri Oulusta. Päätin ollaa vaiti tästä, n. 4 vuotta, mutta: Kun Erkki Piri "kurmuutti" Torniossa perheenisää juuri homoasiasta "ettei homojen puolesta saa rukoilla", päätin puhua kaikki mitä tiedän! Olen myös henkilökohtaisesti ollut yhteydessä häneen ja sanonut aika suoraan paheksuntani kaksinaamaisuudesta. Toisen, "homosauna-silminnäkijän" johdosta hän on ollut myös nuhdeltavana SRK:n johtajien puheilla. Tämän johdosta häneltä otettiin myös suviseurapuhujan vuoro pois. On mahdollista, että Erkki Piri on elänyt vuosikausia, jos ei vuosikymmeniä, kaksoiselämää. Hän sai myös Tornion hoitokokouksen johdosta varoituksen Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta. Lisäksi minulla on omakohtaisia kokemuksia siitä, kuinka hän yrittää manipuloida ihmisiä, myös toisten välityksellä.
33
 
Tänään 18.52
Vähän opista ja opetuksesta, ei typeryksiä varten
VL seuroissa puhutaan usein opista, vaikka pitäisi tarkoittaa opetusta. Oppi tarkoittaa sitä miten ihminen tulee Jumalan edessä vanhurskaaksi yksin armosta, yksin uskosta, yksin Jeesuksen Kristuksen kautta. Opetus liittyy elämän valintoihin. Monet saarnaajat opettavat täysin virheellisesti arjen valintojen ehdottomuutta perustellen niitä opillisiksi kysymyksiksi, joiden pysyvyys on sidottu opin pysyvyyteen. Vakavimpia ja eniten traumoja on aiheutettu ja vaikeimpia hoitokokouksia on käyty eri aikoina: - kirkon ja lähetystyön suhteesta - pakkosynnyttämisen opista - televisiosta - vasemmistopuolueista - naisten pukeutumisesta tai hiusten värjäämisestä - puhujan/ johtokuntien arvovallasta ja erehtymättömyydestä - naisen mahdollisuudesta toimia saarnaajana tai pappina, vaikka yleisen pappeuden perusteella kaikilla kristityillä on oikeus julistaa evankeliumia. Puhujan tehtävä ei tuo tähän oikeuteen mitään uutta. Tehtävä liittyy seurakunnan järjestykseen. - vaikeimpana opetuksen harhana on pidettävä opetusta Jumalan valtakunnasta. Nykyisin se on sidottu enemmän yhteisöön ja ihmisiin kuin Jumalan vaikuttamaan Pyhän Hengen työhön. Oppi kuvaa Jumalan vanhurskauttavaa toimintaa. Opetuksen alaan kuuluu ihmisten elämän valinnat ja niiden kautta tapahtuva arjen kilvoitus. Valintojen merkitys vai eri aikoina vaihdella. Tyypillisin muutoksen alla ollut esimerkki voisi olla suhtautuminen parran kasvattamiseen tai vähän vakavampi on se muutos, joka on 2000-luvulla tapahtunut suhteessa uudempiin raamatun käännöksiin. Kovin on ahdasmielistä ja samaan muottiin pusertavaa ollut tämä ns yhtenäisen Ziioonin rakentaminen
3
 
Tänään 17.52
Hell. pedofili-ohjaaja palkittiin Pastorin viralla
Uhri syyllistettiin, ........................... ##Helluntainen hyväksikäyttäjä on myöntänyt teon. Hänet on palkattu erään helluntai seurakunnan pastoriksi## Aiheesta alempana lisää Muita Uutisia: Oman lapsen hyväksikäytöstä 1½ v. saanut olikin helluntaikuoronjohtaja eikä helluntaievankelista. "Seurakunnissa kouluttajana toimiva evankelista ja projektityöntekijä Pirkko Muhonen kertoo tavanneensa runsaasti hyväksikäytöstä kertovia uhreja helluntailaispiireissä. ... Viime toukokuussa HELLUNTAISEURAKUNNAN KUORONJOHTAJA sai puolentoista vuoden vankeustuomion oman lapsensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Elokuussa Helsingin käräjäoikeus langetti HELLUNTAISEURAKUNNAN EVANKELISTANA aiemmin toimineelle miehelle viiden vuoden vankeustuomion. Syynä oli lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö. Lokakuussa Iltalehti uutisoi tunnetun HELLUNTAIPASTORIN saamasta puolen vuoden ehdollisesta vankeustuomiosta. Asian käsittely jatkuu hovioikeudessa, jonne valitti syyttäjä, ei tuomittu." "Nyt jo aikuinen HELLUNTAISEURAKUNNAN jäsen kertoo, kuinka nuorisotyöntekijä käytti häntä ja muutamaa muuta poikaa TÖRKEÄLLÄ tavalla seksuaalisesti hyväkseen monen vuoden ajan. Pojalle sanottiin, että hän on itse syyllinen hyväksikäyttöön. Nyt hän on yrittänyt selvittää asiaa liikeen sisällä. Hyväksikäyttäjä on myöntänyt teon. Hänet on palkattu erään seurakunnan pastoriksi seurakunnan vanhimmiston hyväksynnällä: heidän perustelujensa mukaan tekijä on sovittanut tekonsa Jumalan silmien edessä. Hyväksikäytetyn uskon seurakunnan vanhimmat ovat asettaneet kyseenalaiseksi."
35
 

Sivu /2654