Recover Nordic kokemuksia!?

Ala-arvoista toimint

Moi,
meillä oli vesivahinko ja otsikon lafka teki meille vahinkokartoituksen vakuutusyhtiön pyynnöstä,
tämän jälkeen kesti tovin puutteellisen raportin vuoksi että työt saatiin alkuun.
No työmiehet tulivat aamulla ja purkivat saunan ja pesuhuoneen pinnat.
Saunassa kun paneelit oli revitty pois niin naulat jätettiin kuitenkin rimoihin.
useita päiviä myöhemmin tuli uusi työntekijä samasta firmasta mutta kaukaa eri paikkakunnalta poistamaan naulat, oletin että hän rupeaa kasaamaan saunaa ja pesuhuonetta mutta hänet oli käsketty vain poistamaan naulat!
Olisi mielenkiintoista tietää minkälaisen laskun laittavat vakuutusyhtiölle kun mies ajaa suuntaansa 150km poistaakseen naulat!
Työnjohtaja ei vastaa puheluihin jotta kysyisin että koska työ oikein jatkuu ja jos jonkun saat kiinni niin asiasta ei tiedetä mitään ja pompotellaan eri ihmisille puhelua edestakaisin.
Raivostuttavaa toimintaa ja nyt mietityttää onko edes kartoitus tehty oikein että onko purettu turhaan tai liian vähän aluetta ja ovatko paikat oikeasti kuivat!

Olisi mielenkiintoista kuulla onko muilla kyseisestä lafkasta kokemuksia.

16

9167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole kokemuksia ko. firmasta, mutta huolesi kuullostaa aiheelliselta. Onko teillä jotain luottohenkilöä/ yritystä joka voisi hoitaa korjauksen? Vakuutusyhtiöltä saa joka tapauksessa korvauksen vaikka tekee itsekin (ainakin meidän vakuutusyhtiöstämme sai kunnon korvauksen, josta jäi vähän käteenkin kun isäni on taitava ammattilainen ja halusi nikkaroida).

      Mittaustulokset pitävät varmaankin paikkansa, mutta korjauksia usein suurennellaan tai sitten vähätellään, jos ei ole ammattitaitoa. Kannattaa siis soitella ja kysellä muista paikoista mielipidettä. Esim. Korjaustieto.fi sivustolla autetaan mm. tällaisissa tilanteissa.

      Sinun ei siis tarvitse vastaanottaa vakuutusyhtiön tyrkyttämiä palveluita, varsinkaan tuollaista hidasta tunarointia. Kuivaus on tärkeää ja kaikkien vaurioituneiden materiaalien poisto. EHDOTTOMASTI _KAIKKIEN_! Mitään kostuneita/ homeisia materiaaleja ei saa jättää. Siinä on usein havaittu myös välipitämätöntä/ vähättelevää asennetta (meidän itsemme käyttämien) saneeraajien taholta.

    • Vaisala

      Henkilökohtaisesti ei ole kokemuksia, mutta olen kuullut kyseisestä firmasta ja itse en kuulemani perusteella heitä tilaisi minkäänlaiseen työhön, en nyt erittele kuulemiani koska henk.koht kokemusta ei tosiaan ole mutta jos jollakulla on niin kertokaa.

      Sanoit ettet ole varma onko työt tehty oikein!
      Nythän tärkeintä on se, että ennen kuin kasaus alkaa niin kastunut alue on purettu riittävältä alueelta ja KUIVATTU KUIVAKSI.

      Ja kun he ovat loppumittaukset tehneet niin tarkasta tekivätkö vain pintamittauksella vai tekivätkö ns. porareikämittauksella ( eli porataan betoniin eri syvyyksiin reiät ja annetaan tulpattujen reikien tasaantua 3 päivää jonka jälkeen asennetaan esim. vaisalan anturit ja annetaan vielä tasaantua min. 1h jolloin saadaan lattiabetonista luotettava kosteusmittaustulos ja nähdään onko rakenne kuiva vain pinnasta vai myöskin syvemmältä!

      Toivottavasti tästä oli apua ja ymmärrät mitä tällä tarkoitan

    • Minä ainakin ymmärsin! Toi on tosiaan se tärkein osuus, että tutkitaan onko kuivaus tuottanu toivotun tuloksen. Sitä ennen on tietysti valokuvattu tarkasti alue, koska kuivauksen jälkeen on muuten mahdotonta määritellä vaurioalue. Jos on hometta, se ulottuu myös jonkun verran terveen näköiseen materiaaliin saakka. Eli mieluummin yliampuva korjaus, koska siitä on vähemmän rahallista menetystä kuin vajaavaisesta rempasta jossa jätetään homeisia materiaaleja paikoilleen ja joudutaan kumminkin uusimaan myöhemmin. Tässä nyt ei tullut ilmi onko hometta päässyt syntymään, toivottavasti ei.

    • Tapsa89345

      Se on ikävää, että näitä " ammattilaisia " sikiää täällä ja heillä ei tunnu olevaan minkäänlaista työmoraalia!

      Kiinnostuin siinä määrin kyseisestä firmasta, että otin selvää siitä ja se on entinen ISS Palveluiden vahinkosaneerauspuoli, on tainnut osaajat vaihtua firman uudistuksen yhteydessä.

      • Anonyymi

        Hyvinpä olet ottanut selvää kun et edes tiedä mitkä kaikki firmat recover nordic on ostanut tässä 2vuoden sisällä. Iss ei kuulu näihin puljuihin. Ja kyllä meillä teki hemmetin hyvää jälkeä. Nopeasti kuivattiin 2viikossa( joka betonin kuivaukseen on lyhyt aika). Ja remontti valmistui annetussa ajassa. Ja tämä tapahtui pohjois-savossa. Olen käsittänyt että pohjois-savossa on pinta-alalle pieni yksikkö ja hoitaavat hommat kunniallisesti. Sama asentaja hoiti 4-5 työmaata yhtäaikaa joten voitte myös asiakkaana vähän antaa armoa asentajille. Ehdottomasti suosittelen ko. firmaa ja saavat tulla seuraavallakin kerralla tekemään.


    • 15v alalla

      siis suun saunan purussa oli jäänyt naulat rimoihin?
      Eli sillä timpurilla joka tulee kasaa sun saunan menee 10 min. kun se nyppii ne ja kiroo
      purkujätkän. niin noista vakuutusyhtiön töistä; ne on urakoita paskimmasta päästä nykyään. se että joku tuli nyppii ne erikseen ei makseta ylimääräistä. tutustu meps ja base kustannuslaskentaohjelmiin minkä mukaan noi keikat nykyään tehdään.vakuutusyhtiöt vedättää nykyään urakoitsijoita samalla tavalla kuin isot vuokrataloyhtiöt. Eli yksikköhinnat alas virolaisia duuniin. Kaikki olis menny halvemmmalla kun et olis joistain nauloista urputtanut.

    • Urkki50

      Vesivahinko remontissa mennyt jo 7kuukautta kaikki työt pitänyt tehdä kolmeen kertaan
      Parketin asennus ala-arvoista
      Listat lyhyistä pätkistä ja nekin eri vahvusia ym ym.
      Pienissä sisustushommissa mennyt jo 4viikkoa. Koittavat viivyttelemällä väsyttää ihmiset. Älkää antako periksi vaatikaa kunnollinen työn jälki ja käykää välillä katsomassa mitä on tehty.

    • korruptio

      Vakuutus yhtiöni suositteli Nord,, minulle mutta kokemusteni perusteella vakuutusyhtiön suosittelemiin yrityksiin ei voi luottaa. Sukulais firmoja jne jossa työllistetään muita kuin ammattilaisia jne

      • Anonyymi

        Nyt taitaa puhua kaveri joka ei erota kissaa koirasta😅


    • Törmäsin tähän jo vanhaan ketjuun vahingossa etsiessäni muuta, joten
      laitan minäkin lusikkani soppaan.
      Kävivät myös meillä syksyllä -17, mutta kallista oli - aivan jokaisesta - siis
      jokaisesta asiasta laskutettiin erikseen. Alle minuutin puhelinyhteydestä
      asiakkaaseen, siis sellaiseen, että onko asiakas kotona, veloitettiin 1/2
      tuntia. Kyllä sillä lailla laskun loppusumma nousee.
      Kokonaisurakan kannalta asialla ei tosin ollut suurta merkitystä, mutta
      huomautin asiasta, koska pidin veloitusta kohtuuttomana. Huomauttamisesta
      ei ollut mitään hyötyä.
      Jokainenhan saa tietenkin itse valita toimittajansa. Nyt olisi taas tarvetta
      työsuoritukselle, mutta taidan tai ainakin yritän ainakin löytää halvemman.
      Toinen vaihtoehtohan on, että luen työ- ja veloitusehdot lävitse ennen
      tilaamista. Tämä laiminlyödään usein kiireessä.

      • Anonyymi

        Todella pettynyt koko firmaan. Samoja kokemuksia. Ihmettelen miten vakuutusyhtiöt suosittelevat tätä firmaa. Otan seuraavan kerran paikallisen, ettei tuplaannu ainakaan hinta tyhjästä.


    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia on, tuntitaksa juoksee vaikka ei olla paikalls ja oikein kahden auton voimin
      .

    • Anonyymi

      Ihan huijarifirma, työn jäljestä ei välitetä kunhan saadaan remontti äkkiä tehtyä ja rahat pois asiakkaalta. Loppulasku on jotain muuta kuin on sovittu, tuntiveloitukset varmaan tuplat muihin firmoihin verrattuna. Kukaan ei ota vastuuta mistään. Ammattimiehiä ei tossa firmassa enää taida olla. Jos erehdytte kyseisen firman ottamaan, pyytäkää kaikki kirjallisena, mitä työ sisältää, mitä se maksaa, ja millä aikataululla. Mutta suosittelen ottamaan jonkun muun.

    • Anonyymi

      Hei! Kuulin, että Recover-yritys toimisi jotenkin harmaalla alueella. Kyseessä on iso pohjoismainen yritys, käykää lukemassa yrityksen sivuilta tietoa meistä - osiosta. Luulen, että rakennusalan mahdollinen epärehellisyys ja jonkin vilpillisyys (nyt en todellakaan tarkoita kaikkia toimijoita) näkyisi tässä. Ole varovainen, tutki asiaa , jos tilaat heiltä palveluita. Harmi, jos nuoria työntekiköitä päätyy heille töihin. Tällainen ajatus on tullut mieleeni seuratessani ystäväni vesivahingon remonttia. Tarkoitus ei ole loukata ketään, tämä on tämmöinen pohdinta. Voimia remonttiin ja päätöksiin!

    • Anonyymi

      Meillä oli ilkivalta aidan rikkominen viime syksynä. Sovittiin ,että korjaus on keväällä kun routa sulaa. No odoteltiin soiteltiin ja kyseltiin vakuutus yhtiötä myöten. No viime viikolla aita korjattiin , mutta työn jälki on mitä on. Pysty tolpat on kyllä hyvin , mutta pitkiä juoksuja on liitetty ja tuettu maasta. Lasku, myös oma osuus ei kyllä vastaa työn jälkeä

    • Anonyymi

      Vakuutusyhtiön johto pääsee matkalle, halpalento yhtiön koneella mustalle merelle!👼

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe