Masennukseen helppo ja yksinkertainen hoito metodit

tottuudentorvi

Masennuksessa kuten monessa muussakin sairauden hoidossa kannattaa unohtaa trendikkäät masennus yms.turhanpäiväiset pillerit ja "ymmärtävät" terapiat ja kallionkutistajillaa ramppaaminen, siinä ei muuta hyödy kuin on kevyempi kukkaro kannettavana. Vanha kansa sen jo tiesi. Ylös, ulos ja lenkille! Lopettaa sen turhan sängyn pohjalla pyöriskelyn ja valittelun kun ei millään viitsisi nousta ja mennä kouluun tai töihin. Asioita on vain tehtävä, piti niistä sitten tai ei, mutta ylenpalttisesta kivesten neppailusta ei kyllä tule mitään. Töitä on tehtävä ja itsensä on elätettävä. Ei voi olettaa että muut kantaa sinusta vastuun. Myös ruokavalio kannattaa laittaa kuntoon. Tummaa leipää, paljon kasviksia, lihaa, kalaa, kanaa ja jättää semmoisen turhan pa5kan länkytyksen karppauksesta yms pois. Itse uskon että sekin on yksi merkittävä syy masennukseen kun syödään vaan jotain ituja ja teippaillaan possun ja kanan kuvia teurastamoilta sähkötolppiin ja bussin penkkeihin ja huudetaan että lihaa ei saa syödä tai jos syöt olet sadisti pa5kiainen. Alkoholia kohtuudella. Kerran viikossa on ihan okei ottaa, mutta monasti masenutuneet tuppaavat ryypiskelevä muuta väestöä enemmän käytännössö joka päivä. On muka hyvä syy ottaa viina paukku kun vähän "masentaa". Pa5kan v1tut sanon minä. Jos oikeasti elää ei ole masentunut. Elämä ei ole p3rseestä. Elämä on nautinto. Ei jumala ole luonut elämisen perustilaksi masennusta. Kyllä se on elon euforia. Jos on masentunut niin silloin käytännössä ku5settaa itseään ja muita.

25

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottuudetorvi

      Tuohon vielä lisäystä fyysisen liikunnan tärkydestä. Kun alkaa kuntoilemaan sitä kautta tulee myös hyvä fiilis ja kunto kasvaa. Itse en tunne ainuttakaan ihmistä joka juoksee yli 3000 cooperissa että joku olisi niistä masentunut.

      • Minäkään en tunne yhtään japanilaista, mutta uskon silti, että japanilaisia on olemassa.

        Saksalainen huippumaalivahti, Saksan maajoukkueessakin pelannut (nimi unohtunut), teki muutama vuosi sitten itsemurhan hyppäämällä junan alle. Italialainen ex-huippupyöräilijä (nimi taas unohtunut) teki niinikään itsemurhan jokunen vuosi sitten. Eiköhän 3000 olisi mennyt rikki molemmilla.


      • certy
        outsider1 kirjoitti:

        Minäkään en tunne yhtään japanilaista, mutta uskon silti, että japanilaisia on olemassa.

        Saksalainen huippumaalivahti, Saksan maajoukkueessakin pelannut (nimi unohtunut), teki muutama vuosi sitten itsemurhan hyppäämällä junan alle. Italialainen ex-huippupyöräilijä (nimi taas unohtunut) teki niinikään itsemurhan jokunen vuosi sitten. Eiköhän 3000 olisi mennyt rikki molemmilla.

        Robert Enke meni junan alle 32-vuotiaana.Kärsi masennuksesta.


    • Hiihtäjä
      • Vuokatin veeti

        Äskettäin henkilökohtaiseen ratkaisuun päätynyt Robin Williams kärsi vakavasta masennuksesta. Usein hän kuulemma hymyili kyynelten läpi.
        Sitten tuli taas niin paha masekausi, että R.W ei halunnut lähteä ylittämään sitä taas kerran. Hänellä kylläkin vuosikymmenten verran päihteiden käyttöä.


    • 33342234343423

      Aloittajalla ei taida olla minkäänlaista realistista tietoa masennuksesta, sen verran sontaa on tuo teksti.

      En jaksa sen enempää kommentoida

    • tottuudentorvi

      Toinen hyvä tapa masennukseen on psyykkaus. Esim. Aina kun tulee masentava ajatus mieleen, niin kumoas sen ja ajattelee asian positiivisesti. Omaan itsesääliin on turha upota. Tunkee nyt ne pillerit yms. rektumiin ja meneepä vaikka työkkäriin kyselemään töitä. Ei siinä paljon ehdi masentelemaan kun hommaa jonkun vyvän työn joka on muutakin kuin konttorissa per5seen raaputtelua, meinaan siis esim.joho,kin tehtaslle tekemään hommia urakka palkalla. Kummipojan kanssa juteltuani hän kertoi olevansa lievästi masentunut. Meinasin tämän kuultuani hypätä auton rattiin ja käydä antamassa pojalle kunnon selkäsauna. En aio ollenkaan katsella keneltäkään sukulaiseltani tommosta laiskuutta,saamattomuutta ja kiittämättömyyttä ja loputtomia tekosyitä miksei voi mennä töihin tai opiskelemaan. Oma isäni kaatui kolmantena vuonna kannaksella. Mitäköhän hän tuumaisi näistä nykyajan pa5kahousu löysäilijä nysvääjistä jotka eivät viitsi edes töihin mennä (lue pientä kiitosta tästä yhteiskunnasta joka on rakennettu verta vuodattaen). Varmasti kääntyisi haudassa ympäri.

    • jvc+2014

      Kyllä se vaan niin on että kroppa lakkaa toimimasta oikein jos lopettaa liikkumisen. Me ollaan vaan niin laiskoja ettei viitsi kun senkin ajan voi surffata netissä (itse kans..) Mut niin kuin olen kirjoittanut, joka kerta kun mulla tulee oireet päälle huomaan olleeni salitauolla pitempään :) Jos harrastaisimme päivittäin "halon hakkuuta" ei lääketeollisuus kukoistaisi, uskokaa pois!

    • 17+14

      Nämä on taas näitä vanhan kansan oppeja kun ei tiedetä mitä masennus todellisuudessa on.

      • Anno domini

        Ennen oli vaan melankolikkoja tai muuten vaan exentrikkoja. Nimitykset muuttuu mutta kyllä ihminen on ihan samanlainen, kun 50v. sitten. On vaan ollut aikoja jolloin asioista ei puhuttu. Samalla lailla ihmisiä roikku navetanvintillä. Oli vaan pakko senaikaisessa yhteiskunnassa vaieta...


    • tk-eläkkeellä

      Masennus on masennuksen elämistä, ei ole yksittäsisä masentavia ajatuksia vaan koko elämä itsessään on masentavaa.

    • pää kipeä

      "Töitä on tehtävä ja itsensä elätettävä"

      Sitähän tässä on yritetty jo vuoden ajan saada erinäköisiä töitä, mutta ei kuulu mistään mitään! Olen tehnyt siivous- ja puistotöitä, toiminut muuttomiehenä ja puheliyyjänä, ollut vapaa ehtoisena erinäköisissä järjestöissä yms. eli nirsoilusta ei ainakaan voi syyttää. Töitä ei silti vain löydy. Ehkä kohtalo on määrännyt niin, että minulle ei ole enää mitään tarvetta tässä maailmassa.

    • ________________

      "yksi merkittävä syy masennukseen kun syödään vaan jotain ituja ja teippaillaan possun ja kanan kuvia teurastamoilta sähkötolppiin ja bussin penkkeihin ja huudetaan että lihaa ei saa syödä tai jos syöt olet sadisti pa5kiainen."

      Minä taas koen, että yksi masennukseni syy on se, että suurin osa ihmisistä ei välitä muiden olentojen kärsimyksestä ja on kiinnostunut vain omasta navastaan. Terapeuttinikin totesi pohdiskeluihini maailman tilasta ja siitä kuinka yritän valinnoillani sitä parantaa, että ihan kiva että jaksat tuollaisia ajatella, hän ei jaksaisi. En hennonut sanoa, että ymmärrätkö että istun tässä juuri kaltaistesi ihmisten takia, jotka eivät "jaksa ajatella" maapallon tilaa.

      • Kärpix

        Ihan oikein. Kannaattakin just ottaa koko maailman murheet hartiolle kannattevaksi. Ja mässäillä näiden ajatusten kanssa - yötä päivää. Varmasti tällöin piristyt ja masennus kaikkoaa.


    • VajaatUnohtaaJaParan

      Melko vajaa ja turha postaus, koska on kahdenlaisia ihmisiä: niille, jotka melkein automaattisesti tajuaa, että tuo sun väite toimii niissä itsessään ja niitä, joille voi tuota hokea vaikka kymmeniä vuosia, eikä ne pääse sieltä sängystä. Siinä pitää olla joku muu keino. Jos ei ole, ei ole mitään tehtävissä. Tuo hokeminen vaan pahentaa asiaa.
      Ainoastaan sunlaiset välinpitämättömät, kiroilevat porsaat kykenee unohtamaan masennuksen noin vain. Mutta jos on välinpitämätön, silloin on juuri vajaa, koska ainoastaan välittämällä oppii ja kehittyy. Huono puoli välittävällä ihmisellä kuitenkin juuri tuo mahdollinen sitkeä masennus.

    • hohhoijjaa

      Ja jos on menettänyt molemmat jalkansa niin reippaasti vaan juoksemaan. Kyllä se siitä.

      • Kärpix

        Juurikin näin. Proteeseja saa kaupoista. Jos alkaa käydä tynkien päälle, niin aina voi lähteä kelaamaan 10 km lenkin.


    • Totuudetontorveton

      Antaa luonnon hoitaa asiat kuntoon. Ne jotka tänne on tarkoitettu elämään, elävät.

      Lääkkeet eivät masennusta paranna. Ruokavalio voi olla hyvä lähtökohta, mutta se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle.

      Tärkeintä on kuitenkin stressin välttely. Masennusgeeni aktivoituu kun tarpeeksi monta vakavaa stressiä, kuten koulukiusaaminen tms. osuu kohdalle. Geenistä on kaksi versiota, toisilla se aktivoituu helpommin kuin toisilla.

    • vaikee on elää.

      Milläs menet ulos ja lenkille, kun et pysty liikkumaan mitenkään muuten kun pyörätuolin avulla ja senkään avulla et pysty ulkoilemaan, koska apua mistään ei kipuihin ole mahdollista saada, että olisi olemassa mahdollista saada nukutuksi sen verran, ettei olisi uupumuksesta näännyksissä koko ajan?
      Että kun Suomi nimisessä maassa kivunlievitystä ei ole mahdollista saada, ja kun kuolinapuakaan ei saa niin, että kertokaapa mikä se ihan oikeasti on se, millä masennuksen saa pois, tai millä sen voi välttää? Ja kun viinakaan ei maistu, eikä sisukset edes kestä kovaa viinanjuontia, eikä sisukset kestä kovia särky, eikä psyykelääkkeitä, että antakaa ihmeessä neuvo millä masennuksesta pääsee, olen ikuisesti kiitollinen.

      • certy

        Voisit yrittää saada melatoniinista avun ainakin tuohon unettomuuteen.Saa ilman
        reseptiä eli ei ole kova psyykelääke.


    • Depis pois

      No sinä et ainakaan onnelliselta vaikuta !

    • Slevisin

      Parannuin alakulosta,huonosta itsetunnosta ja sosiaalisten tilanteiden pelosta päivässä aminohapolla nimeltä 5 HTP. Vaiukutus alkoi alle kymmenessä minuutissa ja aloin tuntemaan levollisuutta, positiivisuutta elämää kohtaan. Muita aminohappoja masennukseen tai serotoniinin vähäiseen määrään on esim Tryptophan, Saint-John´s-worth tai SAM-e.

      Kannttaa myös lukea Julia Rossin kirja The mood cure. Kirjassa kartoitetaan missä välittäjäaineissa on puutoksia ja sen jälkeen ohjataan ottamaan tiettyjä aminohappoja.

      http://www.amazon.com/The-Mood-Cure-Program-Emotions-Today/dp/0142003646

      iherb:stä saa tilattua näitä aineita todella halvalla. Kannattaa yrittää vielä kerran!

      http://www.iherb.com/?gclid=CLHIsPuLosACFSLjcgodrxUARQ&gclsrc=aw.ds

    • jos sais kiitos

      Löytyykö linkkejä suomenkielisille sivustoille?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe