Satoselle kellokortti.

semmisto

Ehdottelee ja kannattaa työajan pidennystä mutta mistä me tiedetään monenako päivänä ja montako tuntia itse on työpaikallaan viikossa, ainakin lomat pyörii hyvin:

Kansanedustajilla yli neljän kuukauden lomat, joo o kyllä siinä on lommailemista !!!

Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen ehdotti työajan pidentämistä 40 viikkotuntiin tänään kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa pitämässään puheessa.

Stubbin mukaan työmarkkinajärjestöille on hyvä antaa työrauha. Samalla hän kuitenkin korostaa, että Satosella on täysi oikeus esittää ajatuksiaan.

16

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P.Orvari

      Siinä se duunari vinkuu!!! Lisää mulle palkkaa ja etuja mutta ei töitä! S a a t a n a että korpee vinkujaduunarit! Jos ite saisin olla päättämässä nii te maksasitte työn antajalle osan teidän palkasta ihan vaa siitä hyvästä että joku viittii ottaa tommosia matoja töihin!

      • Taitaapi olla porvarilla realiteetit hukassa. Tuota kun jatkaa, nin joutuu pian itte lapioimaan paskaa. Työnteosta tuon kirjoittaja ei tiiä mitään!


    • hffhfh

      Satosen on hyvä puhua kun äiti pesee vielä pojan pyykitkin.

      • Vaimo hoitaa

        Nii, ja kun Helsingin kämpilleen menee iltasella, niin poikaystävä on laittanut lämpimän ruuan valmiiksi. Kelpaa Satosen pojan elämässä elellä.


      • D:D:
        Vaimo hoitaa kirjoitti:

        Nii, ja kun Helsingin kämpilleen menee iltasella, niin poikaystävä on laittanut lämpimän ruuan valmiiksi. Kelpaa Satosen pojan elämässä elellä.

        DDDDD:


    • gaygambrini

      Nyt voitaisiin honottaa oikein porukalla........

    • äijänkivi

      Satonen on siis gay?!

    • Saku Sammakka

      Satoselle tuli piiiitkä miinus hänen idealleen työaikojen pidentämisestä. Vielä pari vastaavaa sammakkoa, niin hänen tarvii alkaa katselemaan uutta ammattia itselleen.

    • mää

      Ei tarvi uutta ammattia. Senverran on omaisuutta ja pätäkkää ettei tarvi ikinä tehdä töitä.

    • Oikein hyvä idea. Palkkani nousee kun aiempi sopimus oli 36 h.
      Tekisin mielelläni täyttä päivää ja ansaitsin kaiken etuuden jotka muut täys päiväiset saa.
      Todellisuus on kyllä ihmeellistä jos muutamasta tunnista väännetään kättä.
      Onko työn teko muuta tärkeämpää vai pelkkä poliittinen asenne.
      Ei kaikilla ole asiat ihan niin hyvin kuin ymmäärretään, pien tuloisia riittää monella sektorilla ja poikkeuksetta eri aliolla.
      Jos unohdetaan tiukka ammattiliitto, niin monellako pien tuloisella ansiot nousee?
      Itselläni ainakin, joten kannatan Satosen ehdotusta, rahasta on niin hemmetin suuri puute. Jos itsellänne tulot ylittää 1500 E / KK en juuri valittaisi.

    • Vielä töissä

      Satosen idea onkin, että tehdään 40:n tunnin viikkotyötä samalla palkalla kuin on tähän mennessä tehty vajaata viikkoa. Ei siitä muutoin työn tuottavuuteen mitään hyötyä olisi. Siis teoriassakaan. Ja työn tuottavuus on kaiken kaikkiaan sen verran monisäikeinen juttu, ettei Satosen järki sitä riitä käsittämään.

      Työttömyys ja alhaisista palkoista johtuva heikko tulotaso on oikea ongelma, jota muutaman tunnin "ilmainen" lisätyö per viikko ei mitenkään korjaa. Joillekin työnantajille siitä olisi pientä apua katteen nostamisessa, ja noin 40:n työntekijän firmasta voitaisiin potkia yksi työntekijä pois ilman, että työntekijöiden työaikojen kokonaissumma laskisi nykyisestä summasta.

      Ikävä totuus on se, että työnantajat käyttävät tilaisuuden tullen mahdollisimman edullista työvoimaa, joita on tarjolla ihan jonoksi asti esimerkiksi alemman tulotason EU-maista sekä kotimaasta harjoittelijan statuksella. Ja näiden tilaisuuksien käyttäminen tuntuu olevan kovasti lisääntymässä.

      Jos joku kuvittelee ammattijärjestöjen olevan tarpeettomia, kannattaisi tutustua hieman historiaan. Mutta mennään nyt näillä opeilla muutama vuosi ja katotaan mikä on sen jälkeen Satosen/kokoomuksen kannatus.

    • sdp1

      Kyllä se tuntuu työväki äänestävän kokoomusta sen takia kun trendikästä olla raikkaan oloinen eikä vanha nurkkaviaru vasemmistolainen.Monet eivät vaan huomaa tätä nykyistä menoa kuinka kokoomus kusettaa juuri näitä tyhmiä työläisiä Satosen esittämällä työajan pidennyksillä. Ja palkan alennuksilla joita on varmasti luvassa jos kokoomus ja keskusta ovat hallituksessa seuraavalla vaalikaudella.Mikä neuvoksi älkää hyvät ihmiset siis ne jotka jättävät yleensä äänestämättä olko passiivisia äänestäkää työväenpuolueita niin saadaan asiat kuntoon helposti perussuomalaiset ei ole työväenpuolue.Kuuden tunnin työpäivä kaikille niin jopa alkaa työttömyys häipyy näiltä markkinoila

    • Rillille töihin

      Joskus kauan sitten gummitehtaan työläiset suunnittelivat lakkoa. Jälkeenpäin tilanne raukesi, jolloin tehtaan porttivahti kopissaan tuumasi, että työläiset meinasivat mennä lakkoon, mutta onneksi ME saimme sen estetyksi.

      Ihan sama juttu näillä omasta mielestään kovinkin tärkeillä duunareilla. Kun työttömyys iskee kohdalle, ei käsi välttämättä enää taivukaan raapustamaan äänestyslippuun kokkareen numeroa. Vaimo lähtee rikkaamman miehen perään ja pankki alkaa kyselemään omiaan. Velkaisen kerrostalokämpän ostaa "liikemies" pankilta edulliseen hintaan ja bemarinkin tarpeellisuutta joutuu selittelemään sossutädille lakki kourassa.

      Mutta hei... Ainahan voi mennä töihin 8 euron tuntipalkalla vaikka Arton grillille!

    • semmisto

      Jos loksuttaa eduskunnassa leukoja 8h yhtäjaksoisesti sanomatta mitään järkevää ja toinen puhuu 10 minuuttia tosi asiaa jolla saadaan tulosta lisää kumpi silloin on tehokkaampi?

      Ei se työaika vaan teho ratkaisee.

    • Older man

      "Valkokaulusköyhällistö äänestää kokoomusta vaikka työssäkäyntikuukauden tilipussi on isolla porukalla alle 2000 e/kk, mutta onneksi puolueen johto ei sitä tiedä? Tällaisen "viisauden" plagioin eräältä keskustelupalstalta jonkun asioita ymmärtävän tekstistä! Liittyy vahvasti aiheeseen sammakasta, jonka ministeri Räty päästi suustaan tänään. Tyrvään edustaja teki saman muutama päivä sitten erään toisen aiheen parissa. Onneksi on vaalit tulossa pian? Herätkää äänestäjät! P-juuston voimalla vallan kahvaan.

    • rr775

      porvarien tarkoitus ainoastaan saada suomeen , halpatyövoiman työkultturi, mahdollisimman halpaa työvoimaa, (entisajan portugali, halvan tekstiiliteollisuuden maa, euroopan heikoin ostovoima ja elintaso), sitä ne porvarit yrittää, pelkästään itse rikastuakseen .
      suomenkansan herätä ja katsoa ketä äänestävät, jos porvarit pelkästään vallassa, olisi suomessa asiat aika huonosti, olisi elintaso ja työolot aika heikoilla kantimilla. sitä he yrittävät, ihmittelen kuka kokoomusta äänestää, se on sama kuin omaan jalkaansa ampuisi.
      ammattiyhdistysliike on luonut suomeen hyvinvoinnin ja kehityksen, mitä porvarit nyt yrittävät alas ajaa, satosen mulkkuja, katsokaa ketä äänestätte ensi vaaleissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe