Työtarjouksesta

tietämätön

Nii, sain työtarjouksen, otin yhteyttä työnantajaan ja sen jälkeen ilmoitin asiasta työkkäriin, ja siellä kuitattiin homma, että oon hakenut kyseistä duunia. Nyt sitten kun kirjauduin omiin tietoihin, niin siinä aikajanalla oli ilmoitus että "ilmoita tulos sinulle tehtyyn työtarjoukseen xx xx päivään mennessä" . Siis pitääkö tässä vielä soitella työkkäriin ja kertoo ettei ko. työpaikasta ole kuulunut tähän päivään mennessä mitään. Virkailija ei maininnut puhelimitse mitään että pitäisi ilmoitella, aiemmin on riittänyt että on ilmoittanut sen että on hakenut sitä duunia.

8

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysynpähän vaan

      Eikö sitä voi kuitata siellä omilla sivuilla netissä, että olet ottanut työnantajaan yhteyttä?

    • tietämätön

      Sitä en tiedä, mutta olen siis soittanut jo sinne työkkäriin että olen hakenut kyseistä paikkaa. Pointti on nyt se että pitääkö sinne ilmoittaa siitä miten työn kanssa on käynyt.. eli tässä tapauksessa se että työnantajasta ei ole mitään kuulunut.

      "ilmoita tulos sinulle tehtyyn työtarjoukseen xx xx päivään mennessä"

      vai tarkoittaako toi sitä ilmoittamista että on hakenut..

      Ei huvittais jonotella turhaan puhelimessa..

      • älä jonota turhaan

        Älä jonota, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] (vaihda "alue" siksi kuin alueesi on). Kirjaamosta tulee kuittaus, että viesti on vastaanotettu: saat mustaa valkoisella, että olet ilmoittanut asiasta. (TE-toimiston kanssa pitää aina saada näyttöä siitä, mitä on tehty, sillä puhelinsoitot voidaan siellä päässä työntää mappi öö:hön.)

        Tuo Asioi verkossa -palvelu on työn alla, joten siellä ei päivitykset toimi vaan siellä voi näkyä mitä tahansa, tai sitten ei mitään.


    • kiviäkin kiinnostaa

      Olen ollut keväästä työttämänä ja minullekin oli tullut "työtarjous" mol.fi-järjestelmään jo ennen kesää.

      Kukaan ei vaan kertonut työtarjouksesta minulle, kun en ollut kirjautunut kertaakaan työkkärin järjestelmään kesän aikana. Asiasta ei tullut soittoa, sähköpostia tai edes kirjettä.

      Olisi kuulemma pitänyt vastata tähän tarjoukseen (te-toimiston järjestelmän mukaan) ja en ole mitään vastaillut ~3kk, kun näin ilmoituksen vasta tänään.

      En ole menettänyt etuuksia tai saanut karenssia, enkä ymmärrä miksi menettäisin...

      • kantsii kattoa...

        Pahinta tuossa voi olla se, jos virkailija väittää, että työtarjous on lähetetty sinulle kirjeenä. Sitten olet lirissä...

        Koska todistetusti työkkärin kirjeitä usein mystisesti "katoaa" matkallaan, kannattaa oman työttömyysturvan vuoksi käydä vähintään kerran viikossa verkkopalvelussa ja tarkistaa tilanne. (Tiedetään, että jos virkailija unohtaa laittaa rastia ruutuun, kirje ei koskaan lähde liikkeelle; mutta todistapa sinä se, ettei kirjettä ole lähetetty...)


    • kirjeitä

      Minulla on kadonnut kirje ja sain Itellalta kirjallisen todistuksen, että lähetyspäivänä (TE-keskuksesta saatu tieto) ja siitä 3-5 päivää eteenpäin oli ulosmarssin takia ruuhkaa. Kirje ei koskaa tavoittanut minua. Olin tietämättäni tästä kirjeestä jo hakenut ko. paikkaa itsenäisesti. Sain kuulla muun asian yhteydessä, että karenssia oli laitettu, koska en ollut kuitannut hakeneeni paikkaa. Selvitin siinä samassa, että olin jo hakenut ko. paikkaa ihan itsekin. Ei auttanut... asia meni sille selvittelyryhmälle, joka sitten perui karenssin, mutta vasta viikon päästä.

      Yhden työpaikan olen menettänyt työkkärin takia. Olin valintaprosessissa hyvillä arvioilla mukana, kunnes työkkäri alkoi kinuamaan juuri tätä haun tulosta kesken rekryprosessin. Heille ei riittänyt, että ilmoitin prosessin olevan kesken. Lopulta pyysin työnantajalta kirjallista todistusta, että rekry on kesken. Noh vastauksesta päättelin, että pisteeni tippuivat (luulivat, että olin työkkärin pakotettu hakija, vaikka olin tuonnekin ihan itse jo hakenut, ennen työkkärin kirjettä). Ilmoitin työkkäriin, että tässä vaatimanne tieto, mutta tipuin samantien rekryprosessista pois. Ei hetkauttanut ketään siellä. Kunhan vain byrokratia tulee toteutettua.

    • minulla myös

      Mä kanssa ilmoitin työkkäriin että olen kaupungin sijaisrekisterissä ja työkkärin omiin tietoihini oli kanssa kirjoitettu sama: ilmoita tulos sinulle tehtyyn työtarjoukseen xx xx päivään mennessä ja asioi työvoimatoimistossa. Huomasin tämän netissä vasta päivämäärän juuri mentyä ja kävin työkkärissä. Sanoivat että jos saan keikkoja voin ilmoittaa niistä sinne omiin tietoihini ja pidemmissä keikoissa pitää muutenkin soittaa, kun en silloin enään saa liitolta rahaa. Ja eihän niitä keikkoja ollut tullutkaan.

    • nposti

      Mikset rekistöidy www.netposti.fi Sinne saa kaikki Viralliset kirjeet joita Valtio ja kunnat lähettää, myös laskut saa sinne ja S-pankkihan on yhteistyössä joten voi muodostaa e- lasku sopimuksen ja lisäksi saa sähköpostiin tiedon milloin sinne on tullut kirjeitä tai / ja maksullisen tekstiviestin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe