Ketkä nettideittailee?

nettinetti

Onko nettideittailijoilla joitain yhdistäviä piirteitä? Minkälaiset ihmiset yleensä harrastavat nettideittailua? Mikä saa heidät tekemään profiilin? Ettekö usko siihen, että se oikea voi tulla elämäänne sattumalta? Vai pitääkö sitä varta vasten hakea?

Kaikilla niillä ihmisillä, jotka olen tavannut nettideittailun kautta, on ollut yhdistävänä tekijänä se, että he eivät tykkää käydä baareissa. Onko tämä sitten se yleisin syy miksi ihmiset hakevat netistä seuraa?

20

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+7

      Käytän nettideittiä, koska en tapaa ihmisiä ns. luonnollisesti. Mutta ei ole netistäkään löytynyt. En käy baareissa.


      • WeWantTruth!
        e-kontakti.fi kirjoitti:

        Hei nettinetti ja 1 7,

        nykyään nettideittailu on niin suosittua, että ei varmasti ole vain yhtä tai kahta syytä. Tuo ylläoleva maininta siitä, että ei käy baareissa on varmasti yksi näistä.

        Suomalaisista huikeat 38 prosenttia kertoo, että he ovat joko käyneet tutustumassa nettideittisivustoihin tai luoneet sellaiseen profiilin.

        http://www.e-kontakti.fi/blogi/nettideittailun-suosio-on-kasvanut-huimasti-suuri-muutos-vuoden-2013-aikana/

        t: Heli E-kontakti.fistä

        Heli, lisää siihen joku linkki myös siitä, että ainakin puolet nettideittailua kokeneista haistattaa koko touhulle pitkän viivan.

        Eiks se olis sitten vähän totuudenmukaisempaa.


    • 30+5

      Ne deittaa ketkä hyväksi kokeneet vaivattoman keinon pelata ihmissuhteilla ottamatta vastuuta.

    • 15017

      Voihan se tulla sattumaltakin mutta paljon epätodennäköisempää.

      Suurin syy siihen on se, että seuraa hakevalla ei ole kastimerkkiä otsassa. Vastaan voi päivän aikana tulla monikin potentiaalinen kumppani, hän voi olla joka päivä vaikka siinä samassa bussissa tai työpaikalla tai kirjastossa tai lenkkipopulla mutta kumpikaan ei tiedä, että haku päällä tässä ollaan ja elämänkumppani olisi enemmän kuin tervetullut. Ennen näki vähän edes sormuksesta että varattua ollaan mutta nyt ei edes siitä voi mitään päätellä kun läheskään kaikki varatut ei sormusta käytä.

      Itsekin olen tutustunut moniin mukaviin miehiin nettideittien kautta, pari asuu ihan kilometrin säteellä omasta kodistani vaan eipä olla törmäilty.

    • 12+13

      Itse aloin nettideittailun siitä syystä, että baareissa en tykkää käydä, työskentelen miesvaltaisella alalla ja kaikki harrastuksetkin tuppaa olemaan jätkäporukan harrastuksia. Ja jotenkin on nykyään niin vaikeaa lähestyä naisia kaupassa tms.

      Mutta jostain syystä raitis, savuton, lapsirakas, rauhallinen, iloinen ja sosiaalinen mies ei ole kovin kovaa valuuttaa näillä markkinoilla vaikka moni nainen tämmöistä muka etsiikin.

    • mies kaks ysi

      Onko nettideittailijoilla joitain yhdistäviä piirteitä?Minkälaiset ihmiset yleensä
      harrastavat nettideittailua? Mikä saa heidät tekemään profiilin?

      Varmasti on mutta jos lähden itsestäni niin olen mies jolla työ on miesvaltaisella alalla ja baareissa en käy.Tämä on varmasti yksi yhdistävä tekijä pienelle ryhmälle.
      Yksi yhdistävä tekijä on "testaajat" jotka haluavat nähdä minkälaiset ihmiset pyörivät netissä.Tämä on varmasti se "fiksuin" ryhmä koska usein poistavat profiilinsa kun toteavat minkälainen on pääkäyttäjä ryhmä, ainakin etelä suomessa; Ihmiset joiden elämän arvot pyörii työn, salin,kaverien ja matkustelujen ikuisessa ympyrässä.Elävät asenteella "katsellaan" ja "ehkä".Mitään syvällisempää ajatusta parisuhteesta ei ole, ihmisyydestä yms. ei ole.Näin ainakin 24-32v naisten keskuudessa.Positiivisiä välähdyksiä on sitten löytynyt muualta suomesta, joten en sano että kaikki aivan "roskaa".
      Näin ollen ikävä todeta että suurin osa pinnallisia, ilman ajatusta, siinä suurin ryhmä.

      Vai pitääkö sitä varta vasten hakea?

      Niin, miksi ensinnäkin käsityksesi on että nettideitistä "varta vasten haetaan" ketään.Annat siis ymmärtää kuin netissä olisi vain ihmisiä jotka etsivät hinnalla millä hyvänsä parisuhdetta.Tottakaii siellä on sellaisiakin mutta on ihan kuten itse olen; Nuorimies joka toivoo löytävänsä parisuhteen ja saavansa vielä joskus perheenkin.
      En kuitenkaan ota ketä tahansa, jotta saisin haluamani.

      Ettekö usko siihen, että se oikea voi tulla elämäänne sattumalta?

      Niin, tuota asiaa olen miettinyt, onko ihmisellä tuohon oikeasti vaikutusta, nimittäin sen oikean löytämiseen.Jos nimittäin oletetaan että vetäisin nettideitti profiilinikin pois, jäisi oikeasti kaikki pontetiaaliset kontakti mahdollisuudet.En tapaa missään muualla uusia ihmisia joka päivä kuin kaupan hedelmätiskillä ja kassalla.

      Ja tuo on mielestäni vaikea kysymys ja pakko myöntää, en kykene luottamaan tuollaiseen ajatukseen.Mielestäni on kyseessä liian iso asia; tulevaisuuden haaveni parisuhteesta ja perheestä.Ja siinä syy, miksi nettideittailen; toivosta että ehkä kerrankin saisin sen päävoiton; rakastavan naisen ja perheen.

    • mies.

      Ne deittailee ketkä ovat komeita ja kauniita. tavikset ei deittaile. Nekin deittailee ketkä ovat väkivaltaisia ja pettävät.

    • nähtyontehtyon

      Lasketaanko nettideittailuksi se, että pitää profiilia nettideitissä muttei saa siellä kunnolla kontaktia keneenkään, saati että pääsisi koskaan treffeille ja valittaa asiasta täällä keskustelupalstalla.

      Nettideittailijat ovat suurimmaksi osaksi jollain tasolla ja jonkun persoonallisen ominaisuutensa takia vaikeasti pariutuvia luonnollisella tavalla ja luulevat, että netissä he pystyvät peittämään nämä ominaisuudet ja kykenevät löytämään kontakteja ja ehkä suhteenkin.

      Jokainen voi sitten tähän keksiä niitä adjektiiveja, jotka kuvaavat nettideittailijoiden suurta massaa: rumia, lihavia, tyhmiä, yksinkertaisia, syrjäytyneitä, yksinäisiä, hankala luonteisia, nirsoja, ikisinkkuja, narsisteja, köyhiä, peräkammarin poikia, liian pitkiä naisia, liian lyhyitä miehiä, köyhiä, ujoja, epäsosiaalisia, intellektuelleja, itsekkäitä, päihdeongelmaisia, omituisia, snobeja, hulluja, pervoja, yksinhuoltajia, eronneita, pettäjiä, namusetiä, pelimiehiä, heikkolahjaisia, tylsiä, epäsiistejä, kömpelöitä, työttömiä, avuttomia, kiusattuja, aseksuaaleja, urpoja ja kusipäitä...

      • katotaan taas

        Yhtään täydellistä ihmistä et löydä tästä maailmasta ja se on fakta! Ja jokainen nettideittaaja ja ei nettideittaaja löytää noista adjektiiveista omansa. Niin minäkin epätäydellinen nettideittaaja jota taas ainakin hetkeksi onnasi.


    • juupajoopajeepajuu

      Minä en valitettavasti ole kohdannut yhtään täysin normaalia suomalaista naista nettideitissä enkä normaalissa elämässäkään. Kaikilla on ollut loppujen lopuksi joku ongelma, mikä on estänyt normaalin kanssa käymisen, yhdessäolemisen ja kestävän parisuhteen. On ollut ihastumista ja rakkauttakin seksistä puhumattakaan...mutta sitten on ollut estynyttä persoonallisuutta, ujoutta, skitsofreniaa, aseksuaalisuutta, pelkoja, mustasukkaisuutta, puhumattomuutta, liiallista kiltteyttä j alistumista, ihmissuhdepelejä, itsekkyyttä, silkkaa kusipäisyyttä, pettämistä, valittamista, ylimielisyyttä, nalkuttamista, valehtelemistä, petettyjä lupauksia, toisen ottamista itsestään selvyytenä, sikkaa hyväksikäyttämistä, liiallista alkoholinkäyttöä, yksinhuoltajasyndroomia, kaksinaamaisuutta, alistamista, mököttämistä, mielenosoittamista, kohtuuttomia vaatimuksia, omituisia tapoja, kuten viestimistä pelkästään tekstareilla tai että vaihdetaan tuhansia viestejä facebookissa muttei koskaan tavata, suuttumista aivan älyttömistä asioista, manipuloimista, perättömiä ilmiantoja, nettiriippuvuutta, varastamista, fanaattisia mielipiteitä ja puritaanisuutta ja mustavalkoista ajattelutapaa ja silkkaa tyhmyyttä, prinsessaleikkejä, lapsellisuutta ja mielenosoittamista...ja ties mitä vielä, Eli ihan normi-inhimillistä käyttäytymistä varmaan sitten.

      Voi kun joskus tapaisi jonkun normaalin ihmisen, jonka kanssa voisi vaan olla yhdessä rauhassa ja rakastaen ilman jotain käsittämätöntä vääntämistä, pelleilyä, egobuustailua tai muuta pelaamista tai persoonallisuuden häiriöitä ja ongelmia. Nettideitissä tai ilman.

      • Hae apua itsellesi

        Komean listan olet kerännyt. Uskaltaisinkohan kysyä, miten osut kaikkiin neuroottisiin ihmisiin?


      • 19 + 17

        Vahvistan tämän, tasapainoista naista on vaikea löytää. melko nopeasti yleensä paljastuu se sinkkuuden syy, heittää henkisellä puolella syystä tai toisesta. Osa naisista on pilannut itsensä jonkun narsistisen komistuksen kanssa ja eivät enää osaa olla normaalin miehen kanssa, koska eivät joko usko tai ymmärrä näkemäänsä todeksi. Että ihan rauhassa ja toista kunnioittaenkin voi olla.
        Ja ei, itselläni ei ole mentaalipuolen ongelmia, en vain liiku missään missä voisi potentiaalisesti tavata kumppanin.


      • Roooosa.
        19 + 17 kirjoitti:

        Vahvistan tämän, tasapainoista naista on vaikea löytää. melko nopeasti yleensä paljastuu se sinkkuuden syy, heittää henkisellä puolella syystä tai toisesta. Osa naisista on pilannut itsensä jonkun narsistisen komistuksen kanssa ja eivät enää osaa olla normaalin miehen kanssa, koska eivät joko usko tai ymmärrä näkemäänsä todeksi. Että ihan rauhassa ja toista kunnioittaenkin voi olla.
        Ja ei, itselläni ei ole mentaalipuolen ongelmia, en vain liiku missään missä voisi potentiaalisesti tavata kumppanin.

        Empatiassa sinulla näyttää olevan ongemia...
        "Osa naisista on pilannut itsensä jonkun narsistisen komistuksen kanssa ja eivät enää osaa olla normaalin miehen kanssa, koska eivät joko usko tai ymmärrä näkemäänsä todeksi. Että ihan rauhassa ja toista kunnioittaenkin voi olla.
        Ja ei, itselläni ei ole mentaalipuolen ongelmia,---"


    • 6%väestöstä

      Haen seuraa samasta sukupuolesta. Jos on heteroilla vaikea löytää tosi rakkautta, niin meille htbl-kansalle lähes mahdotonta.

    • mies..

      Käytän nettideittiä siksi koska se on aikalailla ainut keino tutustua naisiin. työpaikalla ei ole mitään potentiaalisia naisia tällä hetkellä ja mitäs sen lisäksi jää jäljelle, ei mitään kun ei käy baareissa ym

    • bongailija_nainen

      Mulla on profiili, olen käynyt treffeilläkin. Mikäs sinkun on deittaillessa?
      Ihan normaaleja ne ovat olleet. En ole koskaan ollut sitä mieltä, että baarista kannattaa pokata muuta kuin yhden yön seuraa.

      Bongailen netin lisäksi myös kirjastossa, harrastusten parissa ja kaupan hedelmäosastolta, koska uskon että jossain se on minun kaltaiseni, ei vaan ole vielä kävellyt vastaan.

      En myöskään usko että olisi olemassa minulle Juuri Se Oikea, on muutamia minulle Juuri Sopivia.

    • pitkäpinnaiset deit.

      En usko nettideittailuun, no en käy kuppiloissakaan. Olen lopettanut
      murehtimisen, yksin olostakin.

      Niin, siis olen kyllä kokeillut deittailua ja liian pitkä piimäistä touhua.
      Suurin osa jostain hevon kuusesta asti, mitä sellaisestakin olis tullut.

    • voihan syitä olla vaikka kuinka, miksi netti deittailla.... kun yksin on paljon on mukava vaihtaa mielipiteitä toisten ihmisten kanssa.
      Mutta liian usein toki törmään näihin avian päätä huimaaviin toheloihin joille todellisuus ei ole tätä päivää.

    • meen tanssimaan

      lopetan deitti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe