Valikko

Nettideittailu

Minkälainen on hyvä treffiprofiili? Onko nettideittailulla erityisiä sääntöjä? Keskustele nettideittailusta ja kerro kokemuksistasi sen parista. Olethan hienotunteinen, sillä palstaa ei ole tarkoitettu ihmisten tai profiilien arvosteluun.

ALOITA UUSI KESKUSTELU


Keskustelut

Eilen 16.51
Naisen näkökulma
Tätä palstaa hieman seuranneena vaikuttaa siltä, että vähintään joka viides aloitus koskee joko naisien nirsoutta tai sitä mikseivät naiset vastaa. No minäpä kerron oman näkökulmani ja sen, miksen edes voi olla kohtelias ja vastata kiitos-ei-kiitos (kun monelle se tuntuisi olevan kovin tärkeää). Kun minulla oli profiili Suomi24-treffit sivustolla niin sain muutaman viikon aikana satoja yhteydenottoja. Koska en kuitenkaan halunnut ottaa maksullista plus-palvelua, niin yhteydenottojen määrä rajoittui siihen 5 per/vrk. Ja siis tämä ei koskenut vain uusia viestejä vaan ylipäätään oli mahdollista kirjoittaa vain viidelle henkilölle - oli kyse sitten uudesta tai edellisen keskustelun jatkoviestistä. Miksi siis käyttäisin nämä hyvin rajalliset yhteydenottomahdollisuudet vastaamalla vain sen kohteliaan ei-kiitos-viestin? Pidän itseäni kilttinä, kohteliaana ja hyvät tavat omaavana mutta kyllä mieluummin käytän ne 5 yhteydenottomahdollisuutta sellaisiin, jotka minua todella kiinnostavat (Huom. ja jotka ovat vaivautuneet lukemaan profiilini ja edes jollain tavalla vastaavat löyhähköjä "hakukriteerejäni" ja viesti on muuta kuin copy-paste-tasoa). Mielestäni tuo ei tietenkään ole oikeudenmukaista että naiset saavat niin paljon yhteydenottoja verrattuna miehiin - mutta älkää tehkö siitä koko naissukupuolta koskettavia yleistyksiä tai tulkintoja, tai varsinkaan katkeroituko. Tuollaiset katkeransuloiset viestit ovat ehkä kaikkein luotaantyöntävimpiä.
16
 
22.05.2015
Vinkkejä hyvän profiilin luomiseen otetaan vastaan
En ole juurikaan seurannut näitä suomi24 keskusteluja ja nettiprofiilinkin loin vasta pari päivää sitten. Käytin paljon aikaa profiilin luomiseen. Olin rehellinen siinä mitä haen ja millainen olen. Profiilissani ei siis lue vain, että ota selvää. Kuvani ovat hyviä ja olen kuulemma kivannäköinen jos niin pinnallisesti saa sanoa. Kun selasin miesten profiileja lähes omassa ikähaarukassani, niin huomasin, että suurin osa heistä hakee vain nuorempia naisia. Ja osa jopa puolta nuorempia naisia. Mitä ihmettä miesten päässä liikkuu? Profiileissa heillä ei lue, että etsivät vain seksikumppania, mutta jos heidän ikähaitarinsa menee heitä puolta nuorempiin naisiin, niin mitä muuta he voivat hakea? Näyttää olevan valtava kuilu löytää sopiva mies joka on edes vähän itsensä kaltainen. Onko siis pakko tyytyä renttuun joita näkyy olevan pilvin pimein? Miehiä joilla kuvissa näkyy krapulainen ja epäsiisti olemus ja yläruumis paljaana ei todellakaan innosta laittamaan viestiä. Ja kuvattomat ohitan samantien. Huomasin, että profiilissani oli vieraillut tähän mennessä, eli parissa päivässä yli 200 kävijää, mutta heistä vain 5 on ottanut yhteyttä. Ja vaikka profiilissani kerron etten ole kiinnostunut tietyn tyyppisistä miehistä, niin juuri tällaiset ovat ottaneet yhteyttä. Noiden 200 kävijän joukossa näytti olevan monia vähän tasokkaampia miehiä, mutta ehkä heillä on niin paljon vientiä ettei yksikään heistä ole ottanut yhteyttä. Pitääkö mun siis laittaa profiiliini isoilla huutomerkeillä etten ole kiinnostunut kapakoista, juopottelusta, mutta sen sijaan kunnostaan ja ulkonäöstään huolta pitävät miehet ottakaa yhteyttä! Eli jatkan siis yksinäistä elämääni :) Miehet, hyviä vinkkejä kaivataan.
15
 

Sivu /820