Antti Rinne todella muisti meitä keskivertoeläkettä saavia

kiitti Antti

Tähän saakka tähän ryhmään, johon kuuluu melkein kaikki työllään keskivertoeläkettä ansainneet naiset, on kovin niukanlaista ollut tuo hallituksiemme eurojen jako. Jutta Urpilaiseltakaan ei tullut lantin lanttia, vaikka yritti naiskortilla ratsastaa SDP:n johtajaksi edelleen. Nyt tuli tähänkin muutos Antti Rinteen sisukkaan luonteen takia, ei antanut periksi Aleksander Stubbille ja ökykokoomuslaisille. Nyt kerrankin tälle keskivertoeläkettä saavien ryymälle annetaan verohelpotusta, vaikka maamme asiat ovat aika huonossa kunnossa. Kyllähän rikaat ja eliittimedia YLE mukaanluettuna repii pelihousunsa, kun tätä ryhmää muistettiinkin antamalla ei ottamalla.

Irvistelyjä on kuulunut jokapuolelta, että takuueläkettä saavat jätettiin ilman. Eiväthän nämä takuueläkettä saaneet eläkkeensaajat ole tuota eläkettä työllään ansainneet, vaan lorvimalla ja joutenololla. Matti Vanhanen ja kepulaiset kiittivät ja kannustivat oikein tätä porukkaa tehtailemalla heille oma eläke, jolle antoivat nimen takuueläke. Miksi muuten pitäisi kannustaa lorvijoita ja laiskottelijoita ja miksi ei pitäisi kannustaa pikkuisella porkkanalla sellaisia, jotka ovat tehneet töitä ja uurastaneet hyvinvointivaltiomme eteen aina eläkkeelle lähtöönsä saakka? Kysyn tätä?

Antti Rinteellä näyttää todella sydän sykkivän aivan eritavalla, kuin esim. Jutta Urpilaisella ja muillakin SDP:n naispolitiikoilla keskivertoeläkettä saavia naisia kohtaan. Vaikka ovatkin naisia, niin kovin on ollut niukanlaista tuo heidän muistamisensa hallituspolitiikassa Jutta Urpilaisen kaudella. Ennemminkin on muistettu rikkaita jos minkälaisilla verohelpotuksilla ja suotu heille kaikki mahdollinen maasta taivaisiin. Meille on sanottu, että heitä on niin vähän, että se ei tunnu misään ja jos keskivertoeläkettä saaville annettaisiin, niin bajatso tyhjenisi.

Onhan tätä rikkaiden kulutusjuhlaa riittänyt ja nytnäyttää olevan irvistelyn paikka, joutuvat pikkulantin verran maksumiehiksi. Ajatelkaapas joutuvat maksamaan ja luopumaan jostain, jopa heidänkin lapsilisistä otetaan se kahdeksan euroa. Tästä kahdeksasta eurosta on murhetta riittänyt eliittimediallemme ja YLE:n ajankohtais ja uutisporukalle. Nyt metelöidään keskivertoeläkettä saavien verohuojennuksesta.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EK:n Antti

      Rinne löi kaikkein pientuloisempia märällä rätillä. Myös keskituloiset kärsivät Rinteen suurituloisia suosivasta linajsta.

    • naureskellen se

      Kieli kokoomuksen perseessä lato eläkeläisiä munille!

    • kiitti vaan SDP

      Suomen talous on erittäin vaikeassa tilassa ja ei tästä suosta päästä ilman meidän jokaisen osallistumista näihin talkoisiin. Sen verran kyllä pitäisi löytyä talkoohenkeä ja ymmärtää faktat. Kuitenkin olemme saaneet elää aika mukavaa elämää SDP:n rakentamassa hyvinvointivaltiossa. Ruokaa on riittänyt ja olemme saaneet asua mukavasti ja väljästi. Kyllä ne politiikot ovat sen verran pitäneet huolta siitä, että kukaan ei tipu Suomi-veneestä. Oikein järjestivät koko elämänsä töitä vieroksuneelle porukalle takuueläkkeen, että hekin pääsisivät nauttimaan hyvinvointivaltiomme muhkeista eduista.

    • on se menoa

      Nykyajan palvonta-alttarilla telekkarissakin oli joku sastraappi kansanedustaja sanomassa, että työntekijöille lisää työtunteja ja eläkeikä ylös, niin Suomi nousuun. Oli niin pulska ja ähkyn ylirasittuneen näköinen, että henkästy jo tuon lausunnon antamisessa. Jos tuollaanen on esimerkkinä pitkistä päivistä työmaalla niin, ei kai kansa niin tyhmä voi olla että tuohon tilaan ihtensä ajaa, luulisi olevan jotain itsesuojeluvaistoa. Sanatkin tippu jo niin vaivalloisesti, että tuottavuuden nousu ei onnistu vaikka kuinka koulutettais. Sama asia kuin miesten kuntokoulussa armeijassa, ensin mennään hyvä kuntoisina sisään ja sitten tuutista ulos tulee tuhti poju ulos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe