O: Asiakasrekisterien hakujärjestelmän lähdekoodit ja omistusoikeus

mikaelc

Myydään sairastapauksen vuoksi asiakashakurobotin kaikki lähdekoodit sekä omistusoikeus pikaisesti mielellään yritykselle joka haluaa kehittää järjestelmää sekä tarvitsee asiakasrekstereitä. Järjestelmä toimii Windows ympäristössä ja on ohjelmoitu Delphillä. Ohjelmaa on liisattu 11 yritykselle 485€/kk hintaan viime kesästä alkaen ja palaute on ollut erittäin myönteistä. Kaupan mukana tulee noin 90000 valmiiksi haettua asiaskasrekisteriä jotka ovat omakotitalojen omistajia ympäri suomen (talojen rak. vuosiväli 1980-2014). Erityisen hyvin ohjelmisto hakee saneeraus ja ilmastointihuolto yritysten tarkoituksiin asiakasrekistereitä.
Ohjelmassa voidaan valita haluttu talotyyppi sekä rakennusvuosien väli.
Hakee postinumeron perusteella kaikki talojen omistajien yhteystiedot ja tekee niistä listan csv, excel, sql, xml tai html tiedostoksi. Mikäli ostaja haluaa niin voin jatkokehittää ohjelmistoa sairasloman jälkeen jolloin pidän 20% ohjelmiston tuotosta kohtuullisena. Tällöin myyntihinta olisi 12000€. Koko ohjelmiston myyntihinta omistusoikuksineen 18000€ joka sisältää lahdekoodit, ohjelmakirjastot, ohjelmointipäiväkirjan sekä täydellisen kuvauksen ohjelman toiminnannasta. Minulla on ohjelmistoon jatkokehitysideoita joista kerron mielelläni ostajalle. Pyydä ohjelman etä-esitely ennen tiistaita 9.9.2014.
linkki tuotteeseen: http://mc-tuotanto.mycashflow.fi/product/1/mct-finder-asiakashakurobotti---callcenter-soitto-ohjelma
lisätietoja [email protected] tai 045 330 9820
Hinta: 18000
Yhteystiedot: 0466232049 / [email protected]

7

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pre-paid pissii

      kuulostaa pissitykseltä ja minulla ei ole nyt pissihätä, joten ei kiitos.

    • ripuli hyvää!

      savet suussa nyt! NAMI NAMI!!

      • "JK"

        Niinkö?


    • mikaelc

      Kuuleppa "pre-paid pissii" joskus ihmisellä on tilanne jossa ei ole varaa ruokaan, terveydenhoitoon, asuntoon tai jos terveys on vienyt kyvyn tehdä täysipainoisesti työtä ja ei halua menettää 10 kuukauden ohjelmointi ja vuoden jatkokehitystyötä juuri kaltaisellesi pissitykselle niin silloin sitä yrittää myydä tuotteensa jollekkin sellaiselle jo antaa sille arvoa ja näkee siinä potentiaalia liiketoiminnassa.
      Voin milloin tahansa lähteä ohjelmani kanssa kilpailemaan sinun vastaavasta ohjelmasi kanssa jota sinä tuskin teet valmiiksi 10 kuukaudessa yksin siinä sivussa muijjan nalkuttaessa että ei siitä koskaan valmista tule, ja ilman tuloja koko tuon ajan.
      Voit tiedustella Homemap Oy:n johdolta siitä millainen projeti tuo kyseinen hakurobotti oli.

      Jos haluat niin voin etä-esitellä sinulle tuon softan jonka myynnin taidan jättää sittenkin pois koska sain ohjelmiston todellisesta arvosta luvun joka on jossa on 5 nollaa.
      Kaltaistesi asiaan tarkemmin paneutumattomien takia täällä on vaikea myydä mitään hieman spesiaalia.
      Mikael

      • MikaelC

        Onhan täällä vielä ihmisiä jotka ymmärtävät puhtaan ja raikkaan sisäilman merkityksen. Hengitämme sisäämme joka päivä noin 30g sellaisia mikrohiukkasia jotka mm. aiheuttavat syöpää ja muita sairauksia kuten allergioita ja ihottumaa.
        Joku voi pitää kalliina noin 600€ ilmastointijärjestelmän puhdistusta 3 - 7 vuoden välein omakotitalossa mutta on valmis maksamaan tuhansia lääkärikäynneistä sekä lääkkeistä johon osallisena on koko perhe kotieläimet mukaan lukien.
        Puhdas ja toimiva ilmastointi on kannattava pitkän tähtäimen investointi ja useimpien alan yritysten kanssa voi sopia maksujärjestelyistä jos hinta tuntuu kertalaakista liian suurelta. Jos tämä kirjoitus herätti sinussa mielenkiitoa ja haluat lisätietoa hengitysilman tärkeydestä niin tässä pari linkkiä. www.heli.fi (hengitysilmaliitto), www.24palvelu.fi ( Ilmaista palveluneuvontaa ympäri vuorokauden vähän kaikilta eri alojen asiantuntijoilta. Jos et löydä haluamaasi palvelua täältä heti niin jätä palvelupyyntö, kysymykseesi vastaa asiantuntija 24 tunnin kuluessa viestistäsi. Voit soittaa pelkällä nettiselaimella ilmaiseksi videopuhelun 24palvelun tiimille ja pian saat infopaketin sähköpostiisi tai puhelimitse kaipaamistasi aiheista ellei tieto ole heti saatavilla). 24palvelu.fi aukeaa tiistaina 16.09.2014 kun tekniset onkelmat on haudattu.


    • mikaelc

      Voin ilokseni kertoa että voitin sairauden ja omstusoikeus säilyi minulla. Nyt olen omistautunut mielenterveystyön tukemiseen ja kehitystä ohjelmistoissani on näkyvissä. Huomattavasti...
      Seuraa seuraavia nimiä niin pääset mukaan tekemään tulevaisuutta puhtaammassa, saasteettomuteen tähtäävässä ja turhien ajokilomerien poistamiseen pyrkivässä sekä logistikaan uudessa aikakaudessa: ComOSX, ActiVisit RemoWorker Client, ComOSX Finder Service, ComOSX Rack 19" sarja 1/2/4/8/16/32 - CallCenter/ContactCenter/VideoCenter24.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe