En halua että mieheni koskee

itseinho

Sain uuden työpaikan alkuvuonna, stressasin ja lihoin 10kg.
Mies huomauttelee makkaroista vaikka en ole edes ylipainoinen. Painoindeksi on noin 23?
En enää kestä että hän koskee. Tunnen itseni rumaksi ja oksettavaksi.
Koitan laihduttaa mutta se ei ole helppoa. Teen töitä 50-80 tuntia viikossa mikä saa aikaan ahmimista jne. Nukun 5-6 tuntia yössä ja väsyneenä inhoan itseäni vielä enemmän.
En kestä enää. En pysty keskustelemaan tästä miehen kanssa koska en halua näyttää heikolta

8

945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miksi stressata

      Jos painoindeksi on 23 niin se on ihan normaali. Miksi pitäisi olla laiha? Normaalipaino on ok koska se ei uhkaa terveyttä. Ei elämä ole pelkkää laihuutta. Minä en ymmärrä, että nykynaisille on luotu kuva siitä, että he ovat oksettavia jos ovat normaalipainoisia. Minulla painoindeksi on nyt raskauden jälkeen 25,5 kun normaalisti painoindeksini on 23,5. En viitsi ottaa turhaa stressiä. Tärkeämpää on, että hoidan lapset hyvin ja jaksan henkisesti itse ja pyrin syömään terveellisesti, että vauva saa maidon kautta ravinteita. Ihan sama, pitävätkö miehet minua lihavana tai minä. Olen se mikä olen. Riittää, että kelpaan omalle miehelleni sellaisena kuin olen. Hänen mielestään tärkeämpää kuin joku ulkoinen kauneus tai painoindeksi on se, että uskoo Jumalan huolenpitoon ja pyrkii elämään sovussa ympäristön kanssa. Näinhän se on. Ulkoinen olemuksemme auttamatta rapistuu tässä elämässä...mutta sisäisen kauneutemme tai rumuutemme viemme mukanamme tuonpuoleiseen.
      Vähäinen uni muuten lihottaa. Jos teet paljon töitä ja nukut vähän, niin auttamatta paino nousee kun stressihormonit kuten kortisoli hidastavat aineenvaihduntaa.

    • tyhmä kysymys

      Miks olet miehen kans joka ei susta tykkää?

    • olet hyvä

      Et ole lihava ollenkaan. On hyvä ja ok että lisäsit painoa 10 kiloa, se on ihan normaali paino. Miehellä on täysin vääristynyt käsitys naisen kehon koosta, koska katsoo pornoa kaiketi ja median luomia mielikuvia, mallikuvia. Painoindeksi on täysin normaali, jota voi korostaa miehelle. Missään nimessä et ole ruma tai oksettava, vaan todella hyvä, kaunis juuri tuollaisena. Sinulla ei ole tarvetta laihdutukseen! Jos mies tykkää teinimäisistä nuorista, aikuisen naisen ei tarvitse olla sellainen. Tee vähemmän töitä, olet muuten stressaantunut. Nuku tarpeeksi ja hidasta tahtia. Älä yritä liikaa, elämä on elämistä varten eikä pelkkää työtä.

      Vie mies pariterapiaan heti tai eroa - hän heikentää väärillä sanomisilla itsetuntoa ja voi ahdistaa, masentaa. Hän luo jatkuvia ulkonäköpaineita liikaa. Niitä on muutenkin naisilla. Miehen kannattaisi käydä myös puhumassa terveydenhoitajan kanssa, naisten normaalipainosta, kun se on noin epäselvä hänelle. Hän voi aiheuttaa syömishäiriöitä ja anoreksiaa naisille vaatimuksillaan, hänen pitää ottaa asiat vakavasti. Jokaisella on rasvakudosta jonkin verran ja se kuuluu elämään. Et vaikuta heikolta missään nimessä puhuessasi! Sinun pitäisi herättää mies päiväunelmistaan tosielämään. Älä jatka hänen alituista miellyttämistään, toki ei kannata riidellä tai hermoilla miehen vuoksi.

      Onko hän jäänyt teiniaikaan, jolloin jotkut yrittivät olla laihoja syömällä liian vähän. Mikä ei todellakaan ole terveellistä. Wikipediasta löytyy myös rasvaprosentti kohta, naisilla kuuluu olla enemmän rasvaa kuin miehillä. Ja lisäksi on painoindeksi. Älä inhoa itseäsi kenenkään miehen vuoksi! On myös miehiä jotka pitävät 10v nuoremmista kuin itse ovat, mielestäni se on tätä samaa sarjaa "laihat naiset". Miehet eivät itse ole laihoja, ja jos ovatkin menee överiksi. Ihminen saa olla normaalikokoinen todella.

      Oletko väkivaltaisessa suhteessa? 5 varoitusmerkkiä
      http://www.iltalehti.fi/nainen/2013070517232082_na.shtml

      2. Loukkaukset
      "Toisen haukkuminen, vähättely ja loukkaaminen on henkistä väkivaltaa. Se voi altistaa masennukselle sekä heikentää itsetuntoa ja terveyttä."

      • ja niin

        Kannattaa vaihtaa työpaikkaa tai varovasti puhua asiasta, jos pomo vaatii liikaa. Tai kokeilla jotain muuta ideaa. Ei työ ole stressin arvoinen, terveytesi on paljon tärkeämpää sekä elämäsi. Ja jos mies haluaa vaan laihuuden vuoksi vaihtaa naista, siinä on superpinnallinen tyyppi. Väärät arvot ihan oikeasti. Normaalikoon pitää kelvata. On miehiä joilla ei kelpaa yhtään mikään, paitsi joku tietyntyyppinen, joka muistuttaa heidän siskoaan tyyliin. Yöks. -Ja jos itse tietää mikä hiustyyli (en tarkoita väriä) tai vaate sopii, se voi muuttaa riittävästi. Luonne on tärkein, sisin, persoona.


    • 11+17

      Sama täällä ap. En minäkään halua, että mieheni koskee. Aina nälvinyt jollain tavalla vartaloani. Tosin mies ei koskekaan koskaan seksuaalisessa mielessä. Halin saa ja taputuksen selkään. Nopea suukko suulle. Siinäpä se. Jos se alkaisi koskea esimerkiksi hellästi niin varmaan ahdistuisin niin että alkaisin itkeä. Ajatus ainakin tuntuu pahalle. Tottunut kuitenkin siihen, että nälviessä tökkii vartaloani ja tekee korjausehdotuksia. Ne mä kestän vielä.

    • itseinho

      Kiitos kaikille vastauksista!
      Odotin että tuomitsette ja helpotuin niin kovin siitä että olette puolellani, että aloin itkeä.

      Olen terveempi mitä aiemmin, ennen olin n. parin kk välein kipeä, nyt en ole ollut koko tänä vuonna. En myöskään palele yhtä helposti.
      Äitini myös huomauttelee että pitäisi syödä vähemmän jne ja on kaksi kertaa ehdottanut rasvan poltto pillereitä.

      Mies on itse todella 'laiha' koska syö vain aamupalan ja päivällisen. Luulee että on hyvässä kunnossa mutta on vain hoikka, ei urheilullinen. Eikä se minua haittaa koska pidän hänestä sellaisena kuin hän on vaikka paino olisi mikä. En ymmärrä miten hänelle on painoni ja ulkonäköni niin tärkeää...
      Hän ei esim halua että menen crocseilla kauppaan. Okei ne eivät ole kauneimmat kengät mutta mitä väljä.. Kuitenkin pidän itsestäni muuten huolta käymällä suihkussa joka päivä ja pesemällä hampaat aamuin illoin jne.

      Annoitte mulle itseluottamusta ja seuraavalla kerralla en ota itseeni kun hän puristelee 'makkaroitani' Jos en kelpaa näin niin ei tarvitse ollenkaan

      • 19+5

        Laiha mies on totaalisen turn off. Käske ukkos lihoa miehen näköseks.


      • Wilmil

        Hienoa, että olet päässyt tuohon mielentilaan. Takapakkia luultavasti myös tulee. Yritä muistaa nämä asiat mitä ihmiset tänne kirjoitteli jos ne mieltäsi paransi. Ihan pienistä asioista ei ehkä kannata ottaa itseensä... tuli mieleen nuo crocsit. Ihan vain kun minunkin mies sanoi, että ei halua että käytän crocseja. Pahoitin ensin mieleni, koska ajattelin heti ettei hän halua että näytän epäsiistiltä. Lopulta sitten selvisikin, että miehelleni oli jäänyt huono mielikuva niistä, koska ne ovat muovia (hän on kierrättäjä tyyppinen ihminen) ja koska ne kertovat länsimaalaisen ihmisen tuhlaavaisuudesta tjsp. Sitten selitin hänelle omat kantani miksi käytän crocseja, se sai hänet ajattelemaan niistä vähän eri tavalla tosin ei vieläkään niistä tykkää. Eikä tarvitsekaan. Käytän niitä kuitenkin joskus, silloin kun haluan, eikä mieheni minua silloin sen vähempää halua tai rakasta. Onko miehelläsi siis kyse jostain pinttymästä mielessään vaiko onko vain niin ulkonäkökeskeinen?

        Tuohon sinun painoon liittyen... olet normaalipainoinen, joten terveydellistä vaaraa painostasi ei ole. Jopa lievä ylipaino on vielä tervettä. Jokaisella on kuitenkin omat mieltymyksensä sitten ulkonäköön littyen.

        Ainakin omalla kohdallani rakkaudessa tapahtuu sellainen "poikkeustila", että rakastan niin paljon ja välitän rakkaastani, että en näe häntä rumana. Hän on kaunein ja komein minulle. Sitä ei muuta paino, onnettomuus, ikä jne. Koska rakastuin hänen sisimpään ja sitä myötä myös ulkoiseen. Myönnän kyllä että jos muutos ulkoisessa olemuksessa tapahtuisi todella nopealla aikataululla ja äärimmäiseksi saakka saattaisin vierastaa aluksi, mutta pian ymmärtäisin siinä olevan sen saman ihmisen kuin aina ennenkin. Todellisen rakkauden ei pitäisi kadota ulkosen muutoksen myötä.

        Voisitkin siis kysyä mieheltäsi, että "Miksi huomauttelet painostani, olenhan ihan normaalipainoinen ja siitä ei ole terveydellistä vaaraa minulle, tunnen voivani fyysisesti paremmin nyt kuin ennen? Eikö sinulle ole tärkeää, että minulla on hyvä olla, henkisesti ja fyysisesti? Minulla voisi olla henkisestikin oikein hyvä olo jos vain lakkaisit minulle huomauttamasta painostani joka on normaali ja rakastaisit minua sellaisena kuin olen".

        Jos miehesi vastaa jotain tämäntyylistä kuin "rakastuin sinuun kun olit hoikempi" tai " tietenkin ulkonäkö vaikuttaa tunteisiini ja en voi sille mitään, niin se kaikilla vaikuttaa" voit vastata muutamalla tavalla kuten... "Ei läheskään kaikilla vaikuta toisen ulkonäkö enää sen jälkeen kun on rakastunut toisen sydämeen, se rakkaus on niin vahva tunne, ainakin itselläni, onko sinulla?" Ja "Jos minulle tulisi sairaus, tai kun kuitenkin tulee ikää ja sen myötä muutosta niin pilkkaatko minua sitä enemmän mitä enemmän muutun kauemmaksi siitä mitä olin ensitreffeillämme vaikka sydämeni on sama?".

        Vein nämä päätelmät jo aika pitkälle ja saatan olla ihan väärässäkin miehesi suhteen, mutta peilaankin omaan kokemukseeni edellisestä suhteestani, missä mieheni ilmeisesti oli kanssani enimmäkseen pinnallisista syistä. Minulla oli valtavat paineet olla mieliksi ja lopulta kun ulkoinen olemukseni muuttui en enää kestänyt sitä miten mieheni siihen reagoi. Se satutti niin paljon, että suhdekin kaatui.. tosin oli siinä muitakin asioita vialla.

        Nyt olen onnellinen ja minulla on mies joka rakastaa minua sellaisena kuin olen. Painoni voi vähän vaihdella ja välillä olen kipeä ja ihan "hirveännäköinen", ikääkin tulee ja iho alkaa roikkua, selluliittia ja karvoituksen lisääntymistä. Mieheni vain jaksaa rakastaa ja ei ole kertaakaan huomauttanut ulkonäöstäni muuta kuin kehunut. Ainot poikkeus oli nuo crocsit jotka mainitsin aiemmin, mutta kyse oli jostain muusta kuin siitä että näyttäisin rumalle hänen mielestään.

        Keskustelua siis ja kartoita että rakastaako hän sinua oikeasti, omalla tavallasi niin että tunnet sen luontevaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1173
    Aihe