Varma keino päästä köyhyydestä

Nyt kyllä

Työnteko

Ei muuta kuin valkkaatte jonkun niistä mollin kymmenistä tuhansista paikoista. Tekosyyt romukoppaan ja otatte itseänne niskasta kiinni. Näin tekivät myös esi-isät talvisodassa!

10

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valkkaa ittekses

      Niin, ja monet niistä kuoli.

    • Minunkin pappani oli

      Talvisota kuuluu kansakuntamme suurimpiin häpeäjuttuihin.

      Venäjä hyökkäsi Suomeen, koska Suomi veljeili Natsi-Saksan ja Hitlerin kanssa eikä suostunut takaamaan, etteikö Saksa olisi saanut hyökätä Neuvostoliittoon Suomen kautta. Suomi halusi Viron kanssa sulkea Itämeren poukaman niin, ettei Neuvostoliitolla ole sinne pääsyä. Kansainvälinen oikeus on tuominnut Suomen häviäjäksi ja pakottanut luovuttamaan alueita Neuvotoliitolle. Lopulta jouduttiin antamaan enemmän kuin mitä NL aluksi pyysi. Eli se oli oikein rökäletappio ja noin 30 000 suomalaista kuoli aivan turhaan. Rauha heidän sieluilleen. Sääliksi käy vaan, että prpaganda kohdistettiin kouluttamattomiin maalaisiin ja nuoriin, ja nuoret miehet sillä tavalla johdettiin harhaan ja tapattivat itsensä herrojen vallan välikappaleina.

      Vertauksesi on todella huono.

      • Voi eikää!

        Oma vertauksespa on huono. Olet sekottanut talvisodan ja jatkosodan ja luvutkin päin honkia. Voi eikä miten kukaan voi olla noin pihalla!? Luoja anna mullle voimia kestään näitä ihmisiä!

        Nyt menet välittömästi takaisin peruskouluun opettelemaan Suomen sotia, tuohan on todella noloa! HETI!


    • kasjdhefrgthgghgj

      Mä en ainakaan "valkkaille" niistä Moll- sivuston thaijamitälieseksityön tekemisen-paikoista, puhelinhuijausfirmoista, tyhjän työn tekemisen paikoista enkä mistään sellaisista työpaikoista yhtään mitään. "Valkatakseen työpaikan" ihmisen pitää olla aika rikas ja kaikki eivät ole umpirikkaita, edes Suomessa vaikka niin luulet. Pitäis olla sellaiset puolen vuoden normaaliansioiden verran ensin itsellä jo rahaa, että jos vaikka toisella puolella Suomea olis työpaikka joka vastaisi omaa osaamista, koska sitten hankit kämpän sieltä ja maksat ennen ensimmäistäkään työpalkkaa paitsi muuttokustannukset (toki itse) ja vuokrakämpän kulut, enkä minä ainakaan tule tekemään sitä minkä tahansa työn vuoksi. En etenkään, jos homma pitäisi tehdä ilman mitään yhteiskunnan tukimuotoa, eli sossustakaan edes toimeentulotuen perusnormiakaan saamatta ja jos palkka tunnilta työstä ja alle normaalia viisipäiväistä työviikkoa päivittäisellä kahdeksan tunnin työajalla olis tunnilta alle 15 euroa. Minusta ei tarvitse tehdä ilmaistyötä. Olen syntynyt Suomeen. En tosin sellaiseen Suomeen, missä työttömyyskorvauspäätöstä pitäisi odottaa ehkä puolikin vuotta ja elellä sillä aikaa täysin ilman yhteiskunnan tukia nälkä kurnien vatsassa.

      Ja arvaan, että täällä ainoastaan herjataan. Pidän säälittävänä ihmispoloja, jotka herjaa toisia netissä sosiaalisissa medioissa luulojen perusteella, tai saatika että jos tietoisesti, ja jotka eivät jätä ihmisten herjaamiselta rauhaan edes keskustelupalstoja.

      • Maajussiksi

        Jos siellä olisi jotain mitä valkata niin kyllähän sitä valkkaisi. Iso osa molin sivujen paikoista on jotain puhelinmyyntiä, yrittäjiä omalla riskillä tai myyntiedustusta provikkapalkalla. Tai sitten ne on tosi korkeaa koulutusta vaativia hommia, joissa pitää olla viimeinen tieto joltain alalta. Ei minusta ainakaan ole niihin hommiin! Niskasta ottaminen ei auta, jos ei osaa tehdä niitä töitä, mitä olisi tarjolla.

        P.S. Eikä ne tyypit Talvisodassakaan kovin hyvin pärjänneet, kun nehän monet kuoli. Se vaan osoittaa että ei riitä että on intoa, jos ei ole taitoa.

        Miten ne ihmiset ennen tuli toimeen, kun ei ollut olemassakaan kaiken maailman työpaikkoja ja työttömyyskorvauksia? Ne vaan oli jossain maalla, pussaili heinäladossa ja oli onnellisia.


      • kdsfhufrguhtugthuty
        Maajussiksi kirjoitti:

        Jos siellä olisi jotain mitä valkata niin kyllähän sitä valkkaisi. Iso osa molin sivujen paikoista on jotain puhelinmyyntiä, yrittäjiä omalla riskillä tai myyntiedustusta provikkapalkalla. Tai sitten ne on tosi korkeaa koulutusta vaativia hommia, joissa pitää olla viimeinen tieto joltain alalta. Ei minusta ainakaan ole niihin hommiin! Niskasta ottaminen ei auta, jos ei osaa tehdä niitä töitä, mitä olisi tarjolla.

        P.S. Eikä ne tyypit Talvisodassakaan kovin hyvin pärjänneet, kun nehän monet kuoli. Se vaan osoittaa että ei riitä että on intoa, jos ei ole taitoa.

        Miten ne ihmiset ennen tuli toimeen, kun ei ollut olemassakaan kaiken maailman työpaikkoja ja työttömyyskorvauksia? Ne vaan oli jossain maalla, pussaili heinäladossa ja oli onnellisia.

        Niin eli näiden palstojen natsit siis ovat lääkäreitä, arkkitehtejä, sairaanhoitolan edustajia, insinöörejä ja muita hyväpalkkaisia? Niille ammattiryhmille on töitä valittavaksi asti Moll:ssa. Äläkä puhu talvisodasta, kun kukaan sun lähisukulainen ei Suomen sodissa toisen maailmansodan aikoihin ole kuollut.

        Itse en ainakaan alentuisi tekemään puhelinmyyntityötä. Teki oikein pahaa, kun luin Iltalehdestä jutun, että miten jotakin ahkeraa oli k*setettu, kun oli erehtynyt puhelinmyyntifirmaan menemään töihin ahkeruuttaan. Ei saanut edes lakisääteistä palkkaa ja työtyömyystuissa karenssia pukkasi ja lisäksi olisi ollut pakon edessä pakotetu huijaamaan ihmisiä. Iltalehti on mielestäni muutenkin nykyisin ansiokkaampi, kuin Ilta- Sanomat, joka toistaa vaan kokoomuksen näkökantaa. Tosin vaalien alla Iltalehtikin alkaa taas paukuttaa kokoomukselle vaalimainosta, kuten Iltasanomatkin ja kas ei mitään kummaa siinä, kun molemmat lehdethän ovat oikeistolaisten omistuksessa.


        Ihan törkeää, että jos netissä herjataan niitäkin näiden palstojen kautta, jotka netissä kirjoittamassa sosiaalisissa medioissa nimellänsä. Eikä kyllä muakaan saa herjata. Persoonani ja mielipiteeni ovat muuta, kuin mitä tässä julkisuudessa on väitetty.


    • ihanko ite keksit?

      voisiko mielestäsi esimerkiksi aikaisemmin pääkaupunkiseudulla siivoojana työskennellyt hakea vaikkapa työterveyshuollon erikoislääkäriksi Kuopioon?
      tai verkostoasentajaksi Ouluun? ihan vaan sillä et ottaa itteään niskasta kiinni, niinku.. (esimerkkityöpaikat löytyy mol.fi -sivuilta)

      oman kokemukseni perusteella on ihan tarpeeksi vaikeaa saada sitä omaa osaamistaan ja koulutustaan vastaavaa työtä edes omalta alueeltaan, saatikka että kaikilla niilläkään paikoilla pääsisi siitä köyhyydestä koska suurin osa on osa-aikaisia taikka osapäiväisiä ja vaikka palkka muutenkin on ammattialojen huonoimpia niin aina löytyy se joka tekee vielä halvemmalla (naapurimaista) että vaikka sen työpaikan joskus vielä sattuisi saamaankin, niin ei sillä ainakaan rikastumaan pääsis,

      oliko muita "hyviä neuvoja"..?

    • Byro B

      Pääsi unohtumaan, että työnantaja valitsee kenet ottaa työhön. ettei se mollista valkkaaminen auta työtöntä. En kyllä pidä itseäni köyhänäkään.

    • yllättäen työtön

      Eipä se työnsaanti niin helppoa ole että menenpä tästä mol.fi sivuille ja valkkaan siitä itselleni työpaikan.. Sitä samaa paikkaa kun hakee vähintään 200 henkilöä.. jotta lopetetaan tää työttömien syyllistäminen, ei me kaikki luusereita laiskoja olla vaan haetaan tosissamme työtä, mutta kun vaan ei ole vielä tärpännyt.

      Ole Aloittaja onnellinen jos omistat työpaikan tällähetkellä, joku päivä tilanne voi yllättäen olla toinen.

    • simo somali

      äitini oli manne ja isäni somali.. mä en joudu ilmaistöihin niinku muut..onneks on toi rasismi..mu ei tarvi sano ku nimi nii työantajat kaikkoo. lol.. tääo tosi juttu,,uskokko??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe