ranskanpatongit on 10v./200tkm => romuttamolle

ranskikset nakeilla

noilla kilometreilla patongeista hajoo kaikki. etupään nivelet, pyöränlaakerit, startti, jousien kääntölaakerit, kytkin. soon helkkarin hienoo ostaa sellainen auto jossa on noi kaikki edessä vuoden sisällä, korjaamokuluihin menee n. 3-4 kertaa auton ostohinta. auto romikselle vaikka moottori kori olis vielä kuinka timmissä kunnossa. onko järkee vai ei?

11

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktaa terot !!!

      Trolli !!!!! oikeaa tietoa: 100tkm tai kun takuu loppuu niin paaliin tai Tattarisuon automyymälään missä muitakin vähän ajettuja psa tuotteita ja renuja

    • on se kamalaa

      kun mun Tojooni nuo vaihdettiin jo ennen 120 tkm, paitsi koiranluut 160 tkm kohdalla, niin ja myös iskarit ja takapäähän tukitangot 210 tkm.

    • kokemusta on

      Minä vähentäisin puolet noista määristä kun citikka on kypsä paalaamoon.

    • C5 Tourer, autom.

      Taitaa Teroja ..tuttaa. molemmat rajat on rikki, kilometrejä tosin puolet enemmän, eikä C5 osoita mitään hajoamisen merkkejä. Niin, siinä aloittaja oli kyllä oikeassa, että kori ja moottori ovat erinomaisessa kunnossa. Jopa kuskin penkki on ehjä ja ryhdissä.

    • ranskikset nakeil

      Enemman sapettaa se, että korjauskustannukset on kohtuuttomat. Autot pitäisi suunnitella siten, että kulutusosien vaihdosta ei synny poskettomia kustannuksia. Perhana jos autossa on kori ja motti kunnossa, on ihan sairasta että se ajetaan romikselle koska ei ole enää "järkeä" korjauttaa jotain pienempiä asioita. Tää maailma on sairas, ei ranskhalaisis mittä vika ol!

      • A mallin reva

        Ei ranskalaisis mitään vikaa: rakentavat ydinvoimaloitakin pitkään !!!!!!!!!


    • tikosrules

      Mitä järkeä on ylipäätään ajaa vanhoilla autoilla? Itse ostan auton uutena ja ajan max. 2 vuotta ja mittariin ei kerry paljoa yli 50000 km:ää. Ei hajoa osat tai jos hajoaa, niin maahantuoja maksaa, ja vaihtoarvo säilyy hyvänä. Tai säilyy ainakin bemarissa, näistä ranskalaisista romuista en mene takuuseen.

      • Scrooge

        Itse en osta kahta vuotta uudempaa tai alle 100.000 km ajettua. Silloin on hinnasta sulanut suuri osa pois. Itse en sääli autojani vaan saavat kovaa käsittelyä. Koirat hyppii autossa likatassuineen ym. Nämä ranskalaiset ainakin isompikokoiset kestävät hyvin kovaa ajoa ja huonoa huoltoa. Ovat hyviä ajettavia eivätkä ruostu.

        Säästyneet rahat olen käyttänyt pariin metsäpalstaan ja rakennukseen, se järki siinä on.


    • Quelle belle bagnole

      Jos ostat uuden, siinä on takuu. Jos ostat käytetyn, osta hyvin huollettu. Niitä saa edullisesti, kun monet - kuten ketjun aloittajan kaltaiset ei uskalla niitä ostaa -vaikka rivien välistä paistaa halu kokeilla. Ole rohkea, luultavasti pääset ennakkoluuloistasi ja nautit kerrankin elämässäsi.

    • ranskis forever

      Rellu Laguna 2006 ajettu 240tkm. Vaihdettu alapallonivelet, eteen jarrulevyt ja palat ja yksi pyöränlaakeri. Kori ja moottori tietysti timmissä kunnossa kuten ranskalaisissa tuossa vaiheessa tapaa ollakin.

      Toyotaan varsinkin diisseliin on tuossa ajassa vaihdettu moottori jo kahteen kertaan ja vaihteisto ja kytkin ainakin kerran. Kori ja varsinkin alusta alkaa olla jo niin ruosteessa että ei kannata korjata

    • Gigantin mainos

      hahaha kiitos kun valaisitte minua fiksuilla vastauksilla. Mitä järkeä ostaa käytetty - jos voi ostaa myös uuden!! Aivan, huh huh puhdasta faktaa lyödään pöytään. Siitä johdattelin itselleni samalla logiikalla - mitä järkeä ostaa Chitroen, kun voi ostaa Rolls Roycen!

      No pihaan on nyt tilattu uusi Rolls Royce, eipähän hajoa vähään aikaan!! Kaikki muukin kodin irtaimisto lensi kaatopaikalle ja ostettiin kotiin kaikkea uutta ja kallista! Vitsi tää elämä on helppoo!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe