Pyöreähkö nainen

mies345

Olen 31 vuotias mies ja olen käyttänyt jo hieman pidempään nettideittailua. Haluaisin kysyä muilta miehiltä yleisesti mielipidettä siitä millainen nainen voi mielestänne käyttää vartalokuvauksessaan sanaa pyöreähkö. Olen ollut viime aikoina pariin otteeseen melkeimpä järkyttynyt siitä kun treffeille on ilmaantunut nainen joka on siis kertonut olevansa pyöreähkö mutta todellisuus on ollut aivan jotain muuta. Siis jotkut naiset jotka laittavat vartalokseen pyöreähkön ovat olleet suoraan sanottuna aivan järkyttävän lihavia. Viimeisin nainen jonka tapasin oli valehtelematta noin 160 cm pitkä ja painoa 100 kiloa tai enemmän. Mielestäni tällaisen kropan omaava nainen ei voi mitenkään käyttää enää sanaa pyöreähkö, kyseessähän on kuitenkin sairaalloisen lihava ihminen, runsaanpuoleinen on vähintä mitä tällainen voi ajatella itsestään käytettävän.

Yleensäkin tuntuu ainakin deittien perusteella että lihavuuskäsitys on naisilla huomattavasti hämärtynyt. Siis liki poikkeuksetta jos nainen painaa vaikkapa 80 kg tai enemmän on hän todella lihavassa kunnossa jos pituuttakaan ei vielä ole paljoa. En edes ymmärrä miksi nainen valehtelee itselleen ja miehelle niin paljon omasta kropastaan ? Kuitenkin se totuus paljastuu tavatessa.

14

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsoeteesi

      Eipä sinua pitkään nainen ole halunnut huijata .Sait silri selville naisen halutessa
      tavata sinut hänen todellisen painonsa .

      Anorektikkolla myös on vääristynyt kuva itsestään.

      Ehkä tälle naiselle ei kukaan ole ollut halukas kertomaan koko totuutta.

      Tuskin sinäkään halusit hänelle suoraan kertoa omaa totuuttasi .

      Miksi sitten itse tavatessa valehtelit myös naisella ?

      Vai halusitkoa itsekkän kertoa naiselle totuutta .Jos kerroit niin kuinka sitten
      kävi ?

    • 13+5

      Omien kokemusteni perusteella järkyttävimmät nuoret naiset treffeillä ovat olleet sellaisia että on helvetisti ylipainoa, siis ihan puhdasta läskiä ja se on vieläpä kertynyt epämääräisesti pitkin kroppaa. Yleensähän naisilla ylimääräistä rasvaa kertyy myös rintoihin jossa se on edes hieman eduksi, mutta pahimmat läskifätit ovat olleet myös pienirintaisia, siis oikeita jäätäviä kanoja joilla kaikki fläsä on tyyliin kertynyt vain vyötärölle.

    • ihan samoin

      miehet väittää olevansa "normaalivartaloisia" tai korkeintaan "rotevia", ja paikalle lyllertää joku järkyttävä onepackia paisuttava lössöperse! Nykysin selvitän aina mitat lukuina (pituus/paino) vaikka eipä se auta kun niitä painonsa valehteleviakin on, tai ei vaan oo ilmeisesti vuosikausiin käytykään vaa'assa.

    • Kai siellä treffipalvelussa on edelleen mahdollisuus asettaa ne painorajat. Ja profiilitekstissäkin voi kertoa, että millaisilta ihmisiltä toivoo yhteydenottoja.

      • 7+20

        Moni ei laita painoa kiloina vaan pelkästään sanallisen valinnan, ja jos se on valehdeltu niin minkäs teet. AP kaipasi rehellisyyttä.


    • knuhijiuhyvujuh6juju

      Omasta mielestäni normaali voi tarkoittaa vähän pyöreääkin, pyöreä taas muodokasta tai hiukan ylipainoista. Mutta totta että naiset ovat lihaisammassa kunnossa kuin esim. 15 vuotta sitten.

    • 7+16

      Jos on BMI yli 25, ei ole normaali. Pyöreähkön ja lihavan raja on häilyvämpi. Itse määrittelisin niin, että pyöreähköllä liikapaino ei haittaa liikkumista tai mahtumista, kun taas lihavalla ero normaaliin on selvä.

    • kerro kerro kuvastin

      Tästä samaisesta asiastahan on käyty vaikka kuinka monta keskustelua että jo pikkasen tympii...eihän niitä ole kyllä pakko lukea...

      Mutta ne mitkä minunkin kokemukset näistä treffeistä on "pikkasen pyöreitten" naisien kanssa ja osa on ollut melkein täydellisiä sokkotreffejä vaikka niitä kuviakin on vaihdettu ja pyöreys on täydellisesti peitetty.
      Sitten kun olemme sopineet ne todelliset live treffit kirjoittelun jälkeen niin alkaa tulla näitä korjaavia viestejä ennen treffejä että olethan varma että tykkäät pikkasen pyöreistä naisista.
      Sieltä onkin tullut se todellakin sairaalloisen lihava "keijukainen" 160cm/100kg ja kaikki sen tietää että tämä ei ole mitään normaalia naisen pyöreyttä vaan sairaalloista ja naisen itsetuntokin on syöty.

      Jep olen seurustellut sen anorektikon kanssa joka söi vain tomaattia ja pakkomielle oli tähän laihuuteen ja katsoi tarkkaan minunkin syömisiäni ja toista kertaa en haluaisi sekaantua tälläiseen luukasaan.

      Omasta mielestä ei ole kauniimpaa katsottavaa kuin naisellisen naisen pyöreä peppukin kun oikein pyörii ja sinähän on sitä pikkasen naisellista"läskiäkin" eikä mikään kiinteä miehinen kiinteä.

      Se tässä pilaa yleisessä keskustelussa ja ajatusmaailmassa kun nämä sairaalloisen lihavat laittavat itsensä kategoriaan normaali tai sitten korkeintaan pikkasen pyöreä ja pilaavat näitten todellisten naisellisen pyöreitten maineen.

      • Huhheijakkaa

        Mene kuule siiten tanssipaikoilta hakemaan seuraa itsellesi ja pyydä samalla
        naista riisuutumaan ,jotta voisit tarkastella joka mutkan .

        Onko nainen kätkenyt vaatteiden alle jotain epäilyttävää huomauttamista .



        Olet varsin pakkomielteinen noissa sinun jutuissasi .


    • norm. vai pyöreähkö?

      No mitä sitten pitäisi laittaa, jos on sen n. 160 ja 63- 65kg eli bmi 25 tai vähän alle? Ei haluaisi huijata ketään, mutta ei myöskään kaikelle kansalle kuvan kera mittojaan jakaa. Olen pieniluinen ja melko kurvikas, eli isot rinnat ja tiimalasin muotoinen kroppa, mutta kyllä sitä mahaakin vähän on. Riippuu sitten katsojan mieltymyksistä miten tulkitsee.

      • Tuuliainen++

        Tämä riippuu niin paljon katsojasta. Itse 166-senttisenä ja painon ollessa noin 63 kg, eli vähän sinua sutjakampana sain erään miehen mielestä kuulla olevani pyöreä. Siis ihan mukavassa mielessä kyllä "sellainen pyöreä, miehet tykkää". Vyötärö löytyi, rinnat pienet mutta pepussa ja lantiossa muotoa. Jonkun mielestä taas "sähän olet tosi hoikka" tai "vähän sais olla painoa enemmän, pari kiloa niin namnam".

        Omasta mielestäni pyöreähkö on sellainen korkeintaan kymmenen kiloa ylipainoinen, vähintään siinä bmi:n ylärajoilla oleva (24-25). Itse en enää itseäni pyöreähköksi kuvailisi, kun ylipainoa on 25 kg. Kerronkin aika kättelyssä olevani reilusti ylipainoinen, myös sen että mahaakin löytyy valitettavasti. Inhottavinta mitä voin kuvitella on, että olen antanut itsestäni liian "hyvän" vaikutelman ja sitten näen miehen kasvoilta pettymyksen, kun olenkin rumempi kuin annoin ensin ymmärtää.

        Ja kyllä, olen yrittänyt laihduttaa, olen laihduttanut ja laihtunut ja laihdutan edelleen. Kyllä, olen ollut vielä läskimpi!!! Mutta jos nyt rehellisestä kuvailusta huolimatta joku ensi treffeillä pettyy kovinkin, niin siihenhän voi sitten sen jättää. Näin ei ole vielä päässyt käymään, eli taitaa homma toimia. :) Kyllä minä siis suosittelen sekä naisille että miehille olemaan rehellinen. Mieluummin vähättelee itseään kuin kehuu liikaa.


      • 3+13

        Alle 25 on normaali, eli sen voi ilmoittaa rehellisesti. Jos on tarjolla myös vaihtoehto kurvikas, kannattaa katsoa peilistä mikä on totuudenmukaisin ilmaisu.


    • Be my girlfrend

      Ei ole mitään hyviä kokemuksia. Kerran yks nainen painoi varmaan 113 kg kun sanoin olevansa sopusuhtainen. Yleensäkkin lihavat naiset haluaa hoikan normipainoisen miehen. Ei lihava nainen lähde omantasoisen kans treffeille.
      Joku 5-10 kg ylipainoakin on liikaa miehelle että ei pääse treffeille.
      Asia onniin että jos treenaa salillakin muutaman vuoden säännöllisesti niin niitä lihaksia tulee sen 7-8 kg joten paino nousee ja siltin naiset katsoo sen ylipainoksi.

    • Jätski on hyvää

      Jos käy salilla niin saattaa paino olla enemmänkin. Jonkun silmään liikaa ja jonkun toisen sopivasti. Eiköhän meistä jokainen kaunistele jonkin verran itseään. Aika usein luonnettaankin. Olen itsekkin törmännyt henkilöihin jotka ovat sanoneet olevansa esim keskustelutaitoisia ja tavatessa on saanutkiskomalla kiskoa jonkin ulostetun kirjaimen. Tai vastaavasti semmoinenkin osui kohdalle jolle piti perustella kaikki. siis ihan kaikki. Lempiväreistä lähtien tunnin aikana.

      Kannattaisko sitten välttää niitä pyöreähköjä ja hakea vain laihaa jos ei muu kelpaa.
      Meitä tosiaan on joka lähtöön. Ymmärrän toki harmituksen, mutta toisaalta vois niitä valokuviakin vaihdella. Luulisi kuvista näkevän osviittaa.

      Toisaalta itse olen joskus ihmetellyt toisinpäin. Olen ennen treffejä varoittanut, etten ole laiha. Kuitenkin olen treffeille päässyt ja pari kertaa on tuntunut, että on ollut karvas pettymyt kun en ollutkaan laiha. Huijasinko... no en. Mutta epäilen että yks monologisti on täälläkin asiasta valittanut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe