Seksi-Sulo harkitsi raittiuslupausta??

Tänä aamuna Seksi-Sulo tuli Essolle aivan poissa tolaltaan. Hän ei tervehtinyt ketään eikä suostunut edes puhumaan meille mitään. Hän oli varmasti kokenut jotain aivan hirveää saattoreissullaan, koska hän hoki itsekseen vain sitä, että täytyyko tässä nyt tehdä raittiuslupaus?

Isälliseen tyyliin puhumalla sain Sulon rauhoittumaan, ja pian hän alkoikin kertoa karmeasta kokemuksestaan edellisenä iltana. Sulo oli lähtenyt saatolle erittäin rintavan neitosen kanssa ihan perinteiseen tapaansa. Reissulla ei aluksi ilmennyt mitään erityistä, joten Sulo pääsi nopeasti peiton alle pelehtimään. Siellä hän kuitenkin kohtasi jotain niin kauheaa, että hän alkoi epäillä omaa mielenterveyttään ja jopa laskutaitoaankin. Hän oli hetken luullut, että alkoholi oli saanut hänestä yliotteen.

Kuuntelin Sulon seikkaperäisen selvityksen rauhallisesti ja sanoin sitten kaiken olevan ihan mallillaan. Sain hänet uskomaan, että tällaista kauheaa juttua ei todennäköisesti tapahtuisi, mikäli hän jatkossa iskisi silmänsä vähemmän reheviin neitosiin. Sulo lupasi toimia niin, ja sen jälkeen hän rauhoittuikin, ja terve puna palasi hänen poskilleen. Tarjosin vielä Sulolle yhden keskarinkin, jotta Esson aamuistunto pääsi alkamaan aurinkoisissa tunnelmassa.

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014092218684735_fd.shtml

4

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aivolaskeuma

      Ihmisten julkisuudenkipeydessä ei ole rajoja, pian varmaan hankitaan lisää raajoja.

      Joillekin soisi lisättävän aivokapasiteettia järkevyyden osioon.

      • ...

        Miten nyt minkäkin asian ottaa.

        Onhan noita tekokäsiä, kaikenlaisia lisähärpäkkeitä, että ihmiseen tavallaan saa lisäominaisuuksia. KAi kuullut tekorungosta ? Noh, palomiehille maailmalla tehdään tekorankoja, jotka puetaan päälle hommien helpottamiseksi. En tiedä, käytetäänkö niitä suomessa. Idea kuitenkin, palomies roudaa sammutushommissa aivan älyttömän painavia varusteita. Kaikenlaiset erikoisvaatteet, kengät, happipullot, vesiletkut, ties mitä moottorisahoja. Noh, avuksi kehitetty siis robotiikkaa, ihmiselle jää voimia siihen tulipalon sammutukseenkin, eikä pelkkään varusteiden roudaamiseen paikasta toiseen.

        Ehkä vähän simppeli esimerkki. Mutta ihmisellä tapana muokata itseään mieluiseksseen. Joku Michael Jackson kai karmein esimerkki, kundi oli loppupeleissä lähinnä muovia ja botoksia. Mutta kun hetkenkään ajattelee, miksi joku henkilöauto tai juna on keksitty, ihmisen lisäosaksi. Tai Miksi nyt yleensäkään tekniikkaa kehitetään ja käytetään.

        Ei mun mielestä kolmitissinen nainen nyt niin erikoinen asia ole. Onhan akat käyttäneet tissiliivejä vaikka kuinka kauan. Mun mielestä pervointa aikanaan, kun eukoilta sahailtiin sen aikaisilla menetelmillä kylkiluita poikkin, että tuee kapeempi vyötärö. Tai sitten ihan perusjuttu, meikit.

        Ja on noilla viritelmillä aina hyötykäyttönsäkin, tissisyöp yleinen, onhan tossa tapauksessa plastikkakirurgit päässeet treenaamaan. Eikä mun mielestä ole mitään pahaa siinä, jos joku haluaa kolmannen tissin ja ehkä onnistuu saamaan pikkaen tulojakin sen ansiosta. Paljon pervomman kuuloista on imettäjät, niitten palkkaajat kun ei ite ole vaivautuneet edes imettämään kakaroitaan ja palkanneet jonkun siihen hommeliin. Että oiskohan tuo tissiteknologia vielä vähän kehitysvaiheessa, missään ei ole mainittu, onko toi kolmas tissi pelkästään visuaalinen efekti, vai voiko sillä imettää kolmea kakaraa yhtäaikaa????

        =DW=


    • 4+20

      Voi kuinka hauskaa...

    • Seksi-Sulo vapautui piinasta

      Tänä aamuna Seksi-Sulo oli hyvin vapautunut Essolla. Sulo oli lehdestä lukenut, että kolmirintaisia naisia ei ole olemassakaan. Sulon järjenjuoksussa eikä myöskään laskutaidossa ole pienintäkään vikaa, joten raittiuslupausta ei tarvitse laittaa täytäntöön. Vähemmästäkin vanhalle miehelle tulee hyvä mieli.

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288742204550.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe