Valikko

60 plus

Yli kuuskymppisten oma palsta.
Chat: 60+

Löydä seuraa 60-70-vuotiaista naisista tai 60-70-vuotiaista miehistä Suomi24 Treffeistä

ALOITA UUSI KESKUSTELU


Keskustelut

Tänään 10.50
Rumpumusaa
Jep, meitsihän täysin rytkitajuton, siis soittopuolella, kuntelen rytmimusaa kyllä oikeinkin sujuvasti. Aina ollut kiinnostunut ruummuista ja percussiosta, aidosti pympii, en vaan yksinkertaisesti pysty rummuttamaan Mutta aina kuunnellu just rumpuja ja rumpaleita. Hah, mulla muutamia rumpaleitten soololevyjäkin, joista pidän paljon. Ja pitääpi muistaa, populaarimusa on rytmimusapohjaista, juontaa juurensa ihan leirinuotioille ja siitä nykypäivän elektroräppiin. Ja sitten sekin. Melkein kaikki rytmimusa on jotenkin uskisviritteistä, siis piisit. Leirinuotioilla lauleltiin perimätietoja ja satuja, klassiset musat oikeinkin uskismusaa sisällöltään. Blues, rytmiblue jne ihan uskiskamaa. Ja meillä suomessa on sitten nämät omaa kurjutta narisevat synkät itkuvirret, mitä luterilaiset veisaa kirkoissaaan :( Kun siis on paljon muutakin, iloisempaa. Ok. hellareilla ja muillakin omia ilosanomiaan, mutta ei ne oikein iloisia ole. Vaan sattui silmään yks aivan loistava juutalainen rumpali, juutalaismusaa, missä rumpali takoo aivan ällistyttävästi rumpusettiä jossain pileissä kipa päässä. En tiedä mitkä pileet, meno aivan hulvaton Ihmisillä joilla hauskaa ja jorailevat innoissaan. Se kiinnitti huomiota, paikalla vain miehiä. Onko niin, että naiset vievät ilon musiikistä ja pilettämisestä? Noh, kerrankin meitsi laittaa uskismusaa, kovaa kamaa. Voi tietenkin olla hyvä, että ei ymmärrä lyriikota. mutta tollasta rumpalia ei ihan joka jumalanpalveluksessa kuule. George Hooks Playing At A Chasuna At Addison Park: https://www.youtube.com/watch?v=QSjJzErQPng Niettä olisko vinkkejä kunnon rumpusessioihin? =DW=
57
Ryhmät > Ikäryhmät > 60 plus
Tänään 10.48
kuinkahan tyhminä venäläiset oikein meitä pitää?
Ilkka Kanerva: Venäläisten maakaupat Suomessa poikkeuksellisen merkittäviä IL: Maanantai 2.3.2015 klo 17.22 Esille nousseet kiinteistö- ja maakauppa-asiat ovat poikkeuksellisen merkittäviä, toteaa kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok) tänään julkistamassaan kannanotossa. Puolustusministeri Carl Haglund (kuvassa vasemmalla) ja kansanedustaja Ilkka Kanerva (koko) ovat ottaneet kantaa maa- ja kiinteistökauppoihin. Puolustusministeri Carl Haglund (kuvassa vasemmalla) ja kansanedustaja Ilkka Kanerva (koko) ovat ottaneet kantaa maa- ja kiinteistökauppoihin. (JUHA RAHKONEN) TAUSTA IL paljastaa: Rajavartioasemia myyty venäläisomistukseen LUE MYÖS Puolustusvoimat haluaa hyödyntää vapaaehtoista reserviä Haglund: Valtion voitava lunastaa kiinteistöjä turvallisuussyistä Iltalehti uutisoi viikonloppuna valtion myymien raja- ja merivartioasemien kohtalosta. Iltalehden selvityksessä kävi ilmi, että neljä valtion kiinteistöomaisuutta hallinnoivan Senaatti-kiinteistön myymistä rajavartioasemista on päätynyt jatkokauppojen seurauksena venäläisomistukseen. Kanerva pitää aiheellisena, että kiinteistö- ja maakauppa-asiat ovat nousseet esille nyt, kun turvallisuuspoliittinen tilanne on kiristynyt. - On toivottavaa, että sen kuntoon saattamiseksi löydettäisiin laaja poliittinen yhteisymmärrys, Kanerva toteaa kannanotossaan. Puolustusministeri Carl Haglund (r) ilmaisi tänään näkemyksensä, jonka mukaan valtiolla pitäisi tarvittaessa olla mahdollisuus puuttua nykyistä paremmin ulkomaalaisten tekemiin kiinteistö- ja maakauppoihin. Kanerva pitää puolustusministerin huolta aiheellisena. Tällä hetkellä viranomaisilla on lainsäädännön puitteissa vain rajalliset valtuudet puuttua ulkomaalaisten tekemiin kauppoihin, vaikka kohde olisikin strategisesti merkittävä. Google-mainokset Hotellit Pärnu alkaen 18€ trivago™ Edullinen Majoitus Pärnu. Vertaa Hintoja: Säästät jopa -78%! trivago.fi/Halpa-Majoitus-Pärnu Poikkeusoloissa puolustusvoimilla on kuitenkin oikeus ottaa haltuunsa kaikki sellaiset maa-alueet ja tilat, joita se tarvitsee oman toimintansa turvaamiseksi. Silloin sillä ei ole merkitystä, onko tällainen maa-alue suomalais- vai ulkomaalaisomistuksessa. - Olisi kuitenkin tärkeää, että viranomaisten valtuudet olisivat suuremmat myös normaaliaikana. Olennaista on, että viranomaisilla olisi tarvittaessa mahdollisuus toimia, Kanerva sanoo.
4
Ryhmät > Ikäryhmät > 60 plus
Eilen 21.32
Etsinnät lopetetaan:Mihin lentokone oikein joutui?
Viime vuonna salaperäisesti hävinnyt Malesialainen matkustajakone on ja pysyy kadoksissa. Yli 36 miljoonaa maksaneet etsinnät päätetään. Tapaus jää ikuiseksi arvoitukseksi. Vai jääkö? Mielessä on monta kertaa kiertänyt kutkuttava ajatus: Lentokone joutui vahingossa johonkin aikapyörteeseen ja se tempautui toiseen ulottuvuuteen. Jos näin on oikeasti tapahtunut, niin olisi kiva seurata seuraavaa tapahtumaa. "Kadonnut kone ilmestyy takaisin samaan paikkaan, josta se reitillään viime vuonna hävisi. Se ottaa yhteyttä lennonjohtoon ja ilmoittaa aikataulunsa sekä saapumisajankohdan lentokentälle. Kun kone viimein laskeutuu ja matkustajat purkautuvat siitä ulos, he hämmästyvät. Koneen ympärillä tungeksii valtava joukko eri viranomaisia ja aseellisia joukkoja. Miehistö ja matkustajat kuljetetaan vartioituina muualle ja aletaan purkaa tilannetta. Koneessa olleet ovat tietysti ihmeissään, kun heille kerrotaan koneen etsinnöistä. Lentokoneessahan aika on kulunut normaalisti ja lento on ollut täysin aikataulussaan. Näkeehän sen heidän kellonajoistaan ja kännyköiden päivämääristä. Ulkomaailma on tullut hulluksi! Mutta miten tilanne sitten tästä etenee? Tiedemiesten mukaan toisia ulottuvuuksia on olemassa ja tapahtuma voi siis olla täysin mahdollista. Annetaanko tästä mitään tietoja julkisuuteen vai salataanko koko asia ja koneessa olleiden kokemusta ei koskaan tunnusteta tapahtuneeksi?
0
Ryhmät > Ikäryhmät > 60 plus

Sivu /1222