Miksikö suomi mies haluaa nöyrän vaimon ulkomailta

heissan vaan kaikill

Mistäs minä sen tietäisin kun En ole ns. ollut jalkaa pitämässä keidenkään avioliitoissa ja mitä kaikkia niitä liitoja kutsutuiksi sitten onkaan.Kohta varmaan sitten "tiedän " koska radio suomi on mainostanut ohjelmaa ainakin viikon Jos oikein tarkkoja ollaan En ole edes kiinostunut keidenkään yksityiselämästä kuin että suorittaisin kyselyitä kun en edes osalistu tuollaisiin keskusteluihin.


Mistäs minä tietäsin onko kaikilla ns. haku päällä kokoajan löytäkseen kumppanin koska itselläni on aivan muunlaiset arkielämän asiat mielessä jotta olisi aikaa pälyillä kuin että edes huomaisin jos joillakin on ja mitä tulee ulkoiluvaatetukseeni voin kertoa että minulla tuskin on ollut ongelmia siitä että olisin mitenkään kiinostava josta tietenkään En ole pahoillani, sitä En tiedä pitäisikö ollakkaan.


Sitä minä vaan joskus vähän ihmettelen miten ihmeessä toisten seka avioliitot sun muut parisuhteet voivat olla niin kiinostavia kun luulisi että kuluttajilla olisi omassa elämässään ihan tarpeeksi ajateltavaa että vielä riittäisi aikaa pohtia vieraiden ihmisten kuten onko joku nöyrä jne. Ilmeisesti tuo aihe on sitten niin kiinostava että siitä on pitänyt tehdä ohjelmakin jonka totta tosiaan aion kuunella että jos joltain osin sivistyksessäni oli aukkoja niin tulepahan nekin nyt sitten päivitykseen.


Mä lähden nyt netti avaruudessa hongkongiin, siellä viime kesänä oli mielettömän huippu hauska mielenosoitus Mielenosoittajat olivat pukeutuneet erillaisiin asusteisiin kulkueen jono oli jotain 100metriä ja pitenpikin pitkä kaikki sujui rauhalisesti kaikki antoivat heille vaan tietä kuin polisit pysäyttivät liikenteen siellä missä heidän tarvitsi ylittää katuja jne. Täällä suoessa ette sitten noteranneet koska heidän asusteensa olivat huippu luovasti tehtyjä asusteita oli kymmeniä ja taas kymmeniä erinlaisia sekä muutenekin mielenilmaisu oli hauskasti suuniteltu.


En minäkään kirjoita tästä enenmpää kun ketään ei ole ennenkään kiinostanut joten onhan se jotenkin elitistisempää kun paikalla ammatti toimittajat teille rabortoivat ja sehän sopii itselleni paremmin kuin hyvin Täällä suomessa yleensä monia kiinostaa yllä olevat aiheet jotka minua ei sitten pätkääkään En muuten kirjoittanut että teitä kaikkia muita ei saisi kiiinostaa Ajattelen vaan että mitää järkee....

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpäniin

      Tietenkin tässä kävi siten että En voinut kuunnella ihan tarkasti ja miksi en on niin pitkä rönsyily että mielikuvitus lukijat eivät jaksa lukea jos eivät jaksa kirjoittaa kun joskus katson keskustelupalstoja niin yhden tai yhden lauseen. Väestöliiton asiantuntija varsin hyvin ehkä tietää kuinka vaikeaa on ihmisten kertoa että heillä menee hyvin koska nykyisin sitä ajattelemattomat pitävät naivina tai eivät kestä kuunella koska siinä ei ole mitään mediaseksikästä jne.

      Jos vähänkään ihmiset ajattelisivat kuinka heidän arvojaan muokkaa joku muu kuin he itse älyisivät kuten puhetapa miten puhuvat toisilleen on nykyisin harvinaista se että pariskunnat puhuvat ja kohtelevat toisiaan kuin tahtoisivat itseään kohdeltavan Haistattelu, tylyys ja päin naama sanominen on joidenkin mielestä suoraa puhetta kuin yleinen käsitys siitä miten oletettavat kaiken olevan itsestäänselvyyksiä


      Hurjan usein joutuu ns. katsomaan läpi sormiensa kun ymmärtää että toisten kielenkäyttö on roisia voima sanojen käyttöä joka heille on normaalia ja mikäpä minä olen aikusia ihmisiä opettamaan kun vastaavasti hyviä ja arvostettavia esimerkkejä löytyy Lukematon määrä ikääntyneitä osaavat riidelläkin niin leppoisasti että sitä on hauska kuunella Kun vastaavasti enää ei oikeastaan kuule keskustelua tai jutustulea vaan ko. ovat muuttuneet väittelyiksi kuin että turhanaikaisilla snoppauksilla jolla sokeerata vastapuolta Ihmisiä nykyisin ärsyttää tai joku häiritsee Eivätkä yhtään edes mieti pitäisikö ehkä itse omaksua omsta tunteistaan jotain Enimässsä määrin tarvittaisiin tunnekasvatusta kuin sitä että yrittää muuttaa toista aikuista mieleisekseen kun sekään ei ole hyvä kun aina näyttää olevan joku joka ärsyttää :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe