Kiusaajat

Matiaksen kamu

Kaikkien pikku äpärä kiusaajien vanhempien olisi hyvä katsoa kiusaamisi-ilta tv 2:lla.Koskee niin Hämeenkyrön kuin Viljakkalankin kouluja,koska opettajia ei kiinnosta.Kysykääs pikku äpärältä miksi hän kiusaa?Yleisin syy varmaan ongelmalliset perhesuhteet ja huonot kotiolot.

15

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keversti

      Tähän paras lääke on silmä silmästä ja hammas hampaasta jos tämä ei auta
      sama pätee vanhempiin tai koko sukuun.

      • Matiaksen kamu

        Nyt puhut asiaa


    • rocky v

      Juuri näin

    • pedonmerkki

      Jeesus sentän! Eihän täällä tarvitse edes kiusata ketään, kun "Elektroninen tulevaisuus" tekee sen puolestamme, vai kuinka? Yhteiskunta oveluudessaan teki ns. "käännytys" järjestelmän niitä varten, jotka eivät suostu aiempien sukupolvien oppeidin ja dogmeihin, näin ollen "kiusaaminen" tapahtuu teknologiaa käyttämällä eli saadaan harmia tuotava yksilö kuulemaan kaikenlaista tai jopa näkemään "ufoja", jolloin hänet saadaan mielenterveyspalveluiden asiakkaaksi. Siitä seuraa masentuminen ja lääkekierre sekä sekaantuminen laittomiin lääke- tai huumausaineisiin, jolloin yksilöltä viedään itsemääräämisoikeus ja varat!!! Tälläinen kiusaaminen on jo...niin kuinka vanhaa se jo on? Ennen tietämättömät tietenkin juoksivat oikopäätä kirkon helmoihin, mutta nyt on uusi järjestelmä eli lääkehoito, joka "auttaa" yksilön takaisin yhteiskunnan huostaan nuhteettomana ja kunnollisena kansalaisena, paitsi ne jotka eivät kestä sitä rumbaa alkoholisoituvat yms ja lopulta tappavat itsensä. Näin toimii hyvinvointivaltiot yhdessä tuumin, jolloin ns. mädistä omenista päästää helposti eroon, eikä sotia välttämättä enää tarvita väestön "vähentämiseen"! Ihminen on peto eläin ja niin kai se sitten kuuluu olla, mutta minä en hyväksy pakko käännyttämistä ja kiusaamista, koska se vain tuottaa enemmän hankaluuksia pitkällä aika välillä.....
      T: yksi rumban läpi käynyt ja vielä elossa!!!!

    • syyttävä sormi

      Vanhempien syytä. Ei osata kasvattaa.

      Ennenvanhaan otettiin kakaroilta luulot kerralla pois ja taas mentiin vuosi sopuisasti.

    • raippaa tsa tsa tsaa

      Näin on,tehdään kahta työtä ja yrtitetään kimaltaa päälle päin kieriskellen valtavissa veloissa,ulospäin pitää esittää että ollaan parempia ja äveriäämpiä kuin muut,eihän siinä voi kasvaa muuta kuin kusipäitä.

    • stop kiusaaminen

      nimimerkille tsemiä , usein kiusaajien vanhemmat ovat eronneita ja perheessä saattaa ilmetä mielenvikaisuutta,tunnistitko itsesi, ilmeisesti kärsit myös jostain traumoista,oletko joutunut lapsena hyväksi käytetyksi? Nyt kerrot pikku äpärillesi että kiusaaminen ei ole jäkevää toimintaa, ymmärsitkö.

    • Inhorealisti666

      (Koulu)kiusaamisen yleisin syy lienee kateus kiusattua kohtaan. Kiusattu on ehkä menestynyt koulussa, pärjää hyvin erilaisissa aineissa, on kiinnostunut erilaisista asioista ja kiusaaja ei itse pärjää koulussa, niin syy onkin sitten jo selvä.

      Kateus.

      Vaan, kiusaaja ei ota sitä huomioon, mitä vaatii hyvien arvosanojen saaminen koulussa tai yleensäkin menestyminen elämässä.

      Raakaa työntekoa.

      Jokainen voi omalla kohdallansa miettiä sitä, että paljonko vaatii esim. uuden kielen oppiminen.

      Oikeesti, se vaatii paljon raakaa opiskelua ja työntekoa. Valitettavasti kaikista ei ole siihen urakaan tai kyvyt eivät riitä.

      Siitä kateus...............

    • faffa96

      Näin on, ollaan kaikesta asioista kateellisia toisille ja sitten yritetään mustamaalata ja kiusataan toista porukassa.Tätä ilmenee myös pienemmissäkin kouluissa hyvänä esimerkkinä Hämeenkyrön ja Viljakkalan koulu. Opettajat ummistavat silmänsä asialle vaikka nykyään keskustellaan kiusaamisesta paljon. Joissain tapauksissa opettajat jopa syyllistävät kiusattua, että omalla käytöksellään aiheuttavat sen että tulee kiusatuksi. Nostetaan kädet pystyyn ja sanotaan voi voi ja annetaan kiusaajille hyviä käytösnumeroita. Jos opettaja laiminlyö tehtävänsä, niin ensiksi varoitus ja sitten irtisanominen, niin kuin normaali työelämässä. Vanhempien olisi varmaan parempi ottaa yhteyttä suoraan näiden kiusaajariiviöiden vanhempiin tai tehdä kantelu opettajasta kuka ummistaa silmänsä kiusaamiselle.

      • 121729

        No sen ne muutama paikallinen opettaja osanneet jo vuosikymmeniä, sulkea silmänsä ja syyttää kiusattua kaikesta.

        Eivät he sitten muuta osaakaan....

        Eikö ne p...a-opettajat vieläkään ole eläkkeellä tai mullan alla...
        Vaikka mikäs pahan tappaisi.

        Jos opettaja sallii kiusaamisen, on siinä tapauksessa opettaja se pahin kiusaaja.
        Siinä vaiheessa on vanhempien tehtävä puuttua asiaan välittömästi.


    • HÄMYNEN11

      Missä on Kiva-koulu toiminta ja vaikeinta on vanhempien nähdä omaa lastaan kiusaajana. Tärkeätä on vanhempien rooli, miten he suhtautuvat asiaan, jos kuulevat lapsensa olevan kiusaaja ja miten opettaja suhtautuu kiusaajaan ja kiusattuun. Aikuisen asenteella on väliä valtavasti! Hyvä että moni kiusattu on tullut esiin aikuisena ja näyttäneet, että he ovat menestyneet elämässä rankoista kiusaamistarinoista huolimatta.
      Sekä kiusaaminen ja kiusaaja jättää jäljet ihmiseen, miksi Suomessa on niin paljon sosiaali-. terveys-, opetus ja seurakunnissa kiusaajia ja työpaikkakiusaamista.

    • Jenna2216

      Sairaanhoitajat ja jopa virkailijat kiusaa ihmista johon se on helppo kohdistaa.Sellaista kukkoilua ei ole pakko sietää.Mielenterveyttään voi kiusaaja tutkia omalla kohdallaan mikä se on.Töykeää puhetapaa välinpitämättömyyttä suvaitsemattomuutta ym.Vähäosaiset ovat uhreja.Eikö naimakaupoista tule lisää rahaa ettei tartte ahdistella eläkeläisiä?Täytyy huijata jätkiä vihille vähä rikkaampia että on rahaa ja suu messingillä.Mulla on mies tiedossa Ikaalisissa jolla on miljoona kolmesataatuhatta pussissa rahaa.

      • ooooo5

        Minä otin tässä miehen toiselta naiselta.Kehrään nyt onnellisena kun se jätti lapsensa ja perheensä.Pääasia että sain sen perheen rikki.Lapset jäi ilman isää mutta minä olen onnellinen kun on mies.Sillä on rahaa käymme yhdessä ain käymme aina rinnakkain jne


      • 6969
        ooooo5 kirjoitti:

        Minä otin tässä miehen toiselta naiselta.Kehrään nyt onnellisena kun se jätti lapsensa ja perheensä.Pääasia että sain sen perheen rikki.Lapset jäi ilman isää mutta minä olen onnellinen kun on mies.Sillä on rahaa käymme yhdessä ain käymme aina rinnakkain jne

        niin hetken aikaa olet onnellinen ennen kun se vaihtaa taas tuoreempaan ja seksuaalisesti kiinnostavampaan ja talipallero jää rannalle ruikuttamaan ja tulee sitten varmaan taas tälle palstalle itkemään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe