Kokemuksia nettinaisista.

KokemustaOn!

Tunnustan harrastaneeni pitkään naisten iskemistä nettipalvelujen kautta, koska se vain on tehokas ja varmempi tapa, kuin etsiä seksiseuraa ulkoa. Aikojen kuluessa olen pohtinut näissä naisten vastauksissa muutamaa pikku seikkaa.

Jos nainen on eronnut, hän kutsuu entistä miestään melkein poikkeuksetta narsistiksi. Tämä tuntuu olevan ihan vakiojuttu. Jos tämän naisen kanssa keskustelee pitempään, niin selviää, että ei mies oikeasti niin narsisti olekaan. Kysymys on enemmän tai vähemmän suhteen ongelmista. Mutta jos naisten selityksiä kuuntelee, niin suomessa muita olekaan kuin narsisteja.

Joillakin 'suorapuheisilla' naisilla on sellainen tapa miehen ensimmäiseen viesteen vastaessaaan, että he tietävät heti, minkälainen mies on. He tietävät tämän elämän tilanteen täysin. Tuntuu, että he asuvat vähintään naapurissa. Nämä naiset yleensä kertovat tietävänsä toisen olevan - yllättys, yllätys - narsisti tai sitten he tietävät olevansa itse paljon kokeneempi kuin toinen. Jos tämän ryhmän jäsenille lähettää miten ystävällisen avausviestin tahansa, he varmasti purkavat vihaansa. He vain ovat selvännäkijöitä ja tietävät. Muistan joskus erään nuoren naisen, jonka puhuin netissä viestimen kautta jonkinverran. Hän oli myös kaiken tietävää tyyppiä. Minulla oli samassa viestimessä myös eräs miespuolinen tyyppi. 33 v. Tämä nuori nainen kertoi, että ei ollut mitenkään kiinnostunut yli 24 vuotiaista. Hän ei tiennyt, että oli useita kertoja harrastanut seksiä 33 vuotiaan miehen kanssa, joka näytti aika nuorelta ja oli vielä naimisissa. Eli näin kaikentietäviä nämä kaikentietävät naiset ovat usein.

Sitten on nämä "joo" naiset, jotka osaavat laittaa :)-merkkiä ruudulle, mutta eivät juuri osaa mitään muuta. Heitä on yllättävän
paljon.

Chatissa tapaa toisinaan naisia, jotka eivät ole kiinnostuneet seksistä. Puhuin kerran pitkään chat puolella erään tällaisen neitosen kanssa ja jossain vaiheessa sovimme treffeistä. Oikeasti harrastimme melkein heti seksiä ja se oli oikeastaan ainoa asia, jota harrastimme kyseisen suhteen aikana. Hänellä oli aika pieni sänky opiskelija-asunnossa, mutta kyllä siihen hyvin mahtui kaksi.

Tunnustan että minulla on ollut seksisuhde monenkin tällaisen 'en etsi seksiseuraa' deitti-ilmoitustytön kanssa. Jotkut ovat olleet todella kovia lutkia. Ihmetyttää, miksi naiset kirjoittavat 'en etsi seksiseuraa' ilmoitukseen, jos he etsivät miesseuraa - sillä varmasti heitä seksi kiinnostaa.

Tuossa muutama pikku kohtaa. Uskoisin noiden olevan kaikkien tiedossa, mutta laitetaan ne nyt kerrankin selkeästi esiin.

10

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öahgbjaga

      Osaatko yhtään arvata, miksi naiset "eivät halua seksiä"? Naisista on mukava jutella jotain muutakin edes vähän aikaa ensin, suoraan asiaan käynti on niin tylsistyttävää. Naiset saavat pyytämättäkin suorasukaisia seksiehdotuksia, ja niistä ei vain kertakaikkiaan syty 99%. Sitten taas moni päätyy harrastamaan vain seksiä, vaikka haluaisi muutakin, koska ovat niin yksinäisiä. Olet siis ollut pettymys, jolta on kuitenkin saanut vain seksiä, mutta on sekin joku pieni lohtu kuitenkin ollut. Siksi sekään suhde ei jatkunut. ;)

      Hymiövastauksia saat, jos olet tylsä tai jostain muusta syystä nainen haluaa feidata sinut. On joku toinen kiinnostavampi samaan aikaan juttelukumppanina, mutteihän sitä voi suoraan sanoa. Tätä tekevät myös miehet.

      Noita muitakin tyyppejä varmasti on, enkä heitä osaa sen kummemmin analysoida. Mutta eiköhän syy heidän sinkkuuteensa ole pitkälle juuri tuossa katkeruudessa ja ennakkoluuloissa. Tuollaisia kaikentietäviä tyyppejä on -yllätys yllätys- myös miehissä todella paljon.

    • 1 + 11

      Sitä "ei seksiä" ei kannattaisi hirveästi korostaa profiilissa, koska mielikuva on automaattisesti se, että vaikka parisuhde syntyisi niin seksiä ei juurikaan heruisi. Normaali himinen ymmärtää sanomattakin, ettei heti mennä panemaan, mutta parisuhteessa seksi kuuluu yleensä asiaan ja on tervetullutta molemmin puolin. Toinen syy tuolle seksin torjumiselle etukäteen on se, että nainen tekee ulkonäkövarauksen. Eli ettei joudu pulaan, jos paikalle saapuva mies onkin täysi turjake. Jos taas on siistin ja miellyttävän oloinen, niin monesti ne seksinkieltokyltit lentävät nurkkaan jo ensimmäisenä yönä :D

      • 18+18

        Sellainen mielikuvahan siitä kyllä tulee, mutta esim. ap:kin silti vastasi ja seksiä tuli. Jotta eiköhän se mielikuva sitten automaattisesti myös vaihdu. ;) Toki tuo "en etsi seksiseuraa" ainakin minun korviini kuuluu siltä että ei PELKKÄÄ seksiseuraa. Kuitenkin on sitten pelkkään seksiinkin tyydytty ilmeisesti (kun muuta ei ole saanut?)


    • m33wee

      Varmoja kaatoja nettideiteillä on seuraavat naiset. "Olen juuri eronnut pitkästä suhteesta" Heillä on vielä exä täysillä mielessä ja heti laittavat ilmon nettiin. Eli hakusessa pelkkää sänkyseuraa vaikka profiiliin onkin hienovaraisesti laitettu "ei seksin vonkaajille"
      Toinen ryhmä on yksinhuoltajat joilla ei ole kavereita samassa kaupungissa tai kunnassa ja joiden profiilissa lukee "ei ole aikaa etsiä kumppania yöelämästä kun on lapset"
      Tällaiset naiset pyytävät usein heti luokseen kylään koska eivät voi jättää lapsiaan ja lasten mentyä nukkumaan alkaakin kiihkeämpi meno.
      Sitten on lapsettomat koiran omistaja naiset.
      Varsinkin 30 ikäryhmässä lapsettomuus naisilla on jo jotenkin outoa miehillähän se ei taas sitä ole. Kuitenkin ns yksinäiset vanhatpiiat eivät ehkä lapsia edes halua mutta ovat melko petoja usein sängyssä.
      Sitten on puumat. 10-15v vanhemmat naiset jotka hakevat nuorempaa seuraa ehkä jopa reilustikin nuorempaa ovat myös melkoisia sängyssä:)

      Joo tuntuu että harva nainen edes hakee aitoa parisuhdetta netistä vaan lopulta pelkkiä panoja vaan. Näitä sitten itse hyödynnän. Netti on niin helppo tässä!

    • Pettymyksiä pettymyksen perään, vaikka NETTISEKSIÄ parista muutamaan kertaan olen saanutkin, jo ensimmäisenä iltana. Yleensä chattien ynnä muiden palveluiden naiset asuvat jo lähtökohtaisesti niin kaukana, että tapaamiseen ei ole (ainakaan itsellä) mahdollisuutta.

      Ne harvat "treffit", joilla olen taas käynyt eroni jälkeen (4vuotta sitten) ovat olleet, etten sanoisi fiaskoja, ainakin jälkikäteen mietittynä. Ja ei, yhdestäkään en seksiä saanut, en kai ole riittävän "seksikäs" mies.

      • iwonderwhy...

        Tämä mies haukkuu muualla naisia huoriksi.


    • yksinkertaista

      Miehet ovat pääsääntöisesti narsistisia tai narsisteja. Jos tällainen harvinaisuus, kuin ei narsisti on olemassa, he ovat suhteessa.. Narsistista erotaan ja nämä narsisteista eronneet ovat nettideitissä.

      Itse olet ollut seksisuhteessa myöskin, ei yksistään naisia voi syyttää, että he ovat kanssasi ryhtyneet seksipuuhiin.

    • olenko ainut?

      itse miehenä haluaisin kyllä ihan pitkän parisuhteen enkä vain seksiä..

    • 3463'å8

      Naisen mielestä narsisti-mies = Mies, jota nainen ei pystynytkään muuttamaan mieleisekseen mussukaksi.

    • pelihousut pois

      Poikamiesnä tapasin s24 treffien kautta neljä naista n kahden kuukauden aikana ja heistä kolme halusi seksiä jo ensimmäisellä tapaamisella.Yhden kanssa se oli kertapano ja kahden kanssa harrastettiin useammankin kerran usean viikon aikana. Pelkkään panemiseen perustuva suhde ei kuitenkaan jaksanut kauaa kiinnostaa, joten lopetin suhteet. Yhteistä näille kaikille oli, että jokainen heistä kertoi etsivänsä vakavaa suhdetta profiilissaan ja että seksisuhteet ei kiinnosta. Kuitenkin kaikki kolme, joiden kanssa seksiä harrastin, sanoi kasvotusten, ettei etsi mitään vakavampaa, vaan ihan 'friends with benefits' -pohjalta haluaisi tapailla. Eli iloista sekstailua vain.

      Jos tuon voisi yleistää, niin kolme neljästä hakee vain panoseuraa, vaikka muuta väittää ja se yksi on joko nirsompi, tai tosissaan.

      Että repikää siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe