Paras vitsi aikoihin

Ryöstöhinnoiteltu

Napapiirin residuumi, tuo rosvoista kaikkein ahnein, lähettelee autiotaloihin jätemaksulaskuja. Meillekin räsähti peräti 55,62 suuruinen maksu asumattomalle kiinteistölle. Ei perusmaksu riittänyt., vaikka jätettä ei oikeasti kerry kuin korkeintaan yksi norm. roskapussillinen koko vuonna. On siinä jätekassillisella hintaa!!!!!

No, se vitsi onkin siinä, että maksun voi välttää kun sanoo sähkösopimuksen irti ja toimittaa residuumille todistuksen asiasta. Kysymys kuuluukin: SEKÖ SÄHKÖLIITTYMÄ ONKIN JÄTTEENTUOTTAJA AUTIOTALOSSA???? Aivan ennen kuulumatonta ja hatusta vedettyä. Ei voi muuta kuin nauraa .....jo tuli vitsille hintaa! En ole totisesti vielä 65 vuotisen elämäni aikana nähnyt yhtäkään roskapussia rötötalossani sähköliittymän tuottamana. Ei odota jätepussit portailla täytenä kun n. 2-3 kertaa vuodessa siellä käyn. Talvella talo on auraamattoman tien takana ja siellä se vain sähköliittymä jauhaa jätettä Residuumin molokkien kitaan.

Kyllä Torvinen on haiska heppu!!!!

13

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tönö ja vino

      Naurattaa .... olipa vitsi.

      Täällä kans yksi rahastettu. Vaikka joka kerta vanhasta kotimökistä lähtiessäni katkaisen sähköt poikki pääkatkasijasta, niin eiköhän vain tuo pirulainen rouskuta jätettä tulemaan. Ihme vain kun niitä jätteitä ei näy missään, kait se resituumi kerää ne pois.Sehän se selittääkin tuon maksun suuruuden, ei pojat ole ihan ilmaista touhua haeskella jätteitä ympäri laajojen pitäjien Ja minullakin vielä kiinteistö järven takana, souteleeko se residuumi sinnekin jätteen noutoon, kun ei niitä jätöksiä missään näy????

      Minä raukka kun olen aina luullut, että juuri se sähkö on puhtainta energiaa. Näin se ihmisparka voi erehtyä, joku residuumin viisas hoksasi, että sieltähän ne autiotalojen roskat kertyy. No joka päivähän tässä viisastuu.

    • Nimet listoihin

      Jos noin on, valistuneiden kansalaisten on kiireesti kerättävä nimiä ja tehtävä kansalaisaloite ja vaadittava sähköliittymät poikki kaikilta. Sehän kuulostaa tuo sähköliittymä olevan pahempi roskaaja/saastuttaja kuin Talvivaara. Näin maailma pelastuu.

    • Ohohh!

      Toden totta, tämän päivän Lapin Kansan sivulla A5 on oikeasti juttu, että välttääkseen jätemaksun sähköliittymä pitää irtisanoa. OHHOH!

    • Rosvot kuriin

      Perussuomalainen puolue varmaan korjaa tämänkin rosvouksen kun valitatte niille.
      Ainoa oikeudenmukainen puolue.

    • Ne virat, ne virat

      Sehän on järjetöntä. Eli jos on sähköliittymä jossain tolpassa keskellä asumatonta kairaa niin pitää elättää sen varjolla virkamiesloisia.

    • piuhaton

      Ahaa - siinä selitys miksei mulle tule mökile resitumin laskua. Mulla ei ole sähköpiuhoja, eikä tietä.
      Postiloova on porttaitten päässä - eikä siihen tule mainoksiakaan.
      Siis saasteentonta sähköä ei saa muualta kuin aurinkokennosta.
      Mitenkähän sähöntoimittajat tähän vastaavat - ootetaan vastausta.

    • kaikkee shitä!!

      jonku kannattaisi laittaa täsät kysely päälle. liekkö laillista ollenkaan..?

    • Silkkaa rosvoust se

      Mistä se joku löytyy. Kaikkien kuuluisi puuttua epäkohtiin aina. Siis kaikkiin muihinkin rosvuoksiin joita on ja paljon. Eihän sitä muuta olekaan kuin rosvousta rosvouksen päälle.
      Virkamieskunta tarvitsee kansaa loispalkkoihinsa. Kansa on verolle pantava.
      Joku jo huolestui aurinkosähköstä. Oli aihettakin. Sillehän jo suunnitellaan veroa. Se menee äkkiä läpi tälläinen ryöstövero.
      Mutta jos iso osa kansaa panisi vastaan kuten pitäisi, silloin se ei olisi se rosvous päättäjille niin helppoa.

    • sityvihreä

      joo zaatana täälä kitisee ne jotka kaljaa tupakkaa ja viinaa tehotuotannon proilerikoipien seassa kantaa kaupasta eikä siinä tunnu muutama kymppi missään., yääk, mättään alle tukitaan jätettä ja kannetaan toisten roskiksiin pitkin kaupunkia. poltellaan kaikenkaikenlaista muovimyrkkyjä ja vesisitöön valuu myrkyt ja kehdataan kitistä, kyllä residuuma sais laittaa lisälaskuja tuollaisille helevatan lusmuille, nämä on niitä jotka varastaa yhteistä hyvää hyi kakki!!!!!!!!!!!!!

      • Loisia viranhaltijoi

        Helpottiko?


      • Minä tiedän kyllä

        Ja aivan selvästi tämä sityvihreä on just niitä katkeria joilla ei ole mitään omaa. Pienessä vuokraluukussa asumistuella kitkutellaan kaljahuuruissa ja keljuillaan ihmisille, kun ei ole muuta tekemistä.


    • Vastinetta rahalle

      Olispa hauska tietää kuinka paljon näitä autitalojen omistajia on, joille mehevä lasku on lähetetty. Uskon, että hyvin paljon. Kun Ranuan, Rovaniemen ja Pellon kaikki talorähjät jokaiselta syrjäkylältä on haravoitu tietoon ja mökit kartoitettu, aikamoinen rahasumma kilahtaa Rosvoduumin kassaan. Ennen oli asukkaita paljon jokaisessa noista kunnista ja kun maaseudut autioituu, riittää asumattomia kiinteistöjä sadoittain laskutettavaksi. Uskallan väittää, että noista ei oikeasti jätettä pahemmin kerry.

      Minusta tuntuu todella kohtuuttomalta maksaa aivan tyhjästä. Ei ole midänkään perikunnan autiotalosta sähköliittymä roskaa kehrännyt. Mutta ei siinä mitään.Maksan laskun kiltisti ja alan tuomaan sitä jätettä jokaiseen entisen kotikyläni molokkiin - pitäähän rahalle toki vastine olla! Talven kun kerään kaikki lasiset ja metalliset säilykepurkit, lehdet, keräyskartongit ja muutaman viikon sekajätteet, niin autoilen täältä kirkonkylältä kotitienooseen ja vien haisevat terveiset Rosvoduumille. Saa mitä tilaa! Kyllä pistää vihaksi, mutta kostan niin että tuntuu!!!!

    • Tuplalaskutusta

      Tähän saakka olen tuonut jätteet mökiltä kaupunkitaloni roskikseen ja maksan jätemaksun omasta talostani. Silloin kun olen maalla, en roskaa kaupungissa, elikkä syntyvän jätteen määrä on aivan sama yhteenlaskettuna. Nyt kun mökilläkin pitää maksaa lähes 60 €, lopetan jätteen kuskaamisen ja käytän kylällä olevia molokkeja. Uskallan väittää, että Residuumille on huomattavasti edullisempaa tyhjennellä taajamien jäteastioita kuin ajella 100-200 km säteeltä niitä. Mutta sitä saa mitä tilaa - maksullehan täytyy olla vastina ja minä totisesti otan sen.

      Mökillä on oikea kompostori, palava jäte poltetaan puiden mukana (maitopurkit ja pahvipakkaukset lähinnä).

      Aikamoista rahastusta sanoisin, koska maksan jo jätemaksun kaupungissa ja silloin kun olen mökillä maksan kaupungissa tyhjästä. Millainen kantahan kuluttajaneuvojall on asiaan, molemmat mökki ja kaupunkikiinteistö on Residuumin toiminta-alueella. Päällekkäistä rahastusta siis!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe