Oletko oikeasti hyödyllinen työnantajallesi

Muiden mielestä sank

Rupesin tässä miettimään nyt kun on viisi markkaa täynnä, että kuinka monta vuotta työelämästäni olen oikeasti ollut hyödyllinen työnantajalleni. Tulin siihen lopputulokseen, että puolitoista vuotta. Se oli silloin 90-luvun alussa kun firma olisi mennyt nurin ellei uutta tuotetta olisi saatu nopeasti markkinoille. Meitä oli sellainen parikymmentä jannua jotka pistettiin silloin kaikki peliin suunniteltiin laite mitä oikeasti myytiin hyvin.

On ollut todella merkillistä huomata, että kaiken muun ajan olen joko opetellut uusia hommia tai sitten vaan puuhastellut jotain mistä ei ole koskaan tullut mitään. Osaan olla aika vakuuttava, varsinkin työhaastatteluissa ja cv:ni näyttää hyvältä koska olen ollut monessa arvostetussa hommassa mutta mutta en tosiaan ole saanut paljon mitään oikeasti aikaiseksi. Kumma juttu miten sitä voi elämässä näinkin pärjätä.

8

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mouthfullofit

      Paskanjauhajat pärjäävät, sen tietää jokainen.

    • Pelikato

      Hieno kuulla! Itse olen myös Hannu Hanhena ajautunut työelämässä tuurilla hyville palkoille koulutukseen nähden. En saa mitään aikaiseksi koska ei kiinnosta, mutta jotenkin päivät ja vuodet menee. Menetetty vapaa-aika harmittaa tietenkin.

      Onhan se tietenkin hyvä että meillä on työelämä ja yhteiskunta jossa ei syrjäydytä liian helposti vaan suojatöitä riittää. Ja eihän se lopulta ole tärkeää onko yksilö tuottava vaan se että liike-elämä pyörii ja raha liikkuu.

    • imnotfinnanymore

      Tää on itseasiassa nykyaikaa; kaikki aika menee kaikenlaisen turhan osoittamiseen, byrokratiaan ja kehityskeskusteluihin. Ihmisten oikeat ideat ja luovuus on torpedoitu jo ajat sitten. Kuulema nimenomaan Suomessa on tämä nerouden ja luovuuden torpedointi vahvoilla.
      Ei voi sano kuin sorge! Onneksi en asu enää suomessa.
      Jatkakaa.

    • oman elämän sankari

      Homman nimi on tämä nykypäivänä et ole minkään arvoinen työnantajallesi saahan se kauniita höpistä totuus on toinen näin se vaan on ei muuta kun vithuun koko työelämästä kukaan itseensä kunnioittava ei moisessa paskassa ryve

    • kilometrejä takana

      "On ollut todella merkillistä huomata, että kaiken muun ajan olen joko opetellut uusia hommia tai sitten vaan puuhastellut jotain mistä ei ole koskaan tullut mitään."

      Tavallinen sorvin ääressä työnsä tehnyt ei voi sanoa samaa. Tuo alku menee kyllä noin eli olen opetellut koko ajan uusia hommia, mutta sitten olen aina niitä hommia myös tehnyt käytännössä.

      En silti epäile, että mitä korkeammalle hierarkiassa noustaan, sitä todennäköisemmin tuo esittämäsi pitää paikkansa ja sieltä löytyy tavallaan turhaa porukkaa.

    • hanttityössä

      Itse ainakin yritän olla mahdollisimman vähän hyödyksi työnantajalleni, inhottava ajatus että minulla tehtäisiin voittoa, yritän ainakin minimoida sen.

    • jkhkjhk

      Ihan kiva... Te Hannu Hanhet. Minä olen kai se Aku Ankka... Tai siltä ainakin tuntuu. Yritän kehittää itseäni, opiskelin jatkotutkinnonkin. Ja koko ajan tietty töissä, paitsi välillä opintovapaalla. Mutta en siis työttömänä, millä voisi olla negatiivinen vaikutus.

      Silti... Ei meinaa irtoa nykyisen koulutukseni mukaisia hommia. Mun työnantajani ei kai usko muhun, vaikka mulla olisi paljon uutta tietoa. Ehkä en osaa olla niin vakuuttava.

    • lkfjsdkgjsdklgjdl

      Tällä surkealla palkalla kysyn mieluummin että onko tästä työstä hyötyä minulle... kun miettii tätä paskaduunia niin eipä tule oikein mitään positiivista mieleen. Käyn töissä vain siksi että ei ole muutakaan toimeentulon mallia luotu tähän yhteiskuntaan eikä nykyään löydy vaihtoehtoisiakaan töitä mutta kun kaikki vaan kallistuu koko ajan mutta palkka ei nouse milloinkaan niin jossain vaiheessa kyllä otan loparit ja pistän hanskat tiskiin ja heitän moraalinkin metsään kun rehellisyys ja rehtiys tarkoittaa nykyään sitä että on vain röyhkeiden ja häikäilemättömien paskapäiden vedätettävissä, mitään muuta arvoa sillä ei ole.
      Ihan sama olisi vaikka ryöstää kauppa, ei sillä ole mitään väliä kun kauppakin ryöstää hinnoissa niin viimeisen päälle asiakkaita kuin mahdollista...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe