Varokaa Jovi-Kiinteistöt/Jovi Care Pohjois-Pohjanmaa

Ilman palkkaa jo 6

Mielivaltaista toimintaa
Palkat jää saamatta

Älkää aloittako töitä!
Kaikki kirjallisena!
Muista tulostaa myös!
Yhteys työsuojeluun .

Ilman työsopimusta
Kirjallista määräystä
Työvuoroista
Joustamisesta
Vapaasta
Ylitöistä
Vaihtuvia työsopimuksia

38

2347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!!

      Samaa mieltä!!!

    • minäpä vaan 75

      Olisipa kiva tietää enemmän asiasta että miten ne noi palkkasaatavat sitten lopulta, saiko palkan kuitenkin vaikkakin myöhässä tms...Siksi kiinnostaa koska hakevat lähihoitajia ja itse harkitsin jotta haenko sinne vai en :/

    • jep4

      Taitaapi olla jonkun katkeroituneen ex-työntekijän kirjoitus!! Itse ollut pitkään töissä eikä kertaakaan ole palkat jääneet maksamatta! Päinvastoin ennen palkka päivää rahat AINA tilillä :) pomot ja työkamut huippu kivoja:) En vaihtais...

      • Ookkona

        Lue kaleva 21.1.17 . Siellä on käräjäoikeuden mielipide asiasta


    • Että silleen....

      Nämä on taas näitä... Joka paikassa on hyvät ja huonot puolet...jokaisen oma valinta minne hakee/menee/pääsee töihin. Palkat ei jää saamatta, se on fakta.

      • XExa

        Paska huijari firma...ottavat ja etsivät kokoajan uusia hoitajia ...ei pysy edes s.hoitajat töissä tuolla...palkkojen perään saa soitella...ei palkanlaskijasta kiinni vaan firmassa olevasta ukosta ...et saa edes töiden loputtua kun niitä ei olekaan yhtäkkiä työtodistusta..saat senkin perään soitella...älkää ikinä tuohon firmaan ihmiset astuko jalallanne...ainakaan Oulun päässä!


      • Viljo123

        Kotihoito päättynyt Oulussa.


      • Eskoo73

        Luojan kiitos!!!!kuullut pelkkää pask*tuosta firmasta.Palkat jättävät maksamatta kieroilullaan.


      • töissä

        Paska vinkujia ..... Noita ei halua kukaan töihin ! Mikään ei koskaan riitä eikä passaa ! Työtahti ja jälki aivan perseestä ja koko ajan jotain vaan ollaan vailla ! MISSÄ ON TYÖMORAALI ! Nyky Suomessa jos tekee työnsä kunnolla niin saa aina myös palkkansa ! KATTOKAA SAATANAN VINKUJAT PEILIIN JA RYHDISTÄYTYKÄÄ !!


    • Miksu007

      Voihan se olla että tämä aloittaja ei ole ollut todellakaan pätevä ja oikea työntekijä. Töitä ei ole sitten jatkettu. Palkat ei jää kenelläkään saamatta.

    • katkerathaukkuu

      Huipputyöpaikka, palkat aina ajallaan ja työvuoroista joustetaan.

    • Tosisairas

      Todella hämärä yritys. En voi kyllä suositella ja kannattaa kyllä käyttää vaihtoehtoa 2.

    • Eienää

      Varoitan, ongelmia koko yrityksessä. Palkkojen maksussa ongelmia.Työ ei vastaa sitä mitä luvataan. Pohjois-Pohjanmaalla hurjaa touhua. Jos vain mahdollista, menkää hyvät ihmiset muualle töihin kuin jovicaren omistamiin yksiköihin. Jos satutte kuitenkin menemään töihin sinne: kaikki kirjallisena, älkää suostuko palkattomiin ylitöihin ja katsokaa jokainen palkka laskelma sekä yhteys rohkeasti suoraan työsuojeluun jos tulee ongelmia. Ja liittykää johonkin liittoon ennenkuin aloitatte työt, jotta on turva takananne.

    • orjatyöpaikka

      En suosittele, ihan samaa sanon kun aiemmatkin hämärä firma. Olin töissä vakkarisopimuksella ja lähdin itse pois, olin myös liittoon yhteydessä ko. firmasta. Liitossa kehottivat lähtemään niin pian kuin voi... Oma puhelin ko. Firmassa oli työpuhelin. Pomot jakoi työntekijöiden puh.nroita toisille työntekijöille kysymättä lupaa ja sait soitella työpuheluita omaan laskuun... Ja kaikkea muuta kivaa. Työturvallisuutta ei huomioida, yksin menet kohteisiin, joihin pitäisi mennä kaksi jne. Kannattaa kiertää kaukaa tämä firma.

      • Nothanks

        Aivan.. Täytyypä kiertää kaukaa. Olin juuri menossa töihin sinne ja lupasivat hyvät edut ja hyvän sopparin. En mene enään. Onneksi täällä kerrotaan näistä ongelmista niin osaa varoa.


    • selkänahasta

      Nyt iskivät Jyväskylään, sellaisella hinnalla, ett se ei voi tomia. Olkaa tarkkoina työsopimusen kanssa.

      • KummaaTouhua

        Jovi Care voitti Huhtasuo-Aittorinne alueiden kilpailutuksen Jyväskylässä, mutta ei allekirjoittanut palvelusopimusta. Kaupunki otti alueen tuottaakseen itse palvelut varahenkilöstöllään. Visitan työntekijät jäivät työttömiksi, kun Jkl kaupunki ei tehnyt työsopimuksia heidän kanssaan- nyt riitautetaan koko touhu ammattiliiton taholta. Huhuna kuuluu nyt uutta: Jovi Care on ilmeisesti kuitenkin tulossa ko. alueelle palveluntuottajaksi, eikä ole ottanut Visitan entisiin työntekijöihin yhteyttä! Laiton irtisanominen on ilmeisesti kyseessä.


    • oboy10

      Uskaltaako mennä haastatteluun??

      • Eilakejaomatlaitbyjovi

        Ei todellakaan.! Palkat saa tuomarin päätöksellä. Syytteitä ja uhkailua riittää yrityksen toimesta, et voi lähteä pois koeajalla ettet saa haastetta käräjäoikeudelta, lisäksi voit joutua syytteeseen / palkanmaksusta työkaverille. Rahat pois asiakkailta ja kaupungeista, työntekijä jää ilman palkkaa. Yrityksen nimi muuttuu kahden vuoden välein.


    • voisuosiollavaihtaaalaa

      :Ddd

    • hoho-hoitsu

      En tiedä mikä pitää paikkaansa ja mikä ei. Itse olen Jovi Carella vakituisena keikkasijaisena ja eipä valittamista ole. Palkka tuli ajallaan ja oikein, työajoissa joustoa ja neuvottelun varaa löytyy puolin jos toisinkin, työkaverit ja esimiehet kivoja ja ammattinsa osaavia. Toki työ on vastuullista ja haastavaa, kuten aina itsenäisesti tehtävä työ. Täytyy osata itsekin löytää ratkaisuja kinkkisiin tilanteisiin ja pystyä toimimaan tilanteissa joissa kaikki ei mene "kuin Strömsössä".
      Täysin erilaista työtä osastotyöhön verrattuna, mutta aina apua voi ja pitää pyytää esimiehiltä ja työkavereilta.
      Ja eipä ole vielä kukaan pyytänyt palkattomiin ylitöihin 😂

      • Hoppuilua

        Ainakin tuo esimies kaarti on varsin erikoista ja ammattitaidotonta Oulun alueella. En menisi töihin mistään hinnasta.


      • no-voi-itku

        No mikä heistä tekee niin erikoisia ja ammattitaidottomia? Kannattaisikko keskustella asioista heidän kanssaan,jos on eri näkemykset asioista ja niiden hoitamistavoista?


    • Merkillepannut

      Edelleen jatkan, mistä sitten johtuu että jatkuvasti etsitään sairaanhoitajaa ikääntyneiden palvelukotiin Ei anna luotettavaa kuvaa toiminnasta eikä esimiestyöstä.

      • Nettilukija

        Kaleva tietää 21.1.17


      • Netti1
        Nettilukija kirjoitti:

        Kaleva tietää 21.1.17

        Mistä tämän Kalevan jutun voi lukea? Löytyykö netistä (ilman että on tilaaja?)


    • EiJoviCarelle

      JoviCare etsii taas sairaanhoitajaa Ouluun... kannattaa kiertää tämä yritys kaukaa.... Hyvän yrityksen tunnistaa siitä, ettei siitä kirjoiteta huonoa netissä... ja myös liitosta voi kysellä kannattaako ko. yritykseen mennä. Liitot kyllä tietää, jos yrityksen kanssa on ongelmia.
      Työskentelin JoviCarelle, mutta lähdin pois ITSE (ei irtisanottu). Työolosuhteet eivät vastaa sitä mitä niiden pitäisi olla, palkka surkea, työajat ei pidä paikkaansa (listoja ei saa etukäteen viikkoa ennen 3 vkon jakson alkamista, kuten pitäisi - eikä listoja saa edes kolmelle viikolle... hyvä jos saat muutamalle päivälle...). Todella hämärä firma. Työntekijät vaihtuu tiheään... sekin kertoo jotain firmasta... ja uusia työntekijöitä heidän on vaikea saada.

    • Kokemuksiavain

      Palkanmaksu ei toimi. Saa kysellä ja ootella, mutta mitään ei tapahdu.

    • Exhoitaja

      Palkat jää todellakin saamatta. Liiton kautta niitä yrittää entiset työntekijät saada. Yrittäjät toimivat omien lakiensa mukaan. Älä koskaan mene töihin Jovicarelle.

      • Töitätehnyt

        Kokemusta löytyy. Työtä riittää, mutta korvausta ei saa. Huonosti organisoitu, epäilen että johtajat eivät tiedä, mitä kentällä tapahtuu. Palkat jää saamatta.


    • Hanna1992

      Kotihoito päättyi Oulussa.Ei saanut edes palkkoja oikein.Huijasivat minkä kerkesivät palkoissa.Palkanlaskijoille ei saa soittaa omiin palkkoihin liittyvissä asioita.Työtodistusta nyt oottelen työsuojelun kautta.

      • Firmassatyöskennellyt

        Itse sain työtodistuksen sitä HElevetin pitkään penättyäni. Tosin ongelmana oli, että siinä oli väärät päivämäärät. Ihana yrittää juu liitolle ja työkkärille asiaa selittää. Palkat sain loppuenlopuksi sitten oikeen. Nyt pitäs vielä saada selvitys työtunneista liitolle.. Saapa nähdä miten käypi. ..


    • idiootit

      Olen ollut JoviCarella töissä vuodesta 2014 ja missään ei ole koskaan ollut mitään valittamista varsinkaan palkanmaksuissa. Luulenpa että teillä on joku ongelma tässä ja ok kotihoito on loppunut eli silloin teillä on varmasti ollut yt neuvottelut jossa selviää kaikki, joten siinäkös soittelette työsuojeluun se ei auta mitään. Tämä on just tätä tuulipukukansaa ,joille kyllä pittää palkkaa maksaa, mutta vähänki joutuu omia aivonystyröitä käyttään nii jo ollaan hakemassa sairauslomaa :D. Tunnen omistajat erittäin hyvin ja uskon että ei yksiäkään palkkoja ole jäänyt maksamatta! Hatunnosto yrittäjille, kun jaksavat kestää tällaista. Mielivaltaista toimintaako on teidän mielestä JoviCarella , kun joutuu parikertaa, nostaan persettä penkistä. Voin väittää, että Jovi Carella on Oulun seudun parhaimmistoon kuuluvaa hoitoa ja asian osaavia henkilöitä, asiakaspalaute on ollut hyvää, tosin aivan kaikista työntekijöistä ei voi olla näköjään samaa mieltä :D

      • Karikkoko

        Jaha, se koira älähtää jne. Vai että on palkat maksettu oikein... hah hah hah. Varmaan Oulun kaupunkikin on väärässä, kun purki sopimuksen?


    • yrittäjää

      Järkyttävää arvostusta työnantajaa kohtaan, missä lojaalisuus?? Kirjoitteleeko työnantaja teistä tällaisia arvosteluja, keskittykää työhön !
      Luulenpa että jokainen on palkkansa saanut, ota ihmeessä liitton yhteyttä niinkuin te valittajat aina teette ettekä osaa edes keskustella oikeiden ihmisten kanssa, voi kun me yrittäjät tietäisimme niin emme tällaisia luusereita palkkaisi.

      • Aaakookoo

        Jaaha, kovasti näyttää olevan itse yrittäjällä puolustuskanta :D


    • Uskollinen

      Nuo valittavat paskan jauhajat ovat juuri niitä luuseri epäonnistujia joita kukaan ei halua palkata töihin!! Paskaa porukkaa joilla ei ole mitään arvoa.... Rasitteita yhteiskunnalle!!!

    • oikeus

      Voi helevetti näitä vinkujia ... rahaa pitäisi tulla ovista ja ikkunoista mutta itse ei olla valmiita hoitamaan omia velvollisuuksia 1 PASKA PORUKKAA ! Suomen sakka jengiä , noiden takia ei Suomi tule koskaan nousemaan laman suosta ! JoviCaren yrittäjät ovat kyllä ahneita ja itsekkäitä riistäjiä mutta ovat varmasti palkat maksaneet kunnolla tehdystä työstä koska ovat kohtuu pitkään toimineet alalla. Tee työsi niin saat palkkasi oli mistä yrityksestä tahansa kysymys .... Onneksi kuitenkin JOVICARE on konkurssissa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe