Jos antaa kuvan niin saa pakit

True love

Näin se vaan on nettitreffeissä. Jopa tavikset antaa miehelle pakit. Mitä te tavikset naiset oikein haluatte kun omantasoinen ei kelpaa? Suurin osa eli 99% on taviksia.

14

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin

      siksi kuva on hyvä olla jo suoraan profiilissa, eikö?

    • tilttimies

      Taas kerran hieno viesti tutultamme, kiltiltä ja "tavalliselta" mieheltä.

      Nyt joukolla jatkamme tätä rakentavaa keskustelua jonka jälkeen hän ilman muuta ottaa neuvosta vaarin niinkuin sadassa aikaisemmin aloittamassaan ketjussa.

      • 19+14

        Olkoon keneltä hyvänsä mutta se ei selitä silti sitä tosi asiaa että kuva on nettideittailun aa ja oo. Miehistä taviksilla on olemattomat mahdollisuudet ja rumat piirteet omaavilla ei mitään mahdollisuutta saada seuraa netistä.


      • 13ja14
        19+14 kirjoitti:

        Olkoon keneltä hyvänsä mutta se ei selitä silti sitä tosi asiaa että kuva on nettideittailun aa ja oo. Miehistä taviksilla on olemattomat mahdollisuudet ja rumat piirteet omaavilla ei mitään mahdollisuutta saada seuraa netistä.

        Yritä saada nainen treffeille ilman kuvaa :)


    • Sinkku.

      Kuvan kanssakaan ei treffeille pääse jollet näytä tom cruiselta.

    • itkettäääääääääää

      voi voi voi voi, luuletko että et saa pakkeja jos ilmestyt treffeille ilman kuva.... laita se kuva heti siihen profiiliin, niin ei tarvis muidenkaan aikaa tuhlata.

    • mies kaks ysi

      Fakta, ulkonäöllä on väliä, turha on kenenkään mitään muuta väittää. Kyse ei ole kuitenkaan välttämättä rumuudesta ja kauneudesta/komeudesta.Kyse on mikä mielyttää kenenkin silmää.Itseäni esimerkiksi mietlyttää hieman pyöreä nainen jolla kiltit silmät.Turn off taas voi olla urheillulinen kaunis nainen joka vaikuttaa hieman kovalta.Toiselle taas tuo pyöreä on läski ja siksi turn off, makunsa kullakin.

      Mutta, toistetaaan vielä fakta; Kuvalla on väliä vaikka kuinka mitään, kuka väittäisi.Tästä syystä ihmiset. kuva esiin! Tai ainakin halukkuutta lähettää se heti kirjoittelun alkupuolesta, muutoin on turha itkeä sitä että tuli kirjoiteltua 2 viikkoa ja ennen treffeille pyyntiä saakin pakit.

    • 45m

      Tuohan on tosiasia niin naisillakin kuin miehilläkin että se kuva kertoo ensimmäisenä onko mahdollisia jatkoja.
      Meillä on muuten vähän sama maku että pikkasen pyöreä ja sen luonteen ja hyvyyden näkee kasvoista ja silmistäkin ja kun on sinut itsensä kanssa.
      Fitness naiset on taas kuivankalsakkaita...ei pidä yleistää ja kuva on vain hetken otos.

      Itse olen mennyt kyllä aika sokkotreffeille ja aika karmivia on kokemuksiakin mutta on joku oikea yllärikin löytynyt mutta harvemmin.
      Kyllä ne kuvattomat naisetkin aika monesti viestien alussa lähettää sen kuvan pyytämättäkin mutta toisilta pitää erikseen pyytää ja mitäs sitä sen pidempään kirjoittaa kun se live maailma sen määrittelee mutten melkein treffeillekkään mene ilman sitä.

      Sehän on vain eräälainen naisten etu kun saa lähettää sen voimakkaastikkin meikatun kuvan kun harvoin sieltä tulee saunapuhdasta....mutta voisinhan minäkin miehenä laittaa huulipunat...mikäköhän vastaus tulisi?

      • mies kaks ysi

        "..mutta voisinhan minäkin miehenä laittaa huulipunat...mikäköhän vastaus tulisi? "

        :D kokeile! :D


    • IRL aina parempi

      Ei niistä pelihousuja kannata alkaa repimään.

      Netissä pinnallisuus korostuu ja näitä "jokainen välittää ulkonäöstä ja se on ihan normaalia" juttuja viljellään vaikka sitä epäsuhtaa esimerkiksi miten naiset näkevät miesten ulkonäön kuvissa ja toisinpäin ei oikein oteta tosissaan.

      Jos nettideitti ei tunnu kohdallasi toimivan ja saat pakkeja vain kuvan takia niin sitten ainoat vaihtoehdot ovat:
      A. Yritä parantaa kuvaasi
      B. Paranna ulkonäköäsi ja muuta tyyliäsi
      C. Etsi seuraa muualta

      Nykyajan maailma keskittyy visuaaliseen mielihyvään ja naisetkin ottavat mallia muotilehdistä, saippuasarjoista ja ylipäätään mediasta miltä miehen tulisi näyttää.

      Tietysti tätä ei saa lainkaan arvostella ja se on "luonnollista", mutta toisinpäin kritiikkiä ropisee niskaan mm. anorektiaan yllyttämisestä jos mies tahtoo vaikka hoikan naisen. Toinen vaihtoehto on että kerrotaan kuinka miehet etsivät missiä, mallia tai pornotähteä vaikka suurimman osan miesten kohdalla se ei todellakaan pidä paikkaansa. Keskivertonainen jo sytyttää miehen, toisin päin asia ei taida olla niin.

      Sikäli omalla kohdallani myönnän että naisen tulisi olla hoikka tai oikeammin sopusuhtainen vartalolta, mutta se johtuu siitä että itsekkin olen enkä usko että meillä on samanlaista käsitystä elämäntavoista sitten lainkana jos ei ole.

      Selailtuani tuossa oman alueen naisten kuvia niin toisaalta harva naisen kuontalo suoraan kuvassa sytyttää mm. minua, mutta livenä tilanne on mielestäni toinen kun esille tulee ihmisen käytös ja liike sekä ylipäätään pienet nyanssit. Lisäksi tahdon kuulla mitä nainen päästää suustaan ulos ja miten yhdessä kommunikaatio toimii. Niasen sielu sytyttää minut. Näin tietysti ei ole nähtävästi suurimmalla osalla naisista tai he kokevat että se ulkonäkö kertoo jotain olennaista sielusta. Se on BS.

      Netissä nyt mennään vain tällä rakenne periaatteella että ensin katsotaan esimerkiksi miehessä sitä kuvaa-pituutta-koulutusta-tuloja ja sitten vähän miten ilmoitus on laadittu. Koska naisilla on tarjokkaita paljon niin karsinta pitää tehdä sitten vaikka pinnallisilla perusteilla, ei sille oikein miehenä mahda mitään.

      Ymmärrän turhautumisen ja sitä voi puida täällä palstalla, mutta tuskin asia ainakaan parempaan suuntaan on muuttumassa. Uskoisin että pinnallisuus jatkossa vain korostuu entisestään koska visuaalinen kulttuuri on enenemään päin eikä vähenemään.
      Jatkossa porukka keskittyy enemmän ja enemmän Tinderin tyyppisiin luomuksiin joissa ihmisestä on monta kuvaa jo esillä ja niitä voi plärätä sekä tarkistaa kaikki kauneusvirheet kaikista kulmista.

      Ihmiset, myös naiset erityisesti etsivät visuaalista hekumaa, sisältö ja ihmisen "sielu" ovat menettämässä merkitystään.

    • Kuvallinen otus

      Minulla on kuva profiilis ja olen 6 vuoden aikana saanut 2 vastausta kuvattomilta naisilta.

    • ....!

      Joskus aikoinaan, eli vuosi sitten sain pakit annettuani kuvan itsestäni miehelle. Olen siis nainen. Vaikka totuus sattuu, niin sitähän me halutaan, että voidaan jatkaa matkaa

    • ...

      Ei kuvalla ole tulevaisuudessa mitään väliä. Ainoa asia, mikä ratkaisee, on tulotaso. Keskity siis ansaitsemaan hyvin. Nykyään ja tulevaisuudessa on paljon pätkätöitä ja työttömiä, eivätkä tällaiset naiset pärjää ilman tienaavaa miestä.

      • Ruma mies

        En ole ollut viiteentoista vuoteen päivääkään työttömänä enkä silti kelpaa joten ei pidä paikkansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe