Kultatähteys, mitä ihmettä?

Mitamitamitamita

Onk kukaan muu törmännyt tähän idioottimaiseen superlesbouden määritelmään, eli kultatähtiyteen? Tarkoittanee naista, joka ei ole koskaan ollut miehen kanssa ja tämän vuoksi olisi jotenkin parempi tai eliitimpi lesbo kuin muut?

Siis mitä ihmettä taas naiset? Itse olisin enemmänkin huolissani jos nainen ei olisi koskaan itseään joutunut etsimään, koska mitä jos hän alkaakin kaipailla itsensä etsimistä myöhemmällä iällä?

Itselläni oli joskus teini-iässä heterosuhde, mutta tiedän nykyään kyllä pitäväni yksinomaan naisista. Onhan paljon naisia jotka "heräävät" vasta keski-ikäisinä, ja kaikki ovat ihan yhtä superlesboja kuin muutkin!

6

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5098;()

      Itse en ole miesten kanssa seurustellut tai pannut. Ei ole ollut katsos tarvetta.

      • goldstariguess?

        Sama täällä. Aina tiennyt, että naisista pidän. Miehet ikinä kiinnostanu. En piä itteäni parempana kuin lesbo, joka on ollut miehen kanssa. Meitä on erilaisia ihmisiä nääs ;)


    • 9+6

      taipuu muuten kultatähteys..heh.mutta juuh elikkäs,musta ei oo mitään tarvetta vertailla seksuaalisen identiteetin paremmuutta ei oo olemassa oikeeta tapaa olla lesbo, bi jne. seksuaalinen identiteetti on meinaan aika joustava käsite, elää ja kehittyy itsen mukana. ja ei kaikki tarvitse lokeroa eikä musta tarttis muidenkaan pakottaa toisia lokeroon. jos on tarvetta tällasille luokituksille voipi olla oman ittensä kanssa vaikeuksia, jos tarvii löytää paremmuutta/muiden huonommutta tästäkin asiasta..ja alottaja antaa muitten puhua eikös tärkeintä ole olla paras oma itsesi ja juuri sellaisten ihmisten kanssa joiden kanssa voit olla oma itsesi.tärkeintä on, että on hyvä olla oman itsensä kanssa.

    • Valitettavasti olen ja itse olen aina ollut sinut seksuaalisuuteni suhteen ja ollut itselleni rehellinen. Olen seurustellut pojan kanssa teininä mutten harrastanut seksiä eli olen niin sanottu kultatähti ja en tosiaan koe olevani parempi taikka kaipaa kokeiluja miesten kanssa. Sitten käänteisenä puolena hetero tutut ovat sanoneet jotain idioottimaista kuten olen vielä neitsyt (juuh ei) ja vielä parempi: Sä oisit tosi suosittu miesten keskuudessa jos pitäisin asiasta suurempaa ääntä, ois kuulemma jonoa... Ei kiitos, en salaa asiaa enkä huutele, minua ei moinen kiinnosta ja mitä tulee naisiin jotka ovat olleet miesten kanssa niin so what? Mua kiinnostaa enemmän toisen seksuaalinen energia ja sen kokeilun halu jne kuin se että onko se joku hemmetin kultatähti X)

      • whata faak

        Toi ottaa eniten päähän just toi että joku hetero väittää lesbon olevan neitsyt ku se ei oo pannu miestä :D Todennäkösesti lesboa on pantu paremmin ja rankemmin ja lesbot saa muutenki keskimäärin enemmän orgasmeja ja parempaa seksiä, tästä oli juuri se tutkimuskin. Ei tarvita mitään pippeliä panemiseen eikä neitsyyden menettämiseen, ja neitsyys on vaam yhteiskunnan luoma käsite eikä tarkota oikeasti yhtään mitään.

        Kyllä jollain on köyhä elämä jos se kuvittelee ylittävänsä jonkun merkittävän ja ainutlaatuisen kynnyksen heteropenetraatiossa :D

        Ja miksi tarvitsee edes mainita, että "en kaipaa kokeiluja miesten kanssa"? Tai siis, et tietenkään, eikö se oöe itsestäänselvyys kun on lesbo.. ? Eihän heteromiehetkään pohdi kaipaako me jotain kokeiluja miesten kanssa :D


    • f*ck

      miksi lesbous on sitten muuttunut superlesboudeksi jos ei ole seksiä harrastanut miehen kanssa? Se on sitten idioottimaista ja jos nyt joku haluaa käyttää kultatähteyttä asiaa kuvaamaan niin so what? Eiks se kerro enemän omasta epävarmuudesta tai katkeruudesta yms jos tuollainen asia saa kattilan kiehumaan?

      Ja se että ei ole halunnut seksiä miehen kanssa kertoo muka siitä ettei ole etsinyt itseään ja päätyy itsetutkiskelukierteeseen vanhemalla iällä, mihin se perustuu? Onko ihminen etsinyt itsensä kun on kokeillut kaiken, seksin saralla siis pitää harrastaa seksiä mahdollisimman monenlaisen kanssa että voi olla varma mistä tykkää? Kuulostaa pikkaisen hullulle. etten sanoisi idioottimaiselle.

      Sekasuaaliseen määritelmään ei ole mitään tieteellistä pohjaa, jokainen voi määritellä itsensä ihan miten itse kokee ja haluaa. Jos sua harmittaa että on olemassa lesboja jotka ei ole halunneet olla sängyssä miehen kanssa ja jotkut heistä sanovat sitä kultatähdeksi niin sehän on sama kuin heterot dissaa lesboja kun ei miehet kelpaa. Se taas on ahdasmielisyyttä.

      Kaikki naiset on tähtiä, toiset vain kultaisia. Se oli kevennysläppä, ei toi asia niin iso voi olla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe